337
-
#337 ja-ja. -
westmoreland #336 Nagy nyüzsgés nincs, az biztos! Na de eddig sem volt igazán.(5 oldal 5 év alatt...) -
#335 Vlki még figyeli ezt a fórumot? -
#334 Vedd meg a Gamestart, vagy vedd ki egy könyvtárból. -
Rastarockman #333 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a teljes verziót mert nekem a Demó nagyon tetszett léci írjatok
-
#332 Lehet baromságnak hangzik,de nekem régebben volt ilyen az segített hogy a lemez tartalmát felmásoltam HDD-re és onnan telepítettem.
Nem értem akkor mi volt másképp de jó lett! -
ricsa008 #331 üdv
megvettem a GS verziót és azt írja hogy nincs elég hely a D: -n pedig 120 gb még van a c-n nincs mer rendszer party
másik gépen okés a C: meghajtón
mi lehet a gond? -
Fifus #330 directx, vagy VGA driver. -
stefy16 #329 hello!olyan gondom lenen h mikor elindíto ma játékot, és rámeek h új játék,megnézem az introt és asztán kiír egy hibát,h grender target,nem talál vmilyen dephtrendert vmit.mi lehet a baj? -
Fifus #328 Pedig visszamegy az, úgy vittem át mindenkit. Persze patchelj, ha van hozzá. -
DragunovHUN #327 Sziasztok, harmadik küldetésnél áthozom a kompot de nem megy vissza. Bolti 1.0. Patcheljek? -
Fifus #326 Szerkesztővel próbálkozoztt már vki? -
666erik6666 #325 hello szeret nék egy kis kérdés felteni a Joint Tansk Force hez fel istalátam semigond nem vólt de nincs kép csak hang ha tud valaki segiteni elöre is köszi -
roland14 #324 hy all!!!
nekem az lenne a problémám hogy megvettem a játékot ésfeltelepítettem gond nélkül de mikor el akarom indítani azt írja ki hogy
"fatal error GFileSystem::OpenArchive: Couldn't(c:\Program Files\HD Publishing\jtf_hu.pak" nagyon megkszöném a vlk tudna segíteni pls!!!
előre thx!!
-
chris014 #323 csá!
nem rég vettem meg a játékot a videók és a hírek szerint is nagyon fasza ded az az én problémám hogy nem jó a crack fájl és ezért nem tudom elindítani.
ha valaki eltudná küldeni a crack fájlt annak nagyon megköszönném!
itt az msn-m aki elküldené vegyen fel:[email protected]
előre is köszönem.
köszönettel:chris014 -
picnic #322 Nem rossz játék, de miért nem tudok a multira felmenni? A csatlakozás gomb szürke marad. Köszi a segítséget! -
karnokd #321 Én még nem találkoztam vele. De szerintem ez egy olyan játék, amiért érdemes 4k-t kiadni. -
Cannon3all #320 Sziasztok!Kérés:Magyar nyelvi fájlokhoz hol tudok hozzájutni?...Tudom a Boltban...De komolyan kellene,ha tudnátok segiteni az jó lenne!
Ha pedig nem szivesen foglalkoztok efféle kérésekkel akkor előre is bocsi!!! -
#319 -
karnokd #318 Szerintem nagyon jó, bár cheat nélkül nem merném még játszani. Annak, aki már unja a második világháborús meg sci-fi stratégiákat, igazi felüdülés. Kedvencem az RPG-7, amivel jól szét lehet kapni a T-90eseket :) -
karnokd #317 A címét nem tudom, de ha kell, elküldhetem PM-ben -
#316 Látom megint xar játékot csináltak honfiaink:(
Télleg ennyire xar?? Hogy pár hét alatt megszüntek az aktív hozzászólások? -
#315 Hi
Van olyan jó, mint a JoWood által kiadott World War 3?? -
maniac001 #314 Eladó egy eredeti JTF magyar szinkronnal. Akit érdekel PM -
#313 sziasztok!! fut a game vista alatt vagy nem?? tervezem a game beszerzését, de csak akkor ha fut vista alatt -
destroyer91 #312 Szasztok!vki nem tuggya mi az a muzsika ami a fömenüben nyomul??? -
#311 Ilyen jelenség akkor általában , ha Nod32 vírusirtód van.A Nodon belül, az Amon részben kivételek közé kell tenni a jtf mappáját.Ez általában megoldja a dolgot.
