PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez beteg!!
Sztem a grafika nagyon sokat változott, amikor még az elsõ képeket láttam akkor nem számítottam arra hogy ennyire szép lesz!
A fût sztem ennél szebbre nagyon nemis lehet megcsinálni, nekem nagyon bejön! Még a konzolos fifában is messze rondább a gyep, úgyhogy nemtom mirõl beszél...
A mezek is sokkal jobbak lettek, már nincs aza nagy csillogás, és a gyûrõdések is jobbak!
"Nem rossz a PES 09, de továbbra is gagyik a kapusok (fõleg ahogy mozognak) + a lövés továbbra is gyér sztem.. De tetszenek játék közben a bekiabálások, meg a szurkolói hangok is valamennyivel jobbak lettek. És az, hogy néhány gombnyomogatás után elérhetek már néhány pöpec cselt pl. C.Ronaldóval, az tökéletes. (Fifa után.) A graf sztem rondább lett, már a képekbõl is láttam.. A fû hányadék, a mezek is xarok.
Viszont menedzser módtól megint nem várok sokat, a BL módot várom...De kár, hogy elmúltak a PES 6-os évek... Az volt a király!"
A fû hányadék?????????? nemtom mit néz ez
cv09.img
-31 --> kapufa+háló
-914 --> szögletzászló
Arra figyelni kell hogyha beakarsz rakni pl. a 2-11, 13-15, 21-be képeket azok a képek még1x elõfordúlnak a 143-145-ös binekben és azokat is le kell cserélni! De azis lehet hogy más img-ben is benn vannak ezek a menü hátterek és aztis le kell cserélni!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy bocs az offért de awedget miatt lehet idén életemben elõszõr megveszem a fifát.
Az tetszik nekem benne.
A Fifa 09 is elment.
Csak lefagyott egy idõ után, de az szerintem a tört verzsön hibája.
Illetve, hogy félidõben nincs semmi stat
2008-ban is volt egy hiba ami a mostani pesben is megvan, a szabadrúgásnál a szabadrúgást végzõ játékos fél perce lefagy, a sorfalba lõttem a labdát pont visszapattant gondoltam kapásból ellövöm de semmi, állt és meg se moccant 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
akinek ez fakó fû nézze már meg a tavalyit nagyságrendekkel jobb
szinte tökéletes
és milyen csel dolgot kéne megoldani?
nincs semmi gond a jobb analóggal
mintha rosszabb lenne a 2008-asnál!Nem lehet h az ATI kártya miatt van,mert nem én irom ezt elöször!?
Bár lehet h csak benéztem és a Fifa után rosszabbnak tünt!<#rolleyes>#rolleyes>
Ez a fakó fû még mindig baXa a csõröm!Persze majd megoldják ezt is az okosok!
A játék egyébként nagyon jó lett,és ha megoldják ezt a csel dolgot
akkor azt hiszem ez lesz az elsö amit meg is veszek a multi miatt ha nem lesz elcseszve!
Egyébként ez jobb analog kar probléma nem tudjátok h a konzolokon is igy van-e?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
player database is on cv2.img unnamed_3.bin
Open cv02.img with GGS
right click unnamed_3.bin and click to export
open pes editor and open the unnamed_3.bin that u exported
when finished im pretty sure u open cv02 img and import new unnamed_3 over old one! (with GGS)
http://www.sendspace.com/file/je1cbd
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2008. 07. 05.
ez mindent megmagyaráz...
Yo, Bitch!
Idejössz habzó szájjal véded a fifát8KONAMI-s topikban..), oltári baromságokat beszélsz, aztán még te keménykedsz miután vki a képedbe vágja hogy barom voltál és helyretesz?
Hát gratulálok, te vagy a csúcs öreg.
Ezzel a stílussal nem húzod itt sokáig szerintem...
CSAK a Fradi
gratulálok!
tévedni emberi dolog nem????????????????????????????
senki nem mondta, hogy a demóból vannak a képek
ott van a képeken egy felirat : PC ACTION (http://www.pcaction.de ) ez egy GameStarhoz hasonló német pc-s újság, akik teszteltek, összehasonlítottak
nyilván sem a magyar sem a nemzetközi média ezen képviselõi nem a demót tesztelik és arról írnak, ezek a képek a teljes verziós játékból készültek, amit promóciós céllal õk már jó ideje megkaptak
Ez csak egy kiegészítõ volt a pes 2008-hoz majd a FIFAhoz is lesznek ilyenek!!
na errõl ennyit!
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Asszem pont ez a BL-es kép van a 392-ben és asszem hogy a 393-ban kell lecserélni a képet hogy ezt kapd!