Joint Task Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd át kell nevezni jts.exe-re.
2. AGEIA driver feltesz (amit a setup végén akar)
3. 1.1 patch feltesz
4. AGEIA driver újabb feltesz (amit a patch végén akar)
5. RAZORDOX 1.1 crack feltesz
6. Nem kell újraindítás
7. Ikonra kattintok és azonnal indul a játék 😄
Nekem elindult a játék, elég fura módon. Azt csináltam hogy felraktam a játékot, utánna patchet és crackeltem. Ezek után nekem nem ment csak töltött és töltött..., a demo is fent volt a gépemen, és abból átmásoltam azokat a file-okat amik itt nem voltak, és elindult. Lehet hogy nem is ez oldotta meg a problémát de nekem már megy a játék.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Na már csak azt kell megkeresni hogy mit csináljon az akinek crack-el csak tölt a vincsi és nem lép be a játékba 😄
1.
Start menü -> Futtatás..
2.
írd be „regedit”
3.
Keresd meg ezt a kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
4.
Jobb oldali ablakban dupla katt "ProgramFilesDir".
5.
A "ProgramFilesDir" értéke valószínûleg ez "C:\Program Files". Ezt változtasd meg úgy hogy olyan helyre mutasson ahol legalább 3GB van.. Például, "D:\Program Files" (Gyõzõdj meg róla hogy a mappa létezik e).
6.
Telepítsd fel a játékot.
7.
Miután feltetted a Joint Task force-t változtasd vissza a "ProgramFilesDir" erre "C:\Program Files\" (vagy ami volt).
Jó játékot.
Sok esetben segít ilyenkor (Lásd: régi BF2 peccsek ... 1xxMB-os peccsnek kellett 3GB szabad hely a C-n ...) ha a környezeti változóknál a Temp és hasonló könyvtárakat átpakoljátok egy olyan meghajtóra amin van elég szabad hely ...
Valszeg úgyis azért kell neki, mert a TEMP-be tömörítené ki az installálandó cuccost ... Valaki akinek nem megy próbálja ki ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
• Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c or higher
• Pentium(R) 4 2.0 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 2000+ or equivalent processor
• 512 MB RAM or more
• 64 MB NVIDIA(R) GeForce(R) 4 Ti or ATI(R) Radeon(R) 9500 video card
• Monitor that can display in 4:3 or 16:9 aspect ratio
• 5.0 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a swap file and saved game files
• 4x CD-ROM or DVD-ROM drive
• 16-bit DirectX(R) 9.0-compliant sound card
• Internet or LAN connection for multiplayer games
• Mouse
• Keyboard
In order to play the game at the recommended resolution, detail and performance levels, your computer should meet or exceed the following specifications:
• Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent processor
• 1 GB RAM
• GeForce(R) 6800 or equivalent DirectX(R) 9 compliant video card with hardware T&L and pixel shader 2.0 support
• Sound Blaster(R) X-Fi(TM) series sound card
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO:
NVIDIA(R)
ForceWare(TM) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v91.31
GeForce(R) 4 Ti Series
GeForce(R) FX 5900 Series
GeForce(R) 6600 Series
GeForce(R) 6800 Series
GeForce(R) 7800 Series
GeForce(R) 7900 Series
ATI(R)
Catalyst(TM) Drivers (Windows(R) 2000/XP): v6.6
Radeon(R) 9500 Series
Radeon(R) 9600 Series
Radeon(R) 9700 Series
Radeon(R) 9800 Series
Radeon(R) X600 Series
Radeon(R) X700 Series
Radeon(R) X800 Series
Radeon(R) X850 Series
nem tudom miért nem lehet megcsinálni normális telepitöt
Bocs nem támadás akart lenni, de egy mondatban ennyi hiba után ezt nem tudtam elhallgatni.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
amugy emg hiába #64 az nekem nem számit, egyszerüen angol játékok esetében a midnenféle magyargatás emg egyebek ugy hazavágja feelinget hogy hihetetlen, ennyi, filmekbe se midnig birom szinkronosokat de valahogy játékokban még annyira se...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
erö
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Telepísd fel a játékot (BWCloneDVD), de az agei szart ne ragd fel. Majd patcheld és akkor felajánlja hogy felrakja az ageit, fogadd el.(patchen lévõ agei más)Ezt kell felrakni, de felülírással nem mûködik.
A noob-ok támogatója az MSX.
a töki kivan, nem jó patchez a crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#help>#help><#falbav>#falbav>
Az titok.
Gondoltam írok, hogy akinek szüksége van segítségre BlindWrite típusú fájl átírása ISO fájlba cd-író nélkûl, vagy segítség kell a játék elindításában (agei, correct dvd), az kérdezzen nyugodtan.
A noob-ok támogatója az MSX.