PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
illetve fejelni már fejeltem
Breki33
én még nemis kaptam szögletbõl gólt igaz nemis lõttem

video kimyomás settings exe-ben utolsó kis nyégyzet
ForzaInter
hát én most is kikaptam 1-0-ra:s megint szögletbõl kaptam gólt, már unom:d de már vannak helyzeteim, most is kihagytam egy 100%os ziccert, de bíró néha olyankért ad lapot hogy csak nézek, szokatlan még ez a szint, de nem akarok lejjeb váltani, am ezt az introt meccs után nem lehet kinyomni?:S

Yo, Bitch!

DaemoonHunter
Nem tudja valaki, hogy miért nem követik a játékosaim a támadást? A csatárok pl nem futnak fel, csak állnak, és nézik ahogy futkározok a labdával, ahelyett, hogy üres helyre futnának...bár nagyritkán megteszik.

9csöves9
nemtudom nekem érdekesmódon megy toppléjeren.pedig eddig minden egyes pesnél kurvasokat kellett játszanom hogy felrakhassam,a régieknél is rengeteg ideig 3 csillagon toltam.mondjuk lehet azért mert én egész idáig a 6-al játszottam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
én eddigi részeket, általában regularon emg néha professionalon nyomtam, idén elhatároztam top playren fogom, ezért ezen a szinte játszok inkább, annyira azért nem nehéz, mert eddig olyan gólokat kaptam aminél óriási hibáztam, elsõ meccsen 1-0-ra kaptam ki, de ottt is én rontottam, második meccsemen 2-0-ra, ott 2 szögletbõl kaptam gólt:SD most összehoztam nagy nehzen Pool ellen egy 1-1-et 90 percben egyenlítettem Rooneyval:d pedig egy félidõt embrhátrányban játszottam

Yo, Bitch!

Darkon
AKi azt mondja nincs v. kevés csel a jatékban nézzen meg egy meccset IRL. Szerintem nagyon eltalálták az egyensúlyt ebben is. Miért kéne minden játékosnak Ronaldinho-nak lennie?

Born to win

tobias88
Amit észrevettem még, hogy már nem mûködik az a fejelésnél, hogy megnyomod a futást és a cselt, és picit meglököd az ellenfél játékost hogy ne tudjon fejelni! Nekem elég zavaró, mert támadásnál mindig azt csináltam <#vigyor2>
tobias88
esküszöm bevehetnének téged a konamihoz grafikai elemek felelõsének <#vigyor>
Breki33
Ezért játszom én proffesionalon legalább gyakorlom a támadásokat
ForzaInter
ez a top player még mindig rohadt nehéz:d második meccsemen már 2-0-ra kaptam ki:S mindkét gólt szögletbõl kaptam:S értelmes támadásom megint nem nagyn volt😄

Yo, Bitch!

Breki33
Na mûködik a ball koursor

tobias88
ha megnézed az életet, Messi és Ronaldo, akik most a két legnagyobb cselgépek ugye, fõleg testcsellel mennek el a játékosok mellett (Ronaldo néha az elõtt cselez), és a fifában még ezt nem lehet tökéletesen megcsinálni mindig!

pl:
Messi
Firerock
képt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tobias88
Iniesta a Pesben se szép, de a FIFA-ban szakadtunk a röhögéstõl<#vigyor>
Breki33
nem kell menteni

csak ha méretnövelés van akkor meg felajánlja
horpeti
Még nem néztem meg mindent, hogy lehet pontosan konfigurálni a manual passzt, de magát az irányítást akarnám hagyni a bal analógon. Meg magát az irányítását is a manual passznak.
Csak a sima passz és sima magas passz mellé kéne még 2 gomb a manualra. 😊

Bár azt hiszem a magas passzt nem lehet gombra manualosítani, hanem az konfig kérdés. (2008as tapasztalat)

Mondjuk ha már a manual magas passzt vágja az ember az is nagyon jó. Én azzal próbálkoztam utoljára, de akkor türelmetlen voltam, és nehéz volt, hogy nem a csávóhoz íveli (kicsit mellé irányítottam, elszállt😄)

Firerock
Afs explorerbe hogy tudok menteni?beraktam a Fájlokat meg volt a REbuildeing de menteni nemtanudok sehogy:S

Breki33
Hát azért készült a videó mert rajta voltam.

Sztem mindenhez nem kell illetve akkor nagyon sok gyakorlás kéne.

Most az a gubanc hogy a csel miatt legalábbis nálam rákerült ez a d-pad-ra amit pedig nem szeretek és digitális is

De ugye itt bejönnek a képbe a magas passzok is az átlós keresztlabdákat viszont nagyon szeretem azokat biztos kipróbálom
horpeti
Az a Rio Ferdinánd a Fifában inkább Brown... Lehet direkt? 😄

horpeti
1x beállítottam, hogy minden passz manuális legyen, de az nagyon horror volt, mert az ilyen alap passzoknál is nagyon kellett figyelni, nem csak úgy nyomom a passz gombot... Persze az nagyon durva élmény, ha mindent maga irányít, hisz az az igazi.

Egyébként azt vettem észre, hogy néha elég nyomin passzol elõre, "W"-vel, ezért inkább kéne a manual passz.
Lehet majd próbálkozom még, de nagyon sok gyakorlás kell, és odafigyelés.

