81526
-
Nektek ez a patch jelez vírust?
PES2012 PSD patch -
Bly24 #75806 Kösz. -
Bly24 #75805 Megtaláltam amit kerestem:D Állítólag ez a patch tartalmaz mindent.
PES2012 PSD patch -
http://pes2008editing.blogspot.com/ -
Bly24 #75803 A csapatok nevét hogyan lehet megcsinálni hogy valódi nevük legyen?
Meg a logókat és a mezeket valaki eltudná nekem küldeni?Vagy egy link is jó. -
nem,lelövöd a vírusírtód,és becrackeled,utána visszaállítod,ennyi -
Marhára nincs benne vírus... a crackek módosítótt fájlok, amiket a hülyébbik vírusírtók vírusnak néznek. -
Bly24 #75800 Sziasztok.Hol találok mezeket és címereket?Illetve hogyan kell majd megcsinálni hogy működjön?Előre is köszönök mindent. -
A PES 2012 RELOADED crack mappájába vírus van.Nem csinál kárt? -
Pont mint igazából ?.)
-
A gif készítés pedig nagyon sokszor le lett írva itt is pl #70303 -
fogalmam sincs főleg mivel ittis leírtam mikor fokozatot váltottam
ez nem egy meccsen volt egyébként
de köszi a bizalmat :-)
A behátrálós pont, hogy nagyon jól használható direkt mutattam rá két példát amik teljesen más szituk.
5-10 az rettenetesen kevés van még mit gyakorolnod akkor -
breckinridge #75795 Miért van olyan érzésem, hogy nem a legerősebb fokozaton játszol? Nálam két meccsenként van ilyen lövőhelyzetem. (15 perces félidővel játszom)
Sajnos nem tudok (illetve nincs kedvem utánanézni, hogyan kell) ilyen gifeket készíteni. De meccs alatt mindig eszembe jutsz, hogy most kéne megcsinálnom.
A behátrálóssal az a bajom, hogy ritkán használható jól. Arra jó, hogy az ellenfél játékosai be tudjanak indulni. Persze én is csinálok ilyen szerelést, meccsenként 5-10-et, de teljesen irreálisnak érzem a gép ilyen mozgásait, különösen a nagycsapatok játékosainál. -
-
akkor gyakorold még, nagyon hatékony
Én kénytelen voltam megtanulni BL-ben a Chelsea szinte verhetetlen, ha szabadrúgást kap már vezet 1-0-ra
tehát így kell szerelni, hogy ne szabad jöjjön
és még ilyen keresztezésnél is jól használható
átváltással nekem nincs gondom a többiről jó lenne konkrét videó nekem nem rémlik ilyen, persze lehet csak élvezem a játékot és nem tűnik fel
-
breckinridge #75792 A behátrálós védekezést gyakoroltam éppen eleget, de az csak nagyon kevés helyzetben válik be. Legtöbbször belassul a védőm és simán beindít mögéje, amit nem blokkol a bekk.
Kíváncsi lennék, hogy nálad is vannak-e a kövekező helyzetek meccsenként több alkalommal:
- indít az ellenfél, játékosom mellett 2 cm-re megy el a labda, de nem mozdul, átváltani sem lehet rá, vagy csak későn (gyakran még át is megy a lábán a labda, kikockáztam már néhányszor)
- én indítok kiugratóst. Messziről látni, hogy hosszú lesz, de a játékosom tovább megy előre, így egyszerűen lendületból elviszik mellette. Ez ugye mozgásscript, amit nem enged megszakítani.
- az ellendél játékosa nyakán két emberem, nyomkodom a pressinget (aminek ugye belépésnek kellene lennie), de nem lépnek oda, így szépen viszi két emberemmel a hátán zavartalanul
- egy adott szituációnak megfelelő dolgot csinálok (pl passz balra), de mire megcsinálja a játékosom, addigra az ottani emberem elfut onnan, de az ellenfél ott terem. -
csak egyre reagálnék, de lehet ezt is megbánom, de ez elég alap dolog...
"szinte teljesen hatástalan a belépő szerelés, legalábbis ha nem a gép csinálja, szemtől szemben 10-ből 9-szer elviszi a védőm mellett."
Nem tudom, mit nevezel belépő szerelésnek, de 16-os környékén, nem ezt kell alkalmazni mert ha egyre gondolunk abból valószínűleg szabad lesz amit nagy hatékonysággal belő.
Direkt szerepelt itt is a védekezés tutorial érdemes abban látható behátrálós védekezést megtanulni és használni, és akkor 10-ből kilencszer nem viszi el, csak hát azt gyakorolni kell :) -
Nem most próbáltam, ha nem októberbe mert még akkor sp3 volt a gépen:D -
xDDDDD -
Ha már kipróbáltad SP2-n és megy, akkor most mi a fasz az eredeti kérdés? -
Ja hát az elindul maxon:D -
A játékról volt szó. -
Azt értem ezen hogy a gép nem fog elindulni vagy a frissítés.
Mert most jelenleg be van kapcsolva a Windows XP Automatikus frissítések, csak attól félek ne hogy el romoljon a gép:D -
Mégis mit nem értesz ezen? Vagy kell neki az SP3, vagy nem. Ha kell neki el sem fog indulni. -
Értelek.Azt hogy érted hogy elindul e egyáltalán? -
Mégis minek kellene újrarakni a gépet? Letöltöd az MStől az SP3at, reboot és kész.
