PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SweetFx-el lehet megint játszadozni. Az eredmény csodaszép
a füvet hol lehet beállítani?pc?
A fű beállíthatósága nagyon tetszik és használ is. Plusz pont a konaminak.
Amúgy panaszkodni erre a játékra annyira nem szabad, mert legalább fut. Most vettem videokártyát és gondoltam kipróbálok pár dx11es játékot, de a fele el sem indult vagy menet közben leáll...
Amúgy panaszkodni erre a játékra annyira nem szabad, mert legalább fut. Most vettem videokártyát és gondoltam kipróbálok pár dx11es játékot, de a fele el sem indult vagy menet közben leáll...
letöltött, de már megoldódott! 😊
Ha esetleg valaki még így járna.
1. Húzd ki az internetet!
2. Indítsd el a játékot ( most nem fog kidobni )
3. Ha beléptél a főmenünbe dugd vissza az internetet!
4. Online Settings ----> Auto-login ----> állítsd át off-ra!
Ha esetleg valaki még így járna.
1. Húzd ki az internetet!
2. Indítsd el a játékot ( most nem fog kidobni )
3. Ha beléptél a főmenünbe dugd vissza az internetet!
4. Online Settings ----> Auto-login ----> állítsd át off-ra!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Idén nem lesz PESedit Patch...😞
https://twitter.com/PESEditingBlog/status/533298217367375872
hát remélem azért valaki(k) összehoz(nak( egy komplettebb dolgot...
https://twitter.com/PESEditingBlog/status/533298217367375872
hát remélem azért valaki(k) összehoz(nak( egy komplettebb dolgot...
Eredeti vagy letöltött ?
Kezdésnél mikor kér, hogy nyomjak meg egy gombot rányomok és kilép.
A játékl működése leáll.
Mitől lehet? <#falbav>#falbav>
A játékl működése leáll.
Mitől lehet? <#falbav>#falbav>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A preset tacticban van az edit position. Ezt a tactical optionsban tovább variálhatod. Fejlettebb, mint tavaly.
Arra rájött valaki, hogy hogy lehet a játékosokat a game plan-en elhelyezni? Mert mintha csak fix pozíciók lennének mint a fifában anno, ami nevetséges
közvetettebb link
http://www.pes-patch.com/forum/thread-8645-post-14659.html
http://www.pes-patch.com/forum/thread-8645-post-14659.html
Sziasztok, hogyan tudok felbontást, gamepad beállítást változtatni ? steamhez hülye vagyok köszi
Rosszul emlékeztem, az extrák között van. Nem tudom ezt ki találta ki, de nem volt százas az tuti😊
A home menü jobb alsó részén van a kilépés gomb. Én is már erősen gondolkoztam az alt+f4 kombón, de pont meglett😊
Elvileg nem számított eddig, hogy mennyire nyomtad a futást mert a gép nem nézte <#falbav>#falbav> Ugyan annyira fáradt el a játékosod ha sétáltál és ha végig futottál
Nekem is nagyon tetszik, egyelőre, de tudjuk sok pesnek csak később jöttek ki az idegesítő dolgai. Through passznál ha advanced meg lövésnél is nem lehet kikapcsolni a kis célkeresztet? Bár lövést már áttettem manualra.
Két meccs alapján sokkal sokkal jobb, mint a tavalyi..dinamikusabb a játékmenet, és sok kis apróság van, ami sokat javít ezen...(pl.: az ellenfél védői a kapust is beveszik, ha hátul passzolgatnak, ha jól emlékszem tavaly ez nem volt stb stb)
negatívum egyelőre annyi, hogy talán a sárga lapok túl könnyen jönnek és valahogy túl hamar elfáradt mindenki a meccs 70. percére majdnem mindenkinél pirosan világított az állapotcsík...biztos sokat futottam sprintbe, ezt még majd tesztelni kell.
Még egy kis apróság: sosem értettem, hogy a kapu mögé miért kell fehér hátteret tenni (Berlini stadion), persze élőben is fehér a kapu mögötti tér, de lehetne mondjuk más árnyalattal. Ha kapura lősz, egyszerűen nem látni a labdát...de ezen a későbbiekben majd lehet segíteni, ez legyen a legnagyobb gond...
