81526
-
akkor szerintem nem cserélted az exe-t
tudtommal a kitserver a 1.3-as és 1.4-es exe-t nem fogadja el -
Köszi, szerintem is ki kéne iktatni azt a routert. Majd szólok neki!
Ami meg az 1.3-ast illeti...szal fent van és megy a GACP. Ne kérdezd hogyan, nem vagyok a téma szakértője sajna.
Azt tudom ,hogy először feltettem az 1.1-et azán az 1.2-őt utána GACP-t a 3.0-ig és legvégül az 1.3-as patch-et. Ennyi... -
routert meg ha lehet ki kéne iktatni és Shevaval mikor volt routere ugyanígy jártunk kivette és egyből jó lett
Ezzel nem azt mondom, hogy routerrel nem lehet megoldani ! -
Amit korábban részletesen írtam azt hiszem Pesgreen a neve
De én azért használtam ezt mert nem ment a másik.
Ha piros akkor valószínűleg nem jó a sebessége meg kéne próbálnotok esetleg hamachi nélkül is
Ha 1.3-as patch akkor hogy lehet fent a GACP ami kitserveres patch? -
Milyen betöltés?
Egy konkrét mecs betöltődése?
Az max egy perc de sztem kevesebb -
Hunor1 #57083 Hi.
Az #57071 hsz úgy látszik hogy nem ütötte át az ingerküszöböt..
na mindegy azóta újratelepítettem a játékot, és a kitservert i használom már DE !
A kissebb fileokat 1-2perc betöltés után hozza be a játék.( már úgy értem hogy a bebootolási idő)
De most letöltöttem az EVO patchot..valami 2 GB nagyságú a kitserverben lévő cuccok nagysága DE MÁR 40 PERCNYI VÁRAKOZÁS UTÁN MEGUNTAM ARRA VÁRNI HOGY Bootoljon a játék !!!
SZerintetek ez normális?? Nálatok mennyi időt vesz igénybe a betöltés ha sok minden van a kitserveren??
Vagy csak először ilyen sok a betöltés?( talán azért mert be kell olvasni az új fileokat?? )
Plííííz máá help bitte !!
THX ! -
köszi a választ. és akkor TE melyik progit használod? kéne egy jól működő.
cimborámmal napok óta nem sikerül kontaktálnunk. próbáltuk a PesMagzine-t, és a connectort is. mindkét esetben eljutok a szoba készítéséig de ő vmi. error következtében nem tud kapcsolódni. látom őt a szobában, de villogó pirosként. szerinted mi lehet a gond? mindkettőnknek 1.3-as patch van fent + a GACP legújabb verziója. (próbáltuk a sima játék elindításával is...GACP nélkül) nálam nincs router, nála van, de a tűzfalát már leengedte. tanácstalanok vagyunk..
pls.
THX! -
Finally a no-dvd to play PES 2009 with PES 2009 update 1.4. Crack 1.3 worked to play offline, but you couldn’t connect to newtwork.
But now, thanks to Zioborgo you can play online without DVD inserted.
Tested and working. Enjoy !
Taken from:
www.pes-patch.com
http://thepiratebay.org/torrent/4888779/PES_2009_Update_1.4_No-DVD_Crack_by_Zioborgo_%5Bwww.pes-patch.com%5D -
ha jól tudom nincs az 1.2-esnél újabb patchekhez kitserver
engedte neked a setup-ot az 1.4-es exe-hez? -
én mást használok
de tudtommal működik, de akkor ugyanolyan patchel rendelkezőt kell keresni.
Legalábbis mikor utoljára játszottam kb egy hónapja akkor úgy volt. -
lol 57 ezer hozzászólással :-)
Dehogy kéne átnevezni mikor jönnek új dolgok és ráérünk vele foglalkozni mindig beindul, ez meg hogy tizenévesek ugyanazt megkérdezzék 20-adszorra mint a Fifa fórumban nem cél. -
sajna nem tudom... életről meg sztem annyit hogy át kellene nevezni PES-sé a topikot.. így nagyon punyi az egész :/ -
nah...itt aztán zajlik az élet...
-
Rudee #57075 Scoreboard selector kompatibilis a patch-csel? -
üdvözlet!
Olyan kérdésem lenne, hogy a pro-evo connector v1.1 müxik a PES 1.3-as patch-el, vagy csak az 1.2-vel hajlandó?
Illetve melyik progit ajánljátok leginkább hamachi-s játékhoz?
Előre is kösz. -
ZPapp23 #57073 Sziasztok! #57066-ra semmi ötlet? -
Ezt ajánlom. -
Hunor1 #57071 Hello Minden PES fan !
