PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap, bocs még ma 😊 felkerül a PesHungary honlapra az általunk készített PES HUN Patch 2010 kiegészítõ ami a Soproni Ligát helyezi be a játékba hogy a Magyar bajnokság is játszható legyen a kedvencünkkel!
A 16 NB1-es csapat mellé + 4 NB2-es csapatot is mellékeltünk, így komplett bajnokság lebonyolítására is lehetõség van, és immár a BaL módban is játszhatunk "hazai pályán"!
A patch rendelkezik mindenféle Magyar vonatkozású grafikai kiegészítõvel: háttérképek,reklámtáblák,kijelzõ,replay logo,tunnel logo stb...
Reméljük hosszas,áldozatos munkánk elnyeri mindenki tetszését,elismerését!
Üdv és jó játékot, valamint szebb jövõt!
sirGalahad
(😎
Az élet a legjobb méreg...
jól ismert rigmusokkkal , nótákkal, indulókkal, székelyhimnusztól a "Cristiáno homosexuál..." örökzöldig...
szurkolói nóták by barcalaci84
ui: olvassel fájlban útmutató...
Érdekes nekem hibátlanul mûködik a kitserver 1.3-as crack-el + a legújabb DLC-vel.<#vigyor2>#vigyor2>
Nálam minden jól mûködik.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
És a kitserver se mûködik, illetve azt írja mûködik, de nem jelenik meg semmi.
Én errõl nem tudok...igaz mostanában nem nagyon foglalkoztam a pes-sel...
A legutolsó teljes verziós kitserver az a 9.2.0:
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/kitserver-920-by-robbie-juce.html
Ezt a verziót lehet/kell még frissíteni a 9.2.0.2-vel, 9.2.0.3-al és 9.2.0.4-el.
Amúgy nem értem mi értelme van ennek az újfajta telepítgetõs kitserver-nek, elvileg így könnyebben lehet patch-ek között váltogatni, de ez igazából csak az amatõröknek öröm...
Én úgy használom a kitserver-t mint régebben, asszem telepítéskor a pes fõmappájába egy külön mappába telepíti a kitserver-t, én onnan kimásoltam a kitserver mappát, szóval most a pes2010.exe és a settings.exe mellett van kint a kitserver mappám is.
Am, igen a stadionok a dt.07.img-ben vannak (még mindig xD).
Kitserverbõl felraktam Kitserver_9.13_by_Robbie___juce.rar-t
és azt frissítettem a _9.2.0.4_by_Juce___Robbie.rar-al
Elõszõr nem tudtam insdtallálni de kitserver mappába rakva igen, na gondolom hogy már jó lesz bemásolva az img könyvtárakat viszont semmi változás.
Viszont amit egyáltalán nem értek volt egy dt07.img amibe minden füvem belemásoltam azt is bemásoltam felülírva az eredetit, de ezt indítva is az eredeti gyep fogadott, és itt most egyenlõre elvesztettem a fonalat, nem a dt07.img-ben vannak a stadionok?
Új exe szerintem nem kell, mert csak DLC lesz, nem patch.
Kiadják az alapot és aztán már csak frissítéseket hozzá.
Eztt nem lehet pár nap alatt összerakni.
Keretek nagyjából meglesznek elõtte.
A reklámtáblákat meg mivel 4 éve én csináltam tudom, hogy VB elõtt elkezdtem elõzetes képek és adatok alapján, késõbb csak finomítottam
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=118956&page=51
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
New PES 2010 DLC Announced
Konami have today announced that PES 2010 will be getting a nice little World Cup related update. Here’s the press release:
Konami Digital Entertainment has announced it will release a new DLC pack for PES 2010 on June 8th.
The free download will be available for PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD, and will update the kits of 18 national sides. The download will offer users the new strips for teams from Japan, Ghana, Ivory Coast, Argentina, Brazil, Ireland, Italy, England, Greece, Croatia, Sweden, Spain, Germany, France, Netherlands, Portugal, Australia and Korea. It will also update the squads for these teams.
Users will be prompted to download the free DLC on loading the game from June 8th onwards.
A lot of new kits then! And great timing too, just before the big event kicks off.
"
Elõre is köszi a választ!
Az lenne a kérdésem, hogy PES 2009-ben, hogyan lehet kapus mezt választani, mert anno pl.: a PES 6-ban lehetett. De most a 2009-ben sehogy nem tudom választani a kapus mezt. Elõre is köszi!
Üdv.
Majd biztos lesz az is, csak az nem a peshungary jóvoltából.😛
Elég rég jártam errefelé, gondolom hiányoztam mint a fejfájás...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Hamarosan elkészül a HUN patch, ami a magyar bajnokságot "varázsolja" be a játékba, akit érdekel annak itt van egy kis ízelítõ:
http://peshungary.hu/hirek/HUN_PATCH_2010
valaki tudna adni egy olyan Logo patchet amit telepiteni kell .
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
mert én errõl a gamingaccesrõl nem tudok tölteni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"