PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most azon gondolkozom, hogy csinálok egy 190cm-es középcsatárt, mert rohadtul idegesít, hogy végig olyan értékeket kapok a 170cm-es csatár karimhoz, amiket küldtem neked a múltkor...
Így meg esélyem sincs és a társak irdatlan bénák..
CSAK a Fradi
Nekem most a lényeg az lett a középpályán, hogy mozgassam a csapatot, ill. ha védekezni kell, akkor szûrjek. Irdatlan sok no komment gólt kaptam, amikor csatárként néztem mi folyik hátul. Amióta én is hátul vagyok, szinte esélye sincs. 😄D
A szélsõ meg szélõ. Szélsõ csatárt is csináltam, azzal voltam szélsõ kp, ss és CF is. 😄 De túlnyomórészt szélsõ. 😞
Egyébként énis azt láttam, hogy kb.re számít csak , ha kp, akkor kp. Igazán köztük az induló értékek, és a fejlõdési ütem különbözik.. Támadó KPnek inkább támadó értékei jobbak, védekezõnek védekezõ, a CMF meg olyan hibrid.
Én a CMFet néztem ki magamnak, mert technikás irányítót akarok, de fél év után most csináltam egy DMF-et, mert rájöttem, hogy én olyan igazi robotolós fajta vagyok a középpályán, Gattuso-Makelele-Gago-Essien stílus. 😄DDD
Kemény leszek, mint a kõ, technikás leszek, akinél jó helyen van a labda, és ha kell, távolról óriási bombákat eresztek meg. Szép álom mi?
Minden esetre a kezdõ mérkõzésen gólt is rúgtam szépen, agilitás közepes, de még éppen jó, kemény vagyok, mi kell még? 😄 Majd a staminát nyomom fel 95ig, hogy végig lehessen nyomni a sprintgombot. 😄
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ugyanakkor az rettentõen idegesítõ, hogy magában a játékmenetben ez mennyire hülyén jelentkezik, és az értékelésekkel én egyáltalán nem vagyok megelégedve.
Pl. utolsó 20 percre beálltam UEFA-kupa nyolcaddöntõ elsõ meccsén, 4-szer értem labdába, minden alkalommal jól játszottam azt meg, de vissza már nem kaptam, és ami a lényeg, 11-est harcoltam ki, amivel a 89. percben egyenlítettünk. Az értékelésem 5.5 lett.
A visszavágón ugyanúgy egy gól hátrányban voltunk, megint az utolsó 20 percre jöttem be, volt egy nagyon jó ütemû elfutásom, kicsit kisodródtam, így visszagurítottam a második hullámban érkezõ társnak, aki kapufát lõtt, de a kipattanót bevágtuk. Az értékelésem 6.0. Én juttattam tovább a csapatot azzal, hogy 40 percnyi játékkal 2 gólt készítettem elõ, erre az átlagom 5.75? Az egyik legfontosabb stat, hogy hányszor érsz labdába, ha sokat vagy játékban (mindegy mit csinálsz, csak labdával tedd), akkor magas lesz az érték, ha keveset, akkor alacsony. Ez nem baj, csak el van túlozva a dolog, ezért olyan könnyû meccs legjobbjának lenni, a többiek ugyanis ritkábban integetnek.
Persze tökéletes nem lesz, azért így is nagyon jó ez a játékmód, több, mint 10 éve várok hasonlóra.
Szal az én amf-em végig csak középpályán lehet, ahogy a te dmf karid is. SZvsz.
Viszont mióta újrakezdtem a patchel, azóta nagyon lehúz az osztályzatoknál a játék, 3 meccs alatt kaptam két 6-ost meg egy 5.5-öt az edzõmeccseken, pedig mindig elég jól játszottam. (ilyen 6.5-7 körül..)
CSAK a Fradi
a 90. percben Tevez Nesta mellõl fejelt gólt kb. 11-12m-rõl, úgy hogy Nesta lepattant Tevezrõl, pedig futottam-küzdöttem vele, de semmi esélyem nem volt. És akkor nem vagyok amúgy ideges, hogy a védõm 38-szor magasabb.. ááhh... Természetesen a 4 gólból kettõnél Dida a második hullámban érkezõ lábára ütötte a labdát! 😊)
Mindenki valamiben jobb kezdetben, az arány számít.. Valami lesz kiugró, és akkor vagy azt fejleszted tovább, hogy kijöjjön a különbség, vagy amiben másban gyengébb, azt hozod fel.
