81526
-
Rudee #55443 Ja az egyértelmű. -
Elvileg igen, de a stadionválasztót is ki kell szedned -
A szinek annyira nem különböznek csak az egyiken kicsit erősebb fűtextúra van ezért képen igy jön vissza.
A másik meg simábbnak tűnik hasonlóan az eredetihez
Vhogy a képek sosem adják pontosan vissza -
Rudee #55440 Egyébként ha a GA comm 2.1-ből kiszedem azokat a fileokat, amik a korábban beszúrt stadionlisten szereplnek (persze csak az újonnan betett stadionokét), akkor minden gond nélkül megkapom az alap arénákat? -
Rudee #55439 Szerintem a fölső. Én legalábbis jobban szeretem a kicsit élesebb színeket. -
Rudee #55438 Szerintem az FM ha teljesen nem is, de nagy %ban pontos adatokat ad. Persze nem valami 2017 körüli mentésből kell kivenni az adatokat, mert lehet hogy kicsit fura lesz a végeredmény. -
Na végre kész az Olimpico nappali pontos csík igazítással
a másik oldalon inverzbe rakott mintával
már csak el kell dönteni melyik a jobb
-
Nagyi2pac #55436 Azért elég rendesen megoszlanak a vélemények, hogy melyik a jobb az FM-es stat vagy a PES-es! -
Rudee #55435 Érdekes, hogy az FM Genie-vel mentett .csv-ket nem tudja megnyitni az editor, csak a fm09_stats_small.csv-t, de abban meg nincs benne minden játékos. -
Lehet jelentkezni -
I don´t know if you all know that we can import stats from FM2009 with PES Editor 1.6
Its very simple:
Open the Programm, load your OF and go to Tools --> Load FM Genie Scouts Statsa File... Use: fm09_stats_medium.csv into the fm Folder of the editor
Then you can go to your team and doubleclick on a player and then click the FM Stats Converter
You can enter the name of the player and click the club you search for, wait a moment and use the player in the list then click save.
the player are have know the FM Stats.
You can repeat this for each player on your team, after you finshed the whole team, click on a playername and use "Export whole Team"
you have to created a Folder exp. "Teamdatabase/Bundesliga/Köln"
and export the team.
I wanna update all Bundesliga Teams with the FM09 Stats and after i´m finshed i will upload the here. on this way you can use the "Import whole Team" function on PES Editor and import them into your own Optionsfile.
Maybe i can find some helping Hands here, who will make the same for other Teams and Leagues: EPL, Serie A. etc.
I have check the stats in the game and i like them its more realstic like before and i guess if we can make this for all teams we got a new game ;)
i´ve someone help here please tell us what league(Teams) you will convert, so we don´t have double work about the same leagues(teams) I will update this post with the Leagues and the people who working on it :)
All German Bundesliga Teams --> FCH
National Teams --> brgm_cro
-
Nagyi2pac #55432 OK köszi!
Ja lehet jobb, igazából nekem mind1 csak vhol legyenek meg a játékos statok!
-
Rudee #55431 Írhatok, ha sikerül.
De az FMGenie tud ilyet is:
-the data may be also exported into CSV, TXT and HTML formats
Html lehet még jobb mint az excel. -
Nagyi2pac #55430 Ha sikerül megcsinálnod akkor írhatnál egy kicsi tutorialt hozz!:D
Elég bonyolultnak tűnik, de lehet tévedek! Nemtom hogy mükszik, nekem azis elég lenne ha pl. excel-ben meg lennének az FM09-es statok! -
Rudee #55429 Öhö.
Meg kell hozzá innen az egyik. Én a fölsőt szedtem le, de még nem próbáltam mert kell excel is, de azt csak most telepítem. -
Nagyi2pac #55428 http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34566 -
Pedig Nagyi2pac
írta korábban sztem -
utoljára a pes4-nél láttam ilyet:o
linket tudsz adni? -
Rudee #55425 PES CONVERTER 4.5 FOR FM09
Én meg erre vártam. Végre lehet az idei FM adatbázisát is használni, nem csak a tavalyit.
