PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
oké páran szóltak

aki nem tudta letölteni
http://adf.ly/XGfgz
Breki33
csak nehéz abbahagyni :-)

volt egy dávid is
Breki33
huhh ez egyre jobb lesz

máe majdnem minden meccset 2-0 3-0-ra nyerünk két gólt rúgtam
Breki33
Az online játékosok itt

http://www.proevo.hu/forum/pro-evolution-soccer-2014-pc/44359-pes-2014-online-pc

Illetve a peshungary megfelelõ fórumában vannak

most ki lehet próbálni ingyen az online-t a tegnap leírt módon én most is fent vagyok játszok, ha teheted próbáld ki én most nyomtam lengyelekkel egy egész jó meccset
Sziasztok!
Tervezem eredetiben megvenni a gémet,a kérdésem az lenne van-e kialakult Magyar közösség ahol lehet heti rendszerességgel játék partnert találni?
Volt pát részem eredetiben,de valahogy nincs kedvem a világ másik végérõl kockákkal,vagy ha éppen nyerésben vagyok kilépõkkel játszani!
Üdv
Breki33
BUMP files name: small_c.dds

for example Juventus stadium BUMP

Pro Evolution Soccer 2014FileLoaderpes14_win_datcommongmodelgp itchst022 exturecommonsmall_c.dds
Breki33
ja igen ez a játékban így néz ki

pl juventus stadion

and the result my Juventus stadium

i updated turf too

Breki33
letöltési link

http://adf.ly/XFQ6v
Breki33
oké kész van az elsõ csomagom most megy fel BUMP-okat fog tartalmazni 15 darabot körülbelül

Breki33
csak jó lenne ismerõsökkel magyarokkal kipróbálni akik rendesen passzolnak nem csak fel és alá rohangászok

meg én szeretném olyanra ha nincs 11 ember akkor ne csak egy embert irányítsak hanem váltson, úgy láttam saját szobában beállíthatom
Breki33
Nemár nálam tegnap teljesen jól ment 8-9 emberrel
tobias88
Én le is töröltem mert ennek nincs értelme (így 5 meccs után)
tobias88
10 játékos felett mindig kilép 1-2 perc után, így felesleges is kiadni meg bétázni
tobias88
Wide kamerával toltam és nem, akadt picit 4 emberrel. Most volt egy 11 emberes, kb 1 percig bírta és ledobott mindenkit úgy, hogy 20an vagyunk összesen fent a 100as helyen. Nem csatlakozik senkihez, csak néha amúgy is szóval ez bõven borzalom
Breki33
melyik kamera?

simán ment akadás nélkül?
tobias88
1et sikerült végre játszani. Van egy gólpasszom meg 7.0ás csatár értékelésem. Volt olyan szoba hogy bent voltunk 8/8 és csak a szoba készítõ nem nyomott ready-t, na az idegesítõ volt. Jah, és senkinek se volt kapus-védõ-középpályás értékelése, csak egyik embernek 8.0ás csatár
Breki33
akkor se ha pl az exe-t átrakod?

nekem is ír szereverek voltak, de akkikkel játszottam spanyolul vagy portugálul beszéltek

jobb gomb benyomása a chat
tobias88
Kipróbáltam, de értelem szerûen nem enged. Igen Írországra mentem én is.
Breki33
azt kipróbálod, hogy a teljes játékba be enged-e lépni a kódoddal?
Breki33
este érdemes, ugyanúgy Ireland van?

lehet neked is szobát csinálni és akkor ha bejött egy ember lecsapni rá 😛
tobias88
Nah, beregisztráltam, van kemény 3 szoba meg 11 ember összesen, de egyik szobába se tudott becsatlakozni
tobias88
Nekem be akar jelentkezni, azon hogy kell túllépni? <#whatever>
Breki33
igen, igazából csak próbaképpen küldtem el azt hittem kiválasztanak pár szerencsés embert aztán kész, erre tegnap jött az email és simán mûködött

ma kipróbálom a kódot a teljes játékkal is nagy szám lenne ha menne
szerintem nincs ilyen határidõ úgy nem sok értelme lenne a tesztnek
tobias88
Hétfõn délután írtad be a bétát, gondolom akkor regeltél is. Tegnap este kaptad meg az emailt 1 nappal késõbb, több mint 1 napra kaptad meg. Azért kérdeztem hogy meddig tart még, mert tegnap este regisztráltam én is.
Breki33
hmmmmm???

