81526
-
Én győzelemmel akarok lefeküdni, remélem a Sunderland ellen otthon menni fog. -
Hát hajrá, mindent bele! -
Természetesen az Arsenal nem hibázik, amekkora cigány, rögtön átveszi a vezetést. -
Pool megvert 2-1re úgy, hogy széthajtottam magam, jobbnál jobb labdákat osztottam a csatároknak, és én egyenlítettem 1-1re. Erre lehoz, és támadó taktikát nyom, és szögletből be is szoptuk.
Kurva jó. Ahogy kiírja, hogy 5 győzelem zsinórban, rögtön szívunk. -
donpedro #54114 Nekem is meló van holnap, de azért én még lenyomok 3 derbit: sorsdöntő bajnoki a Pool ellen, és két EB-selejtező, ahol meg kéne verni mind a cseheket, mind a bolgárokat, hogy továbbmenjünk... Nehéz lesz. -
Egyébként csak azóta ilyen izgi, amióta nem hagyom el a labdát simán, meg rá merem lőni. :D Nagyon szar volt azzal a tudattal kapura fordulni, hogy esélyem sincs. :D Nőtt az önbizalom.
Gondolom neked is, hisz sok gólt gyártasz! -
Köv. bajnokin folytatódik a zombi mód, de valahogy most érzem a pályát, tudok alkotni. sikerült ezt is behúzni, így 5 győzelem zsinórban, de ezt a társak oldották meg, én nem tudtam gólhelyzetet kialakítani, csak tilitoltam, 6.5.. :D
Amúgy ezt a full szopatást nem csak BALnál járja meg az ember, emlékszem anno játszottam gép ellen master ligát, meg ilyeneket, aztán ott is volt, pont a legfontosabb meccs, hogy full zombi mód.
Viszont azt kell mondjam, hogy az ippenhogy most meglett 72es dribblinggel már egész jól megy a labdabirtoklás és labdavezetés, 3-4 cselt be tudok vetni, mielőtt tovább játszom a lasztát, és többnyire ez a siker kulcsa, mert így marad üres ember.
És valahogy a góllövés is egyre magabiztosabb a kemény 71-es shot accommal. :DDD Csak ilyen kiszorított helyzetből nem megy, az csak vérbeli csatárnak mehet. De nembaj, ez a szép, tisztára kell játszanom magam, hogy jól lőjek, nem megy mindenhonnan, mint egyes nagy csatároknak, akik bárhonnan tüzelnek és életveszély.
Szóval most kis happy van, csak le kéne feküdni. :D De megint kell 4-5 meccs, míg igazán belejövök, csak akkor már eltelt a rászánható idő (sőt, még több is). :(
Lehet nem hétköznap kéne, csak nem bírom ki. :D -
donpedro #54111 Na ettől lesz egyszerre katasztrófálisan rossz és ugyanakkor elképzelhetetlenül fantasztikus ez a BAL.
Olyan mélységeket jár meg néha a játék, hogy utána egy ilyen sikert teljesen emberfelettinek élhetünk meg. Szép volt! Engem piszkosul kifacsart anno egy hasonló meccsem (az Arsenal elleni feltámadásunk), gondolom te is úgy érezted, hogy ebbe aztán beleadtál apait-anyait. Nagyon nagy érzés sikerrel letudni egy ilyen derbit, gratula! -
kösz a tippeket! -
az angol kupát zombi móddal csúnyán elbuktuk, esélyem se volt, mert csereként 0-3nál jöttem be. :( -
csapattársaim a nagy feltámadás ellenére 5.5, 5... középpályán.. Szinte csak én fociztam . :D -
Geca ilyen még nem volt.
Full zombi mód 1. félidő BL nyolcaddöntő Fiorentina. 2-0ra elmennek.
Én már anyázok, hogy mindjárt lehoz az edző, mert mindig engem hoz le, amikor is elhúzok, és gólpasszt adok Teveznek (végigvittem és legurítottam üres kapura:D), 2-1.
Érzem hogy felpörgünk és félek, hogy le fog hozni az edző, nyomunk nyomunk, kapufa, minden, 16oson belül Már 5x blokkoltak, és érkezik Ferdinánd 2-2. :DD Mondom le ne hozz. Nem hoz.
69. perc szögletből gólt fejelek :DDD 2-3
87. perc szeme van a labdának, gólpasszt adok Rooninak is 2-4!!
