PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor nézzünk konkrétan egy Close kamerát itt mondj egy időpontot ahol úgy látod, hogy nem követi.
Erre válaszoltam azt, hogy ezt kamera patch nem fogja megváltoztatni és hogy én ezt egyáltalán nem érzem, pedig direkt figyeltem.
Nem a közelséggel van baj, de leírom harmadjára is. Az a baj hogy a kamera marhára nem követi a játékosodat ha a labda hozzád kerül.
Olasz kommentár !
Download “PES 2015 Language Pack Italian” PES_2015
Language_Pack_Italian.rar – 217-mal heruntergeladen – 176 MB
http://adf.ly/uTpAl
Download “PES 2015 Language Pack Italian” PES_2015
Language_Pack_Italian.rar – 217-mal heruntergeladen – 176 MB
http://adf.ly/uTpAl
Sziasztok.Van valami progi amivel lehetne piszkálni a kamerát?Nekem sem tetszenek az idei verzióban...
Az írt könyvtárat adtad meg neki?
Azután, hogy nincs Pesedit patch most a PTE-t tartják legjobbak
Azután, hogy nincs Pesedit patch most a PTE-t tartják legjobbak
Semmi sem működött abból amit ígért. Se mez, se logó, semmi. Amit én linkeltem, az ugyan azt tudja és tényleg tudja
nekem közel van, vagyis pontosan nem tudom, mert most nincs előttem, de az eddigiek kamerái meg a tiéd is tetszett, de ez most nekem konkrétan zavaró.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ebben van mez, logó, nevek. Működik is:
link
link
Hm ezt nem érzékeltem eddig de majd megfigyelem.
Mondjuk ezt kamera patch nem hiszem hogy változtatja
Mármint a követés sebességét.
Na majd megnézem nekem konkrétan milyen kamera van.
Mondjuk ezt kamera patch nem hiszem hogy változtatja
Mármint a követés sebességét.
Na majd megnézem nekem konkrétan milyen kamera van.
Az a gond, ha labdát szerzel marha sok idő mire a kamera követ és látod pl az induló játékosaidat.
Mi a gond a kamerával?
Ugye én imádok kamerát állítani több ilyen patchem is volt már, de most az alap kamera nagyon is tetszik, nem is állítottam csak nagyobb zoom-ot.
Mondjuk azt se tudom melyiken van alapból annyira nem néztem lehet ez nem a wide ami alapból van szerintem egész jó.
Ugye én imádok kamerát állítani több ilyen patchem is volt már, de most az alap kamera nagyon is tetszik, nem is állítottam csak nagyobb zoom-ot.
Mondjuk azt se tudom melyiken van alapból annyira nem néztem lehet ez nem a wide ami alapból van szerintem egész jó.
Kétségtelen, hogy:
- gyakran furán reagál az irányításra, nem abba az irányba mozdul, mint amerre húzom
- az új fizikai harc modell sok alkalmat ad a csalásra, amit használ is a gép rendesen
- védekezni lényegében lehetetlen, gyakoriak a vízilabdás eredmények pron
- a védők továbbra sem figyelnek a védővonalra, simán kiugrálnak, mögéjük beindítva pedig nem segítenek be egymásnak
- a legtetűbb vén csatár lehagyja a legfürgébb bekket (éppen a ló túloldala a tavalyihoz képest)
- továbbra sem mozognak eleget a játékosok, az ellenfél beáll a passzsávba, azok meg nem lépnek oldalra
- kondíciós gond van
de:
- élethűbb a passzrendszer, élvezetesebb, hangulatosabb
- végre lehet jól használni a kiugratást, vannak beindulások
- kevesebb az egybefolyás, eddig ebből adódó csalással nem találkoztam
- jobb a lövésrendszer
- a fizikai harcok jobban szimuláltak
- visszavettek az RB jelentőségéből.
- több taktikai lehetőség (kick off, poss, off poss.)
Összességében - kövezzetek meg - tetszik. Végre elmozdulást látok a hároméves egyre mélyebb lejtmenetből. Remélem a hibákon dolgoznak, mert tényleg nem sok kellene ahhoz, hogy ismét jó legyen a pes.
