PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem ma az ati radeon hd 3650-et😊 Megy a jatek vegre highen!!!<#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2> Nagyon szep a grafika igy meg jobb😊 Cak amulok es bamulok, holnap elkezdem a legenda modot is<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Azt vágjátok hogy már kijött a FAR CRY 2 -õõ ??! Igen megfelelõ helyrõl már be is lehet szerezni <#eplus2>#eplus2>Mondjuk gépigényt nézve nem tom kit érint ez a téma a PES fórumból <#vigyor1>#vigyor1>
una volta per sempre INTER!
amikor nem látod a játékost, vagy radar alapján helyezkedj, vagy nyomd folyamatosan a játékosváltás gombot és helyezkedik, ahogy a gép helyezkedne
Nah elkezdtem végre a Be A Legend módot....
Elõsször, a játék nagyon jó lett sokkal realisztikusabbak a mozgások és ha jól érzem egy kicsit változott a játék gyorsaság.
Egy pár kérdésem lenne.
1.A settingsben a frame skipinget mikor kell bekapcsolni?
2.Az említett módban ti milyen nézetet használtok? Nekem a player nézettel az a bajom, hogy a játékos mindíg a labdát nézi.
2.Az elsõ mecsemen az én gólommal nyerte a csap és leigazoltam valamelyik olasz csapathoz.. eddig csak tréningig jutottam ami érthetõ mivel mikor megkapom a labdát azonnal el is vesztem milvel olyan lassú vagyok, hogy az már fájdalom és nem tudom mi a jó technika. "Sajnos" a játékot top playerre tettem és vissza akarnám venni mert így azért jó nehéz egyedül akármit is csinálni!!
Közönöm a válaszokat!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Én meg Amaurival szenvedek nem jön vhogy össze

Egyébként kár, hogy tegnap Giovinco nem állt be, nagy játékos lesz, úgy láttam még a PESben is megcsinálták most elég jól, ahogy Patot is.
Azért jól tökön rúgdosnám a fejlesztõt aki kitalálta, hogy majd az õ kis programja mondja meg nekem, hogyan futtassam a játékot.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Középpályás vok a RODA-ba, 1 szezon végén vagyon, eddig 31 játszott meccs, 8 gól, 6gólpasz, és 6x -os TÖRÖK válogatott vok!
CSAK a Fradi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Döntõn pedig már mehet full, viszont ha nincs korábbi mentés akkor bukta
esetleg meg lehet próbálni felbontást átállít mecsnél rögtön ment kilép
visszatölt és megpróbál, de így sztem nem valószínû hogy jó lesz
Mint mondtam eddig egyszer sem csinálta innen viszont nem lehet továbbjutni akárhányszor nyomom le újra mindig ez van.Alap játék van csak fent + a reális keretek,logók.(ALL_TEAM_NAMES_AND_BADGES_by_burgum)
Valami 5let?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
én Gerát csináltam meg fotó alapján mindjárt megmutatom
Most a lövésekre gyúrok, hogy az legealább veszélyes legyen, meg persze staminára, mer 60. perc körül nullán vagyok.
CSAK a Fradi
Így most választhatok, mit fejlesztek... Gyorsaság kell, mert megtartani labdát nem tudok, így futni kell, de body balance is kell ,mert mindig elesek egy kis hozzáméréstõl (nem hiszem, hogy csak a 70 kiló miatt, mert esek-kelek 😄), lõni kell tudni, mert anélkül gáz gólt lõni, dribbling is kell, mert anélkül csak egy buta futóbolond leszek, aki 3 méterre tolja meg a labdát..
Egyedül a stamina, ami jó, ill. a poweren nem fogok sokat tolni, bár a 69 az gáz. de 75össel már lehet lõni, csak nem bombákat kell, hanem szélre helyezni.
Mindent nem lehet fejleszteni. 😊
Most a lövést fejlesztem, meg a futást. A gyorsaságot akartam elsõdlegesen, de asszem a lövés lesz az elsõdleges, mert így nem merek lõni, csak nagyon tiszta pozícióból, hiszen tudom, hogy úgyis szar lesz. 😄 És a "húzok még egyet" általában nem jó, mert ha rámnéz egy védõ, már elesek. 😄
Köszi, majd megnézem hogy fest, de akkor is idegesít, hogy nem tudom a konami miatt kihasználni a lehetõségeket 😄
Markov szvsz arra gondolt, hogy edit módban buherálta az arcokat azt kész 😊
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Max 20-ról tudok értelmesen lõni, de sokszor az is szar lesz.
Mondjuk én ml-t játszom, mivel ritkábban akad ki, mint a BaL 😛P
ÚGyhogy az Interemmel szoktam cselezni is, van egy két új mozdulat, ami hasznos.
CSAK a Fradi
Annyit meg nem ér az egész, addig pihen 😄
CSAK a Fradi
Be legendben van lehetõség gyakorolni, mert most is egy szem csatár vagyok, megkapom a labdát 40 méterre a kaputól, és vagy ráviszem 2-3 védõre, és abból az egyik úgyis elveszi, vagy lövök. 😄
Van néhány olyan pillanat, amikor szinte lerí a helyzetrõl, hogy ezt rá kell lõni, és akkor durván be is akad. 😊
Egyébként még semmilyen letisztult gyakorlatom nincs PES2009ben, talán az egyik az az, hogy újra egyre többet használom a lövõcselt, mivelhogy most az elfutások nem mûködnek. 2008ban elég volt futnom, PES6 meg már régvolt, újra bele kell égetnem az agyamba. 😄
De nem vagyok egy nagy cselezõgép se, mindig összjátékkal nyertünk, nem egyénibõl. Majd 2v2ben kiderül, mire van szükség, ahogy PES6ból emlékszem, minimális cselt se csináltunk, csak kipasszoltuk az ellent, míg 1v1ben többet kell alkotni egyénileg.
honnan lehet látni, hogy kik az állandóan lelépõk?
Steam Nick: adakiller