81526
-
igen de nem fizetem P -
Etelkozi Vata #15568 Sztem jól tolod, sokkal jobban játszottál, mint én, csak szenvedtem, meg néha cifrákat mondtam (nem rád, csak elfogott a versenyláz).
Breki elleni meccseken is mondtam azért a magamét, főleg ordító ziccerek elpuskázásakor.
Azért tegnap este 6-tól éjfélig játszottam, nagyon dúrva!!!!! -
Oksa, fél 7 körül nekem is jó Breki.
Kiváncsi leszek a kapcsolatra...
No meg arra is, mennyire tolod durván.. Azt hiszem a meccsek után biztosan lesz motiváció a fejlődésre, h. én is tudjam jól tolni. :) -
Breki szted nekem télleg kéne egy rendes vidikari az integrált helyett? -
Lehet róla szó, bár inkább offline gyakorolnék. a Játékélmény kisebb, de az EXP az 2-3* annyi offlineban, mert ott folyton nálam a labda, és tudok bármit csinálni :P
De majd 1-2 hét múlva talán berögzülnek az alapgombok, főleg ha ennyit kockulok mellette...
Utána meg még kéne a többi gomb :P
De azért 1-2 online biztos belefér, akkor úgyse a gombokra figyelek, lehet az még jobban ösztönözne a beégetésre :P -
oké de előtte szeretném megnézni petivel akad-e
fél 7 körül jó nekem illetve BK után -
Etelkozi Vata #15563 Ma este visszavágók?
Bár már annyiszor visszavágtunk egymásnak. De nálam lesz egy barátom is este, offline már jól tolja, kiváncsi vagyok, mit tudna ellenetek.
Felváltva fogjuk játszani (hála a három regisztrációs slotnak) -
Szerintem ez nem megoldás...És ezt inkább nem szövögetném tovább, te is sejtheted miért :))) -
bocsi
lehet le kéne szabályoznom mindig akkorára mint akivel játszok -
Etelkozi Vata #15560 Kéretik egy T-vel írni a nevem! Köszönöm!
Nekem tényleg nem laggolt, csak egyszer egy külföldi ellen, de ellenetek nem. -
nincs köze a rosterhez és igen egyesével lehet -
ezeket egyenként kell berakni ? -
Kemény, legalább most ez is lesz. :)
Amúgy ha az alap roster van fenn, akkor is jó ez? az még egy régebbi játékosállapot, vagy az mind1? :) -
Numbers & letters Collection
100% National teams
100% Premier League (+ chelsea & Liverpool Champions)
100% LFP France Ligue1
100% Bundesliga (18/18)
100% Serie A (18/20 - sampdoria & lazio)
11% Eredivisie (Ajax & PSV)
100% LFP Spain La Liga
100% Other Teams A & B
Correct licenced numbers:
England national team
lazio
sampdoria
djugardgens
rosenborg
dinamo kyev
Special Puma:
Puma numbers Red-creme/white-creme:
Austria
czech republic
poland
switzerland
Puma numbers green/white
ivory coast
Puma red-silver/white-silver
tunisia
THANKS to Tim7, higgs, kel, JJ, PESmaker, Edmundo, OPM, FabioS79, Paul.S, jkoeppcfc, the_thing, ...
in name of folder have the tool that u need use for insert those numbers
WEPD - WE Picture Decoder
GGS - Game Graphic Studio
klikk -
az késő -
Este fél 11 után vagyok mert sajna dolgozom
-
pontosan...
elméletben :)
a gyakorlat meg priviben.. :P -
lehet hogy amikor külföldivel játszok akinek jobb a nete ezért nem akad mert jobb mint az enyém -
szvsz a letöltő sáv elég.
a feltöltő a szűk keresztmetszet, hiszen nem 1 serverre kapcsolódsz, hanem egymáshoz... és hiába töltesz le 2048cal, ha 128kval küldi neked a labda helyzetét a srác (meg a játékosait)....
és ebben az esetben nem ő fog akadni hanem te:P
és akkor sem fog akadni, amikor te küldöd neki, mert neki 512es letöltő sáva pont annyira jó, mint amennyivel küldesz neki adatot...
Az esélyegyenlőség elvén alapulva erre tudok gondolni... hogy félidőnként más a "host"...
De ezt te ültetted a fejembe ezzel a 2 félidős dologgal... egyszerű, letesztelhetjük... Majd priviben megdumálhatjuk, már megvan hogyan lehet :)) -
hája, külföldön izmosabb a net :P
pl. mikor CSztem, az osztrák szerverek sokkal jobbak voltak, mint a magyarok :P
Majd 2en kéne kipróbáljuk, azonos feltöltési, letöltési sávval.. szerintem ha 512es sáv elég, akkor 2 akadásmentes félidőt fogunk nyomni. -
igen ez érdekes mert Vatta úré 512-es enyim 2048-as és érdekes módon neki egyszer sem akadt nálam meg olyan volt, hogy amikor én csináltam a szobát első félidő jó második akadt
amikor pedig ő elsőben vhogy kicsitt gyorsabb az egész játék kis akadásokkal néha bedurvul a második viszont szintén jó -
Eddig énse tapasztaltam, de úgy látszik így van érdekes módon nekem magyar játékosoknál jön elő inkább -
bár mondjuk érdekelne, mennyi átlagos adatforgalma van 1 meccsnek (kbyte/sec)...
le kén mérni :D -
Amúgy biztos a feltöltési sáv a szűk keresztmetszet ilyen helyzetben nem?
nekem 512es, ami végülis elég nagynak mondható, de pl. van 512/128as net is, ott nagyon gagyin küldi az adatot az ellenfél, akkor ha én igazodom hozzá, akkor nagyon fog laggolni.... viszont neki elméletileg mind a 2 félideje jó, mert amikor ő a "host" akkor jó neki, amikor meg tőlem fogadja (és küldi vissza gagyin), akkor is neki jó, mert én gyorsan közvetítem az infómat, meg a labda helyzetét stb...
ergo a lassabb netű így kevésbé akad, mint a gyorsabb... :D -
akkor meg főleg kapja be! :P
Én csináltam a szobát.
