Joint Task Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Már 100x leírták hogy mit kell csinálni.

Humesz
Hali! Hány GB-t rak fel a game? Nekem 30 GB szabad helyre nem hajlandó feltenni kevés helyre hivatkozva. Ez hülye!
Mi a panasz tárgya? Mire kell helpelni?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Cs!
A JTF-ben a Tutorialban eslõ pálya. A 4 fõs csapatommal leszáltt a heli, kitettek. Pár enemyt kiírtottam közben 1 emberem elveszett. Aztán lehasaltam a fákközé a fûbe és vmi jármû jön v mi de semmi! help!
3Error
vmi új ötletetek van a 3. mission végével kapcsolatban? 2 napja nem játszok vele, mert nincs mission acc...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
kicsit más mint a C&C, vagy az Act of War, sztem nem erre a játékra gondolsz, ha szeretsz tank-rush-t nyomni meg hasonlók. (ez 99%-ban taktikai RTS)
De próbáld ki, megéri ! <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Épitkezni nem lehet csak a reptereket elfoglalni. Egységeket pedig csak 'rendelni' lehet ha van pénzed.

Helló!
Köszi-köszi szupi vagy sikerült!
De lehet hülye vagyok, de lécci monddjátok el, hogy Skirmishben v milyen játékmódban lehet épületeket felhúzni egységet gyártani???
Evogordon
1. cd kulécs csak akkor kell ha belépsz a játékba.
2. vedd a fáratségot és írd át a jtf2.exe-t jtf-re.

Hy!
Letöltöttem a JTF-et de telepítésnél nem kér cd kulcsot valamint nemtok Crackaleni, mert a crack.exe jtf2.exe nevû és nemtomfelül írni help me pls!!!
3Error
nem olyan nehéz, sok gyalogossal menj a szökõkút és a székház közé gyorsan, esetleg pár hamvee-vel tereld a figyelmet, és utána az épület hátúljánál kell a katonákkal fölszaladni, gyilkolni, majd elkapni a vezért... Sok sikert !

3Error
<#nyes>

Csero90
Ez nagyon kemény thx <#worship>

<#vigyor><#taps>

Alwares
Rohad jó dolgo a Direct controll, Lada 1200-asal ütöttem el a gerillákat! Lol!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

THX, meek kipróbálom 😊

Nyomva tartod az alt-ot majd rákattintasz arra amit irányítani akarsz és onnantól jöhet a numerikus billentyûzet.

Meg tudnátok mondani hogy lehet bekapcsolni a direkt controlt? Elvileg alt + numerikus billenytûzettel kéne, de nem tom.

Alwares
Nekem single-ban is sokszor ujrakezdni de nem bánom mert igy még egyszer végigmegyek rajta és akkor több tapaszalattal kevesebb ember vesztésel jutok el odáig..

Csero90
Ugye vazz azt írja ki h pusztítsd el a bázisukat és foglald el a teherautókat de az ural truckokba amik ott vannak abba nem lehet beküldeni a katonákat.

Csero90
Jól van nah de el se tudjátok képzelni milyen idegesek voltunk. Nagy nehezen megcsináltuk mindenféle megismételhetetlen mák is közrejátszott és ha elrontod akkor kezdheted elõlrõl az egész mappot mert coopban nem lehet menteni.(újra is kell majd kezdenünk)

Alwares
Én már a legvégén járok, az még egyszerü része az egésznek. Ekkor még van sok pénzed a reptér elfoglalása miatt. Én még a pálya elején vettem egy könnyü helikoptert amivel felderitettem a területeteket, ügyeltem rá hogy soha ne álljak meg vele mert akkor lekapják, meg vettem még egy rangert, mert asszem akkor 300 vagy 500 dolcsi van. Mindegy a repteret még könnyü megszerezni csak ha megláttok egy csapat ellenséget azonnal állitsátok meg és nézzétek meg melyik RPG-s és azt löjjétek ezerrel mert akár egy RPG-s is romba döntheti az egész haditervet! Aztán ha elfoglaltátok a repteret (lehetõleg ne veszitsetek embert pláne jármûvet!) kaptok 1500 $-t, én ekkor vettem még + 2 tankelháriós hammert, a maradékból pedig dokikat és katonákat vettem + 1 csomag lõszert hogy legyen RPG-je minden embernek. A Vásárlást gyorsan intézzétek mert hamar támadásba lendülnek két tankal két oldalról. Aztán ha ez meg volt gyorsan a helikopterrel felderitettem a várost és amelyik gerillák közelében nem volt RPG-s vagy felszerlet gépfegyveres jármü azokat lelöttem. Aztán indultam meg a "seregemmel" Az a titka hogy a tankokra rá kell menni az összes takelháritós dtzsippel és akkor pillanatokalatt vége lesz a tanknak! Ezután már egyszerüen megtisztitható az egész terület. Aztán mikor már majdnem eljutottál a stadionba, akkor kapsz riasztást hogy ágyuk lövik a stadiont a szomszéd utcából, gyorsan menj oda mert ha megségülnek a civilek azt lekapja a sajtó és akkor kevesebb pénzt fogsz kapni! Szóval rohanj gyorsan oda de a dzsippeket ne hagyd magukra mert sok ott a gyalogos RPG-s, én nehezen végigszenvedtem magam és aztán indultam el a teherautókkal a stadionba!
Ezután el kell jutni a TV studióba az még könnyü de aztán jön egy következõ amit még én se tudtam megcsinálni mert eszméletlen sok tank/ ellenség van ott...
Sok sikert nektek is!

