81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• unrealnoise
    Messze baromság, de mindegy... Mármint én is játszottam a PES16-al, és azért ezt alfának nevezni... Nem tökéletes, de gameplayre sokkal jobb mint a FIFA. Ha ez alfa, akkor a FIFA mi? :D pre-alfa?

Nevetséges az ilyen szintű "rajongói" szubjektivitás.

Jah és biztos egy pre-alfa gém nyerné a gamescomon a legjobb sportjáték címét. :D AHHAAAA. :D
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.02.11. 09:28:58
  • yamato41
    Szerintem szerződtették Tokodyt a gameplay teambe.
    (Mit vársz egy bughalmaztól? Jelen állapotban a PES még alfa sem...)
  • korbin555
    Nem akartam hinni a szememnek.

• korbin555
    Szintén zenész. Az emberem fél éveket hagy ki sérülések miatt. 3 hónap, 4 hónap, számtalanszor 1 hónap. Felépül, már rúgják is le. 3. szezonban a legmagasabb átlaga volt a csapatban, (Ingolstadt) szórta a gólpasszokat, de lapátra került. A Maritimo igazolta le, de megint sérült. Tele van ezzel a hócipőm. Értem én, hogy a sérülés a játék része, de ennyire? Ha gameplay-t akarok nézni, arra ott a YouTube. (3 a sérülés értéke. Nem tudom ez jó-e vagy nem.)

A másik meg, ha éppen játszik, csatár létére középpályán játszik. Nem is az a posztja, mi a francért kell ott játszania? Ha középpályást akartam volna, azt csinálok. Mindegy. Elkezdtem egy Master League karriert. Ott legalább én döntök...
  • yamato41
    Megvettem. Verem a fejem a falba. Kár volt, tiszta pénzkidobás...
  • [HUN]FaTaL
    Engem csak a fos kapusok idegesítenek, vicc, hogy ezt még nem javították ki. Elképesztő, hogy szinte semmit sem védenek.
  • Balázs 17
    max ha haver ellen játszol vagy ismerős ellen :D
    mert tényleg mindenhol csak azt olvasom, hogy mennyire csal a sok féreg, ráadásul nem is kell hozzá semmi, csak betolni egy torrentet és már szét is kapcsol wtf???

fifával kezdtem idén, de megjelenés után 2 héttel szétbarmolta az EA és visszacsinálta a full árkád szarját, pedig addig elképesztően élvezetes volt játszani
    de gondolom vérpistik lázadni kezdtek és hát kell a bevétel =)

max majd virágboltból kikölcsönzöm pes-t, aztán megnézem milyen, aztán majd a 2017 (megint...):D
  • tobias88
    Vedd meg, online nagyon élvezetes...
  • yamato41
    Én csak egy jó fociszimulátort szeretnék. A PES nem az, a fifa nem szimulátor (és nem is jó játék, így 30 fölött). Az FM remek menedzser (tehát nem megugorhatatlan a "focis" mércém). Olvasgatva a fórumokat nem túl nagy a pest használók köre és elég sok az elégedetlen. Sajnos a pes félkész. Sőt, 10%-ban kész. Ígéretes, de így még mindig bughalmaz. Online talán mindkét félnek ugyanannyira bugos, talán jobban élvezhető, de offline sajnos nagyon nagy mellélövés. A PES a korábbi darabjaival saját magának állított magas mércét nem tudja megugorni jó régóta.
  • eddie
    Ha viszont yamató41-re hallgatna mindenki, akkor senki nem játszana a játékkal. Egyszóval Yamato még mindig nem került ki a saját maga felállított zsákutcájából.
  • yamato41
    Egy szóval szar. A gép csal. Van egy random csalásfaktor, amit nem tudsz befolyásolni. Ha neked rossz értéked dob ki, akkor simán bever a tökutolsó csapat is egy ötöst neked. Az irányítás lassú, nem reagálnak a játékosok időben. Ha a csalásfaktor neked jó, akkor a legnehezebb fokozaton is nagyon könnyű a legjobb csapat ellen. Egyszóval a PES nem került ki a zsákutcából a 2016-tal, amiben már hosszú évek óta van. Vagy csak a léc túl magas, amit meg akarnak ugrani. Ha árkádra vágysz, akkor arra ott a fifa, de szimulációnak a PES nem üti meg a szintet. Viszont tudsz importálni bele csodaszép füveket...
  • Balázs 17
    Hi
    Offline játékra mennyire lenne jó a 2016? ML v BAL, esetleg gép ellen MyCLub
    Online egy másodpercre se terveznék felmenni, mert szerintem hamar agyhalált kapnék a minden 2. csaló miatt.... (egyik haver sokat játszik online, nem tudom, hogy bírja, de folyton írja, hogy megszakad a meccs amint vezet és nincs eredmény :D vicc)
    De ő nem játszik gép ellen, így nem tudok tőle infót szerzni
    Elolvastam steamen vagy 100 értékelést, de annyira megoszlik minden és mindenki az online részt szidja a grafikán kívül (ami nem érdekel), offline módról semmit nem írnak
    Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2016.01.16. 04:22:05
  • Ronaldinho
    Sziasztok!