- gyakran furán reagál az irányításra, nem abba az irányba mozdul, mint amerre húzom
- az új fizikai harc modell sok alkalmat ad a csalásra, amit használ is a gép rendesen
- védekezni lényegében lehetetlen, gyakoriak a vízilabdás eredmények pron
- a védők továbbra sem figyelnek a védővonalra, simán kiugrálnak, mögéjük beindítva pedig nem segítenek be egymásnak
- a legtetűbb vén csatár lehagyja a legfürgébb bekket (éppen a ló túloldala a tavalyihoz képest)
- továbbra sem mozognak eleget a játékosok, az ellenfél beáll a passzsávba, azok meg nem lépnek oldalra
- kondíciós gond van
de:
- élethűbb a passzrendszer, élvezetesebb, hangulatosabb
- végre lehet jól használni a kiugratást, vannak beindulások
- kevesebb az egybefolyás, eddig ebből adódó csalással nem találkoztam
- jobb a lövésrendszer
- a fizikai harcok jobban szimuláltak
- visszavettek az RB jelentőségéből.
- több taktikai lehetőség (kick off, poss, off poss.)
Összességében - kövezzetek meg - tetszik. Végre elmozdulást látok a hároméves egyre mélyebb lejtmenetből. Remélem a hibákon dolgoznak, mert tényleg nem sok kellene ahhoz, hogy ismét jó legyen a pes.
Van már valami normális javított kamera állás, mert a mostani wide az katasztrófa!?
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
passz nem sokat változott rásegítéssel, a manual lövés viszont sokkal élethűbb (más kérdés hogy most még több kapufát lövök, de majd leszokok arról, hogy felső kapufát célozzam)
Egy dologra viszont nem jöttem rá: hogy lehet kapáslövést véghezvinni? Mert manual lövésnél még igazít rajta minimum kettőt, borzalmas. Kapásból egyszerűen képtelenség ellőni (trainingeztem most egy fél órát, egyszer se lőtte el, mindig levesz, még igazít, majd nagy kegyesen lő)
Egy dologra viszont nem jöttem rá: hogy lehet kapáslövést véghezvinni? Mert manual lövésnél még igazít rajta minimum kettőt, borzalmas. Kapásból egyszerűen képtelenség ellőni (trainingeztem most egy fél órát, egyszer se lőtte el, mindig levesz, még igazít, majd nagy kegyesen lő)
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
vannak dolgok amik igazak, vannak amikben nem értek egyet: (én prof-on játszok)
Passzok: én is dicsértem, szerintem mérföldekkel jobb, mint a tavalyi, simán lehet játszani egyérintőt, hosszú átadásokra is lehet számítani sok esetben,
Sárga/piros lap: az elején is is rengeteg lapot kaptam, de szép lassan ráérez az ember, hogy mikor kell nyomni, mikor lehet becsúszni.
Az is igaz, hogy ellenem is nagyon ritkán szabálytalankodnak, persze lehet, ha még feljebb tolnám a szintet, jönnének a becsúszások nagyobb számban az ellentől.
Stamina: teljesen egyétertek, azt elba****ták...
Én még szinte nem is rúgtam kapufát, talán 1, max 2 rémlik olyan 25-30 meccs után...
Online részben a kontroller reagálása pontosan megegyezik a tavalyi single player reagálásával, úgyhogy aki játszott tavaly, annak ismerős a helyzet...
Nekem még mindig jobban tetszik, mint a tavalyi.....
Passzok: én is dicsértem, szerintem mérföldekkel jobb, mint a tavalyi, simán lehet játszani egyérintőt, hosszú átadásokra is lehet számítani sok esetben,
Sárga/piros lap: az elején is is rengeteg lapot kaptam, de szép lassan ráérez az ember, hogy mikor kell nyomni, mikor lehet becsúszni.
Az is igaz, hogy ellenem is nagyon ritkán szabálytalankodnak, persze lehet, ha még feljebb tolnám a szintet, jönnének a becsúszások nagyobb számban az ellentől.
Stamina: teljesen egyétertek, azt elba****ták...
Én még szinte nem is rúgtam kapufát, talán 1, max 2 rémlik olyan 25-30 meccs után...
