PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaka-Ronaldinho-Pato,Pirlo-Flamini-Gattuso középpályával támogatva azért nem gyenge
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
amúgy is a Barca és a Milan kerete is sokat változott pl. Milan sokat erõsödött
igen tudom
De ha sima hosszabításnál jó akkor ottis jónak kéne lennie!
Megnézem aztán rakok ki képeket!
Azis jó lenne ha pl: Barca, Milan képességeit picit lehúznád, a Barca-Milan szúrkolók ezért ne haragudjanak meg, de a játékban magukhoz képest túl erõsek ezek a csapatok, mármint ha csapatválasztásnál nézem a statjukat!
Ja és eZo jó lenne ha az igazolásokat játékon belûl intéznéd, ne programmal mer nekem volt olyan hogy a program magától átnevezett pár csapatot!! Akiket nem találsz csapatban játékost, az valószinüleg az Other/un belonging-ban vannak!
a 90perc utáni 2x15ös hosszabítás az ami rossz, nem a 45+ és a 90+ os
Karriereende azmeg természetes vmi olyasmi hogy visszavonúlt!
http://atigazolasok.gportal.hu/
itt bal oldalt vannak felsorólva a bajnokságok ott mindegyiknél fel van sorolva az összes igazolás!
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/GB1/2008/wechsel/2008/index.html
ez talán a legjobb átigazolásos oldal igaz német de el lehet rajta igazodni!
És még azt kérném hogy csak az igazolásokat, felállásokat és a gameplay-t változtasd mást ne!<#vigyor2>#vigyor2>
KÖSZI SZÉPEN!!!
Énis ilyen voltam ez ezt kéri az azt kéri ennek ilyen kivánsága lenne annak olyan.
Aztán eltelik egy év aztán az elsõ jöttment beszól, hogy te nem segítettél itt senkinek. (most ez nem erre a fórumra vonatkozik bár ittis voltak kiirtikus emberek)
Nekem jó a partos féle kijelzõ mixelve a te eurosport2-es logóddal hibátlanul mûködik és szép is
csak tanácsként mondtam, hogy így tudod kipróbálni
http://files.filefront.com/PP+unn37rar/;11296393;/fileinfo.html
Talán így már bejön a kép:
ez jelen pillanatban Sudden, Sheva, Blindm magyarok közül
velük szinte észre sem veszem, hogy online játszom csak abból, hogy kemények a meccsek
És a külfdöldi jó netkapcsolattal rendelkezõk többsége a hamachin
Aki meg ráér offline játszani az online is ráér.
garantálom a masszívabb,lassabb játékmenetet :-)
A szereléseit azóta se tudom megtanulni pedig a magyarokkal nyomja
Amúgy jó edzõpartner voltál, veled kezdtem elsõ PES meccseim, kihívást jelentettél.
Emlékszem, hogy akkor gép ellen egy percet sem gyakoroltam, csak online (ráadásul rögtön megvettem a gamepadot, amivel mozogni se tudtam, mert elõtte 5 évvel fociztam utoljára, azt is fifával😄, de nem érdekelt, toltam neki, hogy megszokjam).
Aztán volt egy pillanat, amikortól végre tudtam nyerni ellened, onnantól már csak pár meccset játszottunk. 😊
Online szinten is szedtem kb. 80-90 vereséget zsinórban (ugye ott volt stat), amíg egyrészt a PESt megismertem + a gamepadot megszoktam, aztán viszont már nem sok csúszott be, így jó lett az összátlag. 😊
De rég volt. Akkor 1 hét alatt PESeztem annyit, mint most 3-4 hónap alatt (meg még PES6ban is 2v2). 😊 De jó is így, ennyi fér bele.
Roland mostanában már így is kihívást okoz, mert megtanult játszani, és változatosan focizik.
Offline haverom nem igazán tud újítani.
Akikkel próbáltam focizni,szar volt a kapcsolat. Akiket nem ismerek, õk meg nem érdekelnek nagyon. Majd talán egyszer, valamikor. Bár ennél több idõt erre nem fordítok (bár így is ez az egyetlen játék kb. , amit játszom).
attól lesz másabb, hogy bizonyos stat. adatok globálisan módosítva lesznek az összes játékosra
tapasztalatom szerint a támadások túl egyszerüen felépíthetõek ill. eredményesen befejezhetõek, na ezen változtatok a védõk ill. a középpályások " felpörgetésével ", na nem lesz mindenki Cannavaro és Gattuso, de vannak olyan képességek pl.body balance,response,agility, mentality,aggression amit ha egységesen megváltoztatsz akkor változni fog az egész játék képe
nem felhúzott játékosokat szeretnék, csak egy masszívabb,lassabb játékmenetet, ahol küzdeni is kell és nem csak végigfutni a pályán a védõk mellett és gólt lõni egy középszintû játékossal
a támadási,szabadrúgási...stb képességek nem fognak változni
fõleg az elsõ tizenvalahány meccses sorozatra
aztán meg elkezdted játszani ezt a szélre rakom a csatárokat és ívelgetem nekik sémát
De ez amúgyis pes5-ben volt
Azóta azért biztos szintet léptél 😛
roland elleni algoritmust is be lehet tanulni....
Vagy ez csak AI nehezítés?
Mitõl nehezebb? Írj róla valamit.
Normális, ésszerû gameplay változtatás érdekel engem is, hogy haverral jobban tudjuk játszani.
Bár gondolom a csapat húzásokat nem lehet befolyásolni... Nem tudom, miket szoktatok, azért kérdezem.
ne kelljen már emiatt üldözni embereket, szeretném hogy mindig legyen a szobában hely, ha valaki játszani akar
szeretném kérni az engedélyed, hogy picit belenyúljak a patch-hez tartozó Options File-ba ...
az új igazolásokat, és felállásokat szeretném módósítani, valamint a PRO-EVO Editor segítségével a gameplayt változtatnám ( magamnak már megcsináltam és sokkal jobb, nehezebb lett a játék, realisztikusabb az egész )
elsõsorban a kapusok és a védõk képességeit változtatnám ill. a középpályásokét egységesen pl. ( mentalitás,csapatmunka ), hogy még nehezebb legyen a gép ellen játszani, amint kész felölteném ide !
★ 汤姆 李
De ajdnem ugyanaz a géped és 1920x1080-ben nagyon akad?
Én hetekig azzal a felbontással játszottam online
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nálam még nem volt ilyen...