81526
-
#81075 Videón.
-
#81074 Advanced shoot: (gondolom azt használod)
Amikor megy fel a lövés csík, akkor az iránygombokkal a SAJÁT kapud irányába mutató kurzorokat használd. És ilyenkor lefele lő. Úgy kell elképzelni, mintha a gamepad "D-pad"-jára(iránygombok) rá lenne forgatva az ellen kapuja, jobbra kilencven fokkal. Ha ezt érted (jó hülyén magyaráztam), akkor onnantól logikus, bár nekem nehéz megszoknom. Ha analóg kart használsz irányításnál, ott is ez a módszer érvényes. Billentyűzetnél gondolom szintén ez az eljárás (nyílbillentyűk), csak ugye ott kevesebb a célzási lehetőség (mivel 4 kurzor van csak).
Gamepad példa:
Dpaddal irányítasz. Jobbra támadsz, és a kapu jobb alsó sarkába célzol. Nyomod a lövést, töltődik a csík, és közben nyomod a Dpad bal felső csücskét. Ha ráképzeled a kaput, 90 fokkal elforgatva, akkor az pont kiadja a jobb alsót. Na kb így :) -
Balázs 17 #81073 master leagueben meccs előtt van ilyen lehetőség, hogy coach mode vagy my clubban külön egy SIM rész erre -
#81072 Évek óta nem peseztem (inkább a Fifa ment), hogy a francba kell laposan lőni? Szinte minden kapufa, vagy az égbe lövöm (néha azért beakad). -
gooooliath #81071 akkor légyszives írd le a pes 15ben hogyan kell coach modban játsani?! mert telepitettem ma,de semmit nem látok hogy hol lehetne így tolni a géjmt :( -
Balázs 17 #81070 de lehet -
gooooliath #81069 sziasztok... csak egy kérdésem lenne.. az uj pes 15 és 16on manager modban játszani nem lehet már? ugy értem hogy a gépek játszanak egymás ellen én csak a formáciot és a taktikat kezelem egyiknél..?! -
#81068 Ezek a patch-ek a játékmenetbe is belenyúlnak? Ha igen, mennyivel jobb így? -
#81067 PTE patchet feltettem és elismerésem. Ők nem mondják rá hogy 1.0, ha nem az. Angol másodosztályban végre nem a tavalyi mezek vannak, a mezválasztó szín alul is rendben van (ez segít a gépnek kiválasztani a 2 mezt ugye) -
#81066 Van pár újabb hiba amit észrevettem. Kirúgásnál passz esetén hiába érsz oda a játékossal az ellenfél játékosa előtt a labdához a 16oson kívül már, elengedi. Valaki megmondhatná a konaminak, hogy ilyen szabály nincs...
A másik és ez a nagyobb hiba, van egy taktika amivel gólt lehet simán szerezni az ellenfél ellen:
- szabálytalankodj az ő térfelén valahol
- a legközelebbi játékostól el kell távolodni
- amikor elindul a szabadrúgást elvégző játékos akkor rá kell futni a legközelebbi játékosra mert 100% hogy neki passzolja
- tied a labda és egyedül vezetheted a kapura mert a szabadrúgást elvégző áll és néz
Ez főleg úgy jó ha a 16os környékén csinálod, mert ott a kapus végzi el. -
#81065 Jaja már van, én is most raktam fel és teljesen jó lett!
