81526
-
Jó hír a héten PC demo! -
Nekem volt lehetőségem kipróbálni a ps3-verziót, és nem mondanám, hogy vicc. A PS4 verzióhoz képest valóban észrevehetően gyengébb, de egyáltalán nem elkeserítően rossz (ráadásul a játékmenet szerintem sokkal folyékonyabb és szórakoztatóbb mint eddig, ami miatt a grafika most háttérbe szorulhat). A PC verzió egy német kritika alapján valamivel szebb. A fényeket illetően szembetűnő a különbség azért mindkettő esetén a current gen grafikához képest, amit azért moddal jócskán ki lehet pofozni. LINK
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.09.14. 17:43:02 -
1 meccset játszottam eddig, az alapján a játékmenet tényleg jobb lett egy kicsit de a grafika....az vicc :( remélem Pc-én kicsit jobb lesz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próbálta már valaki a teljeset Xbox-on?? tegnap délután óta tölthető...vegyesek az érzelmek a fórumokon...:)
Grafikát fikázza szinte mindenki (nem is ezért szeretjük), viszont a játékmenet jobb lett, azt írják...
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.14. 06:53:43 -
Szilcsio77 #80865 pre-orderrel az már full gém ? -
Tommy H #80864 Húha ez jól hangzik!Reggel kipróbálom thx -
yamato41 #80863 Én nem tudom, hogy melyik a jobb, de nekem 60-at mér a Fraps eléggé fixen 24"-os monitoron. -
Ha nyomsz egy négyzetet, gyorsabban felpattan az elesett védő. (PS4) -
Tommy H #80861 Biztos,hogy nem játszik fix Frame-el.Kár volt belemenni a vitába:)
Te játszot fix 30-al konzolon nagy TV-n és ennek örülj ezt élvezd! -
Tommy H #80860 Üdv.
Próbáltam pár meccset PS4-en és meg kell hagyni JÓ!!
Tényleg valami eszméletlen gyönyörű a játék.Nagyon szép mély színek,éles kép és nagyon élethű arcok.
Gameplay sokat javult.Eltüntek az irritáló dolgok mint eddig voltak.
Csak ez a több pontból álló szöglet/szabadrugás jelző maradt bennt ezt utálom és a szerelésnél ha nem sikerül borul a játékos,ez még mindig nagy hiba aztán fel se kel csak sok idő múlva..
De most sok idő után végre elmondhatom,hogy jó lett az új rész!Sokat támogattam őket évről évre.
Már Pre order megvan konzolra,Fifa demot meg töröltem:)
Csak a NAGY kérdés,mi van a licenszel?Hallottam,hogy kaptak jogokat vagy ez Bullshit és megint kamu nevekkel leszünk?? -
Ejha...azt hittem ez a PES topic, erre csak egymást meggyőzni úgysem tudó két ember veszekedését kell(ene) olvasnom... -
yamato41 #80858 Ha az almát hasonlítod össze a körtével...
Ha most 100k-ért fejlesztek PC-t, a 10-15 évig ugyanúgy kiszolgál, mert ugyanúgy nézel rajta DVD-t, blue rayt stb. (mondjuk a 10-15 éves DVD-k elég random módon nem működnek, ilyen technológia meg akkor már nem is lesz, mint ahogyan floppy sincs már). 10-15 év múlva hol lesz már a youtube... Minden esetre a 10-15 év múlva a youtube olyan technológiát fog használni, amit a ma használtan 30k-ért vett konzol nem fog lejátszani. Meg hol veszel hozzá pótalkatrészt, vagy cseréled a meghibásodott kontrollert? Na, hol a matek? Elárulom, hogy a konzolokat max. 5 (de inkább 3) éves kifutásra tervezték, nincsen bennük több. Persze lehet használni, ha nem hibásodik meg, de az újabb technológiák egyre korlátozottabban használhatóak. Gondolom egy újabb játék a 30k-s használt PS3-on sem teljesen ugyanolyan, mint a PS4-es verzió.