Ha elindul akkor ugyanúgy fut, mint sp3on, kérdés, hogy elindul e egyáltalán. -
breckinridge #75781 Életet leheltem a Jenkey patch-be nagynehezen. Kétség kívül javított valamit a helyzeten, de látszik, hogy a PES gameplay-ben hardkódolt hibák vannak.
- emberkiválasztás védekezésben, támadásban, passznál. Tök mindegy mit akarsz, legtöbbször a rossz emberre vált át, ráadásul váltáskor megszakad a sprint, hiába nyomom
- szinte teljesen hatástalan a belépő szerelés, legalábbis ha nem a gép csinálja, szemtől szemben 10-ből 9-szer elviszi a védőm mellett.
- rettentő kevés a mozgás támadásban. Persze lehet(ne) nyomkodni, hogy menjen, de mire annak hatása lesz, rég feleslegessé válik
- borzasztó buta és erőltetett taktikai váltások (pl. ha visszaáll a gép védekezni, akkor egycsapásra hatásosabban szerel, vicces és dühítő)
- védekezésben kiugrálnak a védők, nem tartják a vonalat, inkább a DMC megy vissza, de a CB kiugrik. Persze mögé már megy is a csatár és a passz. Ezt nem lehet megakadályozni.
- nem lehet faltolni. Nagyon sokszor próbáltam szándékosan faltolni, hogy megállítsak egy támadást (tipikusan 60 m-es labdavezezés a gépnél), de nem engedi faltolni.
- elképesztően buta labdakezelés, amit irányítani sem nagyon lehet. Gyakran az ellenfél felé veszi le a labdát, pedig én nem arra nyomtam. Ilyen scriptekben lelte agyhalálát a FIFA. Ráadásul olyan sok a technikai hiba, rossz labdalevétel, hosszú megtolás stb., hogy az még megye1-ben is vicces lenne.
- erőltetett lövésrendszer. Ha azt akarja, hogy mellérúgjam, akkor mellé fogom, bármit csinálok, akár fél méterről is. Tipikusan a kapufa mellé laposan, vagy félmagasan érkező lövések ezek.
Megmielőtt: igen, kivettem a csaló scriptet. Javított valamit, de azért még így is... -
1 hétig volt rossz, alig tudtam újra rakni. -
SP2on szaggatna?Most nincs kedvem újra rakni a gépet. -
SP3on biztosan, miért olyan nehéz feltelepíteni egy ingyenes javítócsomagot? -
Sziasztok.Windows XP SP2-őn megy a game? -
Jaja meg PES10ben is bírtam a VB modot, bár én az EB-t mindig jobban szerettem. :) -
leszedsz egy unlockert a netről,felrakod,és ki lesz váltva a pes store-ban -
na az lesz csak igazán atomkirály cucc,pes8-ra is nagyon adta az EB-s mod,fasza élethű stadionokkal :) -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy PES12ben hogyan lehet elérni, hogy valós csapattal lehessen nyomni a Master League-ben? Pesedit 2.3 fent van. -
Szerintem EB mod kerül még rá a nyáron. :) -
Pesedit korrekt, nekem is az van, 2.3-as,
Átbűvöltem pluszban a nemzetközi zászlókat logókra,
Bepakoltam high res. reklámtáblákat,
Normális labdákat (nem mindenféle narancssárga, uv zöld meg egyéb borzalmakat),
A régi hálót 2011-ből (az új az borzalmas fizikumú....mint egy plexilemez),
Plusz mesterligához normális szponzorokat.
És innentől én már nem is buzerálom, teljesen jó, most már csak játék lesz egészen Pes2013-ig :) -
hali,felrakom megint a gémet,a kérdésem az,hogy miket rakjak fel,hogy a détbéz is korrrekt legyen,de a mezek is minden fasza legyen? pesedit 2.3-ra gondoltam -
Nagyi2pac #75769 Ez egész jó kis cuccnak néz ki:
PES2012 PSD patch
PSD stats (PES Stats Database)
Replaced Copa Cantander Libertadores with UEFA Europa League
Konami last update v1.02 & DLC 1.00
Correct face to all players
All teams, league and competition have correct balls, logos, emblems, kits… (everything is licensed)
Sony Playstation 3 pad and buttons
No replay logo in exhibition and league-cup match
Replaced CL, EL, SC and LD replay logo…
No maps, no baners, no stadium commentary, no konami boots…
No blur
Replaced konami adboards, stadium adboards and leds…
Balls pack + HD (512x512) balls preview
Blue scoreboard
Better lines on the grass + greener grass
Real stadiums names
English text languages only
Separated kitserver, exe and save
Other Europa (32 teams -- new teams added: Bate, Viktoria, Apoel, Anzhi, Red Star, Partizan)
Other Latin-America (14 teams -- new team added: Flamengo)
UEFA Champion League (all 32 teams)
UEFA Europa League (64 teams)
Download -
Azt írta Pat, hogy az új kitserver miatt van, merthogy külön tölti be a mezeket, és ezért néha megakad a menüben a zene...