81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nem nagyon

lagol
  • Breki33
    gyáva faszukat ezeknek akik nem mernek visszavágóra kiállni

kezdenek kiakasztani
  • Shevchenko
    Online mennyire szokott lagolni?Jobb mint a PES4-nél mert akkor,ha nem lagol megveszm.
  • koki44
    Tud valaki olyan fórumot ahol kész bootpackokat lehet letölteni? Az egyik havernak kellene egy pár hogy tudjon válogatni.
  • horpeti
    sérülés? az mit takar?
  • Breki33
    http://www.konami-pesclub.com/

jó kis oldal ezt reklámozák margit néni meccsein
  • Breki33
    ja a jócsaj P
  • Breki33
    mostis fent vagyok
  • Breki33
    úgy állitom be hogy ne legyen változó forma és sérülés
  • Steve16
    jött vmi küldemény, lehet hogy a játék! :P ma estére lehet hogy meglesz... :)
    (tesóm rendelte meg nekem)
  • jegi07
    kerestelek de nem talállak soha
  • horpeti
    Aha.. :)

Szerintem is fölös ezzel babrálni,nem ezen fog múlni a mérkőzés :))

csak én szeretem a formation A és Bt használni (védekező, támadó), bár ez a quick settingssel is megoldható valamelyest, csak az mégse annyira testreszabott...

De ha ezt az semi-auto strategynél fel kell adnom, de ehelyett kapok automatikus stratégiaváltásokat, akkor szerintem megéri.. :)
  • Gabe18
    Hát ez igy nekem már kezd bonyolult lenni,én felállást váltani,meg cserélni szoktam kilépni.
  • horpeti
    akkor elméletileg a formation A és B ill. 1 alap az akárhányszor változtatható... ergo tök nagy előny :) akkor igazán kilépni játékból csak cserélni kell... nemdebár? :)

• Gabe18
    Igen,az előre beállitott startégiákat amiket gombokra raksz (kör-négyzet-x-háromszög) azokat szabadon állitgathatod meccs közben.Már ugye ha manuális stratégiát választasz.
  • horpeti
    ebből azt vettem ki, hogy a menübelépés esete van limitálva, de az automatikus stratégia, ill. ami egy billkombóval érhető el, arra nincs limit, hiszen nem befolyásolja a játékmenetet, nem kell időkérés :D

jól értelmeztem?
  • Gabe18
    Az szerintem az hogy vagy egy ember irányitja a csapatot,váltogatott játékosokkal,vagy többen egy csapatot,vagy pedig lehet egy csapatban végig egy embert irányitani.
  • horpeti
    thx a lot :)
  • Gabe18
    Multiban ugyanugy van már minden mint egy off-line meccsen,annyi különbséggel hogy meccsenként annyiszor állithatsz formációt,stratégiát stb... ahányszor a meccs elején be lesz állitva a "hostolo" részéről.Ez lehet 3-6-9.Ilyenkor mindig 1 perced van állitgatni.Illetve félidőkor 90 másodperc van erre,ha hosszabitás van meccs végén akkor is.
    Stratégiák is ugyanugy működnek,de minden minden meccsen kipihent játékosok vannak persze.
  • horpeti
    mondjuk ezt nem ide kellett volna írnom, hanem a mások totyikba, bocsi...
  • horpeti
    Breki erről nem láttam PES 4 könyvben, pedig most néztem végig (biztos énvok láma) :

A player settingsnél lehet cursort választani..

asszem 3 féle..

NO
    Akkor egy 1-es
    akkor vmi összeláncolt csávó
    meg vmi 3...

ill. lehet több sorban is

Na most ez miért is jó?

tippem:

többen is irányíthatjuk... ha 2 1. cursort teszünk be.

Amikor az összeláncolódó csávókra mentem, akkor azt csinálta, h. beadtam 1 labdát is a gép a játékosommal bevágta a pipába :P

Vagyis ő játszott vele, nem is gyengén :DD de ebben nem volt sok élvezet, kuncsorogtam a labdáért :P

Meg mintha lenne egy 3. fajta is..

Erről nem tudsz mondani néhány szóval valamit?

