PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Ittis lehet cselezni ezért mert vki kitalálja hogy nem ettól még így van
de ez a játék és sztem a fifa is gamepaddal sokkal jobb és élvezetesebb
És idén nagy teret kapot az analóg pasz megvalósítása ami ugye bill-el lehetetlen
alapból a mostani sokkal szebb mármint maga a játék a menü..........
Nézd meg csak még1x...<#vigyor2>#vigyor2>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31724
This is version 2.0 of PES 2009 Demo by fymfifa.
Version 2.0 + Previous Version
New Press Screen background (next version all menu backgrounds will be changed)
Ball Pack
1 New boot from Paul81118
Bonus:
PS2 + X360 Pad files

De azért legalább a FIFA-ban megcsinálták h billel is lehessen cselezni...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Legjobbkor updatelik a gamingaccess fórumát is, még mindig 0 megoldás a problémámra 😞
Asszem írnom kéne a konaminak, hátha...
CSAK a Fradi
de szerintem +1Gb ram is elférne a mostani mellet
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hát van, de sokkal jobb gamepadon.
(ui:van értelme bill-el megpróbálni megtanulni játszani?)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
valami demo van most ? :o
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy engem már nagyon-nagyon érdekel, hogy mitõl is olyan jó a konzolos FIFA. sajnos még nem volt hozzá szerencsém. tényleg annyira jó a gameplay? mert minden mást ott sz*rok le, ahol van, és ebben ez az új PES nagyon jó!
egy óriási kifogásolni valóm van: a társak nem úgy helyezkednek, jönnek a támadással tehát nem úgy követik a labdás ember), ahogy kéne. 99%-ban a labda mögé helyezkednek, még ha nem lenne les állás akkor sem. ez így gáz!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
CONGRATULATIONS KONAMI!!!!!!!!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
-----------
How to import chants:
-------------------------
(same format as in PES 2008)
Just import the files of the chantpack into cs0d.img
How to import emblems:
--------------------------
(same format as in PES 2008 (128x128 & 64x64 px)
Just drag the emblem files you want to import over the logos in cv0a.img via GGS 7.40
How to import balls:
------------------------
Just overwrite the existing files in cv01.img with GGS or AFS Explorer (you may need to rebuild the img (more info at the bottom))
How to import kits:
----------------------
(new format (1024x 512 px)
Just drag the kits you want to import over the kits in cv06.img (for exact positions look above)
How to import faces:
-----------------------
(new format (PES 2008 don't work in PES 2009 (yet))
Overwrite the the faces in cv06.img with GGS or AFS Explorer
How to import boots:
-----------------------
Just overwrite the existing files in cv06.img with GGS or AFS Explorer (you may need to rebuild the img (more info at the bottom))