PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Megvettem ma az ati radeon hd 3650-et😊 Megy a jatek vegre highen!!!<#buck><#vigyor2> Nagyon szep a grafika igy meg jobb😊 Cak amulok es bamulok, holnap elkezdem a legenda modot is<#nyes><#nyes>
Shevchenko
Köszi.Remélem ezt majd javítani fogják.

FORZA MILAN!!!

csocso14
most valaki azt magyarázza el, hogy bent vagyok a kezdõben, lövöm a gólokat, a góllövõ listát én vezetem, erre fogja és visszatesz edzõ meccsekre a csere csapatba és kezdhetem elõre az egészet mire beverekszem magam a kezdõbe ráadásul 10 forduló után elsõk vagyunk, engem kitesz a csapatból most már csak 7-ikek, most egy kicsit hanyagolom is elvette a kedvemet 😞

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

tobias88
én pont most multiztam vele 3 órát
Markov
egy kis OFF:

Azt vágjátok hogy már kijött a FAR CRY 2 -õõ ??! Igen megfelelõ helyrõl már be is lehet szerezni <#eplus2>Mondjuk gépigényt nézve nem tom kit érint ez a téma a PES fórumból <#vigyor1>

una volta per sempre INTER!

tobias88
wide/ball nézet a legjobb szerintem

amikor nem látod a játékost, vagy radar alapján helyezkedj, vagy nyomd folyamatosan a játékosváltás gombot és helyezkedik, ahogy a gép helyezkedne
Markov
<#taps>

Breki33
Nálam ilyen, de ez csak egy gyors munka

Én Wide nézetre tértem át.... A játék nehézségét szezon végén lehet átállítani.
Tiszteletem!
Nah elkezdtem végre a Be A Legend módot....
Elõsször, a játék nagyon jó lett sokkal realisztikusabbak a mozgások és ha jól érzem egy kicsit változott a játék gyorsaság.
Egy pár kérdésem lenne.
1.A settingsben a frame skipinget mikor kell bekapcsolni?
2.Az említett módban ti milyen nézetet használtok? Nekem a player nézettel az a bajom, hogy a játékos mindíg a labdát nézi.
2.Az elsõ mecsemen az én gólommal nyerte a csap és leigazoltam valamelyik olasz csapathoz.. eddig csak tréningig jutottam ami érthetõ mivel mikor megkapom a labdát azonnal el is vesztem milvel olyan lassú vagyok, hogy az már fájdalom és nem tudom mi a jó technika. "Sajnos" a játékot top playerre tettem és vissza akarnám venni mert így azért jó nehéz egyedül akármit is csinálni!!
Közönöm a válaszokat!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
Hát ez nekem nem Gera inkább akkor Juhász Roli P

Én meg Amaurival szenvedek nem jön vhogy össze

Jól néz ki, én Dzsudzsákot megcsináltam, de elég rossz lett...
Egyébként kár, hogy tegnap Giovinco nem állt be, nagy játékos lesz, úgy láttam még a PESben is megcsinálták most elég jól, ahogy Patot is.
Markov
Íme világosabb hajjal <#nezze>

Kmarha
Hihetetlen! A Kitserver 8.0.7-ig kellett várnom arra, hogy végre medium beállításon játszhassak a játékon! És akadás nélkül, tökéletesen fut, így a lowhoz képest királyi grafikával a game!

Azért jól tökön rúgdosnám a fejlesztõt aki kitalálta, hogy majd az õ kis programja mondja meg nekem, hogyan futtassam a játékot.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

DaemoonHunter
Köszi, megpróbálom😊

Breki33
végre találtam jó Giovinco arcot

Breki33
Elég bûnözösnek néz ki P

Szerintem világosabb a haja
Markov
Játékon belüli EDITOR-ba fénykép nélkül enniyt lehet kihozni Geraból <#nemtudom>

Breki33
nem szoktam max négyzetesen kivágom esetleg a színén javítok
Mielõtt betetted volna a képet a játékba körbe vágtad vagy úgy beraktad ahogy van, mert én próbálkoztam Dzsudzsákkal egy elég jó képrõl és hát nagyon ronda lett...
Breki33
Na tessék, vmelyik mentés a beállításait felülírta így már nem tudom milyen hajjal volt pl ezért gyorsan kipróbáltam két félével

Markov
Engem már behívtak Török válogatottba szinte az elején nem is értem.
Középpályás vok a RODA-ba, 1 szezon végén vagyon, eddig 31 játszott meccs, 8 gól, 6gólpasz, és 6x -os TÖRÖK válogatott vok!

