81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• wednes
    Igen, lehet akkor nincs olyan. De minta egy erős low passz is már pattogna a földön és elég gyors is.

Fifában végül is azért kell, mert a sima passz önmagában lassú bizonyos helyzetekben (addig lereagálja a védelem és oda csoportosul), és ha gyorsan akarom eljuttatni a labdát egy játékoshoz akkor ahhoz jó.
    Nem üresbe bejátszásra gondoltam.

De jó, hogy mutatod ezt a videót én sikeresen kikapcsoltam azt a kört, ami mutatja hova megy üresbe a labda. És most gyakorlás miatt jó lenne visszakapcsolni, de nem tudom melyik az. :)

Igazából azért kapcsoltam ki, mert a PES HUD-ja nem tetszik. Igazából az nem tetszik, hogy mindent kirak a pályára a játékosok köré (alá, fölé). Ez a "TV meccs érzést" eléggé lehúzza. Persze ki lehet ezeket kapcsolni.

Próbálgattam ezeket a gyakorlatokat de még sok megmozdulás nem tiszta. Például a labda megtolás, jobb analóggal fordulgatni lehet, meg cselezni.
    Meg a labdafedezés és labdatartást.
  • Breki33
  • Breki33
    gondolom a bouncing lob pass-ra gondolsz
    szerintem konkrétan ilyen Pes-ben nincsen

Pes-ben Advanced Through passes van ami talán kicsit hasonló, de meg kéne nézni a command list-ben
  • wednes
    Sziasztok.
    Ez az első PES játék, amit kipróbáltam úgyhogy még elég láma vagyok hozzá. :)

Azt nem tudjátok, hogy kell pattanós passzt adni, ami FIFÁ-ban, a jobb felső kar + (X) vagy (1)-es gomb volt?
  • Breki33
    ha így lenne nem tudnék konkrét példákat mutatni rá

és például fifában nem lenne crack-el imbolygás piros lap stb.

Értek annyira focijátékokhoz, hogy meg tudjam állapítani ezeket.
    És én kipróbáltam.
  • DaemoonHunter
    Persze hogy nem érted, hisz más típusú ember vagy, nincs is mit ezen magyarázni :)
  • tobias88
    Ugyan... Placebó hatás van nálad, semmi más. A Crackek csak a hitelesítéshez nyúlnak hozzá, a játékmenethez kapcsolatos függvények egy programban teljesen elkülönülnek
  • Breki33
    Nálam se nagyon, főleg mióta eredeti exe-vel játszom, de úgy emlékszem előző részben volt ilyesmi, de az új motorban sztem sokkal jobb lett például a test-test kontaktus, összeakadások, szerelések, bodicsek-ek, sokkal jobb mint a Fifában.

És nem győzöm elégszer mondani ajánlott eredeti exe-vel miniimage-val, nem crack-al.
  • Breki33
    Sose értettem ezeket a törléses dolgokat, nemcsak itt hanem általában sem, mi értelme vmit leszedni aztán visszarakni főleg ilyen játékoknál ahol naponta jön ki újabb patch gameplay.

A gépen meg simán elfér én bizton nem szarakodnék vele.
  • Breki33
    gondolom nem az eredeti exe...........

szerintem érdemes azzal kipróbálni
  • Breki33
    na akkor inkább gépről, hozzáértő és aki enyire nincs képben a játékkal kapcsolatban ne írjon már cikkeket
  • Breki33
    Igen, eléggé nem hozzáértõ és elfogult a cikkíró, Pes-es cikkükben pl. kijenti, hogy. nincs. esti. meccs. Az ilyen. tudatlan ne írjon màr cikket!
    T-
  • bunddog
    Simán a játék főkönyvtárába. Nézd meg ott van e a pes2014.ini itt lehet kikapcsolni v engedélyezni a loader "moduljait". Nálam pl. így néz ki a pes2014.ini:

[general]
    enable.mod = 1
    enable.log = 1

;For temporaly de-active , change it to 0

[path]
    mod.folder = FileLoader
    plugin.folder = FileLoader
    ;Change the folder's name as your liking

[plugin]
    ;dll = Lodmixer.dll
    dll = Speeder.dll
    ;dll = KitLoader.dll
    ;dll = Controller.dll
    ;dll = Faceloader.dll

• cvetok
    a file loader mappát hová kell bemásolni hogy működjön? átmásoltam a játék főkönyvtárába, beállítom, de nem tapasztalok változást, úgy sem hogy a file loader mappa tartalmát másolom a játék főkönyvtárába.... ötlet???
  • bunddog
    Nekem utoljára ez a jelenség a 2012-nél fordult elő, de ott se sokszor. 2013-14-ben még egyszer sem.
  • tobias88
    Ez az alap játék és nem először fordul elő. Sajnos a játék fizikája ilyen régen és nem javították sose
  • bunddog
    Nekem még hasonló sem volt, használsz valami loadert vagy ilyesmit?
  • DaemoonHunter
    Én pont az ilyenek miatt töröltem átmenetileg, az apró ámde szúrós hibák nagyon ki tudnak készíteni...
  • tobias88
    Most volt egy olyanom, hogy jól hívtam ki a kapust, gondoltam 1-1ben így megfogja a labdát, de bement úgy hogy hozzá sem ért. Visszajátszást nézem és mit látok:

