PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( pedig rotációban játszatom )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
és az akadást is megszüntethetnéd
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ugyanis szerinte a fifás gól húdenagyszerû
deha berakok egy majdnem tök ugyanolyat rabonás lövéssel fûszerezve az már tök átlagos <#hehe>#hehe><#lama>#lama>
De lófüttyöt sem értek a linux világához csak info-kat szoktam kapni mail-ben..
★ 汤姆 李
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=29064
Author : Ariel Santarelli
- This utility will convert adx files created using DKZ Studio to AIX ones
- All files : aixencoder.exe, template.unk and templatefooter.unk must be placed in the same folder.
- The adx file you create with DKZ Studio must be 16 bits, stereo and 24000 Hz.
- Once created Browse for the adx file and then click 'convert to AIX'
- The aix file created will be placed in the same folder of the original ADX file
- Do not place ADX Files in the same folder of this utility

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de célszerû mindenkinek használni, mert így sokkal gyorsabb a játék
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Esetleg ha olyan helyrõl szeded ami virusos.
MSN-en sokkal több ilyen dolog lehet.......
egy 100 megás PDF-et olvasva. P
meg amugy mind a kettõnknél kilép!
"Valaki ha tud linkeljen videót fifa09-rõl, mert még nem láttam.
Elõre is köszi.
Én Fifa párti vagyok, még úgy is, hogy eltöltöttem jópár órát a pes-sel is.
Szerintem mind2 tanulhatna a másiktól.
A Pes valóbban kicsit jobban él, nincsenek sablonok benne, ezt a fifa amióta van nem tudta kinõni, viszont úgy érzem, hogy a Pes meg talán túl arcade jellegû. Szóval én visszatlrtem a Pes után a fifa 08-ra még akkor is, ha abszolút elégedetlen vagyok vele, pláne miután játszottam vele x-boxon. De sajna otthonm csak pc-m van, úgyhogy remélem végre valamit alkotnak. Majd jól letöltöm, és ha valóban megérdemlik most, akkor megveszem. De ha megint csak oda..sznak valamit, akkor ló.asz a seggükbe "
a programból lép ki vagy az aktuális mecsbõl?
kivel próbálod?
nála is kilép?
próbáld meg a kitservert kivenni és úgy megpróbálni
régebbi kitserverrel nekem is csinált ilyeneket vkikkel
az újabbal már kop kop
tehát egyszerre de pl a stadionok külön részben
nekem meg csinálhatna valaki az online részhez vmi nyugis háttérzenét mert attól a rokszámtól ami ott megy már falra mászom P
De pl a Santana az jó a visszajátszásoknál azt elviselném ott is.