PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam egy ilyen "földes" fajta koszolódást:
http://s7.directupload.net/images/080718/onuvb7so.jpg

Ezt raktam rá a koszolódásos mintára:

Ez Wembley kapu elõtti koszolódása volt eredetileg, úgy gondoltam megpróbálhatnád ezt a kapu elé vagy a középpájára megcsinálni!

Én catalyst c.centerben váltogatom a kijelzõket.Mindig csak egy megy nálam(egyet letiltok).Ha egyszer beállítod a felbontásokat akkor utána automatikusan felismeri.

★ 汤姆 李

Vagy az a külömbözõ koszolódás miatt van?

És kell különbözõ színû füvet csinálni (nappal,délután,este,tél,nyár,esõs-nem sesõ)???
Mer úgy néztem pl: Fiorentina stadionba is ugyanazok a füvek vannak de mégis változik a szinük.

Breki33
akkor legyen különbözõ

nem kell minden stadionban ugyanaz
nekem is három jó van amelyik eszembe jut berakom és variálom

Ha ugyanolyan mind az uncsi
Áááhh nem tom eldönteni hogy meik koszolódás a jobb<#wow3>

rooney8
Én nem szoktam leszedni semmiylen patch-t<#schmoll2> Na jó, nagyon ritkán...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
Akik szintén tv-n is játszanak kirakják egyszerre monitorra és tv-re is a képet?

most nekem ha tv-n van nincs monitoron ha az asztalt kiterjesztem akkor meg csak egy része látszódik ugye

Felbontás különbözik ezért gondolom klónozni se jó, bár az asztal jó nekem tv-n is ugyanebben a felbontásban
Breki33
hát nem tudom mit mondjak ha majd kijön a fifa demó és rimánkodtok raptorért, hogy lehessen állítani dolgokat, felbontást játékidõt stb majd emlékezzetek ki az aki megcsinálja és ki üzemelteti az egyik legnagyobb Fifa-s oldalt
rooney8
De én nem vok rockyval 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Én se tudom<#szomoru1><#hehe>

Breki33
Csak kiváncsiságból ti tudjátok ki az az Ariel Santarelli ?

Csak mert a fifa-ban az a köcsög faszkalap még henceg is azzal, hogy nem ismeri.

Nevetséges tudatlan ember...
Breki33
Azt amit nagyipac készített illetve módosított nekem, de most akarok váltani mert a képeken látszik, hogy elcsúszik a kiírás jobbra

úgy a jó ahogy írtam akkor kiderül, hogy hol van a gubanc
ez kb öt perces meló

pl cv1-ben csinálsz egy mentés könyvtárat amibe mindent bemásolsz úgy hogy a könyvtárban akkor csak a mentés könyvtár marad és semmi bin ugye minden bin a mentesben lesz
aztán bemásolod a cv1-es bineket és így a többi könyvtárban is

és kipróbálod úgy
Ahaa, ok, köszi!

Te melyiket hasznalod amugy? Az ugy nem jo ha kitorlom a mostaniakat es csak az ujjakat rakom be? A cv0-aba a 863,864,866, a rvg be pedig a 104,50 van benne...Ezeket irtam csak felul.A logok jok de korulotte feherseg...
Ha másé lenne akkor természetesen kiraktam volna egybõl, de ezt én csináltam a patch-hez. Jó akkor várjál egy pár (max 5-6) napot, köszi!!
Eddig én csak sima Eurosport-os tv logót láttam ami az Eurosport-os kijelzõhöz van, de az Eu2-es jobban tetszik!

Breki33
mert keverted a két eredményjelzõt és a régiból valószínû bennemaradt valami (vagy pedig nem a te képernyõméretedhez jó)

úgy tudod kipróbálni hogy a mostani img-t elmented kitserverben létrehozol újjakat és oda csak a scoreboardos bin-eket másolod be

viszont azis lehet, hogy magában az img-ben is van ilyen bentmaradt és akkor ugyanilyen marad.
Breki33
nem a kopás nagyságával van gond hanem hogy látszik a tükrözõdés

egyszer rárakja így egyszer pedig 90 fokkal jobbra elforgatva és azt ráhúzza a pályára
Breki33
Ha te készítetted ráér viszont ha másé megadhatnád honnan van
Breki33
Azóta fejlõdtem P

Sose vagyok megelégedve korábbi munkáimmal
a Fiorentina stadionos már jobb kopás használd azt ezen túl látszik a szabályos tükrözõdés
Breki!

