7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Én egy M.United-es ellen játszottam.Félidőig minden rendben,kiegyenlitett meccs,talán kicsit többet támadok,de igazságos 0-0 a félidő.Fordulás után az addig riccenés mentes meccsen oriási lag keletkezik.Nem értem ez hogy van néhány ember ellen,egy csomó ideig jó,aztán olyan lag hogy szörnyű.70. percig tartom magam,akkor lő egy gólt.Ezen még fel se idegesitem magam,a lag miatt már tehetetlen vagyok.Na de ekkor ember új "taktikát" választ.Labdával kimegy az oldalvonalig,ott megáll,és ott huzogatja jobbra ballra.Egy tapodtat nem jön előre,se hátra,csak huz ide-oda ha rámegyek.Hát egy darabig kergettem,de vagy nem tudtam elvenni tőle vagy szabálytalanság lett.A lag miatt eleve alig volt esélyem szerelni.Ha elvettem és visszaszerezte kezdődött elölről.Na akkor már ideges lettem,megáltam én is,ő is,aztán vagy 20 másodpercig senki nem mozdult.Ha közel mentem megint huzta jobbra,huzta ballra,szabálytalanság.Szabadrúgást leguritja,kezdi elölről.Na a végén elhatároztam hogy a meccs végeztével valami ékes káromkodást összetákolok angol nyelven,melyben az összes rokonsága benne lesz (kezdve és kiemelve az édes jó anyukájával) és azt ráömlesztem...
    Végén még rugott egyet,de akkor már nem is mozogtam,akkor egy nagy LOL beirással élvezkedett.Végén inkább otthagytam szitkozodás nélkül...