81526
-
Ha meg akarod változtatni egy gomb kiosztását, azt engedni? -
PES Settingsben, Controller1, Device sorban látja??? DirectInput-Xinput váltásával próbáltad? -
Sanyicucu #79561 lehet újra kellene raknom a windowst hátha megjavul? -
Sanyicucu #79560 nem reagál.
win 7 ultimate 64 bit
próbáltam de ugyan úgy nem reagál
látom de semmi reagálás
folyamatosan villog az usb a gépben. töltene? -
játékon kívül a konfigurációs gombokra se reagál?
win 7 xp?
esetleg másik USB ?
settingsben látod? -
Sanyicucu #79558 http://www.pcx.hu/termek/trust-17735-jatekvezerlo-96792
Én 6500 ft-ért vettem mert valaki visszavitte a boltba mert azt hitte,hogy akus.
felismeri de nem reagál a gombokra.a telepítési képeken egy óra ikon is van.na az mit jelenthet? -
Egyébként mennyibe került?
Egész jól néz ki -
Elvileg automatikusan felismeri
itt fent van a telepítés menete
http://www.trust.com/products/productmanuals.aspx?artnr=17735 -
Sanyicucu #79555 vettem egy ilyengamepadot.Még vezeték nélküli nem volt sose.mit kell beállítanom rajta?Nem reagál valamiért a gombok nyomására.Ellemes nam akus. -
-
Végre :-)
-
-
-
PES 2014: Transfer update and 800+ new faces coming next month
Konami have announced Data Pack 2 will be released in November. On the same day as releasing Patch 1.03 to fix Xbox 360 online issues, the PES Team have revealed next month's DLC pack will add: updated transfers, over 800 new player faces and improvements based on user feedback. See the official press...
Konami have announced Data Pack 2 will be released in November.
On the same day as releasing Patch 1.03 to fix Xbox 360 online issues, the PES Team have revealed next month's DLC pack will add: updated transfers, over 800 new player faces and improvements based on user feedback.
See the official press release below:
“Konami Digital Entertainment B.V. has announced that a new update is now available that remedies all online issues affecting the Xbox 360 version of PES 2014, restoring full online functionality to the game.
The update can be automatically installed from within PES 2014, and delivers an online mode and Master League Online service, and also rectifies previous issues with updating the game via KONAMI data-packs.
A full 11-Vs-11 Online mode is currently in beta and will be available in the coming weeks. Additionally, users can expect to see another Data Pack update in November that will include over 800 player face updates, updated rosters and improvements based on user feedback.
KONAMI is extremely grateful for the patience and understanding shown by PES 2014 users affected by the issues. Further DLC updates created to bolster the performance of the acclaimed football title will also be announced shortly.”
In other news, Konami have confirmed Team Play Lobby (11v11 online) and Online Competitions will be added to PES 2014 with a future patch. -
Ebből látszik legjobban, hogy félkész mostmár, hogy megígérték remélem tényleg megcsinálják -
csak a file loaderrel lenne már kompatibilis -
Regisztrálás után innen elérhető a torrent -
van egy jó kis újítás a pesedit 1.2-ben:
"PESEdit.com 2014 Patch 1.2 completes 2. Bundesliga with all 18 teams included 100% correct. An option to disable the 2nd division in ML was added to PESEdit Selector so people can play MLs in Premier League, La Liga etc. without having German teams in the 2nd division."
Azaz nem esnek ki a kieső helyen lévő csapatok, jövőre is bent maradnak -
Ez nagyon igaz, teljesen elrontja a játék élményét ez a sok semmilyen arc! :) Sokat töltöttem már le, de akkor sem az igazi! :D -
Eddig is lehetett, csak nehezen. A kapus ugyan úgy helyezkedik közeli eseteknél, ugyan úgy a rövidebbe könnyebb belőni.
DLC mikor jön már? Kéne az a +700 arc mert egy Barca Real-t se tudok így teljes élvezettel lejátszani, mikor egy Mascherano-nak pl nincs arca... -
tehát nálad ezzel sem lehet a hosszúba gólt lőni? -
Lehet más véleményed, nem akarom megváltoztatni, nem az a típus vagyok. Feltettem és nem látok különbséget. Vissza nem álltam a régire mert ugyan úgy működik -
mert más a véleményem?
lol
jó nekem tökmindegy melyikkel játszotok, de aztán ne nekem panaszkodjatok
ha valamivel gubanc van -
hagyd rá, ennyire már ismerhetnéd, nem lehet igazad soha -
na én meg látok és példákon meg is tudom mutatni
de ezzel most magadnak mondasz ellent, nem te állítottad, hogy a hosszúba nem lehet gólt lőni szinte?
akkor vagy lehet vagy van különbség :-)
Ja és nem 10-ből kettőt lőttem be........... -
Feltettem, gamecopyworldos mds fájlal használva semmilyen különbséget nem látok. És persze hogy az exe fájlt módosítják a gameplay patch-ek, hiszen abban van a játékmenet a pesnél, nem teszik ki külön dll-be mert felesleges is. -
De könyörgöm olyan írjon már aki aki képes venni azt az öt perc fáradságot, hogy felrakja és kipróbálja, nemcsak hasraütve cáfol
Aztán aki új és bejön ebbe a fórumba ezt olvassa, közben az illető kise próbálta........
