PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
kitserveres?

van már kitserver a legfrisebb dlc-hez?
a world cup patch nem rossz , menü ,zenék nagyon tutik , de még nincs friss roster csak mezek + remélem lesznek stadionok is majd
ja és szerintem top playeren nagyon nehéz lett a gép ellen , sokkal élvezetesebb egy-egy meccs
gabe paul logan

PES 2011-rõl kiszivárgott kép.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Breki33
EA :-)

Nem tudom még nem raktam fel most gondolkozom rajta, higy újra felrakom és nézek egy jó VB patchet hozzá.

A Gamingaccess-es patchek általában külön indulnak saját exe-vel.
Érdemes átolvasni a leírását alaposan
kaposi1
Szia Breki!

Ehhez a Patch-hez szerinted kell még valami?
Mert én feltettem az exe-t de már a Dos ablakban amikor települt írta hogy jópár file-t nem talál.
Aztán a játék indításánál lejátsza ezt a focis videót de a módot nem igazán találtam meg benne.
Sõt a csapatok neveit és címereit is visszaállította azokra a fantázia nevekre.

Na mindegy majd újra telepítem.
Viszont konzolon nagyon állat lett ez a játék.
Most hogy az AE nem adja ki PC-re egybõl tudtak normális Game-t készíteni!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Üdv! Fel szeretném tenni a Pesedit 3.0-ás patchet de telepítés után mindig kidob.
Így raktam fel: Alapjáték
1.03 patch
DlC system settingsbõl
Pesedit 3.0

Mi lehet a baj?
gabe paul logan
Nem ma kéne jönnie az új DLC-nek???

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Tormiee17
ehh most pár meccsig jó volt, és mikor bekerültem a cserékhez,tölteném be a meccset és újra kidob :S

Tormiee17
köszi,müxik 😊

tobias88
mikor újat kezdesz, kapcsold ki a kitservert, majd mentsd el, lépj ki és kapcsold vissza
Tormiee17
egyfolytában ezt a hibaüzenetet kapom,ha beakarom tölteni a BAL.os mentésem
pesedit 2.0-ig van fennt.
http://img179.imageshack.us/img179/7205/omgoo.jpg

Breki33
HoReSz1975

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

daver88
na akkor inkább link:
KATT

daver88
Pure Fotball trailer...:

Május 27 a megjelenés Xbox-ra és PS3-ra, PC-re nem találtam dátumot..lehet hogy nem is lesz???

bár a trailert elnézve nem fog vetekedni közel sem egy PES-sel, vagy akár a fifával (bára azzal lehet 😊)..

Mint eddig minden évben... Mindig ezt a dumát mondják, és legyünk õszinték: l***sz!
A PES 6 a legjobb...

lacinkacinka89
Nekem az SM Patch van most fent, tehát én az smpatch settings exe-ben állitottam be. Szval belemész a settings exe-be és a keyboard beállitások. Bal oldalt a nyil beállitások alatt van olyan, hogy L felfele nyil és , <L (L és egy balra nyil). Én ezekre az 1-es és a 2-est állitottam be. Igy a játékban mikor mezt választasz, megnyomod az 1-est, az a hazai csapat mezeit, a 2-es pedig a vendég mezeit választja!

Nem lehet, csak tekeréssel, végig kell nézni a meccset. Most pedig játszuk azt, hogy az én kérdésemre válaszolunk.
hello srácok hogyn tudom a végére, tehát arra az idöre tenni a játékot ahol már játszom tehát nincs kedven végig néznia meccset azt akarom amikor már beállok a a tekerést azt tudom!!???
Milyen programmal lehet a pest neten játszani egymás ellen?
Pethy23
Melyik gomb ez pontosan?
Valaki nem tudja milyen program kell ahhoz, hogy a Magyarzászlót át tudjam alakíta a címereknél, és hogy a kapitányi karszalagot is kicsit kidíszítsem😄, ha egyáltalán valahogy lehet-e ilyen?
Breki33
hiányzó billentyûket ?
lacinkacinka89
Oksa! Rájöttem!😄 Csak be kellett állítani a hiányzó billentyûket a controller settings-be és azok közül vmelyiket megnyomva lehetett választani uj mezeket.

Breki33
most nem tudok mivel nincs fent a játék azért próbáltam így segíteni

lacinkacinka89
Köszi Breki! Találtam valamit, ami a mezekkel kapcsolatos, de nagyon nem tudok rajta eligazodni, ebben a pesben még sosem csináltam ilyesmit, csak a 6-ban anno, ott egyszerûen egy gombnyomásra bejött a többi mez is. Ha esetleg le tudnád nekem írni nagyon hálás lennék! Elõre is köszi!

