7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    A behátrálós védekezést gyakoroltam éppen eleget, de az csak nagyon kevés helyzetben válik be. Legtöbbször belassul a védőm és simán beindít mögéje, amit nem blokkol a bekk.

Kíváncsi lennék, hogy nálad is vannak-e a kövekező helyzetek meccsenként több alkalommal:
    - indít az ellenfél, játékosom mellett 2 cm-re megy el a labda, de nem mozdul, átváltani sem lehet rá, vagy csak későn (gyakran még át is megy a lábán a labda, kikockáztam már néhányszor)
    - én indítok kiugratóst. Messziről látni, hogy hosszú lesz, de a játékosom tovább megy előre, így egyszerűen lendületból elviszik mellette. Ez ugye mozgásscript, amit nem enged megszakítani.
    - az ellendél játékosa nyakán két emberem, nyomkodom a pressinget (aminek ugye belépésnek kellene lennie), de nem lépnek oda, így szépen viszi két emberemmel a hátán zavartalanul
    - egy adott szituációnak megfelelő dolgot csinálok (pl passz balra), de mire megcsinálja a játékosom, addigra az ottani emberem elfut onnan, de az ellenfél ott terem.