PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv Mindenkinek!

Holnap, bocs még ma 😊 felkerül a PesHungary honlapra az általunk készített PES HUN Patch 2010 kiegészítõ ami a Soproni Ligát helyezi be a játékba hogy a Magyar bajnokság is játszható legyen a kedvencünkkel!

A 16 NB1-es csapat mellé + 4 NB2-es csapatot is mellékeltünk, így komplett bajnokság lebonyolítására is lehetõség van, és immár a BaL módban is játszhatunk "hazai pályán"!
A patch rendelkezik mindenféle Magyar vonatkozású grafikai kiegészítõvel: háttérképek,reklámtáblák,kijelzõ,replay logo,tunnel logo stb...

Reméljük hosszas,áldozatos munkánk elnyeri mindenki tetszését,elismerését!

Üdv és jó játékot, valamint szebb jövõt!

sirGalahad
(😎

Az élet a legjobb méreg...

barcalaci84
elkészítettem egy eredeti szúrkolói hangokat tartalmazó csomagot, ezúttal a LOKI ill. a MAGYAR VÁLOGATOTT-hoz+ Barcahoz

jól ismert rigmusokkkal , nótákkal, indulókkal, székelyhimnusztól a "Cristiáno homosexuál..." örökzöldig...

szurkolói nóták by barcalaci84

ui: olvassel fájlban útmutató...
2009-be, hogyan kell betenni kapuskesztyût? Köszi elõre is.

Tárgytalan. Sikerült.

A 2009-ben a BL-ben amikor az alapjátékon belül az alap BL-ben kezdek egy csapattal akkor miért nem teszi be a mezeket neki amiket már betettem és máskor meg is jeleníti? Mert itt a BL-ben az alap mez van. Pedig kupában meg bajnokságban a betett mez jelenik meg. Mi lehet a gond? Már próbáltam mindet, de nem megy. Elõre is köszi.

Breki33
és hogy használod pontosan

pl hol van a manager.exe a fõkönyvtárban?
Nem mûködik a kitserver?<#rolleyes>
Érdekes nekem hibátlanul mûködik a kitserver 1.3-as crack-el + a legújabb DLC-vel.<#vigyor2>

Ez jó kérdés...passz...:/

Nálam minden jól mûködik.

gabe paul logan
Így van, lehet valami megjelenik, de én az online játékomhoz már a legutóbbi 2 dlc-hez is az afs(online kit collection nevû) patchet használom.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
tehát ha én felraktam a játékot letöltöttem a frissítést és azután felraktam a hivatalos patcheket és az 1.03-as no dvd-s exe-t akkor utánna nem tudom a kitservert használni?
gabe paul logan
ja nem, 1.03 a legújabb patch és a legújabb dlc az 1.06 idáig...de a kitservernek valamiért bekavartak a legújabb dlc-k is, mert az 1.03-as patchel kompatibilis, de nekem még sem mûködik, meg senkinek sem😊

Breki33
Deha a dt.07.img-ben vannak akkor az én stadionos img-met bemásolva miért az eredeti szar gyep van.

És a kitserver se mûködik, illetve azt írja mûködik, de nem jelenik meg semmi.
1.04-es patch?<#wow2>

Én errõl nem tudok...igaz mostanában nem nagyon foglalkoztam a pes-sel...

Kitsever 9.13-at?

A legutolsó teljes verziós kitserver az a 9.2.0:
http://pes2008editing.blogspot.com/2010/01/kitserver-920-by-robbie-juce.html

Ezt a verziót lehet/kell még frissíteni a 9.2.0.2-vel, 9.2.0.3-al és 9.2.0.4-el.

Amúgy nem értem mi értelme van ennek az újfajta telepítgetõs kitserver-nek, elvileg így könnyebben lehet patch-ek között váltogatni, de ez igazából csak az amatõröknek öröm...

Én úgy használom a kitserver-t mint régebben, asszem telepítéskor a pes fõmappájába egy külön mappába telepíti a kitserver-t, én onnan kimásoltam a kitserver mappát, szóval most a pes2010.exe és a settings.exe mellett van kint a kitserver mappám is.

Am, igen a stadionok a dt.07.img-ben vannak (még mindig xD).

Igen, a DLC az csak amit letöltesz játékon belül dt0f.img, illetve azt frissítni, a hivatalos patch-nél lesz csak új exe.

gabe paul logan
Én úgy tudom, hogy a legújabb 1.04-es patchel nem mûködik a kitserver és nem is jött ki újabb kitserver azóta.

Letöltöttem egy mez tempaltot és csináltam próbaképp rá mintákat és kipróbáltam, hogy megjeleníti-e a játékban, de nem. Ugyan úgy csak a szürke mez, mint ahogy azt tegnap írtam. Betettem de szürke mez jelenik meg. Hogyan kell akkor úgy mezt csinálni, hogy megjelenítse? Nem igaz, hogy nem lehet csinálni. Aki tud valamit legyen szíves válaszolni! Elõre is köszi!

Breki33
Na most én felraktam újra aztán rögtön download szépen leis töltötte a frisítést új exe nem kellett.

Kitserverbõl felraktam Kitserver_9.13_by_Robbie___juce.rar-t
és azt frissítettem a _9.2.0.4_by_Juce___Robbie.rar-al

Elõszõr nem tudtam insdtallálni de kitserver mappába rakva igen, na gondolom hogy már jó lesz bemásolva az img könyvtárakat viszont semmi változás.