Ilyen szintű feltámadás a full zombi módból még sose volt. Jiháá.. 3-0ra kell verjen odahaza a Fio, hogy ne jussunk tovább! :D
De pont arra gondoltam 1. félidőben, hogy eligazolok innen a francba, mert ez nevetséges alázás, amit a Fio csinál.. És az is volt. Full zombiban állunk, és nézzük ahogy gólt lő... De szerintem tök mindegy, melyik csapattal vok. Talán a Chelsea jobb, mert masszívabb védelem, és zombiban is jobban tudnak védekezni. Nálunk ez a Foster ez nagyon gáz. :DDD -
Nekem is eltünt a Vsync bekapcsolási lehetősége a settings-ben,így meg szaggat a játék.Mit állíthattam el hogy eltünt a Vsync? -
Tomy Lee #54105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.2-es patch-hez van törés?? -
Vazeg és gólkirály vagyok 12 góllal. Wehe, akkor erre hajtok. Előbb még assist leader voltam, de most Tevez adott 2 gólpasszt nekem, így most ő a király. :D -
Nah, most csatárt játszottam, pont ugyanannyi a stat, mint Teveznek, csak ő 2 assistot adott +1 gól, én meg 2 gól. :D Mindkettő 7.5
Hát ez se irányító volt, de gyenge volt az ellenfél, belefért:D -
hoppá 1. perc játék után tevez kiugrat, kapus mellett elegánsan elhúzom, gól. :P Jeje. :D Amúgy elég zombis meccsnek indult. -
Még csak 71-es a shot acc., annyit nem tudok vállalni, de jövő év végére elvileg 78-lesz, az már úgy elviselhető. Ha meglesz a 80, az meg már öröm és ujjongás. :D 52ről. :DDD -
#54032 erre vki? -
Amúgy egyértelműen a magas csatároknak kedveznek a pontok.
Teszel powerre és body balancera, mert KELL, és akkor nő a jump és header. Én a törpével is kénytelen vagyok tenni, jó is a jumpom, de semmit se érek vele a 171 centimmel. Mondjuk azért néha így is fejelek, pont ahogy írtad, hogy odaszaladok a rövidre. :P Csak annyiból nehezebb a dolgom, hogy én kb. 30 méterről kezdek el berobbanni, mert oda tesz a gép. :P -
Látszik, ahogy javul a technika, egyre önzőbb vagyok, és gólpassz helyett gól. :P -
Azért látszik a javuló tendencia, ha nem is az átlagban, de az eredményességben. Idén még az idény felénél vagyunk kb. 25.hét
-
FOOTBALL SUPERSTARS OFFICIAL VIDEO !!!
http://footballsuperstars.com/game/videos/ -
Király vagy!! :)
Igen, jól mondod, ki kell ismerni a gépet, a posztot, a lehetőségeket.
Ha zombik a többiek, általában kényszerítőzöm a csatárokkal és egyedül török kapura. Eddig ugye szarul ment minden, de most már kezd jobb lenni a lövés, de a te 87-eddel ugye nem érhet fel!!!! De cél, hogy 80-ig felvigyem, hogy a ziccereket tudjam értékesíteni.
Én nem tudok elszakadni a saját stílusomtól, de érzem, hogy nem ez a nyerő stílus a posztra. Én inkább támadó posztra vagyok érdemes, végülis már az elején is mondtam, hogy SS-AMF... Csak nem mindig jön össze. De megpróbálok én is kiláballni a zombi módból, idén viszonylag jól sikerült, bár így is becsúsztak döntetlenek, meg 2 vereség (abból egyiken nem is játszottam).. Általában ahol kezdő vok, ott nem nagyon vesztünk, de 25-30 perc nem mindig elég eldönteni, pláne megfordítani a meccset.
-
Ma megint DERBI
Reméljük a forma marad :-)
-
Nagyon állat vagy, hát le a kalappal! :)
Remélem egyszer én is felnövök erre a szintre, hogy karmestere legyek a zombi hadseregnek, egyelőre még nem megy. Pedig az adottságok most már kezdenek meglenni, de úgy tűnik nem vagyok jó irányító (megjegyzem sose voltam, általában cselekkel oldottam meg a helyzetet, és úgy játszottam össze, nem pedig olyan, aki mindent lát a pályán. Persze PESben más, de ide kellenek társak is.
