PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
igen kb így

Pes Italy v0.1-ból csak a kitserveres akarom mondani fileloaderes részt
Breki33
super cancel?
összetudtad rakni a két patchet és mûködik is?

PESTIGS Tunning Patch 2014 v0.2 ezt feltelepítetted és utána csak belehúztad a Pes Italy v0.1 (beta) részeit?
tobias88
de olyanról nem tudok, hogy simán csak ne csináljon semmit, azért mondtam ezt
Breki33
lövés+pasz az jobb analógos iránnyal együtt vmi lövõcsel vagy elhúzás llesz szerintem

már persze ha auto feint off amit érdemes meglépni
Breki33
A stunning egyébként telepítõs
Breki33
én most ezt próbálom a stunningal összemixelni

http://www.moddingway.com/file/37224.html

csak az ilyen linkek

https://mega.co.nz/#!Zo4XDDqC!bGfCaW0OCJ3FkuR8SBf48HPa3AdtNmPXwAuDoDIhsY0

nekem mindig megálltak, ha nagyobb méretû volt a file, de annyit idegesített, hogy megoldottam
DaemoonHunter
Köszi, ez már bõven elég, hogy létezik, szóval utána nézek! 😊

tobias88
Lövésnél és beadásnál a passz gomb, passznál fogalmam sincs de az is le van írva.
Breki tudsz ajánlani egy jó patchet?
A peseditet nem szeretem.<#vigyor3>
DaemoonHunter
Hogyan tudok visszavonni/módosítani utasításokat? Pl lövést nyomok, van hogy véletlenül, de csak passzolni akarok, vagy fordítva.

Breki33
sz4bolcs
Az a Nessun dorma mennyire izléstelen a fõmenü elõtt, omg <#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Breki33
PES F1X4R - nesa24

About tool
Tool changes gameplay of PES2014
It whas'nt planed to release but mates that try it and use it for some time suggested me to share

Whats changed?
Harder ball
More shoot power
Move ball fight
Removed catchup bug
Better attack/defence
Better connected animation
Faster animation
Beter response on commands
and more

What exe does it support:
1.00 i 1.01

For what patches?
For all

How to use?
Download
Run
Click SELECT EXE
**OPTIONAL:check boxes below Patch game for fix
Click PatchGame
Close tool and run game normaly

How to remove?
RUN
Click SELECT EXE
Click RestoreGame
Close tool and run game

Program has soundbooster to boost sound of game
Sound booster button boostes it :walkman:
Restore Sound button restores

Credits:
nesa24 - gameplay and tool
yair25 - soundbooster
Pes-Serbia Edit Tim - testing

http://adf.ly/WjUrV
Breki33
Ezt ide is bemásolom

"Annyit azért hozzátennék, hogy a gameplay rész nagyon jó simán veri a fifá-t, de viszont a karrier, BAL stb
játékmódokat képtelenek voltak normálisra megcsinálni, ez az új motor mellett most nem fért bele sajnos, de ígérnek javításokat még."
Breki33
a lényeg kimaradt, file loaderes exe futtatása
itt az ablakban beállítás

http://t6.imgchili.net/39538/39538012_444.jpg

majd SAVE
daver88
Bemásolod a pes fõkönyvtáradba az összes mappát, és megnézed, hogy a pes2014.ini fájl biztosan ugyanolyan néven fusson, mint a pes2014.exe...és örülsz.

helo! többet ígérem nem kérdezek hülyeségeket,csak mondjátok el,hogy mit csináljak a file loaderrel...miután letöltöttem! nagyon köszi
Breki33
Még egy szögletgól 😊))))

Breki33
végre rájöttem hogy kell és mostmár mûködik az összes kommentár

Mexikói elég jó és az Argentin is tetszik
Breki33
egyrészt egyfajta kitserver, másrészt egy ini-be menti a beállításokat

úgy nézem 60 fps és sokkal szebb kép is lett
sz4bolcs
Hogy mûködik ez a File loader? Elindítom bejelölöm, elmentem, ...de utána nincs semmi futtató gomb. Vagy ekkor már belementette magát a játék beállításaiba, és csak a játékot kell indítanom?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DaemoonHunter
Én már annak is örülnék ha kirúgná a picsbe ha nyomom azt a nyavadt rúgás gombot, ne a gép döntse már el mikor akarok lõni. A másik szép dolog mikor megváltozik valamilyen okból a labda íve, és üres területre pottyan a labda. Na ilyenkor gyakori hogy én vagyok közelebb a labdához, de bármit csinálok max kocog vagy el se indul a játékos, azaz a gép elõre deklarálja kié lesz a labda, kicsit átlátszó módon...vicces...