Mit gondoltok,melyik az eddigi legjobb patch a játékhoz?

Köszi a válaszokat!
  • Ronaldinho
    Sziasztok!

Abban tudnátok segíteni,hogy ha pl. egy BL-t akarunk játszani, és egy barátommal egy csapatba szeretnénk lenni, azt hogy lehet beállítani? Van erre lehetőség? Mert barátságos meccsen engedi,de BL-be nem sikerült!
    Tudnátok erre valami megoldást javasolni?
    Előre is köszönöm!

Minden jót!
  • tobias88
    Nyilván fent van. Valamiért 1 perc alatt jön be a programjuk...
    Birmingham-es 2 szezon után elkezdtem a Barcávan legend-en, de egyből 8-0 nem túl megnyugtató. Nagyon gyenge ez az AI
  • [HUN]FaTaL
    Én PTE-t, gond nélkül működik a programjuk is. .NET 3.5 ha nincs fent tedd fel.
  • tobias88
    Ki milyen patchet használ? Feltettem a PTE 2.1-et de nem indul el a programjuk... (UI nem jön be)
  • TSowunmi
    te kis becsületes
  • unrealnoise
    megveszed steamen. egyébként nem értem miért nem kerülnek ezek a kommentek törlésre...színtiszta warez
  • tobias88
    Most már van ilyen is (gondolom valamit elcsesztek az 1.02-vel):
    Pro.Evolution.Soccer.2016.Update.v1.02.01-RELOADED

Ha eredeti akkor leszedi magától, amúgy torrent oldalról nyilván
  • Istvankahaha
    Sziasztok .
    Segítségetekre lenne szükségem olyan problémám van , hogy amikor el indítom a PES 2016-ott akkor töltődik és etszer csak ki dob .Mi lehet a baja a gép jó borja minden . Őt lettem nincs HELP Pls
  • saviola8321
    Honnan tudom letölteni az új patchet?
  • tobias88
    Van új patch, próbálta valaki?
  • PeetMondoo
    bug? :D bug?
    Utoljára szerkesztette: PeetMondoo, 2015.10.25. 14:18:24
  • Ronaldinho
    Köszönöm,sikerült! :)
  • Ronaldinho
    Köszönöm szépen! Megpróbálom! Remélem sikerülni fog!
  • yamato41
    Kipróbáltam a -1-es sebességet. Kár volt, mert így van idő figyelni, hogy milyen iszonyatosan bugyuta a gameplay és az AI és mekkora csalások vannak benne. Egy jellemző "szép" példa. 1:0 oda, a taktikám támadó. 20m-en labdát szerzünk, abban a pillanatban a labdától nem messze, de nem lesen, a labda mögött négy (!) játékosom egy kupacon ugyanazzal a mozdulattal lépett visszafelé. Csak hogy ne legyen kinek passzolni. Azt a rohadt oldalvonalat és alapvonalat még mindig nem látják a vakegér játékosok, simán scriptelt mozdulattal kivezetik. Semmivel sem jobb az idei, mint az utóbbi évek vackai.
  • tobias88
    A billentyűzetetet nem tudod kivenni. Ráteszed a controller1-re az egyiket, a többit meg a többire
  • Ronaldinho
    Sizasztok!

Kérem segítsetek abban,hogy két gamepadot hogy tudok beállítani?
    Ha Controller 1-re teszem,akkor ugye a billentyűzet helyett,azt használja,de még egyet nem tudok beállítani!
    Viszont ha Controller 2-re teszem vagy 3-ra akár,akkor meg az első a billentyűzet második egy gamepad!
    Hogy lehet úgy megcsinálni,hogy csak 2 gamepad legyen?
    Köszönöm a segítségeteket és a válaszaitokat! Illetve még szívesen fogadnám azt is,hogy szerintetek az új PES-hez milyen patchet érdemes felrakni! Köszi mindent!
  • usa911
    Hali !

