81526
-
Szilcsio77 #81035 Még ps3-on is sokkal szebb és jobb, mint pc-n ennyi :-) -
#81034 Sajnos érdemes megnézni:
-
Rdinho10 #81033 Tesztelgettem egy kicsit,hat eleg jol vedenek:D mignolet teszteltem,top playerre levettem,0-0lett.vedett hatalmasakat.viszont top playeren a gep soha az eletben nem fog golt loni igy sztem:D -
Rdinho10 #81032 Pontosan,minden egyes kapusnal egyesevel:/ -
saviola8321 #81031 Átfogó beállítás ez vagy egyesével kellene beállítani minden kapusnál? Mert én csak úgy találom meg hogyha rámegyek egy játékosra. -
Rdinho10 #81030 Player Edit-Abilities,es ott lesz. -
saviola8321 #81029 és ezt az értéket a játékon belül hol tudom állítani? -
Rdinho10 #81028 Kulfoldi forumon irjak,h ha felvisszuk 99-re a kapusok defense proweless tulajdonsagat sokkal jobbak...kiprobalom -
Fuji324 #81027 Nekem az a tapasztalatom, hogy online is lehet izgalmas meccseket játszani. Tény, hogy van olyan mikor a másik csapatnak minden összejön. De vannak olyan meccsek mikor alig bírok ülve maradni :-) Rég éreztem ilyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
eddie #81026 Ne haragudj hogy zavarlak! Biztos én vagyok vak egér, de leírnád hogy hol van ez az edit mode? Edit menűt találok, de azon belül nincs ez a lehetőség. Előre is köszi! -
Szilcsio77 #81025 Akkor valószínűleg alig nyomod meg a gombot. Karral próbáld sokkal jobban lehet célozni. -
#81024 Csak nekem nem sikerül rendesen, helyezve, erősen lőni? Mi a módszeretek? Rumblepad 2 gamepaddal játszom, és nem az analóg karokkal, hanem évek óta megszokott módon a "nagy iránygombbal" játszom. Hiába célzok bárhova, a lövések 90%-a gyengusz, felfelé helyezett, középre tartó. Ellenben távolról néha sikerül meglőni, de azok is felfelé tartanak, se egy lapos, se egy középmagas helyezett bomba. Advanceden van a lövés beállítás. Tuti Én vagyok béna, ezért fordultam hozzátok:)
Egyébként mondhatjuk hogy ős PES-es vagyok, a 2004-es FIFA idején álltam át a PES-re (3), és egészen az akkori "newgen" 2008-ig ki is tartottam mellette. PC-n ott nekem kicsit meghalt a dolog, olykor olykor feltettem az aktuális verziót, de mindegyik csak felbosszantott. PS2-n persze a mai napig elő elő veszem a sorozatot, PES2013-ig bezárólag (tudni kell, hogy ez volt az utolsó PS2 kiadás, ami egyébként egy toldozott, foltozott PES6 lényegében).
Ebben a 2016-osban végre van valami, ami megfogott újra. Vannak hibák, de egy szezont megér. Aztán meglátjuk:) -
TomStorm #81023 Aleix Vidal nevét meg nem is mondja.Végülis jobb szárnyon kb.a legjobb de nem,nem érdekes..
Mintha most jött volna U21-ből OMG -
TomStorm #81022 Gép ellen félelmetesen jó az új PES PS4-en.
Viszont egymás ellen haverral kb.fekve hányok az egésztől!Valami borzalom az egész.10 órán keresztül ugyanazokat ismételtük.Egyszer én nyertem 8-2re aztán ő és így ment el egy nap.Egy kurva szoros meccs nem volt.
Sőt semmi nem volt.Egy unalomba fulladt semmit érő meccsek voltak.
Gép ellen meg egyszerüen kiugrok a bőrömből,állam a földön olyan mérkőzések vannak.. -
korbin555 #81021 Én meg meguntam, hogy BAL módban a csatáraim soha nem játszanak csatárt. 4 különböző játékot indítottam, de az embereim a szélsőtől a támadó középpálya minden pontján megfordultak, csak csatár poszton nem.