Egyébként Matt is világosan leírta korábban az Evo web-en, hogy ő nem akarja felrakni a például a hivatalos patchet és DLC-t mert szerinte az megváltoztatja a játékmenetet. -
itt azon ment a nyavajgás, hogy nem lehet azért raktam be, sokkal jobb az indítás ezért raktam be
érdekes mikor jön ez ami az exe-be nyúl bele módosítva a gameplay-t
azt mindenki elfogadja
About tool:
Tool made to improve gameplay for NBA and PES 2014.
How to use:
1.Click select exe
2. For GameplayPatches: Click on Patch with RC1 or RC2 to patch. After patching new exe is created (with nesa24 Gameplay.exe).
For Sliders: Adjust sliders and click SAVE
So nba2k14.exe is normal gameplay and nba2k14 with nesa24 Gameplay.exe is with gameplay tool
Gameplays:
NBA2K14RC1-Improved ball control, Improved dunks, Improved teamwork, overal gameplay flow change...
NBA2K14RC2-Harder gameplay with improved AI mechanics and animation control..
PES2014RC1-Harder ball, More shoot power,Move ball fight,Removed catchup bug,Better attack/deffense,Better connected animation,Faster animation,Better response on commands and more [First gameplay with hotfixes]
PES2014RC2-Slower Gameplay with forced SIMULATION of modern football[new gameplay]
Mikor a demo exe-ből ki akarták szedni a demo gameplayt mindenki elfogadta, mikor a we7 gameplayt akartuk exe-ben használni mindenki elfogadta.
Akkor mihez van köze a játékmenetnek? :) -
Ilyet lehet nem eredetivel is, és még a hosszút is ki lehet lőni...csak mondjuk nem 10-ből 10-szer, hanem 10-ből max. 2x megy be...
de szerintem sincs semmi köze a játékmenetnek ahhoz, hogy eredeti vagy nem eredeti az exe.... -
Na ilyeneket lehet az eredeti exevel ilyen indítást és hosszút is simán ki lehet lőni
Ezt most lőttem az előbb
-
-
-
konzolon így lehet pc-n sztem nem lehet csak loaderrel
-
nem az egy nyomás ez kettő gyorsan és megtolja vagy ilyen pl.
-
TomStorm #79529 Nincs valakinek eladó vagy cserére PS3-ra Pes14 "olcsón?
Kipróbáltam Demo-t és nagyon tetszik de Store-ba rohadt drága és ps+ se visz le az árából:( -
Egyéni szurkolói hangokat mp3-ból lehet valahogy csapathoz rendelni, mint a Fifában? Ha igen, hogyan? :) -
wednes #79527 Azért az ütközési motor nincs a helyzet magaslatán. Illetve ez nem igaz, mert a bírói döntésekkel van igazából bajom. Bár most fordult velem elő olyan eset, hogy elkaszálták a támadó lábát a védő lába gyak keresztülment rajta és csak utána zakózott. :)
Nagyon brutál faltokat nem fúj be a bíró. A csatárt konkrétan elütötték mint egy gyorsvonat. A védő rárepült köze nem volt a labdához. Nem érdemes test cselezni meg hintázni, mert a védő egyszerűen lecsapja a támadót és minden megy tovább. :(
Nem tudom most ez mennyire függ, hogy eredeti vagy nem.... -
wednes #79526 Akkor ez csak sima sprint nem?
Olyanra gondoltam, mint ami fifánál a jobb analog pöccintés, ha 2x-es akkor jó hosszan teszi maga elég a labdát. És akkor aztán tényleg ki lehet sprintelni.
Mondjuk egy csel közbe volt, hogy megtolta eléggé a labdát. De hát ugye még össze-vissza csinálok mindent a játékban. :) -
Labdamegtoláson gondolom ezt érted,
-
Igen szerintem sok függ a passz erejétől itt talán jobban manuális.
Tudom arra gondoltál mikor pasz közben kicsit felpattog a labda, csak ezt a videót azért raktam be mert itt látszik hogy sokszor ilyen.
Most fejből nem tudom pontosan a bekapcsolást, de szerintem ott van ahol a lövés rásegítés, auto feint meg hasonlók.
Nekem a labda kurzor nem tetszik meg a nevek nagyban azt már elig várom, hogy lecserélhessem, de azért én szeretem a neveket kiírva, csak kisebben.