7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Akkor rendszer kapjabe :P

Őőő, a vége felé picit akadt, de az eleje jó volt. Aztán utána kevésbé akadt.. de amikor connection lost volt, akkor eléggé káoszos volt, azért is akartam defenset állítani, mert sok volt a késés, féltem, h. simán ellép a védők mellett... aztán meg is szakadt. :( Ha tudnám mi ez, megoldanám.. lehet újrainstallálom winfost, elég lassú már, csak ahhoz most nincs kedvem.

Amúgy játszottam 1 külföldivel is, 1. félidő FULL jó!! és irányítottam is a meccset. Szünetben megkérdezi: do you have lagg? mondom not too much, you? erre: little. 2. félidő kijövünk: FULL akadás!! ki is kaptam, bár nem sokon múlott az se :P

Az ilyeneket nem értem! Vagy ő mahinál valamit, vagy vmi hihetetlen szivatást nyom KONAMI... Mert tényleg 1. félidő olyan volt szinte, mintha offlineban nyomnám, láttam minden cselt, akkor mozdult ember, amikor nyomtam, utána meg 1 Seces késéssel mozogtam, a szögletnél jó látni... megnyomtam analógot balra, 1 sec eltelik, akkor mozdul a játékos... Mondjuk nem rossz, de 1 sec elég sok a gyors játéknál, sajna le kell játszani előre egész meccset :P