SORRY DE ÉN CSAK TEGNAP ÓTA LETTEM PES FAN !!
A 2009 az első pes ami a vinyómra került tegnap óta..
sajna most installálom újra mert valami katyvasz lett a patchek miatt..
Sorry de a FAQ nem megy jelenleg , és a több mint 50K hsz meghaladja az installálás idejét.
Tehát segítség kellene a peccsek miatt.
Nem tudom de alapelv hogy a külömböző peccsek nem férnek meg egymás mellett?
Tegnap a szűz pes2009 et felpeccseltem 1.4 ig.Aztán utána nézegettem kiegészítőket mert láttam hogy a bajnokságok "fantáziacsapatokkal" vannak tele..hmm. Feltettem egy "GCPBuild 3.0 ás akármit, aztán találtam kitservert , bundesliga patchot stb.
Balga fejjel azt hittem hogy majd jóó sok újítás lesz benne és jáccok egy bundesliga 2 es csapattal ...De sajna a hollan logók és csapatnevek keveredtek ,az angol liga stb maradt fantáziacsapatokkal..szóval amit lehetett manuálisan azt kiraktam a játékból.Végre találtam aztán egy Angol 1-2 liga stb(2GB) nagy patchot amiben a német holland fr. spanyol ita bajnokságok korrektre meg vannak csinálva, be is raktam a kitserver mappáját a főkönyvtárba stb, DE SAJNA MARADT A KATVASZ, semmi új nem jött be !!!
/ próbáltam úgy is indítani hogy a játék főmenüjében rámentem az "edit"re majd load database, de semmi...uhh kivagyok , mi lehet a gond? Miért nem látok változást, javulást a játékban ?
Lehet hogy nem kellett volna felpeccselni 1.4 ig a játékot?
A kitservert hogyan kell rendesen használni?( belül egy setupra kell nyomni nem? /
A másik bajom az a játékon belüli mentések (játékállás, majd systemdata mentések/qrvára hosszú ideig tartanak!
BOCSI hogy ilyen hosszan írtam , de sajna nincs semmi tapasztalatom a peccselésekkel mert ez az első pes-em
Köszönöm ha valaki segít(akár priviben is )

-
-edzésen nem engedi a gól után egyből replayt, pedig úgy megnézném a szabadgólomat:("
Ha bemész a menübe és ott a replay úgy is megtudod nézni ;) -
Player settings nem segít.Unassistedben akkor is váltanom kell, ha passzolok a csapattársnak, full-assisted zavaróan váltogat, a semi-assist. a legkevésbé szar, azzal nyomom, de nagyon tré sajna.
Ja azt kifelejtettem, hogy amikor jön a kontra és a szélsőhátvéddel próbálom utolérni a mandarint aki épp meghúzza a szélét, az a nyomoron center jön és SEGÍT.Hát köszi szépen de:
1.nem kértem(nem nyomtam a "COM help to defence" vagy mit gombot
2.tök üresen törhet kapu irányba az ellenfél csatára, akiről épp levált ez a jóember...
:\ -
-emberváltás beállítása: start-> player settings->asszem háromszög (indítás és ott lehet beállítani)
-el kell vele mozogni :P
-nincs ML-ben :( ez nagy hiba
-kapusokat "élethűbbé" varázsolták
-ezt nem vágom
-ez meg engem is nagyon idegesít :@:@:@ -
No.
Már egy ideje bugyogott bennem ez a sok kétely és düh, úgyhogy a tanácsotokat és a segítségeteket kérném.
Eszméletlen a játék, a grafika, minden.De a gameplayt sikeresen elbaszarintották.Rányomtam az 1.3 patchet is, az valamit segített, de rengeteg apró bosszantó szarság van benne így is.A PES3-hoz anno (fifák után) egész gyorsan hozzászoktam, a PES4 a mai napig a személyes kedvenc.Az 5 annyira nem volt nagy újdonság, de sokat játszottam azzal is, persze mindig 5* később 6* amikor bejött.Utána jött a PES6, na azzal elvoltam egy darabig, míg ráéreztem, de sikerült.Mindig Top Playeren játszottam/játszok.Ezeket PS2-n toltam, de végre sikerült hozzájutnom egy faszább géphez, így beújítottam PC-re a next gen PES-t.A 2008 kimaradt PC-n (PS-en ugyanaz mint a 6, a 2009 is dettó, lévén öreg a hardwer már), úgyhogy egybő bele a lecsóba , 2009!!!
Tettem rá patcheket hogy minél faszább legyen, de valamilyen jelenség mindig közbejön.Felsorolom:
-a legzavaróbb az emberváltás, megyek a labdára, erre a gép HIRTELEN átvált egy másik csapattársra, összefutunk, stb.