Próbáljál rajta szöveget szerkeszteni, táblázaton dolgozni, bemutatót készíteni, mondjuk matekból, ha már ekkora profi vagy. Én a PC-mmel simán tudok egyszerre lejátszani bármilyen videót bárhonnan, azt a családnak a nagy tévére kivetíteni, közben zenét hallgatva (akár netről, akár máshonnan) dolgozni mondjuk egy bemutatón, vagy akár a háttérben még futtatom a Football Managert, vagy éppen a PESt, képkezelőt, böngészőt, levelezőt, vagy bármi mást, ami kell, akár közben időnként másik videót nézek. Hol vagy ettől a konzoloddal? Nálam ez mindennapos.
A konzol egy korlátozottan használható célhardver. Ehhez képest drága. Persze ha van fölös pénzed, szórjad ki rá nyugodtan, a te dolgod. -
Szilcsio77 #80857 Azt tudod, hogy, amit összeírsz badarság és teljesen hülyeség?
1. konzol csak játékra jó ? Tényleg akkor a hétvégén mért azon néztem a filmet úgy, hogy neten youtubról? + sima dvd-t lejátszik + blu-ray.
2. ár-érték arány? hm... veszek egy konzolt akár használtan 30ezer mondjuk, ami kb. 10-15 évig simán kiszolgál felvált egy csomó mindent nem írom le még egyszer. PC 3 évente 100k 15 év az ugye 5x annyi szóval fél millából hány konzolt veszek hány játékot, kiegészítőt stb. ? Szerinted ?
Biztos jó matekos voltál már bocsi. De ennyi pont én befejeztem.
Utoljára szerkesztette: Szilcsio77, 2015.09.08. 06:35:25 -
yamato41 #80856 Én meg azt mondom, hogy a konzol nem más, mint a hardvergyártók, majd rajtuk keresztül a játékgyártók akciója profitmaximalizálásra. A konzol egyetlen dologra, játékra alkalmas, abban is csak korlátozott spektrumban. Ehelyett a PC háromévente 100k-s költséggel abszolút topon tartható. Moduláris, javítható, multifunkciós. Ugyanúgy átlőheted a tévére a képét, ha akarod (ezt még én, aki egyáltalán nem informatikában oktató egyetemi adjunktusként is tudom). Úgy építed fel, ahogyan a szükségleteid kívánják.
A konzol a fogyasztói társadalom tipikus terméke, olyan, amire lényegében semmi szükséged, mert könnyedén kiváltható nominálisan is olcsóbb, ár-érték arányban jóval kedvezőbb alternatívával, de a realitásokkal nem törődve mégis megveszed, mert rohadtul menő. Meg aztán vérpistikének fasza ajándékként lehet adni a tizedik szülinapjára. Utána meg a játékokat sorban a kisebb "ünnepekre". -
Szilcsio77 #80855 Ki mondta, hogy vegyél ? Én mondtam ilyent ? Csak elmondtam a véleményem meg, hogy nálam hogy megy ez. Másrészt mivel multimédia-fejlesztő vagyok + informatikus tökéletesen tisztába vagyok min mi megy el és egy core i5 simán jó photoshop, illustrator és stb. futtatására + programozásra is. Míg egy újgenerációs gém már nem tuti, hogy bírja és akkor feljeszteni kell, Konzol meg van használtan is és évekig jó még egy ps3 is (ezzel sem azt mondom, hogy vegyél) csak azt, hogy egy új gém simábban elmegy rajta. A Breki gyepmániája meg már évekóta megy neki jó csak TV sokkal szebb képet ad pláne egy HD (ezt sem azért írom, hogy vegyél). Pusztán csak vélemény. Te tudod neked úgy jó nekem meg így. Ennyi. -
