PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 óra alatt be lehet rakni ha mindenhova ugyanolyat szeretél
igazából tesztelni próbálgatni sok idõ
ezért érdemes a játékot le sem állítva tesztelni csak az aktuális meccsert újraindítva akkor nem kell csapatokat választani stb.
igazából tesztelni próbálgatni sok idõ
ezért érdemes a játékot le sem állítva tesztelni csak az aktuális meccsert újraindítva akkor nem kell csapatokat választani stb.
Még nincs<#szomoru1>#szomoru1>
Még pár napra szükségem van, fõleg ha új gyepet is be akarok rakni, bár az lehet nem lesz!
SORRY
Még egy kis türelmet kérnék, amint kész lesz, úgyis szólok! THX mindenkinek!!!
Még pár napra szükségem van, fõleg ha új gyepet is be akarok rakni, bár az lehet nem lesz!
SORRY
Még egy kis türelmet kérnék, amint kész lesz, úgyis szólok! THX mindenkinek!!!
<#lookaround>#lookaround>
Hát akkor ha új gyepeket rakok be, (amit szeretnék), akkor az megint nem 2 óra lesz..
Na?Kész van??:S
★ 汤姆 李
Azért az itteni Fifa fórum eléggé lezülött
MIkor Hedge vagy akár én voltam a házigazda, voltak normális hozzáértõ emberek nem ilyen okostojásokkal voltak tele akik engem akartak okítani, hogy nem segítek másoknak P
Elég nagy szégyen, hogy valaki játszik a játékkal és azt se tudja kinek köszönheti a kitservert meg a raptorokat........
És a moderátor sincs éppen szakmája csúcsán
A pcdome-n és a prohardveren FIfa fórumok sokkal jobbak és ott legalább a többség nem elfogult és látják is a játék hibáit.
http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=17388
http://prohardver.hu/tema/fifa_09_2/hsz_101-150.html#msg103
MIkor Hedge vagy akár én voltam a házigazda, voltak normális hozzáértõ emberek nem ilyen okostojásokkal voltak tele akik engem akartak okítani, hogy nem segítek másoknak P
Elég nagy szégyen, hogy valaki játszik a játékkal és azt se tudja kinek köszönheti a kitservert meg a raptorokat........
És a moderátor sincs éppen szakmája csúcsán
A pcdome-n és a prohardveren FIfa fórumok sokkal jobbak és ott legalább a többség nem elfogult és látják is a játék hibáit.
http://www.pcdome.hu/forum.php?action=ll&t=17388
http://prohardver.hu/tema/fifa_09_2/hsz_101-150.html#msg103
hát igen, ezért nem készítek én egész packokat, nem az én világom, hogy mindegyikben ugyanúgy nézzen ki a fû
szeretem inkább egyesével az adott stadionhoz klappolót mergtalálni.
Oké mondjuk lett egy stadionpackom, de az inkább kivétel mert meguntam az addigi minõséget.
szeretem inkább egyesével az adott stadionhoz klappolót mergtalálni.
Oké mondjuk lett egy stadionpackom, de az inkább kivétel mert meguntam az addigi minõséget.
425 új üzenet
valaki összefoglalná hoyg mi történt?
volt valami új nagy patch vagy mi?
valaki összefoglalná hoyg mi történt?
volt valami új nagy patch vagy mi?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
azt akarod kérdezni, hogy hamachin jobb e játszani, vagy sima közvetlen netes kapcsolaton???
(pesmagazine mindig kell <#vigyor2>#vigyor2>)
(pesmagazine mindig kell <#vigyor2>#vigyor2>)
melyikkel jobb online játszani?? hamachin vagy pesmagazine??
Nincs vmi egyszerûbb és gyorsabb megoldás?
Breki a füvet, a mintát és a koszolódást egyesével mind a 91 bin-be be kell rakni???<#merges2>#merges2>
aki akar mecsezni vegyen fel!! [email protected]
Breki33 menj a setting.exe-ba és ott állítsd full screnre nekem is volt ilyen ott felül jelöld be
Ma feltettem a pes 2008 at,faszaaaaaaaaa mindent , rákötöttem tv-re,ott még jobbb.csak nagyon nemteccik,az h nem 3d-s a fü stb stb ..... miket rakjak fel,hogy minden profiul nézzen ki a játékba ? köszönöm elõre issssss
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
pdata.img nincs!
most az asztalom is 16:9-es lett a tv-n (tehát nem õ méretezi át 16:9-esre)
viszont a játéknál most lett egy másfél centis csík a szélén, tudja vki az mitõl lehet?
viszont a játéknál most lett egy másfél centis csík a szélén, tudja vki az mitõl lehet?
na végre a kijelzõ is jó
bár ha a korábbinál a csikot helyére raknánk gs-el akkor lenne egy frankó kijelzõ középpen és nemis túl bonyolult
bár ha a korábbinál a csikot helyére raknánk gs-el akkor lenne egy frankó kijelzõ középpen és nemis túl bonyolult
Lecseréltem, és jó lett!!!<#vigyor>#vigyor>
de nekem azt írta mindig a telepítésnél 1628:Failed to completed erre mondtad hogy töltsem le letöltöttem és bemásoltam és felülírta de ez így jó???
kell még a pesmagazin mellé még valami progi?