Terminátor14
Sajnos nem valószínû, hogy megjavul, nekem is csak régebbi mentéssel megy, igaz ez ml.

CSAK a Fradi

gabi89
Régebbi mentés nincs :S megprobálok a beállításokon állítgatni hátha jó lesz és köszi.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Terminátor14
Azt tudom hogy már nem egy ebmert behívtak, írták többen is. 😊

CSAK a Fradi

csocso14
valakit már behívtak a válogatottba? mennyi idõ mire behívnak, mert mostanság jól tolom, de még semmi info nem volt róla.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Breki33
pill csak most négy dolgot csinálok egyszerre, de utánna megmutatom
Breki33
ja és nem magázlak csak így gyorsabb leírni P
Breki33
régebbi mentés visszatölt felbontás beállít mecs lejátszik örül ment (nem autosave)

Döntõn pedig már mehet full, viszont ha nincs korábbi mentés akkor bukta
esetleg meg lehet próbálni felbontást átállít mecsnél rögtön ment kilép
visszatölt és megpróbál, de így sztem nem valószínû hogy jó lesz
gabi89
Na én is belefutottam ebbe az egyszer csak kifagy a játék dologba.Eddig egyszer sem csinálta most viszont igen és mindig ugyanott nem tudok vele mit kezdeni.Bl elõdöntõ visszavágó Real Madrid:MANU (Manchesterrel vagyok) és kifagy a mezválasztás után :S
Mint mondtam eddig egyszer sem csinálta innen viszont nem lehet továbbjutni akárhányszor nyomom le újra mindig ez van.Alap játék van csak fent + a reális keretek,logók.(ALL_TEAM_NAMES_AND_BADGES_by_burgum)
Valami 5let?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Markov
várom. <#vigyor4>

sziasztok,szerintem itt van a legtöbb jo fej foci szuszu (tisztelet a kivételnek ) ,szeretnem megkerdezni,hogy neten holtudom nézni meccseket ? például premier league ,vagy ma a Bl meccseket ? valami linkek vannak ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
ja értem de azzal az a gond hogy ezeket mindig be kell állítani

én Gerát csináltam meg fotó alapján mindjárt megmutatom
Terminátor14
Én meg brutál lassú lettem, meg igazából a cselezés se megy annyira a karakteremmel, úgyhogy elég nehézre sikerült 😄

Most a lövésekre gyúrok, hogy az legealább veszélyes legyen, meg persze staminára, mer 60. perc körül nullán vagyok.

CSAK a Fradi

Markov
Még megcsinálom Hajnal, Huszti és Németh Krisztiánt és nekem kész a válogatottam <#email>

horpeti
Óóó, hát én is, de engem nem érdekel... 170/70 😄 egyedül a kiló több, de mivel nem lehet változtatni a kilókat, nem írhattam oda, hogy 17 évesen 58 kiló. 😄

Így most választhatok, mit fejlesztek... Gyorsaság kell, mert megtartani labdát nem tudok, így futni kell, de body balance is kell ,mert mindig elesek egy kis hozzáméréstõl (nem hiszem, hogy csak a 70 kiló miatt, mert esek-kelek 😄), lõni kell tudni, mert anélkül gáz gólt lõni, dribbling is kell, mert anélkül csak egy buta futóbolond leszek, aki 3 méterre tolja meg a labdát..

Egyedül a stamina, ami jó, ill. a poweren nem fogok sokat tolni, bár a 69 az gáz. de 75össel már lehet lõni, csak nem bombákat kell, hanem szélre helyezni.