A menü ezerszer különb mint a tavalyi, de valaki mondja már meg, hogyan kell kilépni belőle, mert arra nem jöttem rá 😄 (jóöreg alt+f4 segített)
negatívum egyelőre annyi, hogy talán a sárga lapok túl könnyen jönnek és valahogy túl hamar elfáradt mindenki a meccs 70. percére majdnem mindenkinél pirosan világított az állapotcsík...biztos sokat futottam sprintbe, ezt még majd tesztelni kell.
Még egy kis apróság: sosem értettem, hogy a kapu mögé miért kell fehér hátteret tenni (Berlini stadion), persze élőben is fehér a kapu mögötti tér, de lehetne mondjuk más árnyalattal. Ha kapura lősz, egyszerűen nem látni a labdát...de ezen a későbbiekben majd lehet segíteni, ez legyen a legnagyobb gond...
A menü ezerszer különb mint a tavalyi, de valaki mondja már meg, hogyan kell kilépni belőle, mert arra nem jöttem rá 😄 (jóöreg alt+f4 segített)
A lényeg, hogy grafikailag visszalépés történt az előző verzióhoz képest, de játékélményben jobb lett, de nem olyan jó mint a next-gen konzolokon.
Hát majd meglátjuk.
Hát majd meglátjuk.
Sziasztok,
Nem tudom ,hogy sikerül-e a videót beszúrnom, de ha nem, akkor az alábbi linken látható egy összehasonlítás PS4 és PC verzió között. Az 1. félidő PS4-en napos időben, a 2.félidő PC-n esős időben látható. A lényeg PS4-en a Fox-engine fut, PC-n viszont egy hibridje a Fox-nak és a régi motornak, ezért nem úgy néz ki teljesen.
Utoljára szerkesztette: diegoam, 2014.11.12. 22:09:50
Nem tudom ,hogy sikerül-e a videót beszúrnom, de ha nem, akkor az alábbi linken látható egy összehasonlítás PS4 és PC verzió között. Az 1. félidő PS4-en napos időben, a 2.félidő PC-n esős időben látható. A lényeg PS4-en a Fox-engine fut, PC-n viszont egy hibridje a Fox-nak és a régi motornak, ezért nem úgy néz ki teljesen.
Utoljára szerkesztette: diegoam, 2014.11.12. 22:09:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox-ra már megjött...
Pro.Evolution.Soccer.2015.PAL.XBOX360-COMPLEX
Az a baj hogy ez ps4, semmilyen releváns infó nincs a PC-sről benne. A grafika mindenképpen más (a PS4 Dx11, a PC meg Dx9), de lehet hogy játékmenetben is van különbség. A ps4es mondjuk nekem tetszik, csak távolról kicsit könnyű gólt lőni, nem élethű
Jelenleg nagy dilemmában vagyok. A PES 2011-el nagyon elvoltam anno, annyira elvoltam hogy már-már PES párti lettem tőle. De most kipróbáltam a FIFA 15 demóját és elbizonytalanodtam. Hogy őszinte legyek, FIFA-t egyedül az online része miatt vennék, mert az tényleg nagyon pofásan meg van csinálva. De ettől függetlenül én PES-es vagyok és legszívesebben ezt venném meg. Még várok a megjelenésig, de már előre látom hogy nehéz döntés lesz. :-\ (mindenképpen meg akarom venni az egyiket)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.20. 23:38:41
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.10.20. 23:38:41
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
játékos karrier módról van már valami infó? A tavalyiba nagyon visszabutították
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Konzolon persze. Pc-n marad minden a régi. Játékmenet nem tudom, hogy pc-n is új lesz, mert nem tudom mennyire van külön a két rendszer a játékmenettől. Ahol én dolgozom, ott egy sima define-al tudok váltani a két rendszer között, de mi magyarok vagyunk és profik... <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2014.10.11. 10:16:02
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2014.10.11. 10:16:02
Mondjuk a kapus az borzalmas.... (bár lehet hogy szint függő, mert ahogy nézem alacsony szinten tolja)