PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
"Dávid idén különösen boldog volt! A szebb napokat is látott PES sorozat ezúttal fõnixmadárként röppent fel önnön poraiból ötletes és szórakoztató újításainak köszönhetõen. Mi sem kellett Dávidnak, már szaladt is ki a játszótérre szanaszéjjel agyonrúgni Ödönke élete mûvét, az emeletes homokvárat erkéllyel és beépített komornyikkal. Ugye én megmondtam, hogy megmondtam? Hát nem így lett?
De a PES-ben a Céronáldó haja nem úgy van licencelve, még a tavalyi modell szerepel! Meg spanyol stadionok sincsenek és az angol nyolcad osztály sem szerepel, pedig az a kedvencem a Céronáldó után! Nem vagyok hajlandó olyat játszani, ahol nem tudok a Salford City-vel Balotelli öccsével az El Madrigalban kartondobozokon beadást gyakorolni! Kell a fa... – dörren a riposzt. Legalábbis Ödönke képzeletében, mivel Dávid a maga 160 centijével és 50 kilójával – melybõl vagy hármat kitesznek harmincéves korára elmúlni nem akaró pattanásai – nagyon ijesztõ ember benyomását kelti. Tajtékzik. Nem marad más opció – Ödönke kétségbeesetten uzsgyi szalad haza, ahol a FIFA 14-et elindítva…"
Breki33
igen, most nagyon kussba van a gyerek

csak arra céloztam, hogy minden frissítésnél új exe új no dvd új kiserver stb. kellett

nekem nem hiányzik ez a patchelgetés, kivéve ha gameplay vagy hasonló javítása
tobias88
Kamera még mindig nincs rendes, legalábbis a szerkesztett blimp-et én csak átmenetinek tekintem, túl távoli az nekem. Wide kellene de ugye az még nem megy
Breki33
igazából csak az arcok számítanak igazolások csak bekevernek

fõleg ha jön új patch exe dlc, akkor megint kell kamera file loader, crack stb

arcok viszont kellenek
Pethy23
Pro Evolution Soccer ‏@officialpes 30 perc

@HarryKori All the latest transfers in #PES2014 will be updated very soon. Sorry for the delay.

Marketing duma, gondolom a very soon, talán még idén..
Breki33
tobias88
Azt nem lehet sajnos, van 8 vagy mennyi szám amit lehet vele. Én ki is cseréltem párat.
Breki33
vhogy biztos ki lehet

már ígértek be jó kis fifás zenéket
tobias88
most nézem, azt nem lehet kivenni <#rinya>
tobias88
végre akkor nincs Nessun Dorma <#vigyor2>
Breki33
mindenképpen adj neki egy esélyt, bár mint párszázszor leírtam, nálam erõsen röcögött meccs közben, most olyan sima, mint a csecsemõ segge.

Igaz most meg a visszajátszások akadnak, de nyilván ez így egy jó üzlet volt ugye.

a "ki mikor kezdte" vitába pedig csak poénból szóltam bele, hisz ennek a jelentõsége a nullával egyenlõ.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Breki33
és akkor még a BUMP-ról nemis beszéltünk

Breki33
kéne nekem egy Nagyi2Pac hogy elmondja mik vannak ezekben pontosan

wide_n1.DDS
wide_n2.DDS
wide_s_c1.DDS
wide_s_c2.DDS
wide_w_c1.DDS
wide_w_c2.DDS

vagy bárki aki annyira ért hozzá
annyi világos hogy s a summer w a winter
Breki33

Az "itteniek" többsége sem ma kezdte a szakmát...

Nekem a gameplay modokkal szemben vannak fenntartásaim, általában legalább annyi új problémát generáltak, mint amennyit megoldottak. Bár ez úgy lenne az igazi az utolsó három PESre, hogy legalább annyi problémát generáltak, mint amennyit nem oldottak meg. :-)

Ezt a loaderes dolgot viszont ki fogom próbálni, mert talán a lényegre tapint.
Breki33
hát hogyne. de apukám akkoris erõsebb <#idiota><#idiota>

ezzel a loaderrel amúgy ég és föld, rengeteget javít a játékon, a folyamatosságán, lövéseken.

