PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki nem érti nehogy megkérdezze inkább gondolkozzon !
Apropó ha valaki talál okosságot az 1.10-hez pöttyencse már be!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Majdnem lõttem egy gólt is RMFként, mindig csatárba megyek át amúgy is. 😄 Csereként csatárnak hoz be, elsõ kezdõmön meg RMFnek... hát remélem ezt csak elnézte, mert SSnek vagyok leigazolva.
Visszaolvasva láttam hogy már jó pár kérdés elhangzot ezzel a témával kapcsolatban(az x forduló utáni kifagyásról lenne kérdésem)
Olvastam a felbontást 1024*768ba visszaállító megoldást láttam a save javító "gamingacces patchet", a kérdésem az lenne, hogy jelenleg van-e müködõ patch ami teljesen kiküszöböli a problémát felbontástól függetlenül?
válaszokat elõre is köszi
Lourker
CMFként jobban el lehet kérni a labdát, és az egész támadásépítést szervezni, csatárként , meg szélsõként nem olyan egyszerû. De én akkor is csatár vagyok, a CMF nem jött be, bár jóval kiegyensúlyozottabb karakter. De a gép nem csinál olyan szuper bemozgásokat, amit ember tud, ezért inkább én csatárkodom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wait the crcak!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Akkor megint kiakadhat, ha netán két különbözõ roster találkozik (mint ahogy anno is)?
Nekem is ugyanez volt a problémám az egyik gépen, és nekem úgy sikerült ,megoldani hogy kivettem a settingsben a v-sync-et. Utána nekem jó lett.
szval ez nem érv
simán van fent a játék kiegészítõk és kitserver nélkül?
Van egy olyan gondom hogy nem tudok bill-el játszani csak gamepaddal (tudom h azzal jobb de én világ-életembe bill-es voltam). Ha megnyomom pl a menübe a lefele nyilat akkor 2 mp múlva ugrik le vagy 3-4 egységet, késik és magától megy, így szinte lehetetlen csapatot választani, játszani meg pláne...Sima bill (genius), nem elemes és már ugyanez volt a 2008-nál is de elötte meg soha...valaki tapasztalt esetleg hasonlót, vagy van ötlet hogy mi lehet a gond?
Több helyen olvasni róla, hogy javítja, de a régebbi mentéseket nem hozza helyre
De mégegyszer mondom ez nem a nagy patch amit vártunk
Akinek eredeti nézze már meg plees!
Ha érdekel benneteket valami miért nem veszitek a fáradságot, hogy olvassátok rendesen a fórumát P
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
csak nagyon kicsi a gif-en rázoomolhattál volna
de köszi kipróbálom
szóval futsz egyenesen, megnyomod az R2-t (nálam C betû alapbeállításon billen..), és irányt változtatsz valamerre (ez a lényege az egésznek, lenyomva az R2, és irányváltoztatás)...és megtolja hosszan a labdát...

if you want to use this patch for online just backup your cv02,because the online file is so diffrent with all transfers done.
it includes
robinho man city
senderos ac milan
baptista as roma
sno ajax
quaresma inter
d.suazo benfica
and much much more
http://files.filefront.com/icemanonlinepatchrar/;12122128;/fileinfo.html
next patch will be included all missing national teams transfers
itt megtalálod részletesen
English
Patch Notes
Time of Release: 23/10/2008
Implementing this update will fix the following problems:
* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.
IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may
become unusable.
Finally, we would like to apologize for any inconveniences and confusion caused.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch110.zip
( akinek nem eredeti a játéka az várja meg a törést hozzá, akinek viszont eredeti az tegye fel mert ezzel lehet csak multizni )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
We have discovered a problem within the PC version of "Pro Evolution Soccer 2009", which affected the stability of various modes in game. The problem has been analyzed and are confirming that a patch will be released on Thursday the 23rd of October 2008.
In the meanwhile we suggest that players who may be affected switch their resolutions to 1280*720 or lower in order to circumvent any sort of instability.
We would like to offer our most sincere apologies to all who have been affected by this, and wish all players lots of fun with PES 2009!
http://uk.games.konami-europe.com
------------------------------------------------------------------------
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5818
Most játszottam Lyonnal ott csinált a csatár egy olyat hogy mikor kapura indult kicsit távolabbra tolta meg a labdát és utánna sprintelt így elõnyt szerzett
annyi világos, hogy gyorsfutást folyamatosan nyomva kicsiket tol, nyomogatva nagyobbakat és még gyorsabban fut, de elvileg létezik olyan is amivel még jobban meg lehet tolni a labdát, de egyenlõre csak olyat találtam ami talán biciklicselbõl indulva teszi ezt
1.put the option file with the relinked kits (the one available on this thread) in this folder : My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save (back up your old one if you want)
2.open KitsRelink.exe
3.click on File --> Open OF
4.browse to My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save and chose PES2009_EDIT01.bin
5.go to the folder containing burgum's option file and put it in My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save. Windows is gonna ask you if you want to replace the existing file, click on YES
6.go back to KitsRelink.exe and click on File --> Save (don't worry if there's no confirmation message or sound, it's absolutely normal)
7.open PES and enjoy
Click to enlarge screenshot
Title Pro Evolution Soccer 2009
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
Release X360-PS3-PS2 : 2008-11-11
PC-Wii : TBA
Total Reads : 1024088
GAME SCREENSHOTS WATCH GAME TRAILERS
download it
This is Version 0.25 of Burgum Patch for PES 2009
Features:
* All real team names
* All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
* All real stadium, league & cup names
* English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga (Other 😎 teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
* All real player names for National teams
* Relinked kits (thanks to PES next-gen Editing Blog), including Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, Sevilla, Germany, Poland and many more!!
* New ballpack (thanks to Bendit)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15744
Igaz nem egy szuper csapat ellen, és elég volt egy gólpassz, valamint egy kiharcolt és értékesített 11-es, de azt hiszem ez akkor is jól jön egy Newcastle-ben, 2 héttel a nagy átigazolási szezon elött 😄
Gondolom arra nincs esély hogy másik ligából is megkeressenek? (vagy van átjárás?)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
http://pes2008editing.blogspot.com/2008/10/pes-2009-kit-patch-011-by-pes-next-gen.html
How to put the relink information into your own Optionfile:
1. Open Kit-Patch O.F. with Kit Relink Tool 1.0a
2. While the Kit-Patch O.F. is open, replace the "PES2009_EDIT01.bin" file with your O.F.
3. Just save the O.F. and you have the relinked kits working in your O.F.