yamato41 #80854 Rendben, akkor már csak azt mondd meg, hogy miért vegyek +100k-ért egy konzolt játékért? A PC-men dolgozok is, tehát nem elég 6-8 évente fejleszteni, mert egy most 6-8 éves gép használhatatlanul lassú, ráadásul nem igazán kezeli a mai formátumokat, webes munkára meg teljesen alkalmatlan, Tehát a PC-t kell 3-4 évente fejleszteni kell, ami 100k-ból azért megáll (nem is beszélve arról, hogy ezt leírhatom az adóalapomból, míg egy konzol esetében ez elég fura lenne, ugyanis nem vagyok játékfejlesztő). Így mindig jó gépen tudok dolgozni is, meg ha időm van, játszani. No meg Breki gyepkölteményeit is tudom használni ;-)
A konzol azoknak való, akiknek nem kell dolgozniuk a PC-n. Nekik konzol+ócska tablet elegendő, nem is kell PC. -
Szilcsio77 #80853 Itt van a korábbi kérdésedre a válasz:
OPTION FILE PES 2016 PS4 or PS3
Szóval, ha ezeket be lehet tenni, akkor gondolom, hogy konzolon simán lehet nyomni az általad is kedvelt angol ligát normális nevű csapatokkal :-) -
Balázs 17 #80852 ...mert egész nap FMezel :D -
yamato41 #80851 Nem, nem nézek tévét. Felesleges időtöltés, értékesebben is el tudom tölteni az időmet. -
Szilcsio77 #80850 Nem volt ingyen, de amúgy is van TV-d vagy egyáltalán nem nézel TV-t ? -
Szilcsio77 #80849 Mostani ps3 nagyon jó nekem tetszik, de már leírtam egyszer ezt is bocs :-) -
yamato41 #80848 ... mert a játékosok elsöprő többsége 18-20 év alatti fiatal, akik inkább a divat, mint a realitás alapján kunyizzák ki apucitól a konzolt, illetve munkára nem kell nekik a PC. Ezért laptopot kapnak, vagy tabot (mert az menő), ami alkalmatlan játékra, arra meg konzolt. Zombikat irtani, vagy járókelőket gázolni az is jó, komolyabb dolog úgysem kell nekik. -
yamato41 #80847 Sportjáték. Football Manager konzolon?
Igazad van, hogy a játékmenet a lényeg. De akkor meg miért kell a konzol jobb grafikája, ha gagyi mezeket és nem egyedi arcokat, pláne nem élethű stadionokat jelenít meg? Tehát ez ugyanolyan érv lehet a PC mellett. Az, hogy nincsen elég online játékos azért van, mert
Ráadásul a PES-ben sem konzolon, sem PC-n nincsen normálisan szimulált bajnokság, vagy normális transzfer. -
Balázs 17 #80846 hogy kerul ide a strategia?
en azt irtam a sport jatekok jovoje a konzol
az hogy pc sok mas stilusban elen van az egyertelmu
de ahogy elottem irtak, pont ez miatt, hogy tarsagi jatek ezert sokkal jobban fogy konzolon
meglehet nezni evek ota mekkora jatekos szam kulonbseg van a konzol es pc kozott
mikor online szenvedni kell pcn, hogy talalj ellfelet stb.
es itt nem csak a pesre gondolok
de ez nem offenziv, ez sajat meglatas
en is szivesen maradtam volna pcnel, de mivel nem lattam fantaziat benne, ezert is valtottam
az hogy meg noname csapatnevek vannak stb az a kezdezek ota nem zavar... legyen jo a gameplay tobbi nem erdekes:D
1x remelem elerunk majd oda, hogy pc es konzol is egy szerveren fut :D -
Arra valaki adhatna választ, hogy tavaly a PES 2015-nél, a PC és a PS3 között mekkora volt a differencia.
Illetve a mostani PS3 milyen. Videókat látok a demoból, amiről az jön le hogy játékmenetben szinte ugyan az mint a PS4, csak a színvilág más, nem olyan kontrasztos, szóval ebben elmarad a nextgen konzoloktól.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.09.01. 14:03:04 -
yamato41 #80844 Tényleg, a 82-10+ TV ingyen van...
