Köv. bajnokin folytatódik a zombi mód, de valahogy most érzem a pályát, tudok alkotni. sikerült ezt is behúzni, így 5 győzelem zsinórban, de ezt a társak oldották meg, én nem tudtam gólhelyzetet kialakítani, csak tilitoltam, 6.5.. :D
Amúgy ezt a full szopatást nem csak BALnál járja meg az ember, emlékszem anno játszottam gép ellen master ligát, meg ilyeneket, aztán ott is volt, pont a legfontosabb meccs, hogy full zombi mód.
Viszont azt kell mondjam, hogy az ippenhogy most meglett 72es dribblinggel már egész jól megy a labdabirtoklás és labdavezetés, 3-4 cselt be tudok vetni, mielőtt tovább játszom a lasztát, és többnyire ez a siker kulcsa, mert így marad üres ember.
És valahogy a góllövés is egyre magabiztosabb a kemény 71-es shot accommal. :DDD Csak ilyen kiszorított helyzetből nem megy, az csak vérbeli csatárnak mehet. De nembaj, ez a szép, tisztára kell játszanom magam, hogy jól lőjek, nem megy mindenhonnan, mint egyes nagy csatároknak, akik bárhonnan tüzelnek és életveszély.
Szóval most kis happy van, csak le kéne feküdni. :D De megint kell 4-5 meccs, míg igazán belejövök, csak akkor már eltelt a rászánható idő (sőt, még több is). :(
Lehet nem hétköznap kéne, csak nem bírom ki. :D