De mi az ,hogy jobb, rosszabb, miért nem tudja ugyanazt biztosítani??, én ezt nem értem..
Olyan a rendszer, hogy pl. 1. félidőben hozzám igazodik a másik játékos nete, ill. 2. ban meg én igazodom hozzá??
Nekem volt, h. mind2 félidő szar volt... :D
Szóval olyan nem volt, csak tegnap, hogy 1ik félidő full szinte lan sebességű, másik meg nagyon szar.
Olyan volt hogy nagyon kicsit szar, és szar... :D -
a rendszeren az internetszolgáltatást értem
-
akkor te csináltad a szobát?
a másiknál meg ő
úgy látszik úgy van a rendszer hogy aki a szobát csinálja annak az első a jobb -
Akkor rendszer kapjabe :P
Őőő, a vége felé picit akadt, de az eleje jó volt. Aztán utána kevésbé akadt.. de amikor connection lost volt, akkor eléggé káoszos volt, azért is akartam defenset állítani, mert sok volt a késés, féltem, h. simán ellép a védők mellett... aztán meg is szakadt. :( Ha tudnám mi ez, megoldanám.. lehet újrainstallálom winfost, elég lassú már, csak ahhoz most nincs kedvem.
Amúgy játszottam 1 külföldivel is, 1. félidő FULL jó!! és irányítottam is a meccset. Szünetben megkérdezi: do you have lagg? mondom not too much, you? erre: little. 2. félidő kijövünk: FULL akadás!! ki is kaptam, bár nem sokon múlott az se :P
Az ilyeneket nem értem! Vagy ő mahinál valamit, vagy vmi hihetetlen szivatást nyom KONAMI... Mert tényleg 1. félidő olyan volt szinte, mintha offlineban nyomnám, láttam minden cselt, akkor mozdult ember, amikor nyomtam, utána meg 1 Seces késéssel mozogtam, a szögletnél jó látni... megnyomtam analógot balra, 1 sec eltelik, akkor mozdul a játékos... Mondjuk nem rossz, de 1 sec elég sok a gyors játéknál, sajna le kell játszani előre egész meccset :P -
nem a rendszered csinálta
hát ha két napja van gamepadod és vezetsz VAtta ellen az becsülendő
Tényleg nem akadt?
nekem egy félidő mindig akadt vele ő meg azt mondja neki végig jó volt -
Nem rossz nem rossz :D
1-et én is szivesen nyomnék, bár nem hinném, hogy túl élvezetes lenne, bár a statod növelné. :D -
hát amikor írta, hogy connection lost.. most álljak még ott és nézzem órákig???
akkor csinálta, amikor 80. percben, mikor vezetésre álltam, cseréltem 2 friss embert + beraktam defense onlyra a csapatot.......
visszalépek, és feketeség.. és connection lost.
mondjuk tök mind1, az eredmény nem érdekes, nemvok statbuzi. Persze jobban örülnék a jobbnak, de pont ilyenek miatt butaság lenne ezen idegeskedni. Ha tudok nyerni, akkor úgyis feljebb kerülök, mert több pont jár a győzelemért, mint vesztés mínusz...
Amúgy én még amúgy is fényévekre vagyok a jó játéktól :)))
Az analógot lassan lassan kezdem érezni, és azt csinálja amit akarok, de még mindig van hogy nem találom a megfelelő irányt, és a játék alapján korrigálok, no meg belezavarodok.
a passz gomb az már megy, bár még mindig az van, hogy ha mást akarok csinálni mint passz, akkor is azt nyomom le a 10. passz után :PP
de mondjuk 2 napja van gémpad, szal nem csodálkozom. Egyébként meglepően gyorsan sikerült a full alapot megszokni, ami arra jó, hogy idegeskedés helyett élvezem a 2*-ot... És még onlineban se maradtam nagyon alul, bár a magabiztos irányítástól (alapoknál is) még nagyon messze vagyok.. :D -
akkor nem lenne mit pletyizned P -
ideje újra játszanunk
de nem egészen értem hétfőn adják a rangsorfrissítést
jó lenne tudni hány pontnál adja a DIv1-et nekem most 4400 körül van -
akkor te léptél ki -
Gabe18 #15535 Ilyen statisztikát...
Én meg annak örülök most hogy végre sikerült 4 meccset nyernem zsinórban,ami az elmult időszakot figyelembevéve óriási formajavulás... -
Végre elörébb léptem a D1-be
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060111/K_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bizony... :) -
Gabe18 #15532 Akkor te ugy játszol irányitóval mint én billentyűzettel... -
Jah, de még gyakorolnom kell, hogy legalább az alap funkciókat tudjam..
néha még a futás is nehéz :DD
a passz gomb, és a lövésgomb megy, bár néha a lövésgombot is összekevertem a passzal :D
És akkor még hány gomb van, amit messziről elkerülök.... :P -
amúgy néha nagyon összevissza nyomkodtam a gombokat :PP
láttad mikor indítani akartam embert? na akkor háromszöget akartam volna nyomni, hogy szöktessen laposan, de csak a magaspasszt nyomtam le 3* is egymás után :(
Meg apróságok, de szerencsére azért hozták a fiúk a formájukat :D
Mondjuk Juventussal nem nehéz, szinte vonzzák a labdát :)) nemtom hogy , de atom csávókból állnak.
mondjuk a Chelseat se kell félteni :D
Jóccaka