Ha kicserélném a kitserver 7.3-as varzióban a kserv.dll-t a 7.2-es verziójura akkor "összedõlhet a rendszer"?
Mer hibás a 7.3-as verzió!!
Mer hibás a 7.3-as verzió!!
de nekem azt írta mindig a telepítésnél 1628:Failed to completed erre mondtad hogy töltsem le letöltöttem és bemásoltam és felülírta de ez így jó???
még azt szeretném kérdezni hogy ha feltettem a 1.2 és a progit attol még használhatom a kitservert meg tehetek bele cuccokat pl: mez,cipõ...??
szoval ami nekem van a pes2008.exe amivel telepítettem és letöltöttem a 1.2-es exe-t és bemásoltam a játék mappajába és felülírtam és a pesmagazineonline 2008 is megvan! így már jó lesz?? vagy még kell valami?
az eredeti exe a DVD lévõ exe amirõl telepíted, tehát nem a crack
ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani
ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani
helló azt nemtudjátok ezt hogy kell 1.2 patchnál ezt mondják nekem folyton! "eredeti exe-re kell rakni"
Õszinténszólva én mostmár nem csinálok új füvet egészem amíg ki nem jön új foci és nem tetszik.
Ami most van megfelel, inkább játszok.
Sztem azért mert a középkezdõkörös alpha elfedi, nézd ma bl logos alpha a Fiorentina stadionban
Ami most van megfelel, inkább játszok.
Sztem azért mert a középkezdõkörös alpha elfedi, nézd ma bl logos alpha a Fiorentina stadionban
A #48063-as tetszik neked?
Sztem nem rossz, bár picit lehetne halványítani.
Azt nemtod hogy miért maradt tiszta a kezdõkör?
Sztem nem rossz, bár picit lehetne halványítani.
Azt nemtod hogy miért maradt tiszta a kezdõkör?
Felraktam a #48061-est és a #48060-ast, hátha neked még jól jöhet:
http://files.filefront.com/koszoldsrar/;11131981;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/koszoldsrar/;11131981;/fileinfo.html
Akkor jó, köszi!
na megnézem ott is most úgy van, hogy mindkettõ helyen látszik csak ugye a tv-hez más felbontás kéne bár ezzel is gyönyörûen néz ki.
Voltam a park centerben ott ugyanez a tv 190 ezer
Kapják be P
Voltam a park centerben ott ugyanez a tv 190 ezer
Kapják be P
helló
letöltöttem a 1.10 és 1.20 patch fel akartam tenni hogy online játszak de telepítés közbe ezt írja "1628:Failed to comlete installation" csak a pesmagazinonline2008 mûködik a két patch nem! pedig azt mondták ha ez a három megvan tudsz neten játszani!! de nem eredeti a játék de másoknak se eredeti és tudnak! kérlek segítsetek
letöltöttem a 1.10 és 1.20 patch fel akartam tenni hogy online játszak de telepítés közbe ezt írja "1628:Failed to comlete installation" csak a pesmagazinonline2008 mûködik a két patch nem! pedig azt mondták ha ez a három megvan tudsz neten játszani!! de nem eredeti a játék de másoknak se eredeti és tudnak! kérlek segítsetek
Ma feltettem a pes 2008 at,fasza mindent ,rákötöttem tv-re , ott még jobbb.csak nagyon nemteccik,az h nem 3d-s a fü stb stb ..... miket rakjak fel,hogy minden profiul nézzen ki a játékba ? köszönöm elõre is
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Persze ez picit túlzás, de vmi hasonló jó lenne!
Azt nemtom hogy a kezdõkör miért maradt tiszta, de például egy jókis esõs meccsen sztem ez tök jól néz ki!!

Ezt meg most találtam egy régebbi patch-ben:
http://s7.directupload.net/images/080718/c735dhoe.jpg
Itt meg ez raktam a koszolódásra:
Ezekbõl lehet összetudnál dobni egypár faxa gyepet!
http://s7.directupload.net/images/080718/c735dhoe.jpg
Itt meg ez raktam a koszolódásra:
Ezekbõl lehet összetudnál dobni egypár faxa gyepet!