Joint Task Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megtudja mondani valaki hogy a második pályán, miután legyaktam az ellent a fenti táborban, utánna hol találom azokat a teherautókat amiket meg kéne szereznem?
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
1. Microsoft NET. Framwork 2 (õmiatta nem indult el sokáig a game nekem.)
2. Játék feltesz.
3. AGEIA driver feltesz
4. 1.1 patch feltesz
5. AGEIA driver újabb feltesz
6. 1.1 crack
A #152-es beírás szerint telepítettem, kivéve a framework-ot, mivel abból az 1.1-es fent volt és úgy gondoltam az elég lesz neki. Nem is akart elindulni. Ezután telepítettm a 2.0-ásat, majd elindítottam. Nálam 5 és fél perc után indult el, úgyhogy nyugodtan ki lehet bontani egy sört és elszopogatni.
Még annyit fûznék hozzá a #152-höz, hogy a végén is lehet telepíteni a Framework 2-t ha valaki elmulasztotta az elején, de a játékot már feltelepítette.
sacc 10-15perc volt ha jól emlékszem, de lehet több és csak alt+tab mûködött, egérrel hiába klikkeltem másik taskra
Steam: [HUN]Feriggno
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
én úgy tom, ha vki a neten akar játszani, ahhoz kell a framework.
bár van egy másik játék is, ami nem éppen multis, el se indul ha ez nincs fenn.
Amikor sierül elindítani legyetek türelemmel mert elsõre rengeteg ideig tölt.
1. Microsoft NET. Framwork 2 (õmiatta nem indult el sokáig a game nekem.)
2. Játék feltesz.
3. AGEIA driver feltesz
4. 1.1 patch feltesz
5. AGEIA driver újabb feltesz
6. 1.1 crack feltesz
7. Nem kell újraindítás
Nekem a Proper változat van meg. A #127 alapján átírtam a Program Files elérési útját, felraktam, visszaírtam a Program Files-t, restart, crack és simán fut. A tutorialon és az elsõ pályán vagyok túl, semmi gondom nem volt
EVO Installáld fel a játékot újra és úgy póbáld a crack-el (habár gondolom így csináltad de más nem jut az eszembe).
Én ezt a serialt használtam: KQ5CF-KHT9F-FMIMP-7P8AH-EHGCF
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Majd ha lessz valami normális megoldás vagy crack akkor szenvedek vel..