81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Ez jó

konami has appreciaded our work by [email protected]
  • Breki33
    Azért a multira kiváncsi leszek ezzel az új rosterrel.
  • jegi07
    oksa
  • 9csöves9
    csak poén volt nyugi:D
  • jegi07
    csövi félrenyomtam elcsuszott az egér,nem vagyok én genya hiszen ismersz msnről
  • 9csöves9
    könnyen összetéveszthető:D
  • jegi07
    tényleg köszi nem eztt a szmájlit akartam rakni hanem ezt
    bocsi
  • jegi07
    köszike
  • Breki33
    le lesz írva a kézikönyvben
  • jegi07
    Sziasztok.Nekem is meglesz lassan eredetiben a game.Annyit szeretnék kérdezni,hogy az online játékot hogy kell majd beállítani mit kell irni oda ahova kéri a kódot?
  • laca70
    Na talán így.

• laca70
    Két Sheva szabadrúgásgól egy meccsen.

http://www.kepfeltoltes.hu/051212/Shevaszabadeg_sz_www.kepfeltoltes.hu_.gif

http://www.kepfeltoltes.hu/051212/Shevaszabad2_www.kepfeltoltes.hu_.gif
  • Gabe18
    Én ma találkoztam a PES5-ös karrierem legbunkóbb ellenfelével.
    Jobban kezdem a meccset,de a félidő közepe táján egy szélről belőtt labdát befejel,0-1.Utánna erősitek és egy aránylag jó helyzetből mellé lövöm.Ezt Ő egy "HAHAHAHA" beirással kommentálta.Na gondoltam magamban,igen? 2 félidőben benyomtam hogy alig birt kijönni a térfélől,a gólon kivül nem volt jelentős helyzete.De sajna nem sikerült az egyenlitést begyömöszölnöm.Mecs végén szép nagy betűkkel kiirta hogy menjek vissza a tréningezni,és én ugyan rányomtam az ujabb meccsre,Ő felsőbbrendűsége teljes tudatában egyből eltűnt.
    Nem azt mondom hogy jogtalanul nyert,én is nyertem már jobb ember ellen szerencsével,vagy ugy hogy kb 2 lövésem volt az ellenfél meg elpuskázott 15-öt.Ilyen van.De a beirásai szörnyen irritálóak voltak,arról nem beszélve hogy a visszavágót nem ismerők népes táborát gyarapitotta...Na mindegy.
    De a mai utolsó meccsem az szép volt.Kemény 3-4-3-as felállással kezd az ellenfél.Helyzete azonba nem igen van,inkább én támadok.Egyszer csak egy ártalmatlan szituációból gól,0-1.Na nem baj van még idő.2 félidő éppen elkezdődik,hátrapasszolom a labdát,de elrontom a dolgokat megszerzi,0-2.Na ennek annyi mondom magamban.De aztán jön Ballack egy közeli szabadrúgással,1-2.Utánna egy kavarodás végén 16-ról lövök,védőről védhetetlenül csorog a rövid sarokba 2-2.Aztán egy kiugratás, az addigra talán elbizonytalanodó ellenfél játékosa hiába van a támadóm előtt,addig lököm-huzom futás közben hogy az 5 és feles sarkánál enyém lesz a labda,azonnal lövés fel a hosszú felsőbe, 3-2,kezdődhet a mulatság!
    Inen meg már ellabdáztam a végéig...
  • Gabe18
    Ugy hogy CoD-ban egy xy ember által inditott szerverre csatlakozol a tört játékkal,aki ugy inditotta szerverét hogy ne ellenőrizze a belépő játékosok cd kulcsát.Ugye van egy csomó szerver ott is ahova nem lehet menni,mert azok ellenőrzik.
    Pes5-nél viszont fel kell csatlakoznod egy központi szerverre,amit a KONAMI működtet (gondolom),és ott már buksz a cd-key hiányában.És mivel ugye a fociban nem tudsz külön szervert inditani,ezért nem tudod megkerülni.
    Na ez ilyen kontár magyarázat,ami buta agyamból tört elő,lehet nem pontos az egész,de valami ilyesmi a lényeg.
  • PESFAN
    Hmmm!
    Elhiszem!
    Kurva állat lehet, a COD-ot is csak MP-ben nyomom, de hogy őszinte legyek nincs nekem fölös 10 rugóm hogy original-ban megvegyem sajnos, így lemaradok a multi adta meccskről, izgalmakról.
    Na mert ez a meccs amit ide beírtál nagyon nagyon MU-JUVE szagú még 99-ből!
    Ugye emlékszel rá Breki?:-)
    Én tisztán haj de szép is volt mikor kipicsáztunk zsinorban két antifofocit játszó olaszt!
    :-))
    Komolyra fordítva ezek amikről beszélek, a PES 4-ben sok ilyen meccsem volt a gép ellen, de az 5-ben ezeket nagyon hiányolom, mert még ha gólt nem is rúgok szinte tuti vok abban hogy a gép sosem rug nekem, pedig 6*-on nyomom.
    Ez számomra elrontja kicsit a PES varázst.
    A multi ezt küszöbölné de hát...
    Egyébként Breki hogyhogy így le van védve a PES szerver nem úgy mint a COD-ban ahol százával vannak a tört szerverek?
  • Breki33
    Ja sajnáltam a két vereséget vmelyiknél a srác egyet lőtt kapura a 90. percben úgy nyert.