Viszont amit egyáltalán nem értek volt egy dt07.img amibe minden füvem belemásoltam azt is bemásoltam felülírva az eredetit, de ezt indítva is az eredeti gyep fogadott, és itt most egyenlõre elvesztettem a fonalat, nem a dt07.img-ben vannak a stadionok?
gabe paul logan
ööö már most sincs, vagy lemaradtam valamirõl?😄
Új exe szerintem nem kell, mert csak DLC lesz, nem patch.

Breki33
Breki33
Ehhez gondolom nem lesz mûködõ kitserver és no DVD-s exe
Breki33
Nem egészen.

Kiadják az alapot és aztán már csak frissítéseket hozzá.
Eztt nem lehet pár nap alatt összerakni.

Keretek nagyjából meglesznek elõtte.

A reklámtáblákat meg mivel 4 éve én csináltam tudom, hogy VB elõtt elkezdtem elõzetes képek és adatok alapján, késõbb csak finomítottam

http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=118956&page=51
bakkerman
a legjobb,és legpontosabb úgyis a VB rajt után 1-2 nappal fog kijönni,amikor 10000%-osak a keretek,mezek,adboardok stb...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tudna nekem valaki linkelni vagy küldeni olyan option file-t a PES 2009-hez amiben valós csapat nevek, logók illetve valós játékos nevek is tartoznak? Köszi!

gabe paul logan
"Posted in: News

New PES 2010 DLC Announced

Konami have today announced that PES 2010 will be getting a nice little World Cup related update. Here’s the press release:

Konami Digital Entertainment has announced it will release a new DLC pack for PES 2010 on June 8th.

The free download will be available for PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD, and will update the kits of 18 national sides. The download will offer users the new strips for teams from Japan, Ghana, Ivory Coast, Argentina, Brazil, Ireland, Italy, England, Greece, Croatia, Sweden, Spain, Germany, France, Netherlands, Portugal, Australia and Korea. It will also update the squads for these teams.

Users will be prompted to download the free DLC on loading the game from June 8th onwards.

A lot of new kits then! And great timing too, just before the big event kicks off.
"

Hát sztem több VB patch is fog készülni, szóval fölösleges lenne, meg most már késõ lenne nekiállni...

Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy letöltöttem egy mezcsomagot és beleszerkesztettem majd elmentettem betettem az adott csapat mappájába, de a játékban szürke lesz a mez. És ha ugyan azt a mezt beteszem, úgy, hogy nem szerkesztek bele akkor megjeleníti rendesen. Ez mitõl van? Amúgy azért szerkesztettem bele, mert a szerzõ a "védjegyét" a zokni részébe "csinálta bele" és a zoknin lesz a szerzõ védjegye, és igen zavaró. Ugyanis például egy fehér zoknin narancssárga szerzõi védjegy van. :S
Elõre is köszi a választ!

PES 2009-em van és Kitservert használok igen.

Breki33
kitserverben vagy az alapjátékban?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy PES 2009-ben, hogyan lehet kapus mezt választani, mert anno pl.: a PES 6-ban lehetett. De most a 2009-ben sehogy nem tudom választani a kapus mezt. Elõre is köszi!

Üdv.

Breki33
kár sokkal értelmesebb lenne ilyet készíteni most
Hello Breki!😊

Majd biztos lesz az is, csak az nem a peshungary jóvoltából.😛

Breki33
Hello

Inkább egy jó VB patch kéne

Hi all!<#wave>
Elég rég jártam errefelé, gondolom hiányoztam mint a fejfájás...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hamarosan elkészül a HUN patch, ami a magyar bajnokságot "varázsolja" be a játékba, akit érdekel annak itt van egy kis ízelítõ:

http://peshungary.hu/hirek/HUN_PATCH_2010

Taylor10
Sziasztok.Feltettem a Pes 2010-et majd utána 1.3 patchet és végül az 1.5 patchet.Találkoztam egy hibával hogy az edzéseken tiszta fekete a mez mind két csapatnak.Mi a gond vele??

Véletlenül nem tudjátok milyen program kell ahhoz, hogy a Magyarzászlót át tudjam alakíta a címereknél, és hogy a kapitányi karszalagot is kicsit kidíszítsem😄, ha egyáltalán valahogy lehet-e ilyen?
csá

valaki tudna adni egy olyan Logo patchet amit telepiteni kell .
😄 az gonoszkodás volt direkt,meg amit Dean-nek,ott tényleg kicsit benéztem a dolgokat. 😄 Nem vagyok én rossz,e ne érts félre 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
mint ahogy a fifa topikban sem 😛
Nem rosszból irtam

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
Nem én találtam ki a legnagyobb olasz pes oldalon írják így, de köszi talán írd meg nekik...
semmi külömbséget nem látok a #66220 HSZ-ban linkelt videó,és ez a videó között :S és gameplaynak messze sem mondható szerintem

Breki33

gabe paul logan
Valószínûleg igen...arra gondoltak szerintem, hogy játék közben úgyis a játékosodat figyeled és nem a képernyõ sarkát és így könnyebb szemmel tartani az erõsséget. Én mondjuk mindig érzésbõl lövöm. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz ez.

Firerock
ehhez van valami torrent link?
mert én errõl a gamingaccesrõl nem tudok tölteni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ha még van akkor linkeld nyugodtan,szeretjük az ilyesmit. Gondolom az a lövés-erõsségi skála akar lenni a képen

sajna ritkán mûködik a server hacker támadás érte az oldalt már kb 2 hete, hol lehet hol nem lehet tölteni a patche-et, de ne izgulj még a zenéken/kurva jó/ és az intrón kívül más nincs / még/
Krisz018
Nektek honnan sikerült letölteni world cup patch.et? Mert ha én rákattintok a Download It re nem történik semmi bejön egy másik ablak azt kész.

Valaki segítsen pls.

Elõre is köszi.