Breki33
blimp-nél inkább közelítenék

ez úgy néz ki mint egy korábbi fifa szebb játékosokkal 😊
tobias88
Jah, és sajnos blimp-el ez ennyi, mert meg van szabva hogy mennyit mehet az alapvonalig a kamera és nem látod akkor hogy ott mi történik
tobias88
Breki33
ugye nem félig háttal 3 ember gyûrûjében akarsz a pipába egybõl gólt rúgni?

mert az a fifa 😛
Breki33
ajánlom a Fix responsiveness : improve control responsiveness-t sokkal jobb lett a játék vele és még fejlesztik
Krisztiam
nálam is ez van, megnyomom a rúgás gombot, de olyan késõn reagál, nem akarja elrúgni a labdát..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Breki33
ahhoz nem nyúltam, csak a wide-t akartam, de ha vmi jó összejött megmutathatnád
DaemoonHunter
Túl lassú reagálás nálam is probléma. Olyan néha mintha ütemtelenül nem tudná elrúgni a labdát, szóval nyomom a rúgás gombot(mindegy hogy lövöm vagy passz/ívelés) de vár egy ütemet vagy kettõt...még lövésnél meg is érteném hogy a jobbik lábával akarja például, de amikor takarítani akarok akkor mire vár 😄 Mintha jól emlékeznék ráadásul ez nem idén elõször jön elõ, szóval lehet benne is marad :/

tobias88
Breki, a Blimpnél mûködik a változtatás!
tobias88
Ilyent még talán a Pes 6ban gyakoroltam, ott lehetett utoljára <#vigyor2>
Breki33
Na itt Pirlóval már ilyeneket is lehet :-)

régi vágyam volt egy szögletgól

Breki33
úgy látom nem jelenik meg a kép, akkor:

Version 1.0.0.8 : fixed

Added options :
Fix performance : increase FPS & ingame performance
Fix responsiveness : improve control responsiveness
http://imgchili.net/show/39538/39538012_444.png

PES2014 File Loader_1.0.0.8_Beta_Fix_Jenkey1002.rar

http://adf.ly/WgMa6
tobias88
Nekem sem megy sajnos, majd talán az 1.1
Ehhez én még a kicsit lassú reagálást tenném hozzá.
A beadásokat is finomhangolhatnák kicsit, ott is mûködik a belassulás, mint a szereléseknél.

Ez a játék félkész. Ezt maguk a fejlesztõk is elismerték. Remélem tényleg dolgoznak rajta folyamatosan, nem hagyják félbe a gameplayt a kiadás után, mint Seabass idejében. Mert a játék brutálisan jó, nagyon eltalált fizikai modellezés és hangulat van benne. Imádom a pókfocit a labdáért, ez nagyon élethû.
tobias88
Úgy látom sokaknak meg kell barátkozni a Pes-sel mert nincs a fifához még törés, lehet nem is lesz <#vigyor>

Tegnap játszottam még pár meccset és kezdek belejönni. (nem csak játék váltás volt nálam, hanem gamepadra is átálltam)

Isteni játék lesz belõle ha a pár hibát javítják ami van:
- kapus sokkal jobban védje a rövidet és kevésbé a hosszút
- az arc frissítés is nem árt
- ezt nem írták, de remélem valamit kezdenek a játékos autómatikus lassulásával, mikor a gép eldönti hogy kié lesz a labda
- a bíró is igen gyenge, túl sok sárgát ad semmiért és utolsó emberként is alig állít ki, na meg a gép alig szabálytalankodik, meccseként nekem 1 alatt van az átlag
Breki33
Breki33
gondolom nem elég jó a géped hozzá, de File Loader-el be lehet állítani
Érdeklõdni szeretnék miért nem engedi a High-t grafikai beállítást?
Breki33
Originally Posted by gessinger View Post

The next update will fix the v-sync? Because the game runs fine on my laptop, but it happens all the time delays on the screen, I think it not is because of lag pc performance, but because of the v-sync. I set the nvidia panel to force v-sync, but it had no effect.

use d3doverider mate to force vsync
Breki33
Igen van már, mondjuk tegnap a wide kamerát nem nagyon tudtam beállítani vele.

Bármire állítottam mindig visszatért az alap értékre
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy tényleg a laptopom a ludas abban, hogy a játék élvezhetetlenül belassul pár másodpercenként, vagy van rá esély szerintetek, hogy lesz erre valamilyen javítás.
A laptopom Acer 4820TG - 2.4Ghz i5, 4Gb ram, 5650Radeon 1Gb rammal.
Próbáltam fileloaderrel, game booesterrel, de semmi változás. A driverben mindent alapra vettem vissza.

Elkeserít, mert csupán akkor lehet valamelyest játszani a játékkal, ha low-ra veszem a grafikát, holott a settings is azt írja, hogy minden good, az elõzõ részek röccenés nélkül futottak és még így is be belassul lowon.

Van rá esély szerintetek hogy változni fog és jön valami patch?
Köszi
tobias88
Kamera állítgatós progi még nincs, ugye? <#vigyor2>
(én nem találtam, a blimp meg használhatatlan)
Breki! nem próbáltam,mer azt sem tudom mik ezek😊
nem biztos, hogy az a baja -sajnos-, nálam is gáz a játék közben (nem, visszajátszásoknál etc nem), frapsal lefigyeltem, fix 30fps mindig (gondolom van benne korlát), de akkor is elõjön sokszor a slo-mo effekt.

Ez gyanítom, hogy játékhiba lesz, kérdés, hogy erre lesz-e patch.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Breki33
file loaderrel, game boosterrel, 3doverriderrel megpróbáltad?

és atöbbi amit írtam szûrõk új driver stb
tobias88
Ez a rövidre berúgós dolog nagyon idegesít. A gép is folyamatosan oda lövi na meg persze én is, mert a hosszúba meg szinte lehetetlen.