Így aztán kreáltam magamnak egy csatárt, aki csak azon a poszton tud játszani. Megtaláltam Adorján Krisztiánt a Novara-ban, fazonra szabtam, és 19 meccsen eddig mindig csatár volt. Hozzáadtam neki pár skill-t is, igen virgonc a gyerek. Az elődje egy teljes szezonban nem fejelt gól, ez meg már hármat bólintott be szögletből. Jó lesz ez így. -
#81020 +1. Bár elég messze van még így is a pes nyújtotta mozgásszabadságtól. -
yamato41 #81019 Lehet, hogy ki fogom próbálni. Minden évben tettem vele egy próbát vele, de nagyon nem jött be, a pes fizikalitásának hiánya mindig elrettentett tőle. -
Balázs 17 #81018 fifa iden mar nem arkad...de ezt csak az tudja aki szan ra idot
nem pedig a 10evesek rinyalasabol iteli el, mert ok nem tudnak jatszani, most hogy mar nem lehet vegig futni a palyan -
yamato41 #81017 Ami jó, az jó ahogyan van, mit kellene arról beszélni? Ami rossz, azon pedig javítani kell. Azt senki nem tudhatja, hogy a konami mit olvas. Szerintem semmit, mert akkor egy csomó mindent javítottak volna jó régen.
Idegeskedni meg felesleges, mert árt az egészségnek. Nem kell olvasni, ha nem tetszik. Cáfolni persze nem tud senki a hibákat illetően. legfeljebb anyázni, ezt meg az illetőhöz mérem... -
#81016 Én megértelek, de itt felesleges mutogatni, mert a konami nem olvassa a fórumot, másokat meg csak idegesítesz vele látható módon. Valóban vannak hibái a játéknak, de inkább a pozitív oldalával kellene foglalkozni, mint minden másnál... -
yamato41 #81015 Azért játszok vele, amint azt már legalább tucatszor leírtam, mert ígéretesnek látom - ellentétben az árkád fifával, ezt alkalmasnak érzem arra, hogy valódi szimuláció lehessen. Meg azért, mert imádom a focit. -
yamato41 #81014 Én megmutatom, hogy egy ígéretes, de folyamatosan félresikerült játékon hol kellene javítani.
Ti meg szopkodjátok a konamiék f*szát. Az jobb? Nekem mindegy... -
Matte #81013 évek óta ezt csinálja, megállás nélkül rinyál, mint egy fürdőskurva. Hogy miért, arra még senkinek sem sikerült rájönnie, de orvosi eset. -
#81012 Már nem azért, de ha ennyi bajod van vele, akkor miért játszod?? :))
Engem is zavar sok minden, de nem is játszok már vele annyit... -
yamato41 #81011 Érdekes állatfajta ez a konami. Kétségtelen, hogy számtalan hibát javítottak, de szép számmal kerültek bele újak is. Jelenleg az zavar a legjobban, hogy ellenem nem hajlandó még a leglátványosabb és legnyilvánvalóbb faltokat sem befújni. -
#81010 -
#81009 -
#81008 Van ez a 25 stadionos patch...hát kipróbáltam, de elég gyér egyelőre a dolog, nagyon nincs köze az eredeti stadionok látványához...pl.: Nou Camp fedett lelátó részéről hiányzik a tető, ill. a signal iduna park "nagy lelátója" sincs megcsinálva jól...a gyepről meg ne is beszéljünk...
-
#81007 Most már én is megtaláltam így:
c:\Program Files (x86)\Pro Evolution Soccer 2016\download\
Viszont a telepítőben sem ez az útvonal szerepel... -
korbin555 #81006 Nálam dettó ugyanez. Külön meghajtón (E) vannak a játékok, oda jelöltem ki ezt is. Ennek ellenére berakta a C: program files(x86) mappába. De csak hogy mégis nekem legyen igazam, az egész mappát kompletten áthelyeztem az E-re. Megy onnan is gond nélkül. -
#81005 én ezt használom, szinte tökéletes...Szenvedtem én is a telepítéssel, aztán rájöttem, hogy a telepítőbe hiába jelölöm ki, hova települjön (nekem a D: meghajtón van a PES), állandóan a C:-re rakta...
Létrehoz C: meghajtón is egy Pro Evo 2016 mappát, és oda rakja az összetevőket...én onnét csak a downloads mappát másoltam át az eredeti telepítés helyére...így indult el, és működik szépen.
