81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    FCH
    Vincitore Champions League

Registrato il: 21 Gennaio 2003

I upload my a Fix DKZ Patch for 0_text.afs too filefront now- They work 100 % -Download available at 2:00 AM

And then i upload the Superpatch_Sound.dkz (0_Sound and g_Sound_,i_sound,e_sound etc.) with all fixes from Final Thread.
    Can´t understand why the most of you Guys so keep cool. In Evo-Web the Guys arew waiting since 5 Days for the Final and you haven´t upload. I publish my Version(German g_text.afs) on Monday. It is not my Job for creating the i_text.afs and other language.

• Johnny23
    "I think tomorrow we can start testing. i saw the new e_text, it's great we also make details, like new credits etc." by Zeus

jo hirek
  • Shevchenko
    Köszi.
  • Johnny23
    LOD Mixer 1.0
  • eZo
    Thx !
    Megpróbálom !
  • Shevchenko
    Valaki tud nekem 1 linket adni a lodmixer-ről mert a tegnap elötti valamiért nemtudom elérni.Köszi
  • Johnny23
    mind az öt helyre "1" -et állitasz, Save, Play
  • eZo
    Hi !
    Pontosan mi ez a lodmixer, és hogy tudom beállítíni ?
    Lod #1: Very High kiválasztása és Save, hogy a legjobb minőséget elérjem ?
    Előre is kössz a válaszokat !
  • Johnny23
    nálam műxik

...és szuper kis progi,ténleg megéri "működtetni"
  • báttyó02
    nálatok müxik rendesen ez a lodmixer progi?
    mert nálam kifagy a felállás beállitásnál a meccs előtt

• Breki33
    talán a Magyar Kézikönyv -re keress .......
  • horpeti
    köszönöm.

a 3ast megtaláltam, de a 4est nem.

Pes 4, guide, kézikönyv szócskákra keresve.. csak a PES3 guide.
  • Breki33
    pes3 és pes4 kézikönyveket megtalálhatod a fifahungary-n
  • horpeti
    ha adsz linket igen, és meg is köszönöm. :)

http://www.quaresma.hu -n nem találtam, csak MLről leírást, aminek örültem.
  • Breki33
    Ezeket sztem megtalálod a kézikönyvben
  • Breki33
    Az összes emberre
  • horpeti
    ez Breki neked ment mind, csak lámán válaszoltam :P
  • horpeti
    Zone pressure a zónavédekezést erősíti ugye? vagy ebben az emberfogás is erődösik? vagy egyszerűen zone pressurenél szorosabban áll a csókához, és szorítja kifele?
  • horpeti
    mármint az emberfogás a zóna ellenében?? (pl. 2 belső védőnek v. söprögető közpályásnak)

vagy az összes emberre levő emberfogás?

• Breki33
    Az nem igazán célszerű
  • Breki33
    Ezt a másik mindig tönkremegy
  • Gabe18
    Hát szorosabban követi az biztos.
  • horpeti
    emberfogásnál tényleg odaáll az ember mellé folyamatosan? :))

az atom... főleg ha minenkinél :D
  • Grempli
    Emberfogást kipróbálom.
    Köszi
  • horpeti
    a védőnek a kondiját a zónázós, v. az emberfogásos védekezés veszi ki jobban?

mert van pl. zone pressure, az akkor mindkettőnél szorosabbra teszi a védekezést? vagy a zone pressure nem is ezt jelenti? (akkor mit)

köcce, én még kezdő vok PESben, 2-3 hete kezdtem egészet, előtte fifa 96tól minden, de már sajnálom, h. fifára pazaroltam anno azidőm, de hát akkor is jó volt, no meg nem tudtam PESről :))
  • Gabe18
    Vagy ezt?Most már nem tudom...

Katt...
  • Gabe18
    Előszöris azt kéne tudni milyen felállásban játszol általában.Aztán hogy használsz-e emberfogást.Meg ilyen taktikai dolgokat.
    Mert szerintem gyakorlati tanácsot nagyon nem lehet adni,mert mit mondhatok?Ne hagyd elfutni a szélen,meg csúszál be? Gondolom ez nyilvánvaló,és az adott helyzettől függ.
  • Gabe18
    Ugye ezt a gamepadot érdemes leginkább venni a játékhoz?

Katt...
  • Breki33
    Ezt magamnak

Felhasználói név: Brek
    J(6V[4KY
  • Gabe18
    Jó ez a 100 meccset nyert meg 200-at nem sokat jelent.Nyilván jobb mint aki 200-at elvesztett,de azért nem feltétlen mérvadó.Egyrészt azt sem lehet tudni kik ellen nyerte,és azt sem hogy milyen meccseken.Sok 5 percest megnyerni 1 gólal nam olyan nagy teljesitmény mint mondjuk komoly 10-15 perces meccseket lejátszani.De értelme szerintem csak minimum 10 percesnek van.
    Na arról nem is beszélve hogy nem egyszer jártam már ugy hogy 3-4 Div2-es,Div1-es ember után "kis pihenésként" mondom játszok egy 3a-3b-s emberrel,aztán ugy összevertek hogy nem győztem elkotródni...
    Na meg aki 150 nyert meccsel áll,meglát egy gyengébb statisztikájut,egyből alapnak veszi hogy akkor ő ezt ugy is lenyomja.Aztán ha mégse megy olyan könnyen,akkor fel van háborodva,mert ez ugye nem lehet őszerinte.
  • Breki33
    Most nézem ezis 153 nyert meccses volt

ejnye kisfiúk
  • Breki33
    tudnám milyen chaetra gondol ami pedofil P
  • Breki33
    Ezmeg látja, hogy állok a Juve-n áll a Hamburgon asszem, fogy az idő erre látom a lökött lenyomja a Juve-t

Na mondom stupid thing

Semmi reakció
    Megverem erre

• Breki33
    xavier75
    Moderatore di seni

Registrato il: 21 Ottobre 2003

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Originariamente inviato da FCH
    Why you don´t upload the Patch for Test ?

--------------------------------------------------------------------------------

i think that tonight Leo(the web master) come back to home and he can solve the upload problem. I'm sure that NT 89 tonight will insert the patch!
  • Breki33
    grempli-t nem találok
  • Grempli
    Sajnos én csak délután tudok játszani, mert melózom
  • Breki33
    gyere fel
  • Breki33
    Azt nem értem egy 156 nyert meccses hogy viselkedhet így?
  • Breki33
    ne elkaptam

5 perc után vezettem első félidőben egy kapuralövése van erre beírja, hogy Lucky MEN P

• Grempli
    Nem azt szeretném hogy hagyd magad,sőt teljes erőbedobással játsz. 1-2 meccs után tanácsot adhatnál mit csinálok rosszúl, ill mi a leggyengébb pontom.

A nicknevem. grempli