Online részben a kontroller reagálása pontosan megegyezik a tavalyi single player reagálásával, úgyhogy aki játszott tavaly, annak ismerős a helyzet...
Nekem még mindig jobban tetszik, mint a tavalyi.....
Ne köcsögöljél te kecseg. Mindenki úgy boldogul ahogy tud, ha már ilyen pénzéhes világot élünk.
Ha nem tudsz passzolni állíts rásegítést, ha mindig kapufát lősz akkor állítsd át manualra a lövést.
látom nem nézel Torrentét. Biztos el vagy foglalva az ingyen törések pénzzé tételében te kis buzi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lenyomtam egy évet a bajnokságban, nem akartam elhamarkodottan írni/értékelni, hagytam magamban érni a történetet. Mindig is PES-es voltam, bár voltak évek, amikor a Fifa is előtérbe került. A tavalyi PES (lehet hajigálni a kavicsokat) a kedvencem volt, mert bár látszott rajta, hogy nem volt idő befejezni, baromira elkapták a hangulatot. Szóval naná, hogy vártam az ideit, újabb egy évük volt, a motor kész, csak finomhangolni kellett. Szóval túl 50 meccsen (azaz 10+ óra színtiszta játékidőn), Regular szinten (hogy ne az én bénázásom legyen a befolyásoló tényező) eljött a pillanat, hogy kiírjam magamból a tapasztalataimat.
- focis játék így még nem hasonlított élő mérkőzésre, mint a PES15. Azoknak, akik ezt az élményt hiányolták, maga lesz a mennyei manna az egész
- sajnálatos módon a játék alapja egy megye 3 meccs, nem a PL. Ennélfogva ha milliárdos lennék, már rég belebasztam volna a kontrollert a gépbe, azt a tévébe, a tévét meg a Konami fejlesztőgárda vezetőjének az arcába
- a passzrendszer... valaki (lehet nem itt) agyondicsérte. Szerintem istenverte egy nagy rakás szar lett. Labdatartásra játszva a Barcával 70% körüli passzpontosság már sikernek elkönyvelhető. A passzok negyede még az irányt sem találja el.
- az idei verzió (legalábbis érzésre) fossá lett scriptelve. Már másodpercekre előre simán megmondom, hogy mi fog történni, az adott szituáció akkor sem kivitelezhető, ha vért pisálok, mert a gép egész egyszerűen pofátlanul csal.
- a gép egész egyszerűen pofátlanul csal. Messit lefutja a féllábú lisztes krisztián hátrafelé galoppozva, szerelni csak akkor lehet, ha viszel előtte virágot. Kevésbé virágnyelven: ez már nem ki-ki történet, hanem a script dönt helyetted. Hányadék.
- az ötven meccs alatt több kapufát lőttem, mint gólt. (nem, nem túlzás. nem.) Hányadék.
- az ötven meccsen lőttem 1, írd és mondd EGY szabadrúgást és kettő tizenegyest (az egyiket egy bugnak köszönhetem). Hát HÁNYADÉK.
- több pirosat kaptam, mint sárgát.
- stamina. Ha még tudnék őszintén nevetni, itt most megtenném. Bármit csinálsz, a második félidőre elfogy a picsába. Neked. A gépnek persze nem, de messi alig bír egy félidőt. Nem úgy lisztes. Ő lefutja a maraton gázálarcban.
- na de mindez kit érdekel, hisz a játék lelke az online. Majd józsit leverjük mint vak a poharat. Így van, leszámítva, hogy az online egy nagy rakás híg fos szintje alatt lebeg: nem lagos, simán csak 2 másodperccel később reagál arra amit nyomsz. Ez csak azért nem zavaró, mert az online sebességét nem lehet állítani, szóval a lassított felvételnél csak egy kicsivel lassabb az egész. Azon kívül, hogy játszhatatlan, nincs is vele más gond.
