PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
minél nehezebb a játék annál jobban megtanulsz játszani, és pont ezért lesz online könnyebb dolgod

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
nem csak a játékmenet lassult le

az, hogy a sebesség ill. a labdavezetés sebessége csökkent az egy dolog, de posztonként 7 tulajdonság is változott a posztnak megfelelõen kisebb-nagyobb mértékben
( Body Balance,Response, Aglility,Agression, Mentality, Teamwork ill. GK Skill )

amikor online játszottunk egymás ellen akkor is mindig azzal jöttél meccs után, hogy ellenem nem tudsz játszani, mert mindig elnyomják a játékosaim a tiédet ill. lassítom a játékot, és te a rohanós focit szereted, hát talán másképp kellene játszanod, érdekes, hogy én pl. tudok normális támadást építeni ezzel a gameplay-el, és a nagyobb kihívás csak arra ösztönözz, hogy újabb dolgokat próbáljak ki

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Ez igaz de ezek a szerelések gázosak

Meg egszokod aztán online csak nézel
Az az.Azt szerettem volna mondani,hogy így van idõ mindenre!

★ 汤姆 李

Breki33
A cselekre semmi hatása sincs legfeljebb a játékmenet lassult
Sz.tem iszonyat jól sikerült eZo gameplay patch-e.Olyan cseleket hajtok végre,hogy csak csodálkozom néha<#worship>
Hogyis mondjam,úgy van idõ cselezni és taktikusan játszani<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
és én cselezésrõl beszéltem pl lövõcsel mondom elmegy a védõ megyek melette tovább erre szerel oké visszaszerzem, de ez így.......
Breki33
De hogy egy az egyben ne lehessen senkit lendületbõl egy csellel megverni az túlzás.

És ugye így énis könyebben szerelek így az egész mecs egy leszerel visszaszerel címû birkózás lesz a labdáért.

Kb mint strandfoci vagy palánkos teremfoci.

Ha lendületbõl jön egy csatár és jól cselez azért nem hiszem, hogy 10-bõl 9* szerelik.
eZo
ez volt a lényeg
így rá vagy kényszerítve, hogy többett passzolgass, cselezz
én ez elõtt top playeren egy kiscsapattal is 4-5 góllal vertem egy nagyot, mert ahogy írtad egy az egyben megveretem egy sztárjátékost egy 17éves kezdõvel, most ilyen nincs
szerintem ettõl realisztikusabb az egész, nem lehet azt a sima sablonfocit játszani, hogy elfutok mindenki mellett

Breki33
elolvasta a readme-t
Breki33
Itt va bagaméri aki a fagylaltját

Lényeg, hogy ugyanúgy szúrsz be képet

izé liket írtál, azt simán beírod ott magától link lesz de akár url-el is beírhatod, de nem szükséges
Azt a felgyorsúlt játékmenetet próbálom majd javítani, (engem picit már zavar) vagy eZo gameplay-e által vagy magam által!

Köszi! Még jóhogy rászántad magad, bár nemtom hogy hogy raktad fel, kérdés nékül!<#crazya>

rooney8
Hallod ember! Nem tudom, hogy te mit csináltál ezzel a patch-el, de kibebaszottul zsírkirályAzt nem tudom hogy csináltad, de nálam tökre feklgyorsult a játékmenet és így most pont jó
(bocsánat a csúnya kifejezésekért 😄 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Jah...<#miaz>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hozz létre!

rooney8
Hali!

Letötöttem a legújabb kitservert, de nincs benne img mappa?<#fejvakaras>

Jó hogy ittvan Breki! Evo-web-en sima hsz-be hogy lehet linket beszúrni, vagy csak beírom a címet és linkként jelenik meg?

Breki33
Hát énis kipróbáltam, de nem nagyon jött be azt vettem észre, hogy tök könnyen szerelnek egy az egyben szinte nem tudok elmenni kivéva ha távolodom a védõtöl.

És hiába szerelek énis könnyen az egész játék átment egymás szerelgetésébe, volt hogy 4-5 másodperc alatt kb 5-6 ilyen szerelés volt kis területen elvette visszavettem stb.

Egy normális akciót se tudtam emiatt vezetni a végén már kerültem az 1:1-eket mert úgyis szereltek és hiába vettem vissza aztán az már nem az az akció volt.
Inkább megse szólalok mer hülyeséget mondok!!!<#kuss>

Csak bezavart hogy vmikor TW-nek vmikor meg GK nak írják a kapust!

Bocs akkor félre néztem!

Ja bocs hülye vok megint a TWK a teamwork.............<#falbav>

Én csak a csapat stat szerint néztem hogy a Juve-nál gyenge a TWK!
Akkor mégiscsak cserélgettél 1-2 embert a kezdõbe?

Ja..akkor lehet majd picit énis belenyúlok!
A kapusokat meg a hátvédeket felhúztad kicsit?