Tegnap csináltam egy CMFet, írtam róla. Na annál érzem úgy, hogy ÉN vagyok a középpontban. Én vagyok, mert én építem a támadásokat többnyire, elõreszaladok, hogy be is fejezhessem, és ÉN vagyok, mert védekezni is kell. És a vicc az, hogy a játék, csapat is jobban megy. Csatárként / szélsõként malmozom néha, hogy mi a franc van, középpályásként ha nem vagyok elégedett, akkor elkérem (mert amúgy is én vagyok ott), és kicsit felpörgetem.
Viszont egy baja van, hogy többnyire DMFnek kellek. Már a CMFem DMFet is tud 1. idényben, és Valenciában. Viszont én támadóbb felfogást akarok.
Minden esetre mivel úgyis DMFet kell játszani, létrehoztam egy DMFet, így legalább tényleg arra a posztra vagyok. A célom az, hogy én legyek az irányító, meg ahol a labda biztonságban van (Makelele rulZ). 😄
171 centivel még magasabb is vagyok, mint Makelele.
A Become a Legend mód negatívuma ettõl függetlenül a csapatjáték, mert a valóság nem ilyen. Sajnos a gép egymás közt nagyon béna. teljesen más a játék képe például Online, amikor 4 legenda játszik egy csapatban és egymás közt nagyon jól és ügyesen játszunk.
Nem csak ennek a módnak a negatívuma a játékosok képességei. Legenda módban is a játékosod lassú, rosszul lõ, passzol és miegymás. Engem idegesít, hogy a gyengébb csapatokban a nem annyira ismert játékosok lassabbak, és minden egyéb képességük rosszabb. A valóságban nincs így. A valóságban attól még egy játékos nem annyira lassú és nem lõ annyira rosszul. Egy fiatal játékos ugyanúgy lehet gyors, sõt gyorsabb mint egy idõsebb. Szinte lehetetlen játszani a Magyar válogatottal, mert mindenki lassú, rosszul passzol, nem tud lõni. A játékban így jönnek ki a valósághû eredmények, de egy-egy játékos képessége nem valósághû. Nincs ekkora és ennyi különbség a jobb és a nem annyira ismert labdarúgók között.
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
★ 汤姆 李
Born to win
★ 汤姆 李
De nembaj, Madrid elõtti lépcsõfoknak jó lesz a Valencia, csak még azt nem tudom, hogyan fogom magam bejátszani a csapatba, még a második csapat is 2x olyan jó, mint a Racing, ahonnan jöttem (1. év felénél járok).
Nembaj, remélem fogok tudni tanulni a fiúktól. 😊)
1. training meccsen 7.0-val máris jelentkeztem játékra, gondolom még 5-6 ilyen kell. 😛 Zigic olyan gólpasszt adott nekem, amilyet 2v2ben csak Rolandtól kapok, el se hittem. Kár, hogy meccsen meg olyan bénák, lehúzza a gép. Trainingen tuti top playeren játszanak, irdatlan milyen gyönyörû meccset játszottunk.
De már elõre tudom, hogy anyázni fogok, mert nem tudom magam bejátszani még a cserepadra se. 😊 Racingnál 7-8 meccs kellett. Onnantól csak nyertünk, és néhány döntetlen. De nem bírtam ellenállni a Valencia ajánlatának. 😊
bocs ha nagy a kép

Hagyni kéne a francba az egészet. Sok idõm elvette már, és végülis csak idegesítõ.
Ha szépen játszik a csapat, akkor jó, vannak ilyen periódusok, de van, amikor tényleg csak az ellenfélnek adják, meg szarakodnak. Mondjuk akkor kéne, hogy MI játékosok akkor húzunk valami váratlant, csak nem könnyû egyedül. 😊
Mondjuk én ráadásul top playeren nyomom... és próbálok osztogatni labdákat szélsõként (bár csatár vagyok, csak oda rak be), de mindig durván elszúrja, ezért inkább önzõzöm, csak 60as statokkal nehéz. 😄
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32283
place file in kitserver/img/cv06.img and start scanning bigger faces!