Mindent nem lehet fejleszteni. 😊
Most a lövést fejlesztem, meg a futást. A gyorsaságot akartam elsõdlegesen, de asszem a lövés lesz az elsõdleges, mert így nem merek lõni, csak nagyon tiszta pozícióból, hiszen tudom, hogy úgyis szar lesz. 😄 És a "húzok még egyet" általában nem jó, mert ha rámnéz egy védõ, már elesek. 😄

Markov
Nem, játékon belül az editorba csináltam õket. Nem tökéletesek, de hasonlítanak és nekem ez már jobb mi ami alapbõl volt vagyis a semmi <#nyes>

Terminátor14
Jaa, én a régire gondoltam ami még nem az...

Köszi, majd megnézem hogy fest, de akkor is idegesít, hogy nem tudom a konami miatt kihasználni a lehetõségeket 😄

Markov szvsz arra gondolt, hogy edit módban buherálta az arcokat azt kész 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Mármint megcsináltad az arcot és beraktad bin-be?
Breki33
Ez 16:9-es azért írtam

talán 1150x820 de ezeket mindig elfelejtem pontosan
Markov
csak egy van fényképrõl a Tõzsér! többi én

Terminátor14
Hát ez nálam is így van. Ráadásul én is mazoista vagyok és saját képemre formáltam a karit, ergó alacsony és khömm... nem túl sovány 😄DD

CSAK a Fradi

horpeti
20ról is jó. Én örülnék, ha Be legendben 20ról mindig gólt lõnék. Ha nincs rajtam senki és kapufal szemben vagyok, akkor általában jól meglövöm, de ha már szarkozni kell, akkor lendület nélkül harmat gyengék (jó 68as shot powertõl, meg 72es shot acculartyól mást nem várok).. 😄

Breki33
Ezt te csináltad?

Fényképekrõl?
Terminátor14
Nekem a távoli lövések nem mennek, iszonyat...
Max 20-ról tudok értelmesen lõni, de sokszor az is szar lesz.

Mondjuk én ml-t játszom, mivel ritkábban akad ki, mint a BaL 😛P

ÚGyhogy az Interemmel szoktam cselezni is, van egy két új mozdulat, ami hasznos.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Tudom, hogy nem lenne olyan nagyon gáz, csak hamár megvan a tv meg minden, akkor csak nem játszanék ilyen ''kis'' felbontásban. Ráadásul ugye alapból 16:9-es kellene.

Annyit meg nem ér az egész, addig pihen 😄

CSAK a Fradi

horpeti
Messzirõl most kezdtem el lõdözni, amikor a 70-es lövésû emberkémmel is 30ról beakadnak a lövések. PES2008ben nem lõttem messzirõl, teljesen kiment a gyakorlatból, de majd lehet igyekszem ráérezni.
Be legendben van lehetõség gyakorolni, mert most is egy szem csatár vagyok, megkapom a labdát 40 méterre a kaputól, és vagy ráviszem 2-3 védõre, és abból az egyik úgyis elveszi, vagy lövök. 😄

Van néhány olyan pillanat, amikor szinte lerí a helyzetrõl, hogy ezt rá kell lõni, és akkor durván be is akad. 😊

Egyébként még semmilyen letisztult gyakorlatom nincs PES2009ben, talán az egyik az az, hogy újra egyre többet használom a lövõcselt, mivelhogy most az elfutások nem mûködnek. 2008ban elég volt futnom, PES6 meg már régvolt, újra bele kell égetnem az agyamba. 😄
De nem vagyok egy nagy cselezõgép se, mindig összjátékkal nyertünk, nem egyénibõl. Majd 2v2ben kiderül, mire van szükség, ahogy PES6ból emlékszem, minimális cselt se csináltunk, csak kipasszoltuk az ellent, míg 1v1ben többet kell alkotni egyénileg.

AdaKiller
IVAROV 1-2-3 as szobába szoktam menni.

honnan lehet látni, hogy kik az állandóan lelépõk?

Steam Nick: adakiller

Markov
Egy kis MagyarVálogatott. <#vigyor2>

Breki33
van az az 1150* akárhány én azon játszom lcd-n még kinéz vhogy