Frissíthetek 1-2 csapatot, eddig főleg a jelenlegi magyar válogatott keret és pár tehetség hiányzott. -
úgy tudom az újban benne van az eltávolító
de mint írtam másodjára teljesen leszedtem
sina vga-ként indult újra csak azután rakta fel újra
most jól működik de ezek érdekes dolgok
Ati Trax Tools nem használok sztem van jobb -
jól eltávolítottad az előző drivert ? én a Guru3D Driver Sweeperével szoktam uninstall után így biztos nem marad fent semmi...
8.12-es + ATI.Tray.Tools-1.6.9.1374 ( mindegyikből a legújabb )
hibátlanul működik együtt (ccc nélkül) -
Én olasz stadionokat szeretnék berakni, tetszik mikor ilyxenek vannak kifeszítve
Ez a világosság elvileg eredeti stadionokban is van, de lehet nem ilyen mértékben -
Nagyi2pac #55421 A nem látszódó nézők a GA patch 2.1-ben lévő stadionra/stadionokra vonatkozik, azért a legtöbb stadionban vannak nézők!
Fratton Park (Full Version)---> Pl. Itt látszódik a rossz fényhatás!
-
Nagyi2pac #55420 Hát igazából ezek azok a stadionok amik tavaly voltak, 1-2 extra hibával, pl. a nézők csak nagyon ritkán látszanak kb. amikor oldalról mutatná őket akkor látszanak csak + a fényhatás elég rosszul van megcsinálva, nappal ha úgy fordul a kamera akkor szinte csak fehérséget látsz a gyep helyett!
De eddig csak 1-2 stadiont néztem meg, de annyira nem is érdekelnek, tavaly se voltak elfogadható minőségű stadionok (számomra), és kb. idén is azok lesznek úgyhogy... -
Nagyi2pac #55419 Az óra eltűnt! -
Nah talán így jó lesz
11 megásak as textúrák P -
Az új ATI driver tényleg csak nálam működik furán?
Tegnap este meguntam, hogy az LCD tv-n kiemelt módban nagyon erősen színes leszedtem illetve először vissza akartam állítani az előzöt az nem ment neki.
Erre lekaptam gép újraindul kapásból felrakja újra aztán megint újraindul.
Mikor bejön monitoron nincs kép opsz lcd van csak.
Mondom kipróbálok egy meccset mielőt beállítgatom.
Hát most úgy néz ki jó kiemelt módban végre szép a gyep nem rikító.
Akkor már csak beállítottam hogy monitor elsődleges stb.
De monitoron vibrál, nézem nem-e 60 hz hát nem.
A múltkori tapasztalaton okulva felraktam 160-ra P
Érdekes jó lett, visszaraktam 100-ra úgy már szintén jó.
Szval úgy néz ki most sikerült beállítani, de ezzel a driverrel sztem nem klappol vmi.
1. Felrakva egyből lcd lesz az elsődleges monitor nuku
2. hiába van 100 hz a frissítés alapból vibrál -
Mennyire bugosak azok a stadionok?
Még nem tudtam megnézni őket, de sok kritikát olvasok róluk -
De a kapufa bemehetett volna P
Másnál látszik a fenti flash animáció?
a bannerban lévő órára gondolok -
a kiütés megvolt
-
Na ha ezis bemegy akkor kiütés
-
Nagyi2pac #55412 
-
Nagyi2pac #55411 A GA patch 2.1 jó lett! A stadionok a 2008-ban sem voltak vmi hűde jók, és a legtöbb stadion most is pes6-ból és pes 2008-ból lesz átrakva 2009-be... -
Hajrá fiúk
-
Rudee #55409 Hát ez a GA Community 2.1 valóban gyenge lett. Vagyis az új stadionok azok benne. -
Ilyen miatt nem lehet szebbre megcsinálni vmelyik stadiont
A Gs az árnyékos füvet így rakja be.
Baloldalt eredeti jobboldat ahogy berakja
-
Nagyi2pac #55407 További linkek! 
http://pes-patch.blogspot.com/2008/12/pes-wex-strworkshop-by-neogeo64-from.html -
Nagyi2pac #55406 PES WEX strWorkShop by neogeo64 from EPT.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34556
Na végre egy könnyen használható fordító/átnevező progi!!

Érdemes kipróbálni!
-
Rudee #55405 Alakul a molekula :)
-
Na ilyenre sikerült megcsinálni, de van egy kis turpisság benne