7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• donpedro
    Ez nálam is nagyjából így van, nagyon gyér a csapatjáték, csak már így a 7. szezonra én is jobban kiismertem a gépet, meg asszem rájöttem egy "trükkre", ami segít akkor, ha zombivá válnak a társak.

Hülyén fog hangzani, de nyerni kell. Komolyan. Meg kell nyerni egy-két ilyen zombis meccset, és utána mindig abbahagyja, és újra normális lesz, sokkal jobban fognak játszani a többiek is. Persze ez nekem se sikerült egészen az ötödik szezonomig, addig rendre zsinórban vesztettük el az olyan meccseket, ahol bénázott a csapat, ez meg is látszik az eredményeimen, meg a csapataimén. :) Az 5. szezonig nemzetközi kupás helyet egyszer sem sikerült kiharcolni, kivéve, amikor a szezon felénél érkeztem, és már eleve jól álltunk.

A másik titok, hogy szögletből nagyon sok gólt lehet szerezni, mint írtam is, nekem kb. 40 gólom is szögletből született. Általában azt csinálom, hogy befutok a hosszúoldali kapufához, majd onnan kersztbe el a kapu előtt, és amikorra jön be a labda, addigra már a rövidnél vagyok. 10-ből legalább 5-ször el tudom fejelni, kb. 2-3 ezekből most már be is akad.

Mindenesetre a lényeg, hogy ki kell tartani, én a 139 gólból 60-at az utolsó másfél szezonban szereztem, tehát a hatodikban és a hetedikben. Idővel könnyebb lesz.