Breki te mit gondolsz, manual passzt hogy van értelme megtanulni: mindenre, vagy csak néha, amikor akar valaki merészebb passzt? Kivitelezhetõ az elõbbi? Nyilván, csak sok skill kell hozzá... Te megpróbálod valamelyiket? Vagy már rajta is vagy a témán?

ForzaInter
ennyit a grafról, elég megnézni arcokat és mezt...

Yo, Bitch!

Terminátor14
Azért van pár hasznos csel is 😄

Ha nem töri meg a lendületed, akkor nagyon jól jöhet egy bicaj, egy elhúzós valami vagy bármi 😊

Ahogy Breki is írta, az a lényeg, hogy hasznos cselbõl van elég, a nike kövi videóját meg csinálhatják majd a fifából, de attól az még nem lesz jobb 😛

CSAK a Fradi

FIFA vs PES - errõl ennyit, szebb arcok a FIFA-ban mi?😄 Fõleg ha felis lehetne ismerni õket...

Firerock
uppsz elvelejtettem a válasz erre gombt😄
#50882---erre ment

Firerock
fifa topicba is nyomja a hülyeséget a kurva cseleirõl
minek cselezni?hogy sg-n be tudd mutatni hogy milyen fasza csávó vagy?szánalom
ha cselezel elveszted a labdát és kész

Breki33
na mert a másik fórumban is ferdítve ment amit írtam egy példa mire jó az analógos pasz

Na most hasonlót lehet más gombbal is digitálisan de itt maga a játékos szabja meg a szöget erõsséget nem attól függ, hogy a gép az adott gomb megnyomására hogy passzol.

Ha akarjuk adjuk átlósan ha akarjuk meredeken mi adunk meg mindent azáltal sokkal szabadabb.

De ez egy plusz nem azt jelenti hogy ilyen gamepad kell és kötelezõ használni !
Breki33
oké egy évig pihenj
jo ok... erre még egyszer viszatérünk majd.... majd

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
nagyon köszi
Breki33
ember olyan hülyeségeket írsz, hogy már fáj

egyrészt nem két csel van benne csak kettõrõl csináltam gif-et.

Másrészt sokra mész azokkal a cselekkel ami konzolos videokban van
meccsen egyet max megcsinálsz majd elveszted a labdát.

Fifában kb azért cselezel, hogy oh milyen szép csel, pesben nem ez a lényeg hanem a csel eszköz, de látom úgyis hiába magyarázom
Terminátor14
A fifa témát szerintem lassan ejthetnétek, nézzetek már rá a címre pls...

mikiking: Játsz inkább a fifa street-el, abban vannak ''cselek''...

Ha te vmi freestyle-t akarsz, akkor rossz helyen keresed. Pesben is van elég csel, csak tudni kell használni.

CSAK a Fradi

ForzaInter
ja kb 80% nem is hasonlít...

Yo, Bitch!

Persze mindenki azt rakja be a játékba ami neki jobban tetszik! Én csak mondtam egy példát!

ForzaInter
én ritkán cselezek, ezért engem ez annyira nem érint😄

Yo, Bitch!

Breki33
áhhhhhhhhhhhhhhhhh

<#falbav>
jo ez igaz..... a gameplay fifaba kurva szar.... de nekem a pessel a legnagyobb bajom ... hogy van egy két csel annyi...azért ha annyi csel lenne mint a fifában....azt mondom ok

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

szerintem fifaban szebben ki vannak dolgozva az arcok<#wow3>

ForzaInter
nézz már rá arra a szarra, mezek borzasztóak címereket nagyítóval se látod, vmivel szebbek lettek mezek, de fakó árnyalat még mindig meg van, ráadásul legtöbb mez nem is ugyanolyan mint igazéból... arcok meg borzasztóan szarok, PES millioszor szebb grafikában, aki ezt nem látja az vak... ráadásul az a gémpléj iszonyat gyenge, kb pes4é is jobb... azt hitte fifa hogy uj grafal majd idé lenyomják PES-t de ennyi nem elég, PES jól rákontrázott FIFÁra még szebb graf, kurva jó gémpléj, már azt hiszi néha ember igazi focimeccset lát...

Yo, Bitch!

nevezzük csak FIKA-nak

gabber_saviola
idén is le fogja mosni a fityfát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szerintem ezt most nem gondolod komolyan te sem

ForzaInter
hát a fifa grafja ha fele ennyire jó lenne:d

Yo, Bitch!

Breki33
köszi, de én a sajátom szeretném

megnézem 😛
Breki33
ball cursor ---> cv01.img 1-es és 20-as bin! Akár a PAC-PATCH-es ball cursor-t is vissza lehet rakni, én asszem visszafogom!

Breki33
A játékban sztem ez lesz ami még szebb

Ezt ninuzzu berakta a demoba illetve megcsinálta a sandbags-ot

Atti12
akárhogy nézem annyira mû lett az összes játkékos, hogy nem igaz. Mondjuk még nem próbáltam ki, csak képek alapján mondom ezt 😊 Majd meglátjuk.

<#taps>

http://files.filefront.com/CL+Scoreboardrar/;11968159;/fileinfo.html/1/1

Ügyesen ki lett cserélva, ez a kijelzõ lesz a játék BL részében!