81526
-
hogy bezárják a servert?
amúgy jóétvágyat P -
Előtte egy Milanost vertem úgy hogy első percben a félpályánál letaroltam sárga beiveélsből gól
Mondom jól kezdődik.
Irt valami olyat, hogy küldi a fiát játszani.
Mondom anyád
Kiegyenlítettem beírtam, hogy Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Megint lő egyet kettő egy oda, megint a szöveg mendom kezdesz kiakasztani.
Bevertem neki egy egyenlítőt majd nedved Olyan David Plattes gólt lő nemtudom ki emléxik rá a belgák ellen lőtte annó.
Szval 3-2 ide a srác visszavágót nem forszírozott PP -
jajó...amúgy mostmár megy a netes gém, és nagyon faja :D...lőttem egy jó kis Ronaldinho szabadrúgásgólt is...
úgyhogy nagyon örülök, érdemes volt megvenni...amúgy elolvastátok, hogy a kézikönyv mit ír a kézikönyv az 58. oldal/Megjegyzések a szoftver használatához.. beekezdés alatt?? huhh, ha az bekövetkezik, akkor lerágom a tökömről a szőrt...
-
mindenkinek aki piros x-eket rak be -
pontszámom nő százalékom stagnál
játszottam most egy sráccal
első meccsen két 11-est kapot az elsőnél álltam a vonalon futtában belémakadt
kapufát lőttem minden a végén belőtt mégegyet
mondom ilyen nincs, szerencsére nem menekülős volt visszavágó
félidőben egy beivelése volt abból 1-0 oda
elkezdek támadni egy kontra szorítom kifele a csatárát ellövi 2-0
átállok támadóra megint egy ívelés 3 oda
Mondom ha most lelép elszáll az agyam.
Szerencsére nem, vhogy nem tudtam ellene játszani az egy-egyeknél vagy vhogy ellőkött vagy szabad.
Nem értem ezeket, hogy csinálják.
Mindenesetre ezt csak 1-0-ra nyerte mert kapufát lőttem megint.
Na mondom mégegy
Ez már az enyém volt elsőnél sak matra kijátszottam még a kapus mellett is lepasszoltam és üres kapuba be, elkezdett mit az örült támadni nem nagyon tudtam a labdát tartani.
De kezdtem belejönni és veszélyes kontráim voltak egyiknél a hosszúra íveltem és Ibra asszem éles szögből fél embernyit emelkedve lefejelte a főldről pedig gyönmyörűen bepattant.
Nagyon szép gól volt mindkettő neki is annyira tetszettek, hogy felvett a friendsre míg néztem PP
Aztán azt mondta elfáradt :-) -
jegi -
Ez most kinek szól? -
figyi van egy ilyen, hogy html gyakorlás ott gyakorolj
állandóan törölgethetem -
két napja sincs, hogy kilinkeltem
#14008 -
nem általában a free 1-be megyek csak tele van -
Kilinkelnéd?? A www.pesfan.com-on már régóta regisztrálva vok, de nem tudok most belépni a downloads menüpontba... -
"Englishben a Free Lobby 2-ben vagyok"
mindig oda lépsz be? -
mindenhova írj vmit -
már kétfajta superpatch roster van
én a pesfan online rostert használom azzal jó -
Bakker, most egy superpatchessel akartam játszani, de ott is connection lost! áááá...vki nem szeretne velem játszani?? Vagy megbeszélni, mit hogyan hova? Ha vki lenne olyan szíves: msn: [email protected] , vagy ICQ: 301-811-978
-
Hopsz a #14140 ment! -
Itt mi a titka a regisztrációnak mert nekem mindig visszalép és ez írja.
podaj nazwe kraju, w którym mieszkasz! -
És melyik szobában szokott lenni a legtöbb superpatches? A válaszodat kösz!! -
Gabe18 #14175 Hát akkor vagy keresel olyat akinek szintén fent van a patch,általában a nyitott szoba nevébe belerakják akiknek fent van (superpatch,superpatch only,effélék).
Vagy visszarakod az "unknow_00022" BIN file-t. -
Ja, és ha segítetek, és betudok jutni egy játékba, szívesen játszom bárkivel...amúgy Superpatch 1.0 van fenn. -
Breki! Vagy vki! Megvettem a játékot, regisztráltam magam, elindítottam egy gémet, de a mezválasztás után kilép (connection lost)...gondolom, ez roster-probléma. Adnátok egy linket, hogy milyen rostert használjak, és hogy hogyan rakjam be azt a játékba, hogy ne legyen szakadás?? -
akkor érdemes letölteni, ha nem akarok updatelgetni 2*? :) -
ugyanaz -
ezt találtam.. :)
Superpatch 2.0 lol? vélemény?
-
Rossi1 #14168 Ismerős a helyzet..:))) Kérdezd meg Breki-t tavaly mennyit zaklattam a kérdéseimmel, nekem sem ment. Én nem rég olvastam ezt és ez alapján simán működött. Annyi, hogy ide töltöm fel: http://iaro.srv.hu/
ez alapján csinálom: http://forum.fifahungary.com/viewtopic.php?t=1452&postdays=0&postorder=desc&start=600 -
jegi07 #14167 rossi te hogy csinálod hogy igy berakod simán a videóidat?
az enyémeket nem tudom igy berakni meg nem is sikerül igy összevágni mert kiveszek kockákat és olyan gyors lesz mint állat -
grat :)
Vannak itt mákok, pechek :P -
Rossi1 #14165 váháá..:) -
Rossi1 #14164 -
Rossi1 #14163 nem értem miért nem megy..:((( -
Rossi1 #14161 Csaó!
Eddigi legjobb meccsem Ml-ben 5*-on BL elődöntő a Barca ellen. Első meccs Barca- Milan 1:1. De nagy mákom volt...:)
Ők vezettek, de Adriano megmutatta...:)
-
jegi07 #14160 elindított az autorunt és ott irja hogy regisztracion valami
oda katintasz és értelem szerűen végigcsinálod -
jegi07 #14159 jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj igen azért +bocsi megint elfelejtettem
-
sztem csak 1 szavaddal lesz baja... "b" :F -
jegi07 #14157 Indítok 1 pes5 online bajnokságot ,akinek van kedve az jöhet.Bocsi breki remélem nem haragszol hogy beirtam ezt az infót ide ,tudom hogy nem kapcsolódik a témához.
oldal:jegi07.cjb.hu
msn:[email protected] -
vhogy sikerült----én vok a hülye... -
Breki, hogy a francba lehet ide beregisztrálni Semmit nem értek.... -
én csak multizom -
Breki, ha felteszem superpatcht (és ugye új options file), akkor elvesznek a single mentéseim? Vagy azt nem lehet kimenekíteni vhova? (v. nem is az tartalmazza, nemtom) -
a többi biztos