81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• jegi07
    hogy kell berakni képet mert akkor berakom mert nálam elvan csúszva
    a chelsea meze
  • horpeti
    Úgy látszik ellened bejött neki a pszichológia hadviselés + ritmus megzavarás :))
  • Gabe18
    Hát nem tudom,nem tolja messzire,csak fut vele,én meg melette,de nem lehet megelőzni.Hiba lépek oldalra hogy ne is akadjak bele az emberbe,akkor se tudom sokszor beelőzni.
  • Breki33
    az a labdatologatás vagy annál is gyorsabban?
  • Gabe18
    Szép lehetett.
    Vannak ilyenek,akin lehet érezni hogy összességbében nem olyan jó,de van valami amit viszont annyira jól csinál hogy ettől brutál nehéz lesz ellene játszani.
    A multkor volt egy gyerek,annak meg a teljesitménye valahogy nem volt szinkronba.Mezőnybe attól se lehetett szinte labdát szerezni,örökké le tudott fordulni,le tudott előzni,stb...De a kapu előtt,már bocsánat,de akkora béna volt hogy olyat ritkán látni.Ha csak a ziccerek felét belövi simá nyer,de ott már minden veszélybe volt a kapun kivül és környékén,csak maga a kapu nem.
    Mondjuk néha egyes embereket nem értem,amikor a labdát vezetve fut olyan gyorsan mint a Bayern bármely játékosa labda nélkül.Na mindegy...
  • Breki33
    Én most játszottam egy sráccal

És még senkit se vádoltam meg chateléssel de valami hihetetlen volt

öt meccset játszottunk abból 3-at mergnyert egyet pedig 11-esekkel.

Én játszottam már a második ellen de ilyet nem láttam.
    Ha csak hozzáértem már szabaddal jött.

Van egy cselem nagyok ellen is sokszor be szokott jönni itt egyszerűen nem tudtam cselezni bármit csináltam mindig elvette a labdák ha közel került egyszerűen nem tudtam elmenni melette.

Pedig csak egy 700 pontos volt és nemis játszott olyan jól de egyszerűen egy az egyben nem lehetett melette elvinni a labdát.

Egyszerűen azért játszottam vele újra mert mondom ilyen nincs.

Egyik meccset úgy nyerte, hogy a 90 percben elindul a jobboldalon utolértem szerelni akartam, majdnem elesett elkezdtett bukdácsolni azt hittem már semmi esélye erre begurította.

Középkezdés után rögtön lefújta.........

• Breki33
    nem tudom én nem csináltam újabbat, ha cserélődött nem az enyém

az a hülye Energi kever
  • Johnny23
    Breki!
    Az uj "patch update"-be a te füveid vannak?

mer 1-2 stadba olyan sötétnek tűnik nekem ill. tul sok a zöld szin 1-2 helyen....pl. nekem belyön a kissé kopottas/fakóbb szinű gyep is!

szoval,ha nem akkor felteszem a te fűupdatejeidet!
  • Gabe18
    Na holnap már Division 1-es leszek multiban,de minek...Csak nagyobb égés lesz igy kikapni egy alacsonyabb osztályútól.
    Túl hamar eljött ez,valahogy rosszul mérték fel szerintem ki mennyi meccset fog játszani egy bizonyos idő alatt.Már igy is hemzsegnek a Div 1-2-es emberek,és még alig jelent meg a játék.
    Meg magamon érzem hogy a játéktudás még nem éri el a "legmagasabb szintet".Ma egy "amatőr" ellen 1-2,másik Div 2-es,sima 0-3...Végül meg Div 1-es ellen nyertem 4-1-re.Szóval nagy az összevisszaság,és az osztályok nemigen tükrözik az erőviszonyokat.
  • laca70
    Köszi.
  • Breki33
    jah az eredetiben
  • Steve16
    a superpatchben lévőt, nincs pár textúra kicserélve...
  • Breki33
    innen
  • laca70
    Ezt honnan lehet tölteni ?
  • Breki33
    köszi ezt nem tudtam
    mostmárcsak zudnom kell melyik a select
  • Breki33
    köszi

az online hangokat sztem ajánlott cserélni
  • Breki33
    Hátha van a soccergamingon irási jogod

ott lenne ideális

komolyan gondolkozom rajta
    akik gyávák lefényképezem és kirakom
  • Breki33
    oks
  • Breki33
    milyen Highbury-t?
  • Gabe18
    Ja a tegnapi kérdésem meg megoldottam.Ha pontrugásnál "selectet" nyomsz,akkor válthatsz lövő játékost "ingyen" nem fogy a 3 taktikai váltás lehetősége.
  • Steve16
    ja, egyébként nagyon király lett a patch!!
    grat Breki a stadionokhoz, reklámtáblákhoz, gyepekhez stb. :P
    egyébként főleg a hangok miatt meg a stadionjaid miatt vártam a patchet
    nagyon jók lettek a hangok!!
  • Gabe18
    Nyissuk együtt...
  • Steve16
    már jön a játék, jövő héten tuti meglesz... és akkor mehet egy meccs
  • Steve16
    áá, most nézem ezt a Highburyt, hát az enyém jobb volt sztem... vissza is rakom. :P
  • Breki33
    Á elegen van azokból akik egy góllal nyernek aztán nem mernek kiállni visszavágóra

nyitok egy gyárfa férgek topicot nekik.............
  • Breki33
    .....The new ad from NikeFootball with Ronaldinho in NTSC format for PES5 or WE9.....

--
    --

-->
  • Breki33
    deha utalod a pénz megveszem neked

bár nem olyan nehéz
  • Breki33
    hát illene megvenni

aztán reklamálni
  • Terminátor14
    Ha megveszed mindenkinek a gamet, akkor majd multizunk...
    Addíg viszont, amíg nincs eredeti játékunk, szeretnénk teljes fényében élvezni a játék többi részét is.
    Ja és köszi hogy nem mondod meg nekünk, hogy mit csinálnjunk :P
  • Breki33
    minek?

multit kell játszani
  • Johnny23
    ...márcak az "időjárás" bug-ot kéne megoldani
  • Johnny23
    woow
  • Breki33
    So i was about to play the English Cup final between Newcastle and Arsenal, and thought it would be inappropriate to play with empty stands (i use Normal Long camera, or sometimes Wide, and it's well known that both of those don't render the crowd)...

Here's an updated LOD mixer (v1.4), with which you can turn the crowd on/off. Should work for PES5 PC and XBox.
    Enjoy.
  • Shevchenko
    Valaki tudna nekem Palermo,Betis,Porto meg még olyan mezeket adni ami elvan csúszva a játékba mert kiszeretném cserélni az elcsúszott pár mezt.köszi
  • Breki33
    Eddig sem volt elcsúszva

• jegi07
    Beraktam az update 0.1 és a chelsea meze még mindíg elcsúszva van .Miért?
  • punkers
    Breki én az 0.1-es update-ra gondoltam nem a sima superpatch-re. :)
  • Breki33
    ??
  • tepi5
    erre a lenti update-re gondoltam
  • 9csöves9
    gyakorlom a supercancelt