81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Quaresma
    hmmm most raktam be már észre is veszitek:) A tiéd jobb mert szépen forog:) Én is próbálkoztam vele, de maradtam ennél...
  • Gascoigne
    Jó a Nike labdád :)
  • mike369
    bármit, csak szerényen ;)
  • 9csöves9
  • Gabe18
    Na most asszem elegem lett ebből a játékból,illetve az ugymond azt játszó közösségból.Mert akik itt vannak,annál még az utolsó 10 éves "600 cheat-et benyomok a CS-be és én leszek a király" emberkékben is több gerinc van.Ma 3 embertől kaptam ki,ÉS EGYIK NEM JÁTSZOTT VOLNA EGY NYOMORULT VISSZAVÁGÓT hanem utánna egyből százzal tapicskolta a kilépés gombot.
    Én erre már egyszerüen nem tudok mit mondani.Persze tudom,nem kötelező visszavágót adni...
  • Breki33
    csak nem 8*antialiasingon
  • Shevchenko
    Hát pedig elhiheted mert nekem is az 1-ik gépembe 9600 XT van és 1 játék nem akad 1280*968ban full-on.Habár az igaz van 2G ramom meg 3200-es prici még benne.
  • Breki33
    Most erre mit írjak??????

float
    [float]
    Club Supporter

Posts: 18 Frenkie, pls realese a whole pack, with all your trufs & stadiums. Because your trufs and norek's faces are only things which didin't disappoint people in superpatch.! All people say that superpatch is great because trufs! They don't even realize that "superpatch" didn't make it but YOU . Rest of all is a crap... as I said, other people involved in making this patch didn't do their best! Moreover i think it's belowe avg. So you see how it looks :/

Greetings man and respect for you

bye
  • Breki33
    Látom bejön az oldalam PPPP

Köszi a stadiont
  • gabber_saviola
    dede :)

csak ilyen "kiscsapatokkal" a kutya sem foglalkozik
  • Quaresma
    Ja igen, a link:

Riazor Update
  • Quaresma
    Riazor Update

A Superpatchbe egy elég összedobott verzió került be, igaz a gyep az jó, szóval azt le sem cseréltem. De az összes többi textúrát javítottam...
  • Rossi1
    Na most jól megkaptam...:))) Igazából ezzel nem is vitatkoznék, mert sajnos igazad van, kéne a fiatalítás, meg egy új edző!:)) Dehát a klubb attól még mindíg a szívem csücske marad!
  • Breki33
    már megint megszakadt ás már megint az ellenfélnek adta 0-3-al

de miért??????????????????
  • koki44
    Már meg van.
  • Breki33
    igen
  • mohus
    hali

ez online ranking?
  • koki44
    Ha a cipőket akarom cserélni akkor a 4429-es fájlon kívül mit kell még kiszednem a régi AFS-ből hogy jó legyen?
  • Breki33
    és a régit elmented

ez fontos
  • jegi07
    köszike szépen
  • Terminátor14
    rakd be afs explolerrel (www.fifhungary.hu-n megtalálod), a progi majd kiírja neked, hogy kevés a hely, ezért újra kell generálni az afs-t...nyomsz egy okét, elnevezed a fájlt, majd megvárod míg a progi megcsinálja..ha kész, akkor átnevezed 0_text-afs-re, és felülírod a régi fájlt ezzel :)
  • jegi07
    lécci mondjátok meg hogy az online stadion updatot hogy rakjam be,mert a gstudio azt irja hogy nagy a fájl meg bmp vagy mi és nem csinál semmit
  • Terminátor14
    Jajah, épp akartam írni...
  • Breki33
    San Siro Night versio-ban úgy látszik a KONAMI_s dolog maradt ezt javítottam és most töltöm fel újra
  • Breki33
    Ezt nem egészen értem

Fox08
    Riserva

Registrato il: 25 Ottobre 2005

ALL RAPID LINKS ARE DOWN!!

Some idiots vote against the links, so rapidshare had delete the files!!

