7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Én ma találkoztam a PES5-ös karrierem legbunkóbb ellenfelével.
    Jobban kezdem a meccset,de a félidő közepe táján egy szélről belőtt labdát befejel,0-1.Utánna erősitek és egy aránylag jó helyzetből mellé lövöm.Ezt Ő egy "HAHAHAHA" beirással kommentálta.Na gondoltam magamban,igen? 2 félidőben benyomtam hogy alig birt kijönni a térfélől,a gólon kivül nem volt jelentős helyzete.De sajna nem sikerült az egyenlitést begyömöszölnöm.Mecs végén szép nagy betűkkel kiirta hogy menjek vissza a tréningezni,és én ugyan rányomtam az ujabb meccsre,Ő felsőbbrendűsége teljes tudatában egyből eltűnt.
    Nem azt mondom hogy jogtalanul nyert,én is nyertem már jobb ember ellen szerencsével,vagy ugy hogy kb 2 lövésem volt az ellenfél meg elpuskázott 15-öt.Ilyen van.De a beirásai szörnyen irritálóak voltak,arról nem beszélve hogy a visszavágót nem ismerők népes táborát gyarapitotta...Na mindegy.
    De a mai utolsó meccsem az szép volt.Kemény 3-4-3-as felállással kezd az ellenfél.Helyzete azonba nem igen van,inkább én támadok.Egyszer csak egy ártalmatlan szituációból gól,0-1.Na nem baj van még idő.2 félidő éppen elkezdődik,hátrapasszolom a labdát,de elrontom a dolgokat megszerzi,0-2.Na ennek annyi mondom magamban.De aztán jön Ballack egy közeli szabadrúgással,1-2.Utánna egy kavarodás végén 16-ról lövök,védőről védhetetlenül csorog a rövid sarokba 2-2.Aztán egy kiugratás, az addigra talán elbizonytalanodó ellenfél játékosa hiába van a támadóm előtt,addig lököm-huzom futás közben hogy az 5 és feles sarkánál enyém lesz a labda,azonnal lövés fel a hosszú felsőbe, 3-2,kezdődhet a mulatság!
    Inen meg már ellabdáztam a végéig...