337
  • Uborkasalata
    Hy!
    A JTF-ben hiába foglalom el a repteret csak pár tankot, meg radarkocsit lehet venni, embert ilyesmit nem help me pls!
  • Humesz
    Hát én változatlanul nem értem, hogy a NOD miért okoz ekkora fennakadást??? ZÁRD BE!!!!!!!!!!! ENNYI!!!! Probléma megoldva!
  • Csero90
    Lapozz vissza!
    le van írva érthető lépésekben!!
  • Evogordon
    huh...:D
    nem tom már pontosan már vistám van azon nincs nod és nem tom neked meglesni...
  • zolo
    Az jó lenne, elárulod hogyan csináljam meg?
  • Evogordon
    NOD-ba
  • Evogordon
    De ha noidba beteszed akkor 1 szempillantás alatt elfog indúlni.
  • zolo
    Kösz,igazad lett, 10 perc után elindult.

Gameplay-el kapcsolatban:Csinálom a tutorialt, már megvan a hummer meg a helikopter, a dircet Controllt hogyan tudom használni?

U.i.:Türelem rózsát terem :)))
  • Humesz
    Pontosan! TÜRELEM!!!! Ez a játék cd kulcsa :)
  • zolo
    Oks, mindjárt megpróbálom
  • Axon
    Várnod kell türelmesen. Nekem kb. 8 perc után indult el.
    Ha van a gépeden valamilyen vírusírtó, akkor azt kapcsold ki, akkor sokkal gyorsabban elindul.
  • zolo
    Még mindig nem megy :(((
    Pedig úgy csináltam ahogy le volt írva:
    Játék telepít
    Update telepít
    Ageia 2.5.1 telepít
    Crack 1.1
    Mindez reloded játékkal+ razor patch-el meg crackel.Utólag felraktam a .net framework 2.0-át de ez sem segített.
    Ikonra katt, és semmi nem történik,csak tölt a vinyó egyfolytába.Mellé még hogy semmit nem tudok elindítani és csak a reset segít

Please ha van még ötletetek írjátok meg, mert nagyon vártam ezt a játékot :(((((
  • Humesz
    Mi van? Amit leírtam úgy a tuti! És a legegyszerűbb!
  • ZoltanZen
    Ja igen én nem reloaded változat problémájával foglalkoztam, mivel azzal nincs probléma. Ha más verziód van: #242 hozzászólás
  • Humesz
    Hi all! Elkerülve a legútálatosabb "már 100x leírták, hogy mit kell csinálni" féle leszaromhogynekednemmegymertnekemmegigenteláma válaszokat, most egyben leírom több segítőkész user válaszait is felhasználva, hogy hogy is kell a Joint Task Force-t elindítani és működtetni. Egy mini FAQ következik:

Először is adott egy JTF Reloaded verzió, hozzá egy v1.1-es Patch és egy v1.1-es Patch-Crack, melyeket 3Error #210 szerint a www.gamecopyworld.com / www.spacetarget.com/games oldalakról lehet letölteni.

Minden r4pt0r #127-es hozzászólásával kezdődik!!!!! Majd következik 79Alba #179 tuti sikere a Microsoft .NET Framework v2.0-val az élen, bár ha van egy 2.5.1-es AGEIA fent a gépen, akkor nem kell felrakni azt amit a játék akar (2.5.0) hiába írja ki a hibaüzit, nem kell vele foglalkozni, hisz már fent van a legújabb verzió, hol a probléma?? Sehol, minden fog működni.
    Hyder #168: Igaz. Bár nálam nem volt 10-15 perc, talán inkább 5-6 (P4 3.0 GHZ), de akkor is türelem, mert a .pak-okat tényleg lassan rakja, amin nincs mit csodálkozni hisz ezért .pak :) A gépet viszont tényleg érdemes a telepítés alatt nem bántani, hagy dolgozzon! Ebből következik, hogy Axon #167 téren valami privát gond van a háttérben, mert a telepítés végig megy minden hiba nélkül.
    79Alba #196-ra az ovis is tudja a legegyszerűbb megoldást: Ki kell lőni a NOD-ot, nem kell annyira félteni a gépet, nem lesz annak semmi baja. Döntsd el, hogy játszani vagy vírust kerestetni akarsz!
    Supersix #164 háza táján is saját gond probléma, hogy a tutorial lefagy, mert az is rendesen végig megy, semmi baja és itt jegyezném meg Uborkasalata #234-ra reagálva: Az a jármű egy tank - nem nehéz felismerni - és én sem értem, hogy mi a kérdés?! Milyen help? Ha az angol nyelv problémát okoz, akkor várd meg a magyar verziót, mert mindent elmond Cleveland és ha nyomsz egy TAB-ot akkor újra meg tudod nézni mit kell csinálni pontosan. Ill. mit nem kell csinálni esetedben :)
    Zárásként pedig Evogordon #194: Csukott szemmel biztosan!!! Semmi extra nincs az 1. pályában, kezdőknek vagy játék közbeni bámészkodóknak viszont okozhat gondot.