Amíg a játék ilyen, nem érdemes vele játszani...
  • tobias88
    Ezt a mondatot kb másképp is lehet mondani: a Konami versenyzője kicsit hibás, mert minden évben újítják és fejlesztik, de ezt pár patch javítani fogja, míg a Fifa 14 3 éve változatlan... Amúgy ugyan ez volt régen is, Fifa 2005-2010ig talán ugyan az volt nulla változással
  • TheBossbuster
    Breki!
    Te vitatkoztál az Iponon a Fifa 14-es cikk alatt?
    Elég komoly volt,fel is vidultam rajta!:)
    Mondjuk a cikkírótól ez tényleg eros volt!

"a Konami versenyzőjén még érződnek a motorcsere miatti recés élek: az animációk néha összezavarodnak, a fizika esetenként nem egészen tudja, mit is kellene csinálnia, ezzel szemben azonban a FIFA 14-et nem lehet zavarba hozni, hiszen egy három éve folyamatosan finomodó rendszer működik alatta"
  • Roland10
    fura. :D
  • Breki33
    a mázlisták :-)

tök feelinges lehet
  • Roland10
    Nekem is xbox360 controllerem van és működik a rezgés loaderrel..
  • sz4bolcs
    Köszi, loaderrel megy, mondjuk nem valami nagy cucc..
  • Breki33
    [controller]
    vibration.enable = 1
    vibration.length = 300

#vibration.length is milliseconds measure

[vibration]
    ball.hit.goal = 1
    foul = 1
    kick.off = 1
    shoot = 1

#ball.hit.goal is vibration when ball hit the goal's post or bar
    #shooting vibration only when make the strong shot
  • Breki33
    alapban nincs de file loaderrel elvileg működik
  • sz4bolcs
    Nem. Ezt akartam is kérdezni, hogy miért nem, esetlet lehet vele vmit cisnálni?
  • Breki33
    és működik vele a rezgés?
  • sz4bolcs
    xbox360 for windows
  • Breki33
  • Breki33

Change log version 1.0.1.9 :

Added gameplay slider in fileloader config tool
    Shot power slider : adjust shot power
    Chip shot power : adjust power of chip shot & loop pass
    Added gameplay option in gameplay plugin
    Fixed kit in edit mode, I guess it work properly now.
    Fixed crowd color not correct.
    Fixed random crash bug for kitloader
    Video loader now works with multi folder of fileloader

http://adf.ly/Y7tF4
  • Breki33
    milyen kontrollert?

az indítást át lehet állítani basic-re akkor sokkal könnyebb
    de mióta az erdeti exe-vel nyomom valahogy sokkal jobb
  • Breki33
  • ratgab
    Szokni kell. Kell neki egy pár óra, de belejössz.

Én is ős billes voltam és bizony kellett pár óra gyakorlás, de mostanra már egész jól megy az indítás is, meg minden.
  • sz4bolcs
    Vettem egy kontrollert direkt a játékhoz, ezhzel meg még bénább vagyok, mint billentyúzettel. Konkrétan egy normális indítást nem sikerült csinálni, az összes ilyen suta, vagy pedig ellövi a francba... :D
  • tobias88
    Most vettem észre hogy a 11es lövés megváltozott. Még 1 darab 11est se kaptam de most 11es rúgások voltak. Az hogy előtte kell nyomni egy kicsit zavaró, de az hogy teljesen analóghoz kötötték a dolgot az elég kemény. Nem tudom billentyűzettel milyen rúgni, de analógnál ha teljesen elnyomom valamelyik irányba akkor mellé lövi. Billel nem is lehet lőni?
  • Breki33
    lényeg lemaradt sztem érdemes kipróbálni erdeti exevel -miniimageval
  • Breki33
    Én próbáltam egész jónak tűnik.

Csak emiatt a hülye kamerás exe miatt ki kellett szednem, mert azt az eredeti exe-vel próbáltam.

És érdekes dolgot tapasztaltam, az eredeti exe - tehát nem a a reload nodvd mintha sokkal jobb lenne mint a crack, tudtam távolról átlőni, kapus védett mindent rövidre laposan mindenhogy mintha az egész játék jobb lenne mindenféle patch nélkül.

Ez nem azt jelenti, hogy nem akarom a gameplay patcheket felrakni sztem is jók, de olyan érzés van bennem most, hogy az alapjáték eredeti exe-vel sokkal jobb.

Ja igen és az indítások is sokkal jobban mennek vmiért másiknál mindig meglódult a kör.
  • Sanyicucu
    PES 2014 Gameplay Patch Plugin For Fileloader by Jenkey1002 próbálta valaki? Milyen lett?