Azért cél, hogy idén nyerjünk BLt, kupát bajnokságot, végülis az MUval lehetséges. Aztán lehet maradok még egy évet, de utána mást is ki akarok próbálni. Csak DMF-fel mindenhol hátra fog rakni, ahol van hátravont DMF poszt. Chelseben van. Végülis nem zavar, csak akkor ki védekezik. :P -
ez relatív, talán a Burgum a sok javításával együtt P
De pl azt írják remove sandbags hát nálam visszarakta a sandbags-ot ..........
van akinél eltünt tényleg felrakva? -
és melyik az eddigi legjobb? -
mindig van új s újabb -
valóban a fraps is kiírja a számot a sarokban ez esetben viszont nemis futott a fraps -
le akarom
kipróbálom -
donpedro #54087 Jah, még azt is akartam írni, hogy azalatt a két hét alatt, amíg sérült voltam, a Spurs ügyesen kiesett a kupából is, meg a BL-ből is. :))) Hazai pályán kaptak ki nélkülem a Nancytól. Szép munka volt fiúk...
Most legalább már jönnek az EB-selejtezők. -
donpedro #54086 Ez nálam is nagyjából így van, nagyon gyér a csapatjáték, csak már így a 7. szezonra én is jobban kiismertem a gépet, meg asszem rájöttem egy "trükkre", ami segít akkor, ha zombivá válnak a társak.
Hülyén fog hangzani, de nyerni kell. Komolyan. Meg kell nyerni egy-két ilyen zombis meccset, és utána mindig abbahagyja, és újra normális lesz, sokkal jobban fognak játszani a többiek is. Persze ez nekem se sikerült egészen az ötödik szezonomig, addig rendre zsinórban vesztettük el az olyan meccseket, ahol bénázott a csapat, ez meg is látszik az eredményeimen, meg a csapataimén. :) Az 5. szezonig nemzetközi kupás helyet egyszer sem sikerült kiharcolni, kivéve, amikor a szezon felénél érkeztem, és már eleve jól álltunk.
A másik titok, hogy szögletből nagyon sok gólt lehet szerezni, mint írtam is, nekem kb. 40 gólom is szögletből született. Általában azt csinálom, hogy befutok a hosszúoldali kapufához, majd onnan kersztbe el a kapu előtt, és amikorra jön be a labda, addigra már a rövidnél vagyok. 10-ből legalább 5-ször el tudom fejelni, kb. 2-3 ezekből most már be is akad.
Mindenesetre a lényeg, hogy ki kell tartani, én a 139 gólból 60-at az utolsó másfél szezonban szereztem, tehát a hatodikban és a hetedikben. Idővel könnyebb lesz. -
szevasztok
van már valami jó patch? -
a sarokban a számot a fraps irja ki -
Nem egészen értem, le akarod tenni a labdát? Az asszem a sprinttel történik, de lehet hogy rosszul emlékszem, és a kiugratós passz az. -
"Összesen a kb. 140 gólomból szerintem vagy 10 volt olyan, amikor 3 lépésnél többet tudtam a labdával megtenni a kapu közelében."

áruld el a titkod!
utálom a Konamit! :D csináltak egy eszméletlenül addiktív, de nagyon szar és idegesítő módot
140 gól? alig futsz a labdával
nálam az van, hogy a társak hülyék, mint a fakocka. beginners szint alatt vannak. soha nem passzolnak, már ha én vagyok jobb helyzetben. ha mégis megkapom, 3-an vesznek körül, lefordulnék, de szerelnek
ha adok egy nagyon jó passzt, kihagyják. a védők eszméletlen szarok, belevezetik a védőkbe, oldalra futnak/passzolnak és kivágják amikor csak simán ki kéne hozniuk. amint lecserélnek ez megszűnik, ill. az ellenkezője van, ha nem kezdek
szóval érezhetően lebutították a társakat. mondjuk ezt már kifejtettem itt egyszer. eszméletlenül idegesítő, kb. agyhugykövet kapok a meccseken, de amint vége nyomom a következőre, mert mindig az van bennem, hogy "hátha most"
arra már rájöttem, hogy ha az ellenfél 16-sán belül vagyok, be kell vágnom, mert különben nem lesz gól. de mint írtam, ez nagyon nehéz, és van, hogy meccsenként csak 1-2-szer fordul elő -
Az jó engem is érdekelne. -
A guide-ben van egy olyan, hogy a kapus fogja a labdát leteszi és a súrűböl kifelé még a 16 oson belül üres részre vezeti majd onnan indít kontrát és mivel a támadók eléggé fent vannak elég hatásos.
Tudja valaki, hogy ezt hogy lehet megvalósítani? -