Joint Task Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz><#wilting>
nem ajánlom a warez verzió felrakását, mivel nagyban rombolhatja a játékélményt 😛

Serpa
winrestart?

Evogordon
hi
feltettem a játékot aztán egybõl rá a patch-et és a patch crack-jét és amikor indítanám a játékot csak tölt a vincsi s tölt és tölt... Aztán egy idõ múlva kiírta hogy ageia fizx driver...felrakta a driverét de ugyan ezt írja ki.. Volt már valakinek ilyen gondja?

grebber
Ez gyors volt már ki is jött az elsõ patch hozzá!

Joint Task Force v1.1 Update-RazorDOX

Next PC upgrade: 2022

Serpa
nem tudni.

3P
Mennyi lesz a magyar verzió ára?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Joint.Task.Force.PROPER-RELOADED

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Jah sorry nem láttam. :S
nem valami élethû graf
kicsit meseszerû, sztem company of heroes jobb!

Serpa
lehet, h szívatós lesz elindítani (nfo alapján)

grebber
#67 😄

Joint.Task.Force.BWCloneDVD-Unleashed
Serpa
letöltésrõl nem is beszélve <#email>

grebber
A nagyon jó addig ugyis van mit tolni bõven!

Serpa
a HUN sztem csak okt ban lesz kész.

grebber
lol nemsemmi ez a pár nap game hegyek hm de ez fincsi game én is inkább magyart várom feltéve ha felteszi valaki!

Serpa
én inkább megvárom a magyart.

Joint.Task.Force.BWCloneDVD-Unleashed

BAKKER pont most akartam linkelni én is -)) IMBA.
Szóval nem is felirat hanem szinkron lesz. De tuti nem 15-én jön a magyar verzió. Ennyi idõ alatt kizárt, ha 11-én még csak gõzerõvel folyik a honosítás.

Serpa
gamestar suxx.

Serpa
akkor mégis csak jól tudtam

2006.09.11 - Gõzerõvel folyik a JTF honosítása

Magyarország egyik legprofibb hangstúdiójában (ahol a Disney szinkronokat is készítik) jelenleg is folynak a JTF magyar verziójának a felvételei. Örömhír és egyben hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Dörner György és Reviczky Gábor is elvállalták a rájuk osztott szerepeket, így az õ közremûködésükkel remélhetõleg minden idõk legjobb magyar játékszinkronját készíthetjük el.

át kell váltani magyar nyelvre
most-wanted-entertainment.com

Igen, ez nagyon durva. Okay hogy nem lesz szinkron, de felirat sem... ez már gyalázat. Utána meg jön a duma hogy nem veszünk eredeti játékot LOL.
Serpa
én teljesen abban voltam, h magyarul is kiadják.

ezek szerint nem 😞

Gamestar infó:
Eddig ismeretlen volt a pontos dátum, de most megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésû Joint Task Force megjelenési dátuma 2006. szeptember 12.

Mivel a modern csapat alapú stratégiai játék kiadásáért a Vivendi Games a felelõs, így külön hazai kiadása nem lesz az alkotásnak, de az igen valószínû, hogy a fenti napon már a hazai polcokról is lekaphatjuk a dobozt. Ha lemaradtál volna róla, most kipróbálhatod a játék egyjátékos demóját.

ENNYI :-(((
Olvastam valhol, de nem emléxem hogy hol. És láttam asszem az 576-nál a dobozt és nem volt rajta hogy magyar verzió, pedig a magyar játékoknál mindegyiken rajta van. Honnan tudod hogy van magyar verzió? Bár úgy lenne. Isten ez a gém.
Blekk Síp
Nem 15.-én fog megjelenni?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Serpa
van magyar verzió.

honnan vetted az ellentetjét?

Tényleg nem lesz egyáltalán magyar verzió? Még felirat sem???
grebber
2006. szeptember 12.-én jön a game!

Kipróbáltam a demót.

Ami teszik:
-Generals feeling
-minden tereptárgy robbantható
-minden használható
-a demó missziók szerintem elég érdekesek
-változatos egységek

Ami NEM tetszik:
-grafika elég bugosnak tûnik - sokszor akadozott scrollozás közben (betudjuk a demó verziónak)
-erdõben rejtõzködés teljes hiánya (lásd Act of War)
-egységek irányítása még csiszolásra szorul (nekem állandóan elrohangáltak harcolni-meghalni)

Kérdések:
-Aknát lerakni sikerült bárkinek is?
-Havok csak nekem tûnt túl erõsnek?

Eddig ennyi.

G.
Kopiati
köszi

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

asszem lemyomod egyszer az alt-ot...és mégegyszer ha kattintással akarod irányítani...
Kopiati
Az elsõ pályát meglehet veszteség nélkül is csinálni a másodikon már kicsit bajosabb mert folyton kinyírnak a kis gerillák. Téleg hogyan lehet a benne vezetnia járgány ha benne ülnek kattintás nélkül???

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

jah azt már észre vettem, a csapat végén kullog, óvom a széltõl is😊
alma2
bar meg csak az elejen tartok, de vigyazz a medicre /szerencsere egyesevel is lehet az embereket mozgatni/ az mindenkit meggyogyit, ha kell.

szerintem

olyan marha könnyû a játékban meghalni, csak én bénázok, vagy valóban pikk-pakk leszednek?
pedig kúszok, meg fedezéktõl fedezékig futok..mégis hamar elvérzik a csapat..egy két tippet szívesen vennék akár a fejlesztõktõl is, márha van itt a fórumon a készítõktõl valaki(én ha készítõ lennék, a demó megjelenése után biztos böngészném afórumokat, pláne az sg-t, hiszen ez a legnagyobb "bíróság" a magyar játékos scénében😊
alma2
olvassa ezt a forumot olyan emberke, akinek koze is van a jatek keszitesehez ?
csak batran fedd fel magad nem harapunk 😊

szerintem

Hali!
Letöltöttem, de elindítás után a fõmenü bal felsõ sarkából ad be egy darabot kinagyítva. Úgy 320X200-as lehet a felbontás, a töltés alatt is akkora a homokóra, mint egy ötforintos. Találkozott vki hasonlóval?
Elõre is kösz: Kython

kösziszépen
DummyBoy
Hehe 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2-ik küldi 3 Humwee-val kezdõik 😊 Építkezni szvsz nem lehet, elfoglalni kell ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

aki estleg végigtolta a demot idespoilerezhetné, hogy lehet e benn jármût vezetni, vagy esetleg épitkezni..köszi
Kopiati
Szerintem tök sirály az elsõ pálya. A második már összetettebb. Az elején gondolni kella következõ szakaszra is. Mert a helikptert meg lelõhetik.

eh, elõször nem akartam elhinni, h ez a játék grafja....uh.

Serpa
remélem Black Hawkot tok majd irányítani.

grebber
😞 képek meg videók alapján sokkal szebre számitottam.

Pofás kis grafikája van:

1.

2.
Serpa
sokkal jobb lenne, ha lenne az embernek 1 PhysX kártya.
közepes kategóriának elmegy.

a legnagyobb hibája, h nem lehet HUN nyelvet választani a telepítésnél.

DummyBoy
Még 28 perc ... csak ma este gakom van 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"