3Error
egy külföldi oldalon azt írták, hogy semmiképpen sem szabad sérülnie az Uraloknak, ezért õk mesterlövészekkel próbálták az ellenséges bázist bevenni, és sikerült nekik ilymódon megcsinálni a pályát.
nekem nem sikerült...

3Error
nálam sem megy a vége... sztem bug...

Alwares
Bazd meg szerinted ki jutott el a 3. pályáig? Mi bénák vagyuk bazze! Tessék csak fikázódni egy pár napja megjelent játékkal. <#banplz>

Csero90
Igazán kösz srácok!!! Mindenki rohan választ kúrni biztos nagyon nehéz. Eddig még soha nem kaptam normális választ ezen a topicon.
<#violent><#gun><#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#action><#banplz><#banplz>

Alwares
Én onnan pont nem tudtam leszeni, nem nagyon akartak müködni a crackek linkjei egyik böngészõben sem... De nem is volt szükségem rá, hiszen wanadoo-n mellékelve volt a crack, de majd ha lesz idõm akkor felteszem rapidra...

3Error
www.gamecopyworld.com, mûködõ mirrorkon át, megkeresed a játékot, mûködõ mirrorról letöltöd... nem bonyolúlt...

helló!
valaki megtudja mondani hogy honnan lehet az 1.1es patch crackjét leszedni??
vagy ha http://spacetarget.com/games/pc_joint_task_force.shtml innen valaki el tudja magyarázni hogy hogy szedjem le az is jóxD
Csero90
Hi
Haverral nyomom a jtf-et coop-ba, aki már megcsinálta a 3adik pályát pls írja már le a végén mit kell csinálni!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav> hihetelenül idegesítõ mert ha kilépünk akkor kezdhetjük elõlrõl. <#szomoru1>

Evogordon
Hi
Haverral nyomo a jtf-et coop-ba és a 3. pálya legvégén nem tudunk mit csinálni. Minden medic truck-ot a helyére tettünk, minden bázist lefoglaltunk még a fõbázisukat is de semmi... Tud valaki valami megoldást?

Alwares
A felénél eltoltam, addig szinte meg se sérültek az embereim. A reptér elfoglalása még ok, asszem egyégként azokat a teheratókat kell a stadionba vinni.

a második pályát hogy csináltad meg?

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS

Alwares
Huh rohadt jó játék, nagyon elégedett vagyok vele. Megérte beszerezni. Ráadásul szerintem a magyarok megint nagyot alkottak. Bár azért látszik egy kicsit a kezelõ felületen hogy a Panzers-t készitõi is benne voltak. Nagyon jó dolog hogy meglehet állitani a játékot és úgy kiadni a parancsokat! Evvel a lehetõséggel olyan jókat taktikáztam hogy csak na! Végre egy jó játék amibe rendesen beletudom élni magam. Eleinte csak nézem hogy milyen kevés egységem van de aztán már fura volt a késöbbi küldikben több embert irányitani, olyan elit kommandós feelingje van az egésznek. Bár fura is más stratéigiák után ahol 1000 ember elvesztése még semmi, itt egy emberem meghalt és már fogtam a fejem hogy milyen hülyeségeket csinálok. Nagyon jó benne a direct controll rendszer mikor a számbillentyükkel irányitom az adott jármüvet. Nagyon jó minden elismerésem, szedjétek csak le!

Raylee
>Ha a C.meghajtóra telepíted és beállítod a NOD32-ben (#200 itt leirtakat) GYORSAN ÉS JÓL MÜKÖDIK.....<#eljen>EZ TUTI

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

79Alba
Köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Alwares
Nekem nem megy. Megcsináltam mindent és lefagy és 100%-on használja a CPU-t mikor el akarom inditani...

Azt én is megerõsíthettem hogy ha NOD32-ben az AMON ->Beállítások -> Kívételek fülnél beállítjátok, hogy a JTF tekintse kivételnek a vírus keresés alól akkor gyorsabban fog indulni, SÕT, nekem egybõl elindult ahogy ráklikkeltem

Azt megtudja mondani valaki hogy a második pályán, miután legyaktam az ellent a fenti táborban, utánna hol találom azokat a teherautókat amiket meg kéne szereznem?

Csero90
thx nagyon zyír h nem kell 10 percet várni mire tolhatom a gamet!<#worship><#worship><#worship><#worship>

79Alba
sokminden van a swrup alatt <#awink>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

79Alba
hali a nod32-be hogy kell beállítani hogy gyorsabban induljon?

Sziasztok!

Azt megtudja mondani valaki hogy a második pályán, miután legyaktam az ellent a fenti táborban, utánna hol találom azokat a teherautókat amiket meg kéne szereznem?

Evogordon
Nagyon nehéz... Már az 1. pálya is.

Nekem is csak megvan, de még nem próbáltam ki.

Én még nem tettem fel😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Skacok, miután mindenkinek sikerült feltelepitenie, van kedvetek irni arról, milyen is a game? Ilyen tucat RTS, vagy van benne valami érdekesség is?

Hyder
kewl ty m8. így tényleg szupi

Steam: [HUN]Feriggno

Evogordon
Kössz az infót... nekem így tökéletesen müxik.

Akinek lassan indul el, probalja meg a virusirtojaban a Joint Task Force foldert exclusion list-re tenni. Peldaul A NOD32-ben Amon>setup alatt talahato.