Nekem a 24" monitor elég, én ilyen igénytelen vagyok. -
yamato41 #80843 Folyamatosan játszom akadásmentesen PC-n. Nem tudom, hogy mi ezzel a gond. Egyébként nem játszom tipikusan konzolos shot-em-up, vagy hack&shash, vagy FPS játékokkal, a stratégiákat szeretem, olyanok meg nincsenek konzolon. Ne tartalom nélküli Total War-féle szarokra gondolj, hanem pl. a War in the Pacific Admirals Edition-re, a Close Combat sorozatra. No meg a foci. FM és PES. Minek vegyek konzolt agyatlan játékokhoz? -
Szilcsio77 #80842 Én meg azt kérdezem tőled, hogy pc mikor játszol akadás mentesen bármilyen játékkal ? Költesz kb. 120ezret egy csúcs gépre, amit kb. 2 év múlva újra költesz, mert nem fog menni rajta tökéletesen meg pecselni kell meg minden. Míg veszel akár használtani egy ps3-at vagy egy ps4-et kb. 30-40ezer és játszol vele akadásmentesen, filmtet nézel, netezel, blu-rayt is lenyomja simán. Marad a 120ezerből 80ezer abból meg veszel kb. 20 játékot azzal csak elvagy egy darabig. + ps3 is 2018ig tuti és vannak használt játékok is bagóért vagy akcióba.
Nekem is van pc i3, de az csak munkára. Ja és + TV 82-100akárhány cm-en élvezem a focit meg amit akarok nem 17-22"-on görnyedve hanem fotelba simán kényelmesen. Szerinted melyik a jobb ? -
Rdinho10 #80841 Ahelyett szerepel benne a hivatalos bl,europa liga es most az euro 2016 is megvan.nekem tobbet er egy bl hangulat mint az agyonhypeolt angol bajnoksag a konkurensnel. -
Rdinho10 #80840 Pedig elhiheted,h konzolra kesz lesz.latogass el a pesklubcom ra es meglatod.erre vartak rengetegen,h next gen konzolon is foltozhato legyen... -
S1M0N #80839 Megjelenésre biztosan nem lesz olyan patch a játékhoz, ami minden licencet (bajnokságok, kupák, csapatok, stb) tartalmazna, de ne legyen igazam.
PC-s verzióknál is kellett 1-2 hónap mire olyan minőségű mod jött, ami kipótolta azt, amiket a Konami évek óta képtelen megcsinálni/megvenni.
Ráadásul a PC-seknek butított verziót adnak, pedig a modolás ott van egyedül jelen már évek óta, és több csapat is minőségi munkát végez.
Amúgy a játék multiplayer része csapnivalóan szar, mire végre be lehet kerülni és elkezdeni egy 11v11 meccset (nem telt házzal), annyi idő alatt két mérkőzést le lehetett volna játszani. Pedig nem rossz móka.
Utoljára szerkesztette: S1M0N, 2015.08.30. 22:47:25 -
Rdinho10 #80838 Es igen tudsz majd pl meccset tolni. -
Rdinho10 #80837 -hianyzo -
Rdinho10 #80836 Lesz ra lehetoseg mezek,logok importalasramar ps4-en is,tehat kerdesedre valaszolva a licensz gondok kilove next gen is,sot mire kiadjak mar kb az osszes hianyzo csapathoz meglesznek a hianyzo "licensz",hala a profi onzetlen keszitoknek. -
yamato41 #80835 Még egyszer felteszem a kérdést: Tudsz játszani Swansea-MU meccset a PL-ben konzolon a pesben? -
Balázs 17 #80834 Akkor nézzétek meg milyen minőségi sport játékok jönnek pcre
Az összes komoly fejlesztő szarik rá, kiadnak vmi gagyi portot és kész -
yamato41 #80833 Bocsi, de jó nagy hülyeség, amit a konzolról írtál. Még egyszer felteszem a kérdést: Tudsz játszani Swansea-MU meccset a PL-ben konzolon a pesben? -
És miért is a konzolé a jövő? Mivel tud többet a konzol? Ja hogy semmivel :)
Én 2-3 játékért nem veszek egy konzolt is, az biztos. Főleg, hogy a munka miatt alapból szükségem van erős pc-re. -
Balázs 17 #80831 azért is vicces, mert övék a licensz jog, de még azt se bírják normálisan megcsinálni..:D -
PS4en új, pc-ről videót tudtommal ki sem adtak... Amúgy az igénytelenségről szólva például ilyenek jutnak eszembe, hogy BL döntőért 1.5 millió euró jár a játékban miközben az adatok nyilvánosak, simán lehetne használni őket de nem érdeklik. Kár hogy a Bethesda nem készít focis játékokat