Na mondom játszunk még párat.

Cursor ellen kb 14-4 volt a kapura lövés mégis kihúzta, na mondom jöjjön mégegy
    Jött egy srác kicsit jobb volt mint az előző nehezen pörögtem fel, de pont kezdtem feljönni mikor betalált.

Na mondom nem lesz ez így jó középkezdés után három vagy négy passzból egyenlítettem.

Sajna egy becsúszás után Cannavaro elbúcsuzott a mecs követésétől és ezt kihasználta a vége felé.

Na mondom majd visszavágón elkapom erre lelép.

Najó mondom egyet nyerjek már had legyen meg az 1600 pont erre jött egy srác aki
    és erre büszke vagyok több mint 70%-os 160 körüli nyert meccsel.

200 valahányadik.

Namondom.

Bekezd egy kontra 1-0 ide

megkérdi honnan jöttem
    támad mégjobban mégegy kontra újabb fejes 14-ről 2-0 ide.

Erre elkezd mégjobban támadni egy szabadrúgás utánni kavarodásban szépít.
    Na mondom mi lesz így kemény lesz a nyugis meccs.

Oldalról beível egy szabadot, középpen kiemelkedik valaki aztán befejeli.

Na mondom ha 2-0-ról kikapok beverem a fejem vmibe.

De aztán jön Imbra kicselez mindenkit jön a kapusa melette is elhúzom aztán éles szögből 3-2 ide.

Aztán megnyerem a meccset
    Utánna nem tagadom leléptem, holnap gondoiom üldözni fog de mostmár nincs erőm még egy ilyet nyomni, de ezekért érdemes játszani.
  • Breki33
    Ma Chelsea-s napom volt P

• Breki33
    gyere multizni

garantálom
  • PESFAN
    Én rühellem hogy sosem kapok ki!
  • Breki33
    mit kéne? P
  • PESFAN
    Tényleg Breki a játékmeneten változtattok valamit?
  • Breki33
    Na ittvan rendesen a labda

http://img487.imageshack.us/img487/8172/adidasdacopa26nv.png
  • asfa
    itt egy loál gol htx védő :DDDDDDDD
  • asfa
    én kérek elnézést :DDDDDD
  • báttyó02
    hát én ugyvettem észre,hogy 3 és 6csilag közt nemsok különbség van
    csak annak idején 3csillagon kezdtem el a master leaguet liverpoollal,és megragadtam itt :D
  • asfa
    asszittem báttyó 6 csillagon nyomja :DDDD
  • báttyó02
    olyan mint a te reklámtáblád :DDD
  • báttyó02
    mivel 3csillagon játszom:D
  • asfa
    erről meg nem is beszélve :DDD
  • gabber_saviola
    milyen fű az már :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • asfa
    szépek de 3* szaga van báttyó :DDDDDDDDDDDDDD
  • báttyó02
    jajj elsőt elrontottam :D

• báttyó02
    Morientes egy félpályás inmditás után elviszi a védő mögött,és gól

http://www.kepfeltoltes.hu/051211/2.morientes_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Aztán Joe Cole egy lövőcsel után bombáz :D

• gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • asfa
    amelyik otthon van :DDDDDDDD
  • gabber_saviola
    én is ebben a dilemmában vagyok :)
  • Breki33
    nemis tom kinek szurkoljak :-)
  • gabber_saviola
    FORZA ROSANERO
  • Johnny23
    hu gyerekek,ma nagyon nagy meccs lesz !!!

MILAN-INTER (Sport1)

aki teheti nézze!

..Jó szurkolást ! FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!
  • gabber_saviola
    ez nem a Barbera, Breki