Joint Task Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem a játékot aztán egybõl rá a patch-et és a patch crack-jét és amikor indítanám a játékot csak tölt a vincsi s tölt és tölt... Aztán egy idõ múlva kiírta hogy ageia fizx driver...felrakta a driverét de ugyan ezt írja ki.. Volt már valakinek ilyen gondja?
Joint Task Force v1.1 Update-RazorDOX
Next PC upgrade: 2022
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kicsit meseszerû, sztem company of heroes jobb!
Next PC upgrade: 2022
Szóval nem is felirat hanem szinkron lesz. De tuti nem 15-én jön a magyar verzió. Ennyi idõ alatt kizárt, ha 11-én még csak gõzerõvel folyik a honosítás.
2006.09.11 - Gõzerõvel folyik a JTF honosítása
Magyarország egyik legprofibb hangstúdiójában (ahol a Disney szinkronokat is készítik) jelenleg is folynak a JTF magyar verziójának a felvételei. Örömhír és egyben hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Dörner György és Reviczky Gábor is elvállalták a rájuk osztott szerepeket, így az õ közremûködésükkel remélhetõleg minden idõk legjobb magyar játékszinkronját készíthetjük el.
át kell váltani magyar nyelvre
most-wanted-entertainment.com
Eddig ismeretlen volt a pontos dátum, de most megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésû Joint Task Force megjelenési dátuma 2006. szeptember 12.
Mivel a modern csapat alapú stratégiai játék kiadásáért a Vivendi Games a felelõs, így külön hazai kiadása nem lesz az alkotásnak, de az igen valószínû, hogy a fenti napon már a hazai polcokról is lekaphatjuk a dobozt. Ha lemaradtál volna róla, most kipróbálhatod a játék egyjátékos demóját.
ENNYI :-(((
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ami teszik:
-Generals feeling
-minden tereptárgy robbantható
-minden használható
-a demó missziók szerintem elég érdekesek
-változatos egységek
Ami NEM tetszik:
-grafika elég bugosnak tûnik - sokszor akadozott scrollozás közben (betudjuk a demó verziónak)
-erdõben rejtõzködés teljes hiánya (lásd Act of War)
-egységek irányítása még csiszolásra szorul (nekem állandóan elrohangáltak harcolni-meghalni)
Kérdések:
-Aknát lerakni sikerült bárkinek is?
-Havok csak nekem tûnt túl erõsnek?
Eddig ennyi.
G.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
szerintem
pedig kúszok, meg fedezéktõl fedezékig futok..mégis hamar elvérzik a csapat..egy két tippet szívesen vennék akár a fejlesztõktõl is, márha van itt a fórumon a készítõktõl valaki(én ha készítõ lennék, a demó megjelenése után biztos böngészném afórumokat, pláne az sg-t, hiszen ez a legnagyobb "bíróság" a magyar játékos scénében😊
csak batran fedd fel magad nem harapunk 😊
szerintem
Letöltöttem, de elindítás után a fõmenü bal felsõ sarkából ad be egy darabot kinagyítva. Úgy 320X200-as lehet a felbontás, a töltés alatt is akkora a homokóra, mint egy ötforintos. Találkozott vki hasonlóval?
Elõre is kösz: Kython
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

közepes kategóriának elmegy.
a legnagyobb hibája, h nem lehet HUN nyelvet választani a telepítésnél.