PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
az, hogy a sebesség ill. a labdavezetés sebessége csökkent az egy dolog, de posztonként 7 tulajdonság is változott a posztnak megfelelõen kisebb-nagyobb mértékben
( Body Balance,Response, Aglility,Agression, Mentality, Teamwork ill. GK Skill )
amikor online játszottunk egymás ellen akkor is mindig azzal jöttél meccs után, hogy ellenem nem tudsz játszani, mert mindig elnyomják a játékosaim a tiédet ill. lassítom a játékot, és te a rohanós focit szereted, hát talán másképp kellene játszanod, érdekes, hogy én pl. tudok normális támadást építeni ezzel a gameplay-el, és a nagyobb kihívás csak arra ösztönözz, hogy újabb dolgokat próbáljak ki
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
Hogyis mondjam,úgy van idõ cselezni és taktikusan játszani<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
És ugye így énis könyebben szerelek így az egész mecs egy leszerel visszaszerel címû birkózás lesz a labdáért.
Kb mint strandfoci vagy palánkos teremfoci.
Ha lendületbõl jön egy csatár és jól cselez azért nem hiszem, hogy 10-bõl 9* szerelik.
így rá vagy kényszerítve, hogy többett passzolgass, cselezz
én ez elõtt top playeren egy kiscsapattal is 4-5 góllal vertem egy nagyot, mert ahogy írtad egy az egyben megveretem egy sztárjátékost egy 17éves kezdõvel, most ilyen nincs
szerintem ettõl realisztikusabb az egész, nem lehet azt a sima sablonfocit játszani, hogy elfutok mindenki mellett
Lényeg, hogy ugyanúgy szúrsz be képet
izé liket írtál, azt simán beírod ott magától link lesz de akár url-el is beírhatod, de nem szükséges
Azt nem tudom hogy csináltad, de nálam tökre feklgyorsult a játékmenet és így most pont jó
(bocsánat a csúnya kifejezésekért 😄 😄)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Letötöttem a legújabb kitservert, de nincs benne img mappa?<#fejvakaras>#fejvakaras>
És hiába szerelek énis könnyen az egész játék átment egymás szerelgetésébe, volt hogy 4-5 másodperc alatt kb 5-6 ilyen szerelés volt kis területen elvette visszavettem stb.
Egy normális akciót se tudtam emiatt vezetni a végén már kerültem az 1:1-eket mert úgyis szereltek és hiába vettem vissza aztán az már nem az az akció volt.
Akkor mégiscsak cserélgettél 1-2 embert a kezdõbe?
A kapusokat meg a hátvédeket felhúztad kicsit?
Ja az ilyenekre majd megpróbálok figyelni! De a Boriello helyett Pato-val még mindig nemegészen értek egyet!Mind1!
a barca meg max azért tûnhet gyengébnek, mert Pique van a kezdõbe a félévre kidõlt G.Milito helyett, és Eto'o akinek úgy is kifelé áll a rúdja csere, és Bojan K. van helyette a kezdõbe
azért azt kb. sejteni lehet, ha pl. C.Ronaldo a Madridba kötne ki, biztos kezdõ lenne, ahogy a milanban is Pato és nem Borriello... az ilyenekre gondoltam a kezdõcsapatot illetõen
azt nem tudhatjuk mer sok csapatnál pl rotálás,eltiltás és sérülés miatt szokszor változik, fõleg nagycsapatoknál.
Yo, Bitch!
De az honnan fogom tudni hogy hogy vannak valójában a kezdõcsapatok?<#vigyor2>#vigyor2>
Jó lett a gameplay, igaz én eddig csak a lassított játékmenetet vettem jobban észre de sztem az király lett!
1-2 észrevétel:
- a Barcát jól lehúztad, de talán a védekezése lehetne egy kicsit jobb!
- a Milant még mindig erõsnek érzem (a stat mutató szerint) ott a kapusokat kéne gyengíteni!
- a Juve kapusokat meg erõsíthetnéd!
Eddig ennyi!<#eljen>#eljen>
aug31. éjfélig még sok változás történhet az átigazolásokat illetõen azt meg kellene várni, különben megint csak felemás lenne a dolog !
akkor meglehetne csinálni a csapatszámozást és a kezdõcsapatokat beállítani, úgy ahogy valójában is vannak
Tehát teljesen profi!!
Nekem már így megfelelõ,köszönöm szépen!
Ja,nemértem mire gondoltál a korrekt kezdõcsapatokkal.Nálam minden ugyanaz csak a gameplay javult..
★ 汤姆 李
Minnyá meglesem!
Ezt hogy érted: "a PAC-Patch megjelenése idejéig" az update-re gondolsz?
Majd ha még tutod majd javítgatni a gameplay-t akkor majd rakd ki az újabb verziót mer nekem olyan aug.10 körül elkel kezdenem az option file update-t és utána már nemtom majd használni a te verzóid mivel valószínüleg lesz benn 2 új csapat! KB. az átigazolási idõszak vége körül adom majd ki a PAC-PATCH Update-t!
ez nem egy végleges verzió, mert pl. az átigazolások, korrekt kezdõcsapatok nincsenek benne csak a PAC-Patch megjelenése idejéig
( ezen nem változtattam még, majd aug.31 után )
valamint a gameplay sem fix dolog, azért osztom meg veletek, hogy akinek véleménye van és az építõ jellegû, akkor azt a végleges verzióig javítani tudjam
érdemes megnézni a milan, barca, inter csapatokat, hogy most is olyan nagy-e a különbség a többiekkel szemben pl. erre is várok reakciókat
PAC-Patch_OF_eZo_Gameplay_v.BETA1
Te tudod...csak az tart sokáig amíg letöltöd!
Na ez fontos,hogy nagy betûvel írd le!!