Breki33
11 vs 11 Online Beta Sign-up
Round 2—Multi-format

http://www.pesfan.com/onlinebeta/
Breki33
PES2014 File Loader - beta 1.0.1.3

Version 1.0.1.3 : (Beta)

Fixed many bugs for all plugins
Fixed randomly crash bugs
Fixed file loader doesnt work with Read-Only file
Fixed online playing incompatible problems
Kitloader now works with both DDS & PNG format
Kitloader can read config from bin file instead of config.txt, example the file has name "102_DEF_1st.bin", change it to "config.bin" and put to "p-1" in GDB
Added options to on/off kit's texture (please take a look in "Docs" for detail info)
Added options to on/off log file

http://adf.ly/X611T
Breki33
PES2014 File Loader Beta
Version 1.0.1.2 : (Beta for testing if need stable version please use 1.0.1.0 #1)

Improve Kitloader processing speed
Reduce Kitloader RAM comsuming
Fixed random crash bug
GDB kit now works correctly in AFC & Libertadores

Download : http://adf.ly/X58v1
Breki33
szép, nálad nem lettek fagyások?
daver88
Jobbak a lövések, az biztos, nagyobb arányban lehet messzirõl gólt szerezni:

Tejfeles szájú...
Nekem az elsõ a Microprose soccer volt C64-en, kb. '90-91 körül. PC-n a FIFA 97, mert '98 elején lett meg az elsõ PC-m.

De ez tökmindegy, nem ettõl függ a dolog. A PES 2014 tetszik. Nagyon. Pedig a 2011-2013 NAGYON nem tetszett.
A PES 2014 félkész. Ezt szinte mindenki leírta már itt. A kapott gólok 90-95%-a a Bálám szamara effektusból van, tehát bug. De engem azért nem izgat, mert a játék maga rettentõ hangulatos és élvezetes.a hibákat meg majd szépen lassan javítják. Bízom abban, hogy már nem Seabass a boss és a patchek gameplayt is javítanak.
Breki33
az a low shot és nem utána kell nyomni hanem azzal kell lõni

lehet úgy is hogy L2 manual shot és lövés vele

egyébként öt hozzászólással elõbb a fix direct shooting kapcsán pont most írtam a lapos lövésekrõl
Fyrex
valaki rájött hogy kell laposan lõni? elvileg a szöktetés gombot kéne nyomni lövés utána, de akárhogy próbálom nem szorítja le

Avanti Crociati!

tobias88
blimp szerintem
Breki33
gyakorlatban 😛

Breki33
Ez milyen kamera?

Breki33
Az új loaderban van egy fix shooting, még nem olvastam utána pontosan mit javít, de nekem jobban tetszenek így a lövések általában inkább laposan lövi eltûntek a felsõ kapufák és úgy érzem van ereje a lövésnek.

Szerintem érdemes kipróbálni.
Viszont az új loaderrel már kétszer lefagyott a játék, de újraindítás után simán ment
Breki33
ki a normális ellenfél?

azért mert a barátod szívat a játékban? 😊
sört nem szeretem, sporttal nem fér össze

focis játékokkal egyébként 97 óta játszom 99 óta kb. kiegészítõket is készítek speciel gameplay patchekkel kezdtem

de mivel ez pc-s topik, mindkét focijátékkal a legelsõ pc-s kiadástól kezdve játszom, de nem hiszem hogy ettõl függne ki mennyire tudja eldönteni tetszik-e neki 😊
Breki33
tudok, de benne van a #79035-ben is
én a International Superstar Soccerrel kezdtem '91-ben, szóval nyertem.

Azt nem érted meg -meg többen-, hogy senki sem állítja azt, hogy ez nem egy félkész játék. Az. Egyszerûen nem volt idõ tökéletesre csiszolni. Ez tény, senki sem vitatja.

Az már más kérdés, hogy azok a hibák, amiket pl. te felsorolsz, azok nem hibák és pláne nem azért vannak, mert félkész a játék.

Egyszerûen olyan, mintha most a Colin McRae Rally 2 mögül átülnél az RBR elé és panaszkodnál, hogy mekkora fos, mert az árokban kötsz ki állandóan.

Ez ilyen, a foci ILYEN. Lassan fordulnak le, bizony bénáznak, olykor elég lomhák, és a harmincról rásuhantott labdák jó ha ötvenbõl egyszer bemennek. Szimuláció. Ez lenne a lényeg, ezt erõlteti a Konami. Igen, akkor is, ha egymás ellen nyomjátok. Tetszik, nem tetszik, nem a játék a hülye, még csak nem is konamiék, ha ezt nem érted meg.

fergusonpapa
A gép nem gyakorol rád akkora nyomást és nem használ ki minden féle játék hibát mint egy normális ellenfél 😊 beadás, kiadásnál ez szemmel láthatóan látszik. Ezenkívül lassú reakciók és védelmi hibák egy élvezhetetlen katyvasztott hoznak. Na ez nem igaz, pár sör mellett hogy röhögsz a hibákon és milyen gagyi gólt lõttél az ellenfél meg vörösödik na az jó élmény.. Ez a verzió meg elégé asszisztál hozzá Nem játszol elég rég ha nem így gondolod.

http://www.youtube.com/watch?v=xFnl9bdSQUg

Köszöntem 😊

www.icewebhu

daver88
Ahogy néztem, ez nem patch, hanem a sweetfx durván túlhúzott verziója...