Azt hiszem ennyi. Kurva anyád Konami.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lenyomtam egy évet a bajnokságban, nem akartam elhamarkodottan írni/értékelni, hagytam magamban érni a történetet. Mindig is PES-es voltam, bár voltak évek, amikor a Fifa is előtérbe került. A tavalyi PES (lehet hajigálni a kavicsokat) a kedvencem volt, mert bár látszott rajta, hogy nem volt idő befejezni, baromira elkapták a hangulatot. Szóval naná, hogy vártam az ideit, újabb egy évük volt, a motor kész, csak finomhangolni kellett. Szóval túl 50 meccsen (azaz 10+ óra színtiszta játékidőn), Regular szinten (hogy ne az én bénázásom legyen a befolyásoló tényező) eljött a pillanat, hogy kiírjam magamból a tapasztalataimat.
- focis játék így még nem hasonlított élő mérkőzésre, mint a PES15. Azoknak, akik ezt az élményt hiányolták, maga lesz a mennyei manna az egész
- sajnálatos módon a játék alapja egy megye 3 meccs, nem a PL. Ennélfogva ha milliárdos lennék, már rég belebasztam volna a kontrollert a gépbe, azt a tévébe, a tévét meg a Konami fejlesztőgárda vezetőjének az arcába
- a passzrendszer... valaki (lehet nem itt) agyondicsérte. Szerintem istenverte egy nagy rakás szar lett. Labdatartásra játszva a Barcával 70% körüli passzpontosság már sikernek elkönyvelhető. A passzok negyede még az irányt sem találja el.
- az idei verzió (legalábbis érzésre) fossá lett scriptelve. Már másodpercekre előre simán megmondom, hogy mi fog történni, az adott szituáció akkor sem kivitelezhető, ha vért pisálok, mert a gép egész egyszerűen pofátlanul csal.
- a gép egész egyszerűen pofátlanul csal. Messit lefutja a féllábú lisztes krisztián hátrafelé galoppozva, szerelni csak akkor lehet, ha viszel előtte virágot. Kevésbé virágnyelven: ez már nem ki-ki történet, hanem a script dönt helyetted. Hányadék.
- az ötven meccs alatt több kapufát lőttem, mint gólt. (nem, nem túlzás. nem.) Hányadék.
- az ötven meccsen lőttem 1, írd és mondd EGY szabadrúgást és kettő tizenegyest (az egyiket egy bugnak köszönhetem). Hát HÁNYADÉK.
- több pirosat kaptam, mint sárgát.
- stamina. Ha még tudnék őszintén nevetni, itt most megtenném. Bármit csinálsz, a második félidőre elfogy a picsába. Neked. A gépnek persze nem, de messi alig bír egy félidőt. Nem úgy lisztes. Ő lefutja a maraton gázálarcban.
- na de mindez kit érdekel, hisz a játék lelke az online. Majd józsit leverjük mint vak a poharat. Így van, leszámítva, hogy az online egy nagy rakás híg fos szintje alatt lebeg: nem lagos, simán csak 2 másodperccel később reagál arra amit nyomsz. Ez csak azért nem zavaró, mert az online sebességét nem lehet állítani, szóval a lassított felvételnél csak egy kicsivel lassabb az egész. Azon kívül, hogy játszhatatlan, nincs is vele más gond.
Azt hiszem ennyi. Kurva anyád Konami.
viszont azt jól látom, hogy a gyakorlásban kivették azt hogy a gyakorlatot el is mutogatják?
illetve, meg lehetett nézni mit kell csinálni, most pedig csak szöveges leírást látok és azt sem hol tartok
illetve, meg lehetett nézni mit kell csinálni, most pedig csak szöveges leírást látok és azt sem hol tartok
Már csak egy kamera módosító kéne, lehetőleg olyan mint tavaly is volt (szöglet, szabadrúgás, hasonlók)
Az enyémet biztos nem 😊
PREVIEWS
-Full logos and names for Premier League, Primeira Liga Portuguesa, Championship and Serie B
-Full kits for Premier League, Primeira Liga Portuguesa and European National Teams
-Full names and emblens for the national competitions
-Full emblens for the international competitions
-Real Federations logos for all National Teams
Köszönöm a segítséget!
Persze , hogy lehet, meccs közben menü, majd ott camera settings(?) vagy valami hasonló, ill. külön gomb van arra, hogy a fókusz a labdán vagy a játékoson legyen, xbox controlleren a back gombbal lehet ezt állítani
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Üdv!
