PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
egy szó a válaszom

limperatore
Breki33
mien olan?
Meg egy olan kép róla!<#vigyor>

ForzaInter
1. én szoktam írni néha hozzátok, akkor is normálsi hangnemben, max rég volt mikor vmivel nem értettem egyet és szúrta szemem, de az is normálsi vita volt.
2. egyrõl tudok... az r9,rhydeskan,matthewpamer, ez egy személy😄 többiek nem szoktak menni, max akkor ha szidjátok Inter ami teljesen jogosan nem esik jól nekünk, mert mi Inter topikban szinte soha nem említjük emg Juvét, ha meg beszélünk róla akkor se szidjuk.
3. ez egy ember, most még is mit csináljunk vele?... más Interes biztos nem láttál Juve topikba kötkedni meg hasonlók...
4. Tommy Lee ezt azér írta mert pont akkor nézett be Juve topikba mikor vki a kedvenc csapatunkat ócsárólta, és mivel nem szokta topikotokat olvasni azt szûrte le hogy csak Intert szoktátok szidni, ezért írta, ez elkerülhetõ lenne simán ha nem írnátok semmit Interrõl.

az a baj hogy te egy Interres alapján ítéled meg topikunkat, nem mindenki olyan ám mint õ... van olyan szivvonalas Inter topik mint Juve, egyébként ott is van egy cassoneitaly nevû srác aki átjárt a topikunkba hogy ócsárólja Inter elég kemény hangnemben trágárá szavakban... na peace.

Yo, Bitch!

Breki33
ok

ilyen playstatin 3-as tábla kellene

ON ---> KONAMI Soccer kiegészítõk<#vigyor2>

Breki33
na az off lezárásaként

1. én sose megyek inter topicba életemben nem írtam oda
2. sok interes jön be juve topicba fennhangon véleményt nyílvánita vitát kirobbantani
3. Emléxem éb rinyálósan "barátunkra" akit többször is kipateroltak az sg-rõl milyen minõsíthetetlen hangnemben szidott bennünket
hogy csak a bajnoki mecsrõl beszéljünk érdemes visszakeresni miket írt
aztán hálisten nem jött be
4. Most se Juve-s kezdte el szidni az interes topikot
hanem Tome Lee beszélt sértõ igazságtalan módon rólunk........

5. hülyeség volt ezt idehozni , de tudomásomra jutot miket mondott és felkaptam a vizet ezen
<#nyes>

Errõl van szó drusza,röviden-tömören ;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
<#eljen>

Csak engem írjanak Brekinek P
ForzaInter
igen ez Inter topikba hozzánemértõ divatdrukkerek vannak Tommy Lee-vel és velem együtt, köszönjük, Juve topikba óriási a szint mit ne mondjak, vannak normálisak de páran egyszerûen nem tudnak lekattani Interrõl topikotok kb 40% Interõl szól 60% meg Juvérõl... mi topikunkban Juveról sok dolgot nem olvasol, max matthew szokott néha írni róla.

Yo, Bitch!

szTem TeLjeSen mINdeGY hOgy kI hOgY íRJa a cSapAtNEVekeT EgY fÓRuMbA!!! NeM mIND1 hOGy inter, Inter, INTER, iNTER vagy InTeR? AKkor mÁr aZ Inter-t iS ÍrJuK ÚgY hOgY FC Internazionale, mEg a Juve-t iS hOGy Juventus FC...

Breki33
Hát sztem meg a Juve fórumban tök jó társaság van úgyhogy a szint ott tényleg magasabb

Ez fõleg a topicba író interesek hozzászólásain látszik......
Álítólag ha rONALdo elmegy a MU-ból akkor ferguson lemond! Bár nem hinném hogy így lenne de nekem jól jönne!

Én csak azt írtam,hogy hálistennek a mi topikunkban más a szint mint ott😄
Nem szídtam,csak megemlítettem ezt.Ezzel semmi baj sincs,ez az igazság nem hülyeség ez!

<#nyes>

Breki33
áááááááááááááá mert én még nem írtam kisbetüvel a juve-t pl meg itt senkise :-)
Breki33
ForzaInter
de nagybetû😊

én nem játszok onlinet mert gyenge netem, már mondtam korábban.

de statok alapján még se az Inter a legerõsebb<#vigyor2>

Yo, Bitch!

Breki33
Nekem meg többen elmondták, hogy ezek a csapatok erõsebbek a játékban
és énis ezt tapasztaltam.

Ez kb olyan hülyeség mint hogy a juve fórumot szidod
Breki33
miért nem azt írtam?

Direkt azért választják mert a játékban túl erõs.
Bárki aki otthon van a játékban és sokat játszik online megmondja ezt

Téged speciel még sosem láttalak játszani

És Tommy-t😊Mondjuk vele csakis Inter-Inter elleni meccset játszanánk
<#vigyor2>

Az is érdekes,hogy mióta online játszom soha még senki nem választotta a z Inter-t és nem is gondolt rá mert én szoktam késõbb választani.
Ha esetleg én választottam ki elöbb akkor sem jegyezte meg senki,hogy bizony õ akar velük lenni mert az olyan erõs kivéve Brekit..

A második részével egyetértek! Az elsõt meg én nemtudom!

Én nem vettem észre,hogy Inter erõsebb lenne bárkinél a játékban!!
Hagyjuk ezt..