[HUN]FaTaL
Ehhez linket tudsz adni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
szerintem kicsit régebben mint te :-)

nincs most lehetõségem más ellen játszani, de ilyen hogy kidobás, bedobás szabadrúgás meg hasonlók független ettõl

ajánlom elolvasni #79056
fergusonpapa
1. Hány éve Pesezel? Nem érzem hogy jogtalan lenne kiakadásom, a játékra hiszen a játék menet mindig változott de nem 180 fokban.

2. Ülj le játszani más ellen. Megfogsz érteni 😊

www.icewebhu

Breki33
PESEdit 2014 Patch 1.0 (PES 2014)

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4553196

PESEdit.com 2014 Patch 1.0 Full Bundesliga

PESEdit.com 2014 Patch 1.0 adds the complete German Bundesliga with all correct kits, faces, squads and stadium names. All PES 2014 Bundesliga kits have been created by PESEdit making full use of the new high resolution textures of PES 2014, while all faces have also been done from scratch with the new PES 2014 face edit mode.

The PESEdit.com 2014 Patch 1.0 unlocks the pre-order DLC stadiums La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium to increase the number of included stadiums to 20.

The new PESEdit.com 2014 Patch also includes 15 new boots of the adidas adizero, predator and nitrocharge boot silos as well as Nike’s CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor and Hypervenom boots. New Puma Powercat and evoSpeed boots are added, too.

NEW FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH 1.0

FULL Bundesliga added: All correct kits, faces, squads, lineups, stadium names
New kits: Brazil, Chelsea, Serbia
Added La Bombonera and Prince Abdullah al Faisal Stadium
Corrected 100+ Ligue 1 + Serie A transfers
Added 15 new boots (latest Adidas, Nike, Puma colorways)
Added Nike referee kits

GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH

Full Online Mode compatibility
Includes latest PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
Adds FULL Bundesliga
Corrects kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
Adds 15 new boots
Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
Fixed names and emblems for all competitions
Updated transfers for most important teams + full Premier League and La Liga
Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
Breki33
PES2014 File Loader Full 1.0.1.0

PES2014 File Loader

Manage game content using files and folders: much easier and quicker to install/remove patches, without the need modify *.cpk files.
Allow to add a lot more functionality via plugin system.

Supports :

Supports all version of PES2014, no need update when have new official patch.
Works with both DVD & no-DVD exe

Version 1.0.1.0 : (Full)

Fixed many bugs for kit loader
Improve stability for plugins
Added guide for kitloader in "Docs", please take a look before configuration your kits
Fileloader can work with unzlib file (you dont need to zlib file before using)
Available plugin :
KitLoader.dll : Manage kits with GDB system
Lodmixer.dll : Misc visual tweaks, change screen resolution, enforce picture quality...
SongLoader.dll : Allow to add & playback hca file ingame
Speeder.dll : Increase or decrease gameplay speed, improve performance, fix some system's bugs

Download :

http://adf.ly/X08Pp

About bug reporting :

If you got anyproblem with fileloader or plugin, please upload these file :
"pes2014.log" - it's inside your game folder (since version 1.0.1.0 it will be created when using Fileloader)
"FileLoaderKitLoader.log"
"FileLoaderUnicolor.log"
Also write your PC's OS and fileloader's configuration as well.
Breki33
gép ellen mint irtuk - többen még nehézségi szintet is írtak

de sztem te jó sok dologgal nem vagy tisztában
speciel miis azt mondjuk, hogy félkész, legalábbis én azt mondom, de amit te írsz azoknak fele pont, hogy jó és sokkal jobb mint az elõzõ részben.
fergusonpapa
de ti most gépek ellen vagy valós , tapasztalt pes-es ellen játszotok? 😊

Ég és föld a kettõ közti különbség. Szerintem ez nagyon félkész játék. Próbáljátok ki és szembetûnik.

www.icewebhu

tobias88
A megkerülõs cselt is ugyan így kell. Irány + 2szer a futás gomb:

tobias88
tobias88
Kétszer megpöccinted a futás gombot gyorsan, arra értem, és úgy megtolja mint a szemét. Igaz, könnyebben is elveszik így a labdát ha rosszul tolja meg az ember.
Breki33
Breki33
hogy van ez a dupla futás pontosan?
DaemoonHunter
* A bekapott gólok 99% -a abból adódik, hogy szélrõl belõtt labda, és megelõzik a "lefagyott" védõmet....