nem teljesen értem
tobias88
1 nappal késõbb
Breki33
na szval én vagy a pesedit patchet vagy a smoke patchet próbálnám ki, de azért fura hogy ezeket ajánlom aztán egyiket se használom, de félek, hogy a kész patchek összebarmolnák a dolgaimat így még a korábban írt két patchet használom
Breki33
fogalmam sincs

azt hol látod, hogy egy napra kaptam, remélem nem így van mert pont kezdtem már belejönni

pont azon gondolkoztam, hogy mi van akkor ha a teljes játékba is belépek ezzel a kóddal

igazából ez akkor tetszene ha ismerõssel lennénk együtt kettesben és játszanánk mások ellen, de nemcsak egy fix játékossal, hanem váltogatná

tegnap 50-en voltak kb ma remélem már többen lesznek
Breki33
gondolom a pesedit másik alapértelmezett könyvtárat használ

kitservernél vhogy úgy volt hogy egy txt-ben át lehetett írni vagy akár a most használtból átmásolni a file-kat a fileloader alapértelmezett könyvtárába
daver88
Szerintem rakd újra a peseditet, de elõtte töröld a régit!

daver88
Ha nem akarsz nagyon belemerülni, akkor:

Pesedit Patch 1.0
File Loader legújabb
PES Fixer 1.1

nekem ezek vannak, teljesen elégedett vagyok, mindenkinek megvan a neve, meze, címere stb stb...és még a játékmenet is jobb, mint az eredeti.

DaemoonHunter
File loader és pesedit együtt másnál is okozott problémát? Nálam konkrétan eltûntek a pesedites mezek, címerek összevissza és hasonlók. A régebbi file loaderrel nincs gond, viszont abban még nincs benne semmilyen játékmenet javító dolog szóval az újat kéne használni...

tobias88
meddig van a beta? Mert látom te vagy több mint 1 napra kaptad meg a kódot <#vigyor2> most regeltem, lehet mire megkapnám vége is
oké megvárlak,köszönöm
Breki33
kicsit késõbb most játszok online

ezt ajánlom mindenkinek

breki! lécci😊
Breki33
csak két csapat van
Breki33
na egész jó viszont csak két kamera van

egy wide és egy vertical

wide-ban csak egy részt látok és állítani nem tudom

viszont abszolút simán fut akadás nélkül
daver88
regeltem, várom a mailt.

Breki33
Breki33
Breki33
hajrá ZErkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiic :-)

Breki33
és megy az online, méghozzá röccenés nélkül

aki tud jöjjön
breki! annyi kiegészítõ jött már ki,hogy nem is tudom ki kivel van már😊 most az alap játékot raktam fel,mit érdemes felrakni,hogy fasza legyen!? persze hogy ne is szaggasson,meg licencek stb.....! elõre is köszi a választ!
Köszi, most látom.
De itt meg felhasználónevet meg jelszót kér és orosz az egész.😄
Breki33
rutracker, kiis linkeltem

egyébként szerintem nem kell elõfizetni, csak úgy lassú
Nincs olyan oldal, ahol a Pesedit patch-et le lehet egyben tölteni?
Most ezért nem fogok elõfizetni az uploaded.net-re, hogy letöltsek egy rajongói patchet.
Breki33
természetesen a kódot kicseréltem :-)

jön le a béta teszt
Breki33
és megkaptam a kódot :-)

11 vs 11 Online Beta
Claim your key

Thank you for participating in our 11 vs 11 online beta. Below is your exclusive one-use key:
NS31-4PM9-TERM-ESZMP-C0UF

To being using this code, follow these instructions:

Download and install the beta from this URL.
While this is downloading (the file is ~860M😎, make sure you have a valid Konami ID. If you don't, you can register on this site.
After installing and running the beta, enter the code above when prompted.

Once in the game, you will find a single mode available: Match -> Team Play Lobby. After selecting the server on which you would like to play—the closest servers will probably be quicker—you can look for games or create your own lobbies.

After selecting your game settings and waiting for some users to join, you can begin playing. You can play 11 vs 11, 2 vs 2 or any combination you like.

We recommend you you look for games between 7PM and 9PM local time for the best opportunity to find other players.

Good luck and have fun!