Azt nem tudja véletlenül valaki , hogy olyan opt file szerkesztő amilyen a 13-hoz volt utoljára (fifa cz.) az nem lesz hozzá ?

Köszönöm
  • Breki33
    PES 2016 PESEdit v1.0 Patch by Minosta

Feature :
    – Added Bundesliga Full Team
    – Added New Ball session 15/16 (+50 ball)
    – Added New Boots (100 Boots)
    – Added New Gloves (+30 Gloves)
    – Added kits all Premier League, and Npower Championship
    – Added kits for Algeria, Egypt, Morocco, Tunisia,Argentina, Chile, Colombia, Uruguay, United States, Mexico, Portugal ...
    – Added +25 new faces
    – Correct Summers Transfres ( 100% )
    – Correct Premier League Teams
    – Correct Skybet League Teams
    – Correct Ligue NOS Teams
    – Correct Bundesliga Teams
    – Correct Liga BBVA – Ligue 1 – Ligue 2 – Serie A – Serie B
    – Correct Algeria National Team
    – Add Some Borussia Dortmund Faces & other Few Faces

torrent
  • Breki33
    The first PES 2016 Data Pack, including roster updates for all teams, as well as seven new teams, will only be released on October 29, Konami has announced.

Transfers Available October 1 Online and in Quick Matches
    Updated squads and lineups will be available via Live Updates from October 1.

PES 2016 Live Updates will be on and running next week, October 1, allowing players to enjoy up-to-date teams and lineups in all online modes (apart myClub) and offline one-off friendly matches.

Master League players, however, will have to either wait until October 29 or update squads and lineups themselves to play with 2015-16 squads.

Apart from squad updates, PES 2016 Data Pack 1.0 will add the following European club teams to PES 2016: Galatasaray, APOEL, Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos, Qarabağ, HJK Helsinki and Partizan Belgrade.

What do you think about Konami's announcement to release the first PES 2016 Data Pack on October 29? Let us know in the comments below.
  • tobias88
    Én csak rákoppintok és attól lapos lesz. Gyenge nem lesz ettől még, hiszen lövés
  • [HUN]FaTaL
    Ezt is próbáltam de legjobb esetben is középre megy, de inkább az égbe lövi többnyire.
  • Rdinho10
    Illetve loves gomb,majd megegyszer mikozben toltodik a csik
  • Rdinho10
    Ketszer gyorsan a loves gomb es laposan lovi
  • Csabesz6
    Nekem így, hogy már tudom hogy kell lőni (bár zsigerből még nem megy), drasztikusan leestek a kapufa mennyiségek. Igen, régen a háromszög nyomvatartása adott plusz kakaót a lövésnek (PES6-ban legalábbis tuti). Gameplay sajnos sokszor bugos, de nekem már élvezhetőbb mint bármelyik ezelőtti (2008-tól kezdve). Meglátjuk, egyelőre tolom a La Ligat. 2008-nál nagyon kiábrándultam, azóta ez az első reménysugár (bár sosem lesz olyan mint a PES3,4,5,6...). Azok a régi öregek a mai napig tudnak újat mutatni, pedig nem egy ML szezont letoltam velük.
  • [HUN]FaTaL
    Thx, így már érthető :D Próbáltam mindenféle kombinációt (plusz gombbal), de csak nem akart összejönni :D

Erre nem gondoltam, régen mintha az y-t (vagy háromszöget) kellett volna nyomni a lövés mellett.

Ennek ellenére a gameplayre ráférne némi patch, mert ez a sok kapufa elég kiábrándító. Viszont a játékmenet -1-es speeddel sztem egészen jó.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.10.13. 21:01:06
  • Csabesz6
    Nekem volt hogy LB+lövésre izomból ellőtte alapvonalra, bedobás lett :D Tizenhatos összekötő környékén próbálkoztam talán.
    Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.10.13. 20:39:27
  • tobias88
    Ami pozitív, hogy végre az LB és a lövés együtt azt csinálja amit kell, ha közel van a kapus. Azaz alábök a játékos a labdának és nem úgy akar átemelni, mintha 15 méterre lenne a kaputól