Joint Task Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki átbasz, az basszon bét is!
A JTF-ben a Tutorialban eslõ pálya. A 4 fõs csapatommal leszáltt a heli, kitettek. Pár enemyt kiírtottam közben 1 emberem elveszett. Aztán lehasaltam a fákközé a fûbe és vmi jármû jön v mi de semmi! help!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De próbáld ki, megéri ! <#wink>#wink>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Köszi-köszi szupi vagy sikerült!
De lehet hülye vagyok, de lécci monddjátok el, hogy Skirmishben v milyen játékmódban lehet épületeket felhúzni egységet gyártani???
2. vedd a fáratségot és írd át a jtf2.exe-t jtf-re.
Letöltöttem a JTF-et de telepítésnél nem kér cd kulcsot valamint nemtok Crackaleni, mert a crack.exe jtf2.exe nevû és nemtomfelül írni help me pls!!!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezután el kell jutni a TV studióba az még könnyü de aztán jön egy következõ amit még én se tudtam megcsinálni mert eszméletlen sok tank/ ellenség van ott...
Sok sikert nektek is!
nekem nem sikerült...
<#violent>#violent><#gun>#gun><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#action>#action><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
valaki megtudja mondani hogy honnan lehet az 1.1es patch crackjét leszedni??
vagy ha http://spacetarget.com/games/pc_joint_task_force.shtml innen valaki el tudja magyarázni hogy hogy szedjem le az is jóxD
Haverral nyomom a jtf-et coop-ba, aki már megcsinálta a 3adik pályát pls írja már le a végén mit kell csinálni!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> hihetelenül idegesítõ mert ha kilépünk akkor kezdhetjük elõlrõl. <#szomoru1>#szomoru1>
Haverral nyomo a jtf-et coop-ba és a 3. pálya legvégén nem tudunk mit csinálni. Minden medic truck-ot a helyére tettünk, minden bázist lefoglaltunk még a fõbázisukat is de semmi... Tud valaki valami megoldást?
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Azt megtudja mondani valaki hogy a második pályán, miután legyaktam az ellent a fenti táborban, utánna hol találom azokat a teherautókat amiket meg kéne szereznem?
Azt megtudja mondani valaki hogy a második pályán, miután legyaktam az ellent a fenti táborban, utánna hol találom azokat a teherautókat amiket meg kéne szereznem?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!