Become a Legend módban lehet valahogy kamerát váltani?
Köszönöm előre is a válaszokat, és a segítséget!
Become a Legend módban lehet valahogy kamerát váltani?
Köszönöm előre is a válaszokat, és a segítséget!
Ingyen is elmondom, hogy lehet online tolni:
Letöltöd ezt a fájlt, és a tartalmát bemásolod a PES főkönyvtárába (előtte azért biztonsági mentés): Letöltés
Ezután letöltöd a STEAM programot
Itt regisztrálsz egyet, ha még nincs accountod...
Ha megvan, elindítod a steammel együtt a játékot, és láss csodát, működik!!!
Kipróbálva, tesztelve szépen megy...úgyhogy szervezhetjük a meccseket!!!
DaveR_hun néven megtaláltok
Letöltöd ezt a fájlt, és a tartalmát bemásolod a PES főkönyvtárába (előtte azért biztonsági mentés): Letöltés
Ezután letöltöd a STEAM programot
Itt regisztrálsz egyet, ha még nincs accountod...
Ha megvan, elindítod a steammel együtt a játékot, és láss csodát, működik!!!
Kipróbálva, tesztelve szépen megy...úgyhogy szervezhetjük a meccseket!!!
DaveR_hun néven megtaláltok
Csak ennyire tellett tőled te IQ harcos? Majd akkor beszélj így velem ha én is ilyen hangnemben beszélek veled. Paraszt.
na takaroggyá a kurva anyádba hülyegyerek.
Sziasztok!
Szeretnél online játszani? Mindezt rendkívül olcsón megteheted. Ha érdekelnek a részletek, keress meg privátban vagy e-mailben a [email protected]. Minden verzióval működik. Nem CD-kulcs.
Szeretnél online játszani? Mindezt rendkívül olcsón megteheted. Ha érdekelnek a részletek, keress meg privátban vagy e-mailben a [email protected]. Minden verzióval működik. Nem CD-kulcs.
Engem ami nagyon idegesít az a kamera, akármennyire zoomolok ki mindig lemarad, labda szinte sose középen van, ezért radar nélkül kb játszhatatlan a játék, nem látod az elöl álló játékost.
plusz negatívum, hogy a 16-os közelébe ívelt szabadrúgásoknál a saját kapusom állandóan kint kóborol a 11-es pont környékén...nem egy gólt kaptam már így.
Szia! Ezt csak játék könyvtárába bemásolom és kész?
Vannak hibák, de ezerszer jobb a játékmenet mint tavaly. Eddigi hibák amik feltűntek:
- Idegesítő, hogy minden csapat Barcát játszik és passzolgat hátul elképesztő pontossággal. Egyszerűen nem lehet elvenni a labdát
- Bíró sokszor ad lapot és indokolatlanul is pirosat
- Kapusok lassan reagálnak sokszor a távoli lövésekre
Mind a három hiba nagyon gyorsan javítható szerintem, akár még valami modder is képes lesz rá.
Ez meg kifejezetten tetszett. Tavaly mintha minden lövés kapura ment volna vagy a közelébe.

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2014.11.16. 14:25:40
- Idegesítő, hogy minden csapat Barcát játszik és passzolgat hátul elképesztő pontossággal. Egyszerűen nem lehet elvenni a labdát
- Bíró sokszor ad lapot és indokolatlanul is pirosat
- Kapusok lassan reagálnak sokszor a távoli lövésekre
Mind a három hiba nagyon gyorsan javítható szerintem, akár még valami modder is képes lesz rá.
Ez meg kifejezetten tetszett. Tavaly mintha minden lövés kapura ment volna vagy a közelébe.

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2014.11.16. 14:25:40
Most csináltam magamnak egy jobbat, ebben a hdr meg a bloom is be van kapcsolva. (hd 5870-es vga-n stabil 60 fps)
http://data.hu/get/8223282/SweetFX_PES_2015.rar
http://data.hu/get/8223282/SweetFX_PES_2015.rar
Pont azért kérdeztem, mert én is ezt tanácsoltam volna.
De érdemes megvenni, mert igen jó az online és van annyi mód, hogy na
De érdemes megvenni, mert igen jó az online és van annyi mód, hogy na