-szabadrúgás után, aki ellőtte megáll mint a cövek, kipattanóról sose hallott, pedig ha visszajön a sorfalról hasznos lenne ha megmozdulna, de nem
-ML-ben nincs szabad tréning, vagy csak nem találom?:(
-kapusom már 2x kapott nullszögről olyan gólt, hogy meg se moccant és a lábáról bepattant
-edzésen nem engedi a gól után egyből replayt, pedig úgy megnézném a szabadgólomat:(
-az idióta csapattárs/vagy éppen "én"/ a lövésre simán becsúszik AUTMATIKUSAN, általában persze lábat ér, ilyenkor legtöbbször büntető és lap (piros)
Szóval, ha tudtok valami megoldást erre az emberváltogatós témára, azt megköszönném:). Nagyon kár hogy ilyen bosszantó faszságok miatt nem lehet vele élvezetesen játszani egyhuzamban.
Köszi, és bocs a regényért.
-
ZPapp23 #57066 Sziasztok! Letöltöttem peshungaryrol a gac patcheket, fel is tettem 3.0-ig. De amit gakserverbe állítok meg a scoreboardselectorba azok a játékban nem érvényesülnek. Mi lehet a gond? -
mondjuk azért át lehetne írni Pro Evolution Soccer 2009-re ... többen találnák meg a topikot... -
kösz -
Azért nincsen mert felesleges minden résznek külön topic. -
Cselezés
#56555 -
és mér nincs 09-es topik? én legalábbis nem láttam. -
Pes09ben karrier módban mivel tudom növelni a csatárom technikai szintjét? technique 65-n van, még a team work ilyen alacsony, a többi egész szép. Real madridnál vagyok a karakteremmel19 évesen.
és mivel tudok cselezni géjmpadon? logitech rumblepad nemtom micsodám van, itt asszem picit máshogy van a beállítás, de, ha mégsem, akkor bocs. Viszont nem tudom mivel kell cselezni és megszeretném tudni, mert úgy gondolom, ha sok cselt nyomok meccs közben, akkor fejlődik a technique is. és amúgy is szeretnék cselezni, csak nemtom mivel kell :S. -
hamachi szoba: pes-2oo9-hun
jelszó: hun -
Ajánlom a gaming acces patchet (peshungary-n az is fennt van) . 3.0-ás verziót szedd le , ahoz nem kell semmit se pakolgatni , csak egy egyszerű exe fájlos telepítő :) -
ZPapp23 #57057 Sziasztok!
Kezdő peses vagyok, és egy kis segítség kellene. Szeretnék eredeti neveket és logókat a játékba. Kitserver fent van, és letöltöttem peshungaryről egy olyat hogy kicsomagolás után egy cv05.img könyvárat kapok, benne egy filelal. Hogyan lehet ezt beimportálni játékba? Vagy egy jó leírásnak is örülnék. Köszi előre is. -
Szerintem 100 hogy meglehet , többiben is meglehetett :) csk azt nem tudom hogy hogyan :D -
Hi all! Ismét felteszem kérdésemet amit már v 1000-szer feltettem bizom benne h végre vki hajlandó lessz rá válaszolni. Szal a pes 2009-ben meglehet csinálni a csukák személyreszabását v csak bootpackokat lehet feltenni?? Légyszi válaszoljatok máár! Kössz -
Nekem se jön be sajnos.Amúgy ezen kívül van valamilyen fű csomag az alap stadionokhoz?Te szoktál füvezni elég sokat, ha emlékem nem csal:P
Köszi! -
nálam nem jön be jól az oldal azért kérem -
Álklítólag van egy fű pack minden alap stadionhoz a socceraccessen valaki meg tudja nézni, kiváncsi vagyok milyen
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=CARLITOS#32# -
nem lényeges, újra raktam az xp-t és ez alapján próbálom megcsinálni a dolgot de amikor eljutok az 5. lépésig akkor elakadok, ugyanis hiába akarom elindítani a pesmagazint egyszerűen nem történik semmi. egy pillanatra megjelenik a kis homokóra és kész. mi lehet a gond? szűz xp-n próbálkozok. -
miért van az hogy amikor be akarok jelentkezni játékon belül a game ID-mel akkor azt a hibaüzenetet kapom hogy "An error has occurred"? -
TBWarrior #57049 Hali!
Valaki tudna ajánlani egy hamachi szobát privátban?
Nem találok egyet sem pedig nagyon szeretnék játszani vkivel.
Lehet PES 2008-as vagy PES 2009-es is a szoba.
Előre is köszi!