Ja az ilyenekre majd megpróbálok figyelni! De a Boriello helyett Pato-val még mindig nemegészen értek egyet!Mind1!

eZo
valamit elnéztél, Buffon a legjobb a játékban Casillas és Cech is gyengébb

a barca meg max azért tûnhet gyengébnek, mert Pique van a kezdõbe a félévre kidõlt G.Milito helyett, és Eto'o akinek úgy is kifelé áll a rúdja csere, és Bojan K. van helyette a kezdõbe

A patch-embe úgy próbáltam berakni a kezdõket hogy ki hol tud játszani a pályán ezért volt pl olyan hogy Flamini hátvéd lett, és hogy az adott poszton ki a legjobb játékos! Sztem naggyából jók lettek a patch-embe a kezdõ 11-ek de azért lehet még jobb is!

eZo
ezt írtam korábban, nincs le vagy felhúzva egyik csapat se, egyformán vannak módosítva

azért azt kb. sejteni lehet, ha pl. C.Ronaldo a Madridba kötne ki, biztos kezdõ lenne, ahogy a milanban is Pato és nem Borriello... az ilyenekre gondoltam a kezdõcsapatot illetõen

Hát ja, csak nem akarom megint azt hallani hogy mér így meg mér úgy van a felállás! (nem itt mondták)

ForzaInter
"De az honnan fogom tudni hogy hogy vannak valójában a kezdõcsapatok?"

azt nem tudhatjuk mer sok csapatnál pl rotálás,eltiltás és sérülés miatt szokszor változik, fõleg nagycsapatoknál.

Yo, Bitch!

OK énis így gondoltam!
De az honnan fogom tudni hogy hogy vannak valójában a kezdõcsapatok?<#vigyor2>

Jó lett a gameplay, igaz én eddig csak a lassított játékmenetet vettem jobban észre de sztem az király lett!
1-2 észrevétel:
- a Barcát jól lehúztad, de talán a védekezése lehetne egy kicsit jobb!
- a Milant még mindig erõsnek érzem (a stat mutató szerint) ott a kapusokat kéne gyengíteni!
- a Juve kapusokat meg erõsíthetnéd!

Eddig ennyi!<#eljen>

ForzaInter
hát kezdõcsapatot nem tudhatjauk, azt max tippelhetjük.

Yo, Bitch!

eZo
arra gondoltam, hogy az igazolások ill. a kezdõcsapatok még a te munkásságod, azt változatlanul hagytam
aug31. éjfélig még sok változás történhet az átigazolásokat illetõen azt meg kellene várni, különben megint csak felemás lenne a dolog !
akkor meglehetne csinálni a csapatszámozást és a kezdõcsapatokat beállítani, úgy ahogy valójában is vannak

Most úgyérzem olyan mint amikor a MLslow gameplay-vel nyomultam.
Tehát teljesen profi!!
Nekem már így megfelelõ,köszönöm szépen!
Ja,nemértem mire gondoltál a korrekt kezdõcsapatokkal.Nálam minden ugyanaz csak a gameplay javult..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

<#taps>
Minnyá meglesem!
Ezt hogy érted: "a PAC-Patch megjelenése idejéig" az update-re gondolsz?
Majd ha még tutod majd javítgatni a gameplay-t akkor majd rakd ki az újabb verziót mer nekem olyan aug.10 körül elkel kezdenem az option file update-t és utána már nemtom majd használni a te verzóid mivel valószínüleg lesz benn 2 új csapat! KB. az átigazolási idõszak vége körül adom majd ki a PAC-PATCH Update-t!

rooney8
Na jó, rászánom magamat, és fölrakom... 😄

eZo
PAC-Patch OF eZo Gameplay v.BETA1

ez nem egy végleges verzió, mert pl. az átigazolások, korrekt kezdõcsapatok nincsenek benne csak a PAC-Patch megjelenése idejéig
( ezen nem változtattam még, majd aug.31 után )
valamint a gameplay sem fix dolog, azért osztom meg veletek, hogy akinek véleménye van és az építõ jellegû, akkor azt a végleges verzióig javítani tudjam

érdemes megnézni a milan, barca, inter csapatokat, hogy most is olyan nagy-e a különbség a többiekkel szemben pl. erre is várok reakciókat

PAC-Patch_OF_eZo_Gameplay_v.BETA1

Asszem ha mindegyik csapatnak raksz be eredeti mezet akkor jó lesz!
Te tudod...csak az tart sokáig amíg letöltöd!

rooney8
De le kell, mert idegesít ez a mezes dolog 😄 Szval nincs valami megoldás? Amúgy azért nem rakom fel a PAC-PATCH-t mert sokáig tart 😄 😄

Breki33
de nem biztos, hogy mindenhova feltölti
Ez jó mer 12 link közül lehet választani hogy hova töltse fel! Viszont az a max 100 mega...

Külömben wecn érdekesen binekbe oldotta meg a neveket meg az új csapatokat , sztem azért lehet online játszani vele! Viszont igazolások nincsenek benne!

Breki33
Az új online adatbázist próbálta vki?
Breki33
ez talán, de elõször kis filével próbáld ki

Breki33
<#beka3><#papakacsint>
Breki meik volt az az oldal ahova múltkor feltöltöttél vmi-t aztán 3 letöltési link volt???

.. Magyarország!
Na ez fontos,hogy nagy betûvel írd le!!
Hát akkor 2 külön option file-t kell csinálni mondjuk a gameplay-t eZo megcsinálja de az igazolásokat majd ottis be kell fejetnem!

ForzaInter
optionfajlba gameplayt majd ne rakd be, mert nekem az nem kell, vagy az külön van?

Yo, Bitch!

Hát amilyen a képen van!<#vigyor>