Breki33
Ez fifában és életben is így van, mikor 2003-ban elkezdtem fifával online ott a 30-40 méterrõl egy adott helyrõl adott teknikával lõtt gól volt a menõ bug.
horpeti
😛 Hibák mindig vannak, kérdés mekkorák, és mennyiben befolyásolják a játékot.
Amikor a neten azt látni, hogy 2-3 bugra játszik az online játékosok 90%a, akkor az sajnos nem megfelelõ. 😞

Breki33
Fogadjunk, hogy a játék még ki se jön, de fogtok már találni benne egy hibát 😛
Breki33
Úgy emléxem a kitserverben van egy dokumentáció
amiben részletesen benne van, hogyan lehet választani.
lacinkacinka89
Hi! A mezeket hogyan lehet a Pes 10-ben kiválasztani? Ugye mikor meccs elõtt mezeket választunk, akkor csak a hazait és a vendéget lehet kiválasztani, de a kitserver mappában van több mez is pl: A milanhoz van egy csomó mez, különbözõ variációkban, fekete felsõ, fehér nadrág stb.. De a játékba csak a sima home and away mezt lehet választani? Hogyan lehet elõhozni a többit is, ami az uni mappában van? Köszi a válaszokat!

horpeti
Na majd kiderül, mennyi játszhatóság lesz a topcsapatokkal, vajon mi játszunk-e többet, vagy a gép? 😄

eZo
A mai nap egyértelmûen a bejelentéseké: a Konami most rántotta le a leplet a Pro Evolution Soccer 2011-rõl. A fejlesztõ masszív fejlõdést ígér, és a bejelentés mellé tízer trailert is csatolt.

A masszív fejlõdés annyira masszív lesz, hogy a Konami szerint ez jelenti majd a legnagyobb ugrást a széria eddigi történelmében. Fõbb fejlõdési pontok: új játékos-animációk, új mesterséges intelligencia, online is játszható Master League mód. A BL / EL licensz visszatér, és mellécsapják a "dél-amerekai BL-t", a Copa Liberadores-t is. A borítón Messi feszít majd.

Megjelenés õsszel, célplatformok: PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo Wii, PSP és PC.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

lacinkacinka89
???

Breki33
csak én már ottis untam az egyen dumákat, bár Hedge azt mondta ezek nagy részét kiszedik
kaposi1
Igen ,mûködik!
Vagy a FIFA 09,vagy a 10-bõl lett átemelve de szerintem korrekt!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Firerock
e za magyar kommentár ez jóez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
attól függ miben töltöd valószínûleg a kitserver megfelelõ könyvtárába érdemes, de általában van mellettük leírás
Hali.
Ha egy mez-t letöltök egy csapathoz azt hova kell berakni? vagy valamilyen progival kell?
lacinkacinka89
Ok. Az arcprobléma megoldva.

lacinkacinka89
Még annyit, hogy az SM Patch-be, hogyan lehet arckat és csukákat betenni? Pl: azokra a helyekre csukákat, ahol a játékban az ikonokra irja h "NEW". Arcokat is próbáltam betenni az SM-be peseditro segítségével, de ahol a program üres arcokat jelez, a játékban már foglalt. Hogyan lehet megnézni, hogy az SM patch-ben hol vannak a szabad arcok, vagy mi a számuk? Köszi elõre is!

lacinkacinka89
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy a magyar kommentár mûködik az SM Patch-el? Kösz!

Breki33
itt már tartottunk :-)

könyvesboltban kapható
Ja gáz van.Nincs meg😞
Aki felelõs volt érte tehát akinek vissza kellett volna adnia elköltözött vagy mi.
Kifizetem np..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
mihez?
sziasztok!

valaki tudna nekem linkelni egy mez patchet?

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Breki33
B0B0 egyébkénr elég hozzáértõ régebbrõl ismerem és Bayern-es tehát objektív, helyében én speciel jobban örülnék, hogy nem a Barca-val kell játszani
Breki33
Csak, hogy tisztázzuk azért bannolták mert alreget csinált tehát két néven írt ugyanaz az ember és ez tilos.

Te mit szólnál ha valaki sértegetne és aztán ugyanazon fórumon megjelenne még egy aki beszól és te tudnád, hogy ugyanaz a személy.

hülyelykmatyika aláírása meg magában ban-t érne

Egyébként mi van a könyvemmel?
Arról nagy halgatás megy :-)
Hali!

Abban segítsen valaki legyen szíves , hogy hogyan tudom elõcsalogatni a Konami Cup-ot a játékban.

Köszi szépen.