• Terminátor14
    Ő nem tudja, hogy hol kell beállítani ati kártyáknál az aa-t meg az af-et, én meg nem emléxem ,sz'al az neki ki van kapcsolva :)
    Úgy meg simán futhatnak a dolgok.
  • Terminátor14
    Ki kérdezte? :P
    Mondtam, hogy nekem butított volt, neked meg XT-t van, ami ugye a legjobb abban a szériában :) De szerintem ilyen kártyát már nem érdemes venni, régi.
  • Breki33
    hát azért nemhiszem hogy azon elfutna amit mutattam

9600 elég elavult kártya
  • Curesz
    Hé Termi nekem ATI Radeon 9600XT 256MBos kártyám van és tökéletesen fut minden max BEÁLLÍTÁSOKON
  • horpeti
    izé 100 FPSen sry
  • horpeti
    Nekem is 6600 GTm van (Asus), tökéletesen fut minden.

Vagyis 1280*968ban 8x, 16x on bár végig a max. FPSt mutatja (60 :-/), de némi ingadozást vettem észre, de sztem kevesebb szűrővel is szép :))

60 FPSnél nem lehet többet elérni ? :) Mondjuk nem hiányzik, csak 100 hzes moncsihoz biztos sokkal szebb lenne 100 HZen futtatni.
  • Terminátor14
    Gabenak, Brekinek és nekem is 6600gt-m van, és ez szerintem elég sokáig fogja bírni a dolgokat, és ha van mellé egy jó procid meg egy kis ramod, akkor pl a Pest max beállításokon ricegés nélkül viszi :)
    Épp most ajánlottam egy ilyen kártyát haveromnak is, Inno3D 6600gt-t, amit cirka 37 ezerért hozzádvágnak.
    Szerintem még az ára is elfogadható, és a teljesítménye is király...

Az Atikban annyira nem vagyok otthon, nekem csak egy butíott radeon9600-am volt, ami egy éleg béna kártya. De szerintem a fent említett kártyával jól járnál :)
  • Gabe18
    Ja,ez a #13622 -ra ment.
  • Gabe18
    Hát szerintem az Nvidiától a 6600GT elég jó széria,nem rég vettem én is és eddig minden ment vele egész magas beállitásokkal is.35-50 ezres árkategóri gyártótól föggően.Persze a 6800GT még jobb de az még elég drága.(persze viszonyitás kérdése)
    Ati-ból most a 9800pro lehet jó választás amit már 30 körül megkapsz és az eddigi játékokat szépen viszi.Illetve ott még a X800-as széria nagyon erős (meg az ára is...),de abból van nem tudom hány fajta,azon már én se tudok eligazodni.
    De az igaz hogy ha most cserélsz,akkor nem igen érdemes 15-20 ezres kategóriában gondolkozni,mert hamar cserélni kell majd megint.
  • 9csöves9
    Rossi nektek meg ideje lenne egy komplett csapat után nézni
  • Zséé
    Próbáld ki ezt
    Nekem ezzel jók lettek az arcok.
  • Paparazzi20
    hmm,és te tudnál valami komolyabbat ajánlani,amiér érdemesebb többet adni??
    Úgy hallottam a radeon-osok mostanában facábbak játékok terén...ismerősöm nemrég vett egy nvidia-sat kb 130 rugóér és szaggat rajta Most Wanted...
    (ja,bocs ha kicsit off topic a dolog).
  • DoNorBi
    caracciolonak élőben nem hosszú haja van?
  • Terminátor14
    Ez egy olyan káryta, ami régen jó volt, de most már elég ratyi...
    És 20 rugó körül nem kapsz olyan kárytát, amin nagyon jól mennének a dolgok...
    Érdemes kicsit többet beruházni, és akkor nem kell fél év múlva megint új kárytát venni ;)
  • Paparazzi20
    Azén vidi kártyám Geforce 3 TI 64Mb.Elvileg ezzel működnie kéne facán,jó beállítások mellett???mert most gondolkodom egy új vidi kártya beruházáson,esetleg valami tipp,hogy milyen típust vegyek???(20 rugó körül,és persze focis game-kra optimalizálva)