A MU-ban már mindenki a helyén :D Depay, Martial stb :) -
#81064 Nah, van már 2016hoz is? A 2015höz az volt a legjobb, még szeptemberben is csináltak transfer update-t -
klinsmann #81063 PTE patch -
#81062 Láttam valami speckó leírást hozzá amivel azt írták működik. Próbálni nem próbáltam -
saviola8321 #81061 Melyik az a patch ami jelen pillanatban a legjobbnak mondható és érdemes felrakni? Vagy esetleg még érdemes várni kicsit? -
saviola8321 #81060 Olyan kérdésem lenne hogy igaz tört játékkal online nem tudok játszani azokban a bizonyos ligákban? -
#81059 PS4en más grafikus motor van. A videók alapján ps4en a textúra is új és jóval magasabb felbontású ami a plusz effektek miatt ps4en még szebb. Mivel ps4 szintű terhelést már pc is tud, ezért tényleg nincs mentsége rá a konaminak hogy nem csinálta meg a portot. Előbb utóbb úgy is meg kell csinálniuk és a pénz így is úgy is elmegy rá -
Rdinho10 #81058 http://www.operationsports.com/forums/pro-evolution-soccer/855646-pes-2016-sim-settings.html
Egyebkent itt mindent megtalalsz,komolyan foglalkoznak vele. -
Rdinho10 #81057 Tedd azt en most lettem kesz:)az osszes kapus defense prowess erteket felhuztam,igy mar komolyabb az egesz meg top playeren is,es persze -1sebesseggel! Komoly meccseket tolok,eddig superstaron voltam normal sebessegnel,de -1en mar nehezebb,igy levettem top playerre.azert egy 65 erteku kapusnal ez a beallitas sem tesz csodat,de erezhetoen sokkal jobban vedenek! -
TomStorm #81056 A -1 speed máris sokkal jobb!!Nagyon sokat számít.Végre van foci!Lehet cselezni el se hiszem..
Mondjuk kapusom még mindig egy f.s úgyhogy húzom is neki a statot:))
Köszi a tippet! -
TomStorm #81055 Ezt azért még kipróbálom!!Érdekesen hangzik -
PeetMondoo #81054 (Ez mellékes ugyan..de.) Pont wc-n ültem, mikor kipattant a fejemből... A PC-s PES kicsit olyan, mint ha megcsinálnák a fejlesztők-készítők és kb 2 meccset lejátszanának vele vagy még annyit se... :D -
#81053 nem értem pc-n is miért nem lehet olyan szép zöld füvet csinálni, mint ps4-en, pc-n olyan fakó a fű.. -
Zoolee1976 #81052 A gép ellen a 2015 még kihívás volt max erősségen,most ha olyanja van akkor topp playeren is elver bármit csinálhatok!
Online nyertem már legfeljebb rangsorolt játékosok ellen,de ez a gép általi betáplált csalás kiveszi az élmény faktort a játékból.
Eddig megvettem ha ez így marad nem fogom,mert ez így egy kalap sz.r.
Hiába a sok újítás amikor a lelkét ölték meg a játéknak!
Ki mit nézne?Egy izgalmas fordulatos tanulságos filmet 480p be,vagy egy unalmas lélektelen modern kori "terméket" full HD ban?
Én a rosszabb képminőségre szavazok magasabb élmény faktorral,mert így ebben az állapotában a PES 2016-ot a PES- 6 is alázza,nem kicsit,NAGYON!!! -
#81051 Ismerős szitu, nagyon ismerős :)
Az a baj, ha lejjebb veszem nincs kihívás. Azzal viszont lehet csalni, ha már a gép is csal, hogy bekapcsolom az asszisztokat....csak az meg nem élmény. -
Rdinho10 #81050 hát ha van lehetőség és muszáj akkor igen! így legalább nem vízilabda eredmények vannak.
Online-nal még nem foglalkoztam...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2015.10.03. 14:38:40 -
#81049 Nah, most volt egy meccs 12 percesen. 4-0ra megyek, 5-4re fordít olyan gólokkal hogy letagadni sem lehetne, majd a szokásos, hagy nyerni 6-5re -
Balázs 17 #81048 kifizetsz 20k a jatekert es meg ilyen hulyesegekkel kell szarakodnod, hogy vmiyen szinten elvezd a jatekot... no comment
es aki online akar jatszani? -
yamato41 #81047 Nem tudom, hogy miért csodálkoztok. Évek óta ez van: csalások és bugok. Ezt szajkózom már a newgen gameplay óta.