Humesz

UI: Remélem minél több ilyen user lesz ezekután, néhány perc igazán semmi, hogy mindent tisztán lássunk. Ha valaki meg lusta segíteni, akkor ne is reagáljon, pláne annyit ne, hogy "már el lett mondva, de hülye vagy, hogy nem olvasol el 585643 hozzászólást".
  • ZoltanZen
    A próbléma a következő lehet:
    Amikor rakod fel a játékot az ageit ne ragd fel hozzá, majd a patchben lévő ageit ragd fel. Ez általában megoldja a problémát, mivel egyes verziókban a programot, elrontották. Egyébként meg se próbáld úgy hogy felrakod a játékot és az ageit, majd a patcben felülírod az ageit, mert az csak még jobban elrontja.
  • zolo
    Olyan problémával találkoztatok, hogy amikor winben indítani akarom a workshopot, kiír valami fájl inicializálása nem sikerült, és hivatkoz valamilyen memóriára.Meg próbálom elindítani a játékot ikonjáról, de csak tölt és tölt, és nem történik semmi és közben egy programot se tudok elindítani és csak reset segít. Mi a probléma?
    A játék patchelve van, de majd megpróbálom patch nélkül feltenni.

Ja, és a gépem:Athlon xp 1900+, Geforce ti 4200, 512 ddr 400 ram.Ennek elégnek kéne lennie a readme alapján.
  • Humesz
    THX bár már megtaláltam a sok siránkozás között, hogy így meg úgy nem megy a game. Mindjárt felteszem és ha van valami akkor megírom.
  • Evogordon
    1.
    Start menü -> Futtatás..
    2.
    írd be „regedit”
    3.
    Keresd meg ezt a kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion
    4.
    Jobb oldali ablakban dupla katt "ProgramFilesDir".
    5.
    A "ProgramFilesDir" értéke valószínűleg ez "C:Program Files". Ezt változtasd meg úgy hogy olyan helyre mutasson ahol legalább 3GB van.. Például, "D:Program Files" (Győződj meg róla hogy a mappa létezik e).
    6.
    Telepítsd fel a játékot.
    7.
    Miután feltetted a Joint Task force-t változtasd vissza a "ProgramFilesDir" erre "C:Program Files" (vagy ami volt).
  • Humesz
    Szóval akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával? Én elismerem hogy nem olvastam vissza, mert gondoltam ez egy egyszerű kérdés és egyedi, de ugyanilyen egyszerűen lehetett volna a megoldás-hozzászólás számát beírni.
  • Evogordon
    Már 100x leírták hogy mit kell csinálni.
  • Humesz
    Hali! Hány GB-t rak fel a game? Nekem 30 GB szabad helyre nem hajlandó feltenni kevés helyre hivatkozva. Ez hülye!
  • Kly9
    Mi a panasz tárgya? Mire kell helpelni?
  • Uborkasalata
    Cs!
    A JTF-ben a Tutorialban eslő pálya. A 4 fős csapatommal leszáltt a heli, kitettek. Pár enemyt kiírtottam közben 1 emberem elveszett. Aztán lehasaltam a fákközé a fűbe és vmi jármű jön v mi de semmi! help!
  • 3Error #233
    vmi új ötletetek van a 3. mission végével kapcsolatban? 2 napja nem játszok vele, mert nincs mission acc...
  • 3Error #232
    kicsit más mint a C&C, vagy az Act of War, sztem nem erre a játékra gondolsz, ha szeretsz tank-rush-t nyomni meg hasonlók. (ez 99%-ban taktikai RTS)
    De próbáld ki, megéri !
  • BenG
    Épitkezni nem lehet csak a reptereket elfoglalni. Egységeket pedig csak 'rendelni' lehet ha van pénzed.
  • Uborkasalata
    Helló!
    Köszi-köszi szupi vagy sikerült!
    De lehet hülye vagyok, de lécci monddjátok el, hogy Skirmishben v milyen játékmódban lehet épületeket felhúzni egységet gyártani???
  • Evogordon
    1. cd kulécs csak akkor kell ha belépsz a játékba.
    2. vedd a fáratségot és írd át a jtf2.exe-t jtf-re.
  • Uborkasalata
    Hy!
    Letöltöttem a JTF-et de telepítésnél nem kér cd kulcsot valamint nemtok Crackaleni, mert a crack.exe jtf2.exe nevű és nemtomfelül írni help me pls!!!
  • 3Error #227
    nem olyan nehéz, sok gyalogossal menj a szökőkút és a székház közé gyorsan, esetleg pár hamvee-vel tereld a figyelmet, és utána az épület hátúljánál kell a katonákkal fölszaladni, gyilkolni, majd elkapni a vezért... Sok sikert !
  • 3Error #226
  • Csero90
    Ez nagyon kemény thx
  • BenG
  • Alwares
    Rohad jó dolgo a Direct controll, Lada 1200-asal ütöttem el a gerillákat! Lol!
  • Kly9
    THX, meek kipróbálom :)
  • BenG
    Nyomva tartod az alt-ot majd rákattintasz arra amit irányítani akarsz és onnantól jöhet a numerikus billentyűzet.
  • Kly9
    Meg tudnátok mondani hogy lehet bekapcsolni a direkt controlt? Elvileg alt + numerikus billenytűzettel kéne, de nem tom.
  • Alwares
    Nekem single-ban is sokszor ujrakezdni de nem bánom mert igy még egyszer végigmegyek rajta és akkor több tapaszalattal kevesebb ember vesztésel jutok el odáig..
  • Csero90
    Ugye vazz azt írja ki h pusztítsd el a bázisukat és foglald el a teherautókat de az ural truckokba amik ott vannak abba nem lehet beküldeni a katonákat.