Félórán át nem kapok labdát, hátramegyek, megszerzem, lepasszolom a mellettem állónak, õ egybõl visszarúgja az ellenfélnek. Ismét hátramegyek, újra megszerzem, továbbpasszolom, a társam megint azonnal eladja. Ez megy egész meccsen.
Ha indítom a szélsõt, és befutok, hogy érkezzek a beadásra, kizárt, hogy eljusson hozzám a labda, vagy elérhetetlen, vagy elakad, vagy mögém jön. Ha esetleg szökõévenként mégis eljut hozzám, akkor megpöccintem a lövés gombot, kb. 1/5-éig megy csak fel a csík, és mégis kirúgja a játékosom a stadionból...
Ráadásul a karakteremnek olyanok a rúgói, mint egy szöcskének (értsd: a szöcske is 30 centi magasra tud ugrani, meg az emberem is...), így szögleteknél is csak a rövid oldalon lenne esélyem, de MINDIG pont úgy rúgja, hogy ne tudjam elérni. Na jó, volt másfél év alatt 3 kivétel, amikor a rövidre rúgta, kettõbõl gólt fejeltem, egybõl kapufa, és a kipattanót verte be valaki.
Sorolhatnám még, kb. 50 meccsen 12 gólig tudtam jutni, de magam sem tudom, hogy hogyan jött össze ennyi is, hisz ez végülis annyira nem rossz egy 17-18 éves csatártól.
Eredetileg regularon kezdtem, de azt a játékot 2 szezon után abbahagytam, mert a második szezon végére már kettesével rúgtam a gólokat meccsenként, és pl a VB legjobb csapatába is beválogattak. Ott normálisak voltak a társak. A mostanit még nem adtam fel, de már nagyon fogynak az idegeim.
Ujrakezdtem én is Amatörön,de nem sokkal könnyebb,söt mintha nem adna annyi pontot meccs végén mint regularon!<#confused>#confused>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AMC posztot válaszottam, de már az elsõ hírverõ meccsen is cmf-nek rakott be, erre a meccs után a három ajánlatból két csapat dmf-nek, egy pedig wb-nek akar....
CSAK a Fradi
A 6 -ban volt ilyen (home&away), de itt nem tudjuk összehozni. A 2008 -al nem játszottam, nem tudom volt -e benne, de ebben nem találom 😞
következõ meccs BL, Chelsea ellen, odavágó, 1-0. 80-ik percben beállok, eltelik 2 perc, adok egy gólpasszt. végeredmény 1-1. nézem a ratinget és mit adott? na mit? egy k*rva kis vonalat. tehát nem pontozott. csodás volt <#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA MILAN!!!
depor, professional szint. én vagyok az egy szem támadó, és direkt támadót írok, mert a középpályasor egy kalap szar. náluk csak a védelem rosszabb, olyan gólokat kapunk, amit a magyar válogatott is megirigyelt volna 2 éve.
amúgy minden játékos azt csinálja, hogy belefordul az ellenfélbe, akire ha várni kell, hogy ezt megtehesse, hát megvárja. ebbõl az következik, hogy amikor nálunk a labda nincs semmi mozgás, nincsenek szép akciók, na jó, szökõévente egy-egy
pedig nem így indult a dolog, vágtam pár gólt amikor a csapatba kerültem, most meg az van, hogy mindig az utolsó passz hiányzik, de nem adják oda, inkább visszafordulnak, vagy bele a védõbe
mindez nem zavarna, ha nem történne a következõ: 70-80-ik perc, lecserélnek. és a fenti dolgok dolgok egy csapásra semmivé foszlanak. gyönyörû és gyors támadások, a védelem agresszív, általában gólt is szerez a csapat
na ennyit errõl. lehet - hogy dühömet csökkentsem - indítok egy karaktert beginner módban, kiélvezem és lépegetek felfelé a nehézségi szinten
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lourker
Csak úgy meccs közben... Remélem nem az lesz, hogy akkor most idény végéig köszönjük, kérjük tekerjen. 😛
Online ettõl még megy, ugye? ott asszem régen is csak a kód számított.