próbáld ki, hátha nálad is ez a helyzet -
#81004 Lehet amúgy én rontok el valamit, de nálam nem mennek ezek a patchek. Legalábbis a mezek és a csapatnevek maradtak a régiek. -
#81003 Én most ezt próbálom ki:
PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
PesMix patch
(Eredeti linkeket nem ajánlom, mert 70 millió kattintós oldalon visz át a hülye készítő, alul van közvetlen mediafire)
Description :
– Correct Summers Transfres ( 90% )
– Correct Premier League Teams ( Players , Kits , Logos , Names .. )
– Correct Skybet League Teams ( Players , Kits , Logos , Names .. )
– Correct Ligue NOS Teams ( Players , Kits , Logos , Names .. )
– Correct Bundesliga Teams ( Players , Kits , Logos , Names .. )
– Correct Liga BBVA – Ligue 1 – Ligue 2 – Serie A – Serie B
– Add New HD Pitch By Estarlen Silva
– Correct Algeria National Team
– Add Some Borussia Dortmund Faces & other Few Faces
Patch 1.0 Part 1
Patch 1.0 Part 2
Patch 1.0 Part 3
Patch 1.1
Patch 1.2
-
korbin555 #81002 Nálatok sincs órája a bírónak? 50 perces első félidők, meg 98-100 perces meccsek vannak. Példa. Itt éppen 4 perc lett volna a hosszabbítás, de a 98. percben még szögletet adott a bíró. -
PeetMondoo #81001 Na... Első szezon pipa. A Fulham gárdájával végül top player szinten végig nyomtam az évet. Osztályozós negyedik hely lett az eredménye taktikai zsenialitásomnak. Bournemouth (?)-t kaptam ellenként. Simán kikaptam összesítésben (0-1 , 3-1) utóbbi meccsen 4 NÉGY kapufát rúgtam. Szóval csalt a gép és a Fulham maradt a Championship-ben. Nekem viszont annyira nem volt új ez, szóval a gép csalása ellenére sikerült megszereznie a Norwich City gárdájának, tehát Premier League :D .
Cél az EL lesz, bár bravúr lenne. -
TomStorm #81000 Billentyűzettel még talán PES 2004/5 játszottam:)
PS4-en játszom és elég szépen beindult a Balance "nagyobb" csapatoknál Professional szinten.
Mondjuk váltottam Barcára mert United tele új igazolásokkal(mármint én raktam össze ahogy most van) és 70/75 skilles játékosokkal nem vagyok hajlandó mert ugye 2 éve nem változtak statok-.-
Barca király.Csak Turan-t meg Bartrat meg A.Vidalt kellett betennem.Kurva jó csapat lett így.
Patch meg jól elmaradt a héten official és PesEdit is PS4-re:( -
#80999 Srácok milyen lehetőségek vannak multiban?3-an játszanánk mások ellen,teljesen ismeretlen a pes nekünk.Csak 1vs1 van?Olyanra gondolok mint fifaban klubbozas vagy Coop idenyek.Koszi előre is a választ,FIFA egy hatalmas okadek lett idén (is). -
#80998 Két dolog tűnt fel mostanában...:
1. ha esik az eső, csúszkálnak a játékosok hirtelen irányváltásnál...jól néz ki, látványos, és ráadásul volt, hogy emiatt késtem le egy-egy szerelést.
2. nálam van egy bug a bedobás+csere kombónál: ha akkor szeretnék cserélni, amikor gyorsbedobás következne, akkor a bedobás helye nem ott lesz, ahol kiment a labda, hanem a középpálya közepénél a középvonalon...nézzétek meg, nálatok is így van?
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.25. 19:01:25 -
#80997 Billentyűzettel játszol és mióta? Nekem pc-n gamepaddal experten simán megy, igaz, én úgy fele fele arányban játszok gép és haverok ellen ami nyilván jobban fejleszti a peskészséget
Vannak olyan meccseim gép ellen, hogy 1-2 kapura lövése van a letámadás miatt. Nyilván aktívan használom a játékostárs hívását és a védekezésnél az RT (vagy RB) gombot amivel szembe állsz a labdással.
Amit csináltam, lehet ez is segít nyilván, hogy visszavettem -1re a speedet, így ugyan olyan mint tavaly (nyilván parasztvakításból megemelték)
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.09.25. 18:38:40 -
#80996 Most nálam is maradt Top Player mivel elég egyszerű módon kianalizáltam miből áll a játék gyengéje=hogyan, mikor csal.
Superstar szinten irreálisan okos(értsd: csal, tudásához mérten sokat nyújt) az ellenfél. Nem mondom, hogy nem tudom megverni 1-2-3 gólokkal, de nehéz, mivel folyamatos reakcióidő rotálással képes felforgatni=ellehetetleníteni a játékost, a bakik száma is erősen megnő és a már említett mérgezett egér effektusról még nem beszéltem. Ja, és a gép valóban presszingel, alkalomadtán 90! percen keresztül is :) Gyakran hektikus oda vissza futkosások kíséretében, szintén 90 percen keresztül lehet vele cicázni. Teljesen reális ez is :D
Ettől függetlenül játszható, csak annyira látványosak a hibái (számomra legalább is), hogy nem lehet komolyan venni.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.09.25. 16:34:54