Mérne csinálnék??<#vigyor>
Majd lesz de az még odébb van lehet 1-2 új csapat is lesz benn + új arcok, igazolások, új gameplay by eZo, de lehet majd énis belenyúlok, új/javított mezek...

ForzaInter
Inter, van rendes neve csapatnak...

stat alapján játékban vannak erõsebb csapatok, Barca,Milan akkor mér Intert válasszák?

Yo, Bitch!

tobias88
Inter a legerõsebb a játékban, a Milan meg a keretéhez képest túl erõs!
Breki33
??

Az inter tûl erõs onlinéban ezt mindenki tudja a divatjáékosok mindig braziliát meg in intert választanak
ForzaInter
te akkor nem is fogsz javítást csinálni?:c

Yo, Bitch!

ForzaInter
Inter.

és pont hogy erõsebbre kéne állítani, Milannal sokkal jobb a keret, és Milan erõsebb, lollllll

Yo, Bitch!

Sima pessel játszól?<#nevetes1>
Ajánlanám a PAC-PATCH-em, az szinte mindent frissít!
http://nagyi2pac.extra.hu/

Nemtom áttól még nemkell leszedni!!!

rooney8
Ja és akkor mit rakjak föl, ami frissiti a keretet? Mert hát elég régi ami a sima pesbe van...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Sima patc-h nélküli pesre raktam föl... Na mind1, akkor már csak reinstallal lehet "leszedni"?<#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ilyen Transfers Update-eket sztem tök fölösleges berakni ha csak "adatbázist" adnak hozzá mer kb. az emberek 10%-ának fog mûködni rendesen, akinek pont ugyanolyan adatbázisa van, ugyanazok a csapatok...!

rooney8
Hali!

Kéme egy kis help! Letöltöttem ezt a patch-t, de most amelyik csapatnak nem volt normális mezûk, annak berakja a chelsea mezét és ezt tök idegesítõ... Van valami megoldás?<#rolleyes>

eZo akkor jó lenne ha majd ezt a két oldalt vennéd figyelembe átigazolásoknál, mer nem szeretném ha ilyen pletyka igazolások lennének benne! THX!!!

Ezt már pár napja láttam, tök dúrva!!!
Tök hasónló dolog történt múltkor Eduardo-val az Arsenal-ban!

horpeti
Bár nekem semmi gondom sincs így sem a szereléssel, csak figyelni kell, meg meg kell tanulni. Jópár anyázáson túl vagyok, mire hatékony lett a védekezés, de még így nehéz 100%osan védekezni.

Ha átvert az ellenfél, akkor megérdemli, hogy elvigye, nem kell mentõöveket dobálni. 😊))

tobias88
jajj de csúnya, csak most néztem meg
IGAZAD VAN eZo télleg ott nem jó a kijelzõ ugyanolyan mint amit beraktál képet, de fogalmam nics hogy mi lehet a baj vagy hogy hol lehet kijavítani ezt, úgyhogy asszem bukott ez a kijelzõ dolog!

tobias88
horpeti
Jah, vágom.

Amikor felraktuk a World club patchet, már ott is belenyúltak hasonló cuccba, mert az elfutások rosszabbul sikerülnek, és kevesebb rizikó 1v2ben megverni a védõket, mint indítani.

Meg a szerelés tényleg nagyon nehéz, ha már a védõt az ember kicselezte, jól fedezi a labdát, valszeg ebbe érdemes belenyúlni. Fifában elég nyomni a gombot, és elveszi akkor is, ha a védõ van elõl, mondjuk az se túl reális.. 😊

Kiváncsi leszek, PES2009-et hogy tervezik meg. Nyilván tanultak a 2008-ból, és megpróbálják balanceosra csinálni.

Ja múltkor játszottam az interrel és nagyon könnyen ment a játék, pedig õk nemis olyan erõsek stat alapján mint a milan vagy a barca!

Lehet hogy a stat kijelzõ van megkeveredve!!<#vigyor2>

tobias88
fõleg Materazzi 😄, bár az agresszivitását 99re kéne tenni <#vigyor>
Breki33
inter is túl erõs mármint a játékban <#hehe>
Énis figyeltem az EB-t és télleg jók voltak, és az egész Barcában sztárok játszanak de a játékba túl kitûnõ hogy mien jó a Barca! Nem hinném hogy a világ 1-2 legjobb csapata lenne (bár a játékosokat elnézve lehetne), bár ki tudja mit hoz a jövõ!

Azt tudom hogy a milan sokat erõsített, sztem játékoskeretbe az egyik legerõsebb lett, bár eddigse volt olyan gyenge! De a milán alapból ilyen erõsen nézett ki a játékba amikor még nem jöttek ezek az igazolások!

Kiváncsi vagyok a a 2008/2009-es olasz bajnokságra hogy a 3 megerõsödött nagy közül (Inter, Juve, Milan) ki nyeri a bajnokságot mer sztem kiegyenlítettebb lesz az élmezõny!

tobias88
Xavi - Iniesta - Puyol : EB-n kiváló teljesítményt nyujtottak
Abidal, Valdes és Yaya Toure a játékban amúgy is gyengék, Keita és Daniel Alves most igazolt oda! Messi és Krkic messze gyengébb a játékban, mint a valóságban. Egyedül Henry akit lejjebb lehet venni, mást senkit szerintem.