Miert van ay ha berakom a Patros fele eredmenzjelyot, akkor meccs koyben az eredmenyjelzo korul hatalmas feher teglalap van es abban jeleniti meg az egeszet?
és hogy jobb, jobban kikoptatva, vagy kevésbé?

kopásnál a koszolódás meik oldalát kell szerkeszteni hogy a kapu elõtt illetve a középpályán legyen?

Tom ezt csak érsekességbõl raktam be mer ilyet még nem láttam.

Ha majd letöltöd a patch-em abban az eurosport logó is benn lesz, de nem akarlak "zsarolni" úgyhogy ha sûrgõs akkor kirakom!

Ez még a régebbi saját készítésû labda kurzorom, már új van!

A te stadionpack-od kopásat használtam, nekem jó lesz!<#vigyor>

Breki33
Ez nem túl jó és középpen tükrözõdik a csík.

Viszont ez az Eurosport logo kéne.

A labda kurzor meg érdekes
Breki33
Ez jól néz ki bár a középkezdõs kopás lehetne jobb
Asszem sikerûlt a színmegfordítás:Klikk

Ha vki egyénien átakarja álítani a csíkok sötétségét, vastagságát annak itt a minta psd-je (a sárga alapot majd ki kell törölni):
Négyzetes minta

Lool itt próbálgatom a gyepeket aztán véletlenûl a koszolódás helyére is csikozást raktam és ez lett belõle: az alap nagy csíkozáson sûrû kis négyzetes gyep<#nevetes1>

Látom azért a címerek meg az eredmény picit elvan csúszva!<#vigyor>

Oda középre ahol a címerek vannak odakéne vinni az egész kijelzõt, sztem jó lenne!

Nagyon jól néz ki.....(nekem is ilyen kell)!<#eljen>

ok, vigyázz netõrj össze semmit<#vigyor>

Szép bizony<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
most nem nagyon tudom megnézni ölemben egy egér és egérpad meg bill örülök ha írni tudok vhogy
Breki33
Breki33
Breki33
Jó vicc....kitserver 7.2-höz volt!

Amit tegnap kiraktam Wembley-t annak a 467-es binjébe a 11-es slot!

Az micsoda csoda?Nem ismerem...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Kimondott Fifás gondolkodás...

Nemcsak az introk ugyanazok hanem minden olyan mint 4 éve!<#vigyor2>
Ez nemtom hol él, biztos nem a Földön "A PES-t mindenesetre alázza"!
Gumiból van a mez... legalább nem olyan mint a Fifában, ott mintha rászarták volna a játékosra a mezt, gyûrõdéssel együtt ami mindeg ugyan olyan...

Breki33
jókis gépen van 1900-ban simán viszi a 16:9-et röccenés nélkül de a settingsben nem látok annál nagyobb felbontást

készítettem pár képet
Breki33
ígyse jó

az elõbb már néztem új ablakban
Pedig megjelenik legalábbis én látom, de talán így már jó lesz:
http://s7.directupload.net/images/080718/txzqjahf.png

Breki33
Azér nemsemmi amit a prohardver Fifa fórumában írnak egy videó alapján

"A video alapján fasza lesz. Bár az nem teccik hogy az introk ugyan azok (pl bevonulásnál). A PES-t mindenesetre alázza, legalábbis a 8-at. Abban az nem teccik hogy elképesztõen hülyén sprintelnek meg nemtudom mióta van gumiból a mez... Ez kb olyan mint a Crysis hogy fénylik a textil borítású sisak meg a sapka... Nemlesz egy Xbox360 a PC-s fifa de nagyon várjuk!! "
Breki33
itt a fórumban

így tulajdonképpewn nem tudom mirõl van szó
Hol nem jelenik meg a fórumban vagy a játékban?<#zavart1>

Breki33
NEm jelenik meg pedig már TV-n nézem P
Sziasztok!

Tudom hogy ez most egy nagyon általános kérdés lesz de ha nem gond felteszem.
Már nagyon rég nem néztem az új patcheket módokat és még nem próbáltam ki ezt az új online cuccot most van egy kis idõm érdekelne hogy melyik módot javítást érdemes vagy kell letölteni hogy élvezhetõ és jó legyen a online és ne legyenek hibák illetve ti mit javasoltok!

Köszönöm!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Nekem igazából a négyzetes mintájú a kedvencem csak az picit fúrcsa hogy a vízszintes a sötétebb!