"Összesen a kb. 140 gólomból szerintem vagy 10 volt olyan, amikor 3 lépésnél többet tudtam a labdával megtenni a kapu közelében."
áruld el a titkod!
utálom a Konamit! :D csináltak egy eszméletlenül addiktív, de nagyon szar és idegesítő módot
140 gól? alig futsz a labdával
nálam az van, hogy a társak hülyék, mint a fakocka. beginners szint alatt vannak. soha nem passzolnak, már ha én vagyok jobb helyzetben. ha mégis megkapom, 3-an vesznek körül, lefordulnék, de szerelnek
ha adok egy nagyon jó passzt, kihagyják. a védők eszméletlen szarok, belevezetik a védőkbe, oldalra futnak/passzolnak és kivágják amikor csak simán ki kéne hozniuk. amint lecserélnek ez megszűnik, ill. az ellenkezője van, ha nem kezdek
szóval érezhetően lebutították a társakat. mondjuk ezt már kifejtettem itt egyszer. eszméletlenül idegesítő, kb. agyhugykövet kapok a meccseken, de amint vége nyomom a következőre, mert mindig az van bennem, hogy "hátha most"
arra már rájöttem, hogy ha az ellenfél 16-sán belül vagyok, be kell vágnom, mert különben nem lesz gól. de mint írtam, ez nagyon nehéz, és van, hogy meccsenként csak 1-2-szer fordul elő