PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.socceraccess.net/download/images/big/31707-1_7.png
nem hajtja végre rögtön
és ha kész kérhetsz rebuildet
így elvileg simán gs-el pakolhatsz be cuccost méretnöveléssel
most próbálom ki
Ha a kitserver fel van téve, akkor kapcsold ki arra az egy meccsre.
CSAK a Fradi
Lenne 1 problémám. A PES 2008-cal játszom. A Master Leage-ben eljutottam az A szintig, kezdeném az új idényt, és folyamatosan kilép hibaüzenettel a meccs elõtt. Nincs fönn semmi új kiegészítõ. Azt szeretném kérdezni, h lehet-e a játékkal olyat csinálni, h nem játszom le a meccset, és generál 1 eredményt, vagy nem? Mert már próbálkozok mindennel,de nem jön össze. Egyébként az ellenfél az Fc Sochaux lenne. Légyszi segítsetek!Nem akarom abbahagyni ezt a játékot!😊 Köszi!
Én speciel nem
Use GGS in Deferred Mode.
after import press on "apply changes an rebuild"
then rename.
lehet bill-en ugyanúgy van de ott baszhatod az egész analóg paszt.
Gamepadon meg ennek nagyobb teret edtak viszont emiatt átkerült a cselezés a D-pad-ra illetve bal analógra és ez nem mindenkinek tetszik.
HE lajcsi mennyél borozni inkább<#wink>#wink>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ugyanazok a cselek vannak mint az eddigi részekbe,érdekes sose volt baj ezzel csak most
ez a gamepad d-pados siránkozás meg ugyanaz a vicc,évek óta ugyanúgy betudom állitani billre,és bármilyen cselt megcsinál,marseille cseltõl kezdve felpöckölés,flipflap stb ig
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
hát igen picit újrakell tanulni, de sztem jó az alapkiosztás, bal analóg mozgás+cselre, jobb analóg passzra
am a manual passzban engem az zavar, h mintha nem pont arrafele rúgná, amerre irányzékolom...szal picit mintha "javítani" akarna az irányán, vagy csak roszul csinálom?

na ez a klasszikus háromszögelés! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mert nálam bizony az van amit leírtam, mindegy melyik csapattal vagyok. érdekes! csodálkoztam amúgy, mert seabass (remélem jól írtam) külön nyilatkozta, hogy a csapat mozgását most nagyon megpimpolták. na még próbálgatom a dolgokat
Néha nekem is integetnek, és akkor utána indulnak is. 😊 De kell valamit nyomni, hogy integessenek, meg akarjanak indulni? 😊 PESben ilyet még nem láttam.

olyan kéne hogy egy módosító gomb és akkor menjen anélkül cselezés vagy r3 lenyomásával menjen
'' nem érdekel milyen gombok kell nyomni''
''amúgy melyik gomb az?''
Ez még viccnek is rossz 😊 Arról meg ugye nem a játék tehet, hogy nem tudod mit kell csinálni...😛
CSAK a Fradi
amúgy melyik gomb az? 😄 mert az oké, hogy fifaban van ilyen, de itt nem csak random mód integetnek? tehát, van a 3szögelés (rb nyomva tart+passz, és utána vagy ívelés, vagy szöktetés), aztán ott van, hogy csak simán szöktetsz. van olyan gomb, amikor beindulnak mint fifaban? <#ticking>#ticking>
Szal nem kell átkonfigolni, hagyhatod a job analógon a manual passzt, mert a sima irányítással is lehet cselezni, roulette és flip-flap nekem legalábbis ment vele, csak ugye nagyon gyorsnak kell lenni.
arról a gombról beszéltem amit megnyomva beindulnak
pasztól függetlenül, mikor integetve kérik a labdát
a sorrend labdakérés majd pasz
szájbarágósabban nem tudom leírni
"ha háromszögelsz, vagy szöktetsz persze hogy beindulnak."
ettõl még a probléma fennáll!
simán be kell másolni
http://www.speedyshare.com/973710978.html
elöl vagy a labdás emberrel, 20 méterre az ellen kapujától, elõtted 4 védõ és a társaid elfutnak a labda vonaláig, de akkor vagy megtorpannak, vagy ami még rosszabb, visszafordulnak! :S
ez szimplán rossz programozás eredménye, ugyanis a labda vonalát veszik a határvonalnak, amennyiben nem használod a 3szög kombót. ez sajnos így gáz! :|