Ha ez se jön be , akkor 10 perc után elindítja a játékot, közben ihatsz egy kávét, vagy meg is vacsizhatsz :DDD -
#310 Annyi a dolognyítja h a cracket kell elindítani az eredeti nevén (tehát jtf2.exe-t), a régi pedig ki lehet törölni. Az a legegszerűbb ha a crackről csinálst egy parancsikont asztalra és onnan indítod. -
Xaradruf #309 Hail mindenkinek! A crackel lenne problémám, ugyanis jts2.exe a crack neve a játék exe-je pedig jtf.exe. Az addig elég alap hogy átneveztem jtf.exe-re, de a játék azután se indul el. Csak tölt a gép, elég le van lassulva de nem ír ki semmit. Ha újr az exe-re kattintok azt mondja, hogy a játék már fut. előre is kösz a segítséget -
#308 En nem ertem nektek ebben mi jön be?
Odaállok a gerrial ele es magatol leszedi:) Nem igazan kell bene taktikazni. -
sniper86 #307 Üdv mindenki!
Az lenne a problémám, hogy az 1.1 patch nem hajlanó feltelepülni. Azt írja ki rossz verzió van fenn, mármint hogy csak 1.0-ra lehet telepíteni. A progi eredeti, bolti lemez, tuti, hogy 1.0! Van ötlet?
Kössz. -
#306 Köszi már alig várom hogy megvehessem. -
lammaer #305 Nagyon hamar szerintem. A magyarositás kész van (a fejlesztők csinálták), most tesztelik. -
#304 Hé emberek!
Nem tudjátok mikor jelenik végre magyarul meg?????? -
aGGi #303 Áh dehogy... Csomószor újrakezdtem már a telepítést.Fingom sincs mitől van. Legalább 10x kezdtem előlről. :( -
#302 A lassu indulas a tulbuzgo virusolok miatt van. A jatek elindul par masodperc alatt. Sot igen ugyesen tud valtogatni alt+tab-val a desktopra is. Ez dicseretet erdemel.
De azert kirugnam az ehberert dolgozo jatekteszteloket is az biztos, az iraki hibas palya miatt :)
a "megint baj", es a "meg ilyesmi" hibaleirasod alapjan, probalkozz meg parszor, ha egyszer osszejott, osszefog meg jonni ebben az evben remelhetoleg :)
-
aGGi #301 telepítés nem akar sikeresen sikerülni!! Critical error meg ilyesmi.
Először sikerült a telepítés,de miután nem indult el a játék (visszaolvaás után már tudom,h várnom kellett volna) letöröltem,és újratelepítésnél megint baj volt. aztán megint,aztán megint, és most már felhagytam az újratelepítéssel. Miért nem jó a telepítés,ha elsőre jó volt? Vki okos mondjon vmi okosat plz :D -
#300 irak 4. palyan elakadtam.. gondoltam, hogy valami bug de igazoltak is.
1.2-es patch javit egy ket hibat koztuk ezt is.
Fixed a bug that blocks progression in IRQ4 mission after a certain point.
Fixed a bug that blocks progression in SOM3 mission after completing the last objective. -
peetee76 #299 HI!
A bányában mitkell csinálni??? Nem találom a robbanófejeket....
HELP ... -
sniper86 #298 Üdv mindenki!
Elnézést lehet hogy már százan megkérdezték ezt, de gond van a játék elindításával. Az intro-k ugranak illetve nem futnak le aztán bejön egy fekete háttér előtte a játék egérkurzora de 640x480 ban és onnantól semmi (legújabb driver, DirectX stb.). Az érdekes az hogy nekem Geforce 6600GT-m van és egy ATI 9200-es gépen gond nélkül elindult. Van öteletetek? Köszi