81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Próbálta már velaki a játékot Windows 7-el?

természetesen a Pes 2009-re gondolok...
  • ZsilKEANE
    egy kérdésem lenne, még a jó öreg pes6-tal kapcsolatban. visszaolvastam a fórumban, és néztem,hogy hogy lehet megoldani,hogy végre láthatóak is legyenek a nézők, ne csak a gólnál, és az volt a válasz,hogy nem lehet megcsinálni. azóta se? valakinek ha beugrik, hogy mégis lehet, legyenszives válaszolni.
    köszöntem
    (és mér van az,egyik gépen látszanak,másikon meg nem?)
  • Csabesz6
    Csáó!
    Hála a hón áhított új gépnek, feltettem a játékot.Az lenne a kérdésem hogy melyik nagypatch éri meg igazán?Pl peshungaryn találtam egy superpatchet, nemtudom hogy van-e ezen kívül ilyen nagypatch.Vagy érdmesebb összelegózni külön külön a cuccokat?Tudtommal ehhez is van kitserver.Azzal a mezeken kívül mit lehet importálni?Milyen adatbázis kezelő progik kellenek a buheráláshoz?Sajnos elég rég patcheltem pest PC-n.
    Köszi.
  • BigDaddyJoe
    Ja igen már csak egy kérdés a magyar válogatott arcait hová kell másolni, nagyon köszi a segítséget
  • BigDaddyJoe
    Szevasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy a peshungary oldalról letölthető hivatalos 1.40-es javítást a kicsomagolás után egész pontosan az img mappán belül hová kell másolni hogy működjön? Előre is köszi a segítséget
  • Unitedfanatics
    Hello, úgylátom ez a legaktívabb pes fórum, szal ideírok... én nemrég töltöttem le újra a játékot, mert újratelepítettem a gépem, ezúttal hogy ne kelljen sokat várni egy ripet töltöttem le, a Skulpultura fajtát és 8%-nál a telepítés mindig megakad, valamilyen sound problemet kiírva, nemtudjátok mi lehet a baj? a mininovárol töltöttem és ott szinte mindenki azt írta ki, hogy tökéletes...
  • Nagyi2pac
    Megújult a peshungary!

Gyertek és nézzétek meg!
    www.peshungary.hu
  • Breki33
    Szerintem nincs leáldozóban

Csak engem most elkapott a Cossack újra

Azt hogy high-on enged-e elvileg hardvertől függ
    A demohóz is volt olyan settings amivel lehetett nagyobb felbontást illetve a teljesben a kitserver ezt megoldotta.

Szerintem az eddigi legjobb Pes de nem érdemes ilyenkor már megvenni csak féláron. Az online állítólag eredeti szerevereken rosszabb mint pl hamachin.
  • diegoam
    Sziasztok,

Látom itt már leáldozóban van a PES2009 viszont én csak most jutottam el oda, hogy van már olyan szintű gépem amivel már normálisan menne a játék Viszont a demoban high felbontásban nem, csak mediumban enged 1440x900-as felbontást, ez így van a teljes játékban is?
    Másik kérdésem az lenne, hogy van-e olyan letölthető option fájl ami csak a neveket írja át igazira mindenféle kiegészítő nélkül?
    Harmadik kérdésem, hogy egyáltalán ennyi idő után milyenek a benyomások, tapasztalatok, érdemes megvenni vagy már mindenki visszatért valamilyen korábbi verzióra?

• Pethy23
    Huszti csak nekem nincs még mindíg a Zenitbe? Bár nem volt olyan nagy dolog át rakni de azért mégis.
  • Nagyi2pac
    vagy Sytem Settings/Download
  • Nagyi2pac
    Konami offers free downloadable version of Umbro?s innovative new England strip to users of PES 2009

Konami Digital Entertainment GmbH is to offer an exclusive, free downloadable version of the new Umbro England strip to users of its PES 2009 title for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.

PES 2009 is the official video game of the England team, and the free download highlights the close relationship between the two. Umbro will unveil the innovative new kit on March 28, when England take on Slovakia at Wembley. Konami?s download will be available at the same time as the game?s kick-off, and PES 2009 will be the only video game to feature the new kit.
    -------------------------------------------------------------------------
    Konami Patch 1.4
    This is the official KONAMI 1.4 update!