Ez a gameplay kukába való. Még mindig fényévekkel jobb, mint a fifa, de nagyon messze áll a jótól. -
#81046 Az biztos, hogy szupersztáron csal, erre itt az alsó kép amit csatolok. Sokszor érezni azt, hogy a következő percekben ki fog egyenlíteni és ki is egyenlít akár 2 gólról is, nem tudsz mit csinálni. Egyszerűen fogja és ad egy 50 méteres passzt amit a védőd nem követ le, nincs játékos aki meg tudja állítani. Ismétlem, szupersztáron.
Itt a Birminghammal voltam, már az elején éreztem azt, hogy ez érdekes meccs lesz, jöttek az 50 méteres indítások dögivel és a kapás gólok ezekből. Egy 12 perces meccsen meg van hogy mikor enged gólt lőni a gép, érezni lehet viszont utána majdnem mindig kiegyenlít. Így a végén mindig 4-3 meg hasonló győzelmek szoktak születni.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.10.03. 11:48:11 -
Rdinho10 #81045 Fifaval meg szarabbul jarsz...kartonemberek,fizika nulla,szaladgalos osszevisszasag. En offline levettem a sebesseget -1re,pass 1,top player fokozat,jatek kapusai defense prowess ertekei 99-re felveve(nem volt kis melo,de megerte).Hatalmas vedesek es elvezetes meccsek. nalam itt kezdodik a foci! -
korbin555 #81044 Nem hinném, hogy csalna a gép. Könnyű fokozaton bucira vertem, de nem reklamált, hogy csalok. Nehézen meg a gép oktatott engem, de keményen. Meg kellett találnom az egyensúlyt. Az én szintem a regular, valamint levettem a passz és lövés rásegítést. Túl vagyok két szezonon ML módban, és most toltam le egy szezont BAL módban egy 72-es csatárral. Egész jól szórakoztam. Néha káromkodtam is, de a gép arról nem tehet, hogy ügyetlen vagyok.
Távol van ez attól, hogy élvezhetetlen lenne. És a csalástól is. Egyszerűen vannak hibái, ennyi. A PES 2035 talán már hibátlan lesz. Pár hét időtöltésre meg jó így is. A FIFA dettó ugyanez. Annak is mindig megvoltak a hülyeségei, és meg is maradnak. -
TomStorm #81043 Szerintem meg csal mint a fene.Pont ma lett elegem az egész játékból.Egyszerüen csal.Co-op meg olyan borzasztóan fos meccseket játszunk,hogy inkább kidobnám a lemezt.De digit.van meg PS4-re így simán letörlöm.
Hétfőn jön a Fifa.Nekem ebből elegem van.
Pes2015 még játszottam sokat de ez iszonyat idegesítő így 2 hét után.
Bíró mintha nem is lenne a játékban.Se kapus,egyszerüen olyan béna mind mintha egy másik játékos állna a kapuban.NÁLAM!Az ellenfél lóf..z kapusa meg úgy bravúrozik,hogy nagyon és mind1 ki az akár egy másod osztály utolsó kapusa is lehet az is kivéd mindent.Hagyjuk már,ilyen nincs..
Elegem van,hogy felidegesít minden pillanata a játéknak.
Skip.. -
Szilcsio77 #81042 Konzolon teljesen élvezhető simán nagyon jó szerintem :-) -
Zoolee1976 #81041 Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogy csak pc-n élvezhetetlen a játék az al csalása miatt vagy ez jellemző a konzol verzióra is?
Válaszaitokat előre is köszi! -
#81040 Link
Nekem ez vált be... -
Sanyicucu #81039 Sziasztok! Van már 100%-os átigazolásos patch és melyik a jó? -
#81038 Sweet fx-el csak eltakarni lehet ami nem szép. Sajnos én hajlamos vagyok ezt észrevenni. -
#81037 Nálam idén a fifa van annyival jobb grafikában, de annyival nem rosszabb játékmenetben (ha értitek mire gondolok), hogy azt válasszam.
Az idei pes is nagyot ugrott, de inkább csak ps4-en. -
#81036 az azért meglepne, mert ugyan az a motor hajtja mindkettőt és pc-n tudsz használni sweetfx-et...