PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
video kimyomás settings exe-ben utolsó kis nyégyzet
Yo, Bitch!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Yo, Bitch!
Born to win
Yo, Bitch!
pl:
Messi
Csak a sima passz és sima magas passz mellé kéne még 2 gomb a manualra. 😊
Bár azt hiszem a magas passzt nem lehet gombra manualosítani, hanem az konfig kérdés. (2008as tapasztalat)
Mondjuk ha már a manual magas passzt vágja az ember az is nagyon jó. Én azzal próbálkoztam utoljára, de akkor türelmetlen voltam, és nehéz volt, hogy nem a csávóhoz íveli (kicsit mellé irányítottam, elszállt😄)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sztem mindenhez nem kell illetve akkor nagyon sok gyakorlás kéne.
Most az a gubanc hogy a csel miatt legalábbis nálam rákerült ez a d-pad-ra amit pedig nem szeretek és digitális is
De ugye itt bejönnek a képbe a magas passzok is az átlós keresztlabdákat viszont nagyon szeretem azokat biztos kipróbálom
Egyébként azt vettem észre, hogy néha elég nyomin passzol elõre, "W"-vel, ezért inkább kéne a manual passz.
Lehet majd próbálkozom még, de nagyon sok gyakorlás kell, és odafigyelés.
Breki te mit gondolsz, manual passzt hogy van értelme megtanulni: mindenre, vagy csak néha, amikor akar valaki merészebb passzt? Kivitelezhetõ az elõbbi? Nyilván, csak sok skill kell hozzá... Te megpróbálod valamelyiket? Vagy már rajta is vagy a témán?
Ha nem töri meg a lendületed, akkor nagyon jól jöhet egy bicaj, egy elhúzós valami vagy bármi 😊
Ahogy Breki is írta, az a lényeg, hogy hasznos cselbõl van elég, a nike kövi videóját meg csinálhatják majd a fifából, de attól az még nem lesz jobb 😛
CSAK a Fradi

#50882---erre ment
minek cselezni?hogy sg-n be tudd mutatni hogy milyen fasza csávó vagy?szánalom
ha cselezel elveszted a labdát és kész
Na most hasonlót lehet más gombbal is digitálisan de itt maga a játékos szabja meg a szöget erõsséget nem attól függ, hogy a gép az adott gomb megnyomására hogy passzol.
Ha akarjuk adjuk átlósan ha akarjuk meredeken mi adunk meg mindent azáltal sokkal szabadabb.
De ez egy plusz nem azt jelenti hogy ilyen gamepad kell és kötelezõ használni !
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
egyrészt nem két csel van benne csak kettõrõl csináltam gif-et.
Másrészt sokra mész azokkal a cselekkel ami konzolos videokban van
meccsen egyet max megcsinálsz majd elveszted a labdát.
Fifában kb azért cselezel, hogy oh milyen szép csel, pesben nem ez a lényeg hanem a csel eszköz, de látom úgyis hiába magyarázom
mikiking: Játsz inkább a fifa street-el, abban vannak ''cselek''...
Ha te vmi freestyle-t akarsz, akkor rossz helyen keresed. Pesben is van elég csel, csak tudni kell használni.
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezt ninuzzu berakta a demoba illetve megcsinálta a sandbags-ot

Ügyesen ki lett cserélva, ez a kijelzõ lesz a játék BL részében!