7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Életet leheltem a Jenkey patch-be nagynehezen. Kétség kívül javított valamit a helyzeten, de látszik, hogy a PES gameplay-ben hardkódolt hibák vannak.

- emberkiválasztás védekezésben, támadásban, passznál. Tök mindegy mit akarsz, legtöbbször a rossz emberre vált át, ráadásul váltáskor megszakad a sprint, hiába nyomom
    - szinte teljesen hatástalan a belépő szerelés, legalábbis ha nem a gép csinálja, szemtől szemben 10-ből 9-szer elviszi a védőm mellett.
    - rettentő kevés a mozgás támadásban. Persze lehet(ne) nyomkodni, hogy menjen, de mire annak hatása lesz, rég feleslegessé válik
    - borzasztó buta és erőltetett taktikai váltások (pl. ha visszaáll a gép védekezni, akkor egycsapásra hatásosabban szerel, vicces és dühítő)
    - védekezésben kiugrálnak a védők, nem tartják a vonalat, inkább a DMC megy vissza, de a CB kiugrik. Persze mögé már megy is a csatár és a passz. Ezt nem lehet megakadályozni.
    - nem lehet faltolni. Nagyon sokszor próbáltam szándékosan faltolni, hogy megállítsak egy támadást (tipikusan 60 m-es labdavezezés a gépnél), de nem engedi faltolni.
    - elképesztően buta labdakezelés, amit irányítani sem nagyon lehet. Gyakran az ellenfél felé veszi le a labdát, pedig én nem arra nyomtam. Ilyen scriptekben lelte agyhalálát a FIFA. Ráadásul olyan sok a technikai hiba, rossz labdalevétel, hosszú megtolás stb., hogy az még megye1-ben is vicces lenne.
    - erőltetett lövésrendszer. Ha azt akarja, hogy mellérúgjam, akkor mellé fogom, bármit csinálok, akár fél méterről is. Tipikusan a kapufa mellé laposan, vagy félmagasan érkező lövések ezek.

Megmielőtt: igen, kivettem a csaló scriptet. Javított valamit, de azért még így is...