81526
-
túl sok a mentés a Dokumentumok/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5/save/folder1 mappában párat helyezz át folder2 mappába -
nem lehet
ez nem fifa :-) -
HELL! Miért van az hogy a game bírja 4-5 meccsig mostanában és utána leáll meccsbetöltéskor, de nem fagy le. Lehet a túlzóansok kiegészítő amit beleraktam (szinte mindent beleraktam amit találtam)? -
kilinkeltem a múltkor egy oldalt amin felül ilyen változó Proevo-s logo volt pont olyan mint a spanyol bajnokikon
szeretném a spanyol adboardokat ezzel és a betandwinnel javítani
szval ha vki járt azon az oldalon és tudja a címét megköszönném -
köszi -
jegi07 #14351 nem kell variálni
az optionsba be kell állítani a 2joyt is
a csapatválasztásnál megnyomod a 2joyon a start gombot és átváltja a jelet 2 palyra és kész -
valaki tudna nekem segíteni,hogy hogyan kell játszani 2-en a onlinén mert csak akkor veszem meg,ha lehet?Részletesem mert állítolag variálni kell.Köszi -
misztör frog #14349 jogolok gratnéked:\:D -
gyorsulás???????????
mondom akadás szakadozás -
és ez a lag csak gyorsulás vagy lehet lassulás is? -
lag?
tedd fel maxra mondjuk a fear-t,és megtudod :D -
szakadozás illetve csúszás
van hogy az ember 10 mrel jön a kapud felé egy másodperc alatt s csak azt látod, hogy ugrik
szerencsére nincs soxor -
jah érdekes ez és úgy látszik náluk nincs lag csak nálunk -
hát az egy hülye győzelemre éhes lehetett
Breki jó a mentalitásod
mi az a lag?
-
Gabe18 #14342 Én egy M.United-es ellen játszottam.Félidőig minden rendben,kiegyenlitett meccs,talán kicsit többet támadok,de igazságos 0-0 a félidő.Fordulás után az addig riccenés mentes meccsen oriási lag keletkezik.Nem értem ez hogy van néhány ember ellen,egy csomó ideig jó,aztán olyan lag hogy szörnyű.70. percig tartom magam,akkor lő egy gólt.Ezen még fel se idegesitem magam,a lag miatt már tehetetlen vagyok.Na de ekkor ember új "taktikát" választ.Labdával kimegy az oldalvonalig,ott megáll,és ott huzogatja jobbra ballra.Egy tapodtat nem jön előre,se hátra,csak huz ide-oda ha rámegyek.Hát egy darabig kergettem,de vagy nem tudtam elvenni tőle vagy szabálytalanság lett.A lag miatt eleve alig volt esélyem szerelni.Ha elvettem és visszaszerezte kezdődött elölről.Na akkor már ideges lettem,megáltam én is,ő is,aztán vagy 20 másodpercig senki nem mozdult.Ha közel mentem megint huzta jobbra,huzta ballra,szabálytalanság.Szabadrúgást leguritja,kezdi elölről.Na a végén elhatároztam hogy a meccs végeztével valami ékes káromkodást összetákolok angol nyelven,melyben az összes rokonsága benne lesz (kezdve és kiemelve az édes jó anyukájával) és azt ráömlesztem...
Végén még rugott egyet,de akkor már nem is mozogtam,akkor egy nagy LOL beirással élvezkedett.Végén inkább otthagytam szitkozodás nélkül... -
igen és én az ilyen meccsek miatt szívok
ezek arra mennek, hogy jó legyen a statjuk
énmeg kiálok akár a második ellen is és addig nyomom mig le nem verem
van amikor másodikra van mikor elsőre van mikor 6-odikra -
ez az egész ONLINE egy nagy bajnokság? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezek a Milanosok tök gyávák
egyik 276. 219 meccset nyert de alig rúg kapura egy kiugratásból egy helyzete van azt belövi
aztán Dida repülget egyik saroktól a másikig
rúgok mindent lesgóltól kapufáig
de nem mer kiállni új meccsre
Jön egy másik első meccsen többet támad de kihúzom 11-esekkel nyerek najó
visszavágót akar picinyem
abban első félidőben nem rúg kapura (stat rulez)
aztán kettőt lő a semmiből és már nincs nagyon idő
ezis lelép szó nélkül utánna
mért ilyen gyávák?
grrrrrrrrrrrr
egyel megyek de fordit -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD áz -
ja kicsit faszság ez na de mindegy -
jameg van a tolouse-ba egy csávó:emana :DDD
még 80sincs a dribble acc.ja,de emgtudja sinálni a flipflapot :DDDakkoravicc -
mondjuk az a vicc benne hogy hiába tudja a flipflapot,elesik a saját lábába 
mondjuk sokszor ronaldo is elriontja,pedig jól cselez,de oylan 95-96dribble acc.nak kell minimum lennie ohgy megcsinálja rendesen :D
szal elég hülyeség.... -
zsír majd nyomom -
takahara -
melyik tudja a flipflapot?mpenza? -
na az jó választás (y)
van aapbol egy világklasszis középpályásod,egy flipflapot tudó csatárod(:D)meg egy lefejelhetetlen védőd :D -
na hamburggal kezdtem jo lesz ez -
tiszta fm de szerinted kivel nyomjam? -
ugyértem hogy ne nagycsapattal menj ml-be :)
mert ugy semmi értelme
ugy a fasza hogyha egy kis csapatot hozol fel a semmiből -
mert?még mehet egy uj mert nem vittem sokat de kivel lenne jo és mér ne barca? -
ne barcával nyomd ml-be szvsz -
joak én is uj mlt kezdtem barcával 5*-on 1x,1 vereség 2 győzelem eddig -
kezdtem uj ml-t psv-vel,mert elvesztek a mentéseim,elsőp meccsen sikerült 2szép golt lőni(ahhoz képest hogy nagyon gyenge éertékek vannak a játékosoknak)
-
jól fog működni, csak a rosternak kell egyeznie
neked is Boldog Karácsonyt -
Sziasztok megszeretném venni a PES5 játékot csak 1 kérdésem van,hogy a superpatch-el hogy fog müködni?vagyis,ha most kimentem a 0_text-emet meg a 0_soundomat és oda beillasztem akkor az jó lesz?köszi és boldog karácsonyt mindenkinek. -
nemtudom publikus-e Wolf irt nekem egy priviüzit
The Wolf
[TristanAbbott7]
Football Hero
--------------------------------------------------------------------------------
Hey, I put together the whole English version of PES5 PC with the new Superpatch 2.0 pre-applied for easy install. It's pretty useful to burn to a DVD as it's the whole game with the patch included fresh from the install. Everything is there including the newest self-installing option file and the newest LOD Mixer to improve the graphics.
http://www.mininova.org/tor/184232
Have a great Christmas and New Years
The Wolf
__________________ -
jegi07 #14320 Én se tudom ki mondott ilyeneket
-
Amúgy egyszer tudnám meg, hogy ezeket a hülyeségeket ki terjeszti. -
Juve nem az enyém sajnos
De ígyse sokan tudják megverni PP -
Nagyon sajnálom akkor.
Pedig úgy örültem, hogy tudok majd ellenetek nyomni.
Főleg Brekit meg a Juvéját picsáznám már ki.
:DDD