Changes:
    -new England kit
    -new skills for players
    -updated transfers and new players
    http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=40079
  • matula77
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan patch ami az angol második vonalat(coca cola championship) berakja a játékba?
  • tobias88
    csak a kitserveres logók nem mennek vele valamiért
  • Breki33
    Ez ugyanaz amiről korábban beszéltem illetve kiis linkeltük
  • tobias88
    1.3as patch kitserveres hibájára teljes megoldás

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38381
  • lacinkacinka89
    Lenne még 1 kérdésem. Feltettem egy rostert a pes 6-hoz és mikor kezdek egy master league-t Pl: a Milannal akkor van egy két csapat ahol szerepelnek az én játékosaim is . Pl ha a lazio ellen játszok ott van a lazional is egy két ember az én csapatomból . Ez miért van és van rá vmi megoldás ?? Válaszotokat előre is köszi !!
  • daver88
    csak pes6...és csak online..:D :D
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! 2 kérdésem lenne. 1: Itt a pes 6-hoz is vannak kiegészítők v foglalkoztok a 6-al is ?? 2. A pes 2009-ben hogyan lehet csukákat személyre szabni?? V lehet egyáltalán ?? Válaszotokat előre is köszi !!!
  • Curesz
    Üdv!
    Van olyan patch a Pes 2009-hez amibe benne vannak a Serie B csapatai?
  • hamary
    Na már tegnap sikerült, megtaláltam a leírást.
  • bestGP
    oldskool off:

PESVIDEJÓ!TŐCSEDBONCSAD http://phoenix.dzsnet.hu/ftp/download.php?fname=./PES6VIDEO.rar

enjoy
  • Grempli
    Sziasztok. Abban az esetben ha csak 1-2 csapatnevet szeretnék módosítani, milyen programmal tudom megcsinálni?
  • hamary
    Egy hozzászólás számot tudnál adni? Vagy hogykábémikor írtad?
  • Breki33
    méretnöveléssel kell ezt korábban képekkel elmagyaráztam hogy leget GS-el.

Vagy akár asf explorerel is lehet
  • hamary
    szóval amit elmentek unnamed_1 bint, annak a mérete 47 kb. És ezért nem engedi a GGS importálni, mert nincs elég hely :/ Valami megoldás van?
  • hamary
    Hát használtam. Elképzelhető, hogy azért ilyen nagy a fájl? :o
  • Pethy23
    Nem lehet hogy ékezeteket használtál? Szerintem csak az angol abc betűit támogatja!
  • hamary
    Egy ideig eljutok, aztán azt írja ki, amikor importálnám, hogy a fájl túl nagy... :( Pedig elég régóta szarakodtam vele.
  • hamary
    Köszi, ezt megpróbálom :)
  • zsotesz
    Remélem a become a legend mód is visszatér, még azon is volna mit fejleszteni.
  • Nagyi2pac
    Bocsi, - jobb oldalt a "Text"-nél!
  • Nagyi2pac
    hamary:

Ha a játékban lévő szövegeket akarod átírni, vagy magyarosítani akkor én elsősorban az STR Editor-t ajánlanám, mert ez a legegyszerűbb!
    http://files.filefront.com/STREditorrar/;13487354;/fileinfo.html

Először Game Graphic Studio-val meg kell nyitni a rv0c_e.img-t a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img mappából, exportálni kell az unnamed_1, unnamed_2 és unnamed_3 bin-t (pontosan nem tudom hogy melyik bin mit tartalmaz) és ezek közül valamelyiket megnyitod STR Editor-ban, majd a "Select subfile"-nál tudod "lapozni" az oldalakat, használata egyértelmű, rákattintasz bal oldalt valamelyik szövegre, majd bal oldalt a "Text"-nél átírod, ha végeztél elmented!

De lehet még hex editorokkal, pl. Hex Workshop vagy WinHex, de ezeket nem ajánlanám! Illetve a PRO-EVO Editing Studio 2009 1.3-as verziójában is van ilyen funkció!
  • Breki33
    Lehet Nagyi2Pac tud segíteni
  • Breki33
    fogalmam sincs, nem foglalkozom ilyennel

gondolom kell egy haxa editor egy str editor vagy egy adatbázis szerkesztő

• Breki33
    WENB posted a some info coming from their friends in the industry regarding PES 2010

* PES 2010 team will have 200 extra people working on the game
    * New graphics and animation engine ( new faces and stadiums again! NO!!!)
    * The Spanish La Liga license is back, amongst other lost licenses in the past
    * The community mode is in
    * Master League revamp
    * The UEFA Europa License is a target
    * 10 vs 10 online is a target
  • hamary
    Hűha ... Mi a pontos nevük? És valami leírás nincs róluk ( jó az angol is, valahogy csak megértem ). Egyszer mindent megkell tanulni
  • Breki33
    hát ha hexa és egyébb editorokkal jól boldugulsz
  • hamary
    Nem feltett szándékom, de murinak jó lenne, ha sikerülne egyáltalán :)
  • Breki33
    te akarod magyarosítani?