Vagy lényegtelen eleme a játéknak? :)

• horpeti
    Aha tökre igazad van! Én 1 csillagon kezdtem a játékot, és ott még volt időm nyomni hogy na most pressure :P

Amúgy most ML-t játszom, és ott még CCCCvel is fáradok - bár rotálással már egész jó - , ezért nem forszírozom nagyon a dolgokat, de gondolom neten full kipihent játékosokkal mész neki egy meccsnek.. Úgy meg persze más a helyzet.

Kösz Breki!
  • PESFAN
    Na majd meglátom mennyi karácsonyi pénzt ad a cégem.
    Ha zsíros lesz megveszem a game-t, mert nagyon nyomnám már multiban.
  • Breki33
    én nem nagyon foglalkozom ezzel

multiban nincs idő erre annyira és jobb szeretem nyomni legfeljebb ha kell támadóra állok

hagyom azon amin van amúgy counter legyen benne
  • horpeti
    mondjuk látom be lehet állítani, h. miket nyomjon az autostrategyben... Akkor elvileg ő kitalálja, h. most melyik is lenne jó... ha használod, akkor gondolom ésszerűen csinálja.. ugye? :)
  • horpeti
    azt én még sose használtam, az milyen?

AI kitalálja, h. most védekezőnek, támadónak, letámadónak, szélattacknak, counterattacknak, stbnek kell legyek?? (attól függetlenül, v. azt szem előtt tartva, h. én beállítom, h. a pressure az C, counter attack is C kategóriás? - ergo elvileg nagyon nem gyakorolják meccs közben)

Amúgy érdekes, és könnyebben dinamikusabb a játék ha így van... én spec. néha gombbal nyomom , h. pressure, ill. counter attack.. de autóval az AI találja ki, és nem is minősül strat váltásnak? :))
  • Breki33
    igen multiban van amelyik nálam is ilyen mivel ott eredeti roster van
  • Breki33
    lehet választani

fél perc beállítani
    én automatára rakom a stratégiát

sztem félidőnként van három, de nem szoktam csak egyszer kétszer használni

igen sztem pontszám és hetente sorolnak P
  • Breki33
    akkor majd keress meg

kell a győzelem PP
  • jegi07
    [IMG][/IMG]
  • horpeti
    én nem látok semmit... :)
  • horpeti
    Oké, akkor ez a része világos, szimpatikus :)

És a meccs közben lehet szépen változtatni taktikákat, v. 3at lehet csak?

pl. rúgok 1-2 gólt, akkor védekezésre állni, ill. fordított helyzetben támadóra... v. látom h. gebaszosan támad az ellen, és kontratámadásra átbökni a csapatot, stb...

ezekből összesen 3at lehet állítani?? (akármit, akár annyit, h. az attack az auto defense legyen pl. normal helyett, v. counter attackot felnyomni hogy maxon akarják játszani)
  • jegi07
    elmenthetök
    meccs elött csak betöltöd
  • jegi07
    segítsetek lécci hogan tudok berakni az oldalra képeket
  • horpeti
    Breki megkérdezhetem, hogy Onlineban egy default csapatot kell választani?
    És annak mennyire változtathatod meg a csapat felállását, embereket? (meccs elején szöszöl az ember vele, v. elmenthetők a változtatások??)
    ill. meccs közben a stratégia váltások használhatók? (v. ha jól láttam vhol leírva csak 3* nyomható be pl. a manuális változtatás?)

Ha egy pár szóval leírnád, megköszönném!

Az online osztályok pontszámfüggőek, v. mi alapján kerül fel az ember?

Köszi!
  • jegi07
    p4rsze
    nyomom már 2 osztályban vagyok
  • Breki33
    gratulálok
  • Gabe18
    Division 1,ünnepeljünk:

Utolsó 10 meccs,sírjunk...:

1-7 lol...,ez egy világégés.Teljesitményem jól mutatja hogy a visszavágón meg más felállással,odafigyelve 1-0 lett.Hát igy játszik egy Division 1-es?
  • Breki33
    A mezek nem amiatt csúsznak el mert nem jól van berakva
    Kicsit hülyxén csinálta meg a Ko nyamo
  • Breki33
    képet?

sikerült multiznod?