Joint Task Force

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakasdaparhant
ja-ja.

Nagy nyüzsgés nincs, az biztos! Na de eddig sem volt igazán.(5 oldal 5 év alatt...)

kakasdaparhant
Vlki még figyeli ezt a fórumot?

koppim
Vedd meg a Gamestart, vagy vedd ki egy könyvtárból.

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a teljes verziót mert nekem a Demó nagyon tetszett léci írjatok
grebber
Lehet baromságnak hangzik,de nekem régebben volt ilyen az segített hogy a lemez tartalmát felmásoltam HDD-re és onnan telepítettem.
Nem értem akkor mi volt másképp de jó lett!

Next PC upgrade: 2022

üdv
megvettem a GS verziót és azt írja hogy nincs elég hely a D: -n pedig 120 gb még van a c-n nincs mer rendszer party
másik gépen okés a C: meghajtón
mi lehet a gond?
directx, vagy VGA driver.

hello!olyan gondom lenen h mikor elindíto ma játékot, és rámeek h új játék,megnézem az introt és asztán kiír egy hibát,h grender target,nem talál vmilyen dephtrendert vmit.mi lehet a baj?
Pedig visszamegy az, úgy vittem át mindenkit. Persze patchelj, ha van hozzá.

Sziasztok, harmadik küldetésnél áthozom a kompot de nem megy vissza. Bolti 1.0. Patcheljek?
Szerkesztõvel próbálkozoztt már vki?

hello szeret nék egy kis kérdés felteni a Joint Tansk Force hez fel istalátam semigond nem vólt de nincs kép csak hang ha tud valaki segiteni elöre is köszi
hy all!!!
nekem az lenne a problémám hogy megvettem a játékot ésfeltelepítettem gond nélkül de mikor el akarom indítani azt írja ki hogy
"fatal error GFileSystem::OpenArchive: Couldn't(c:\Program Files\HD Publishing\jtf_hu.pak" nagyon megkszöném a vlk tudna segíteni pls!!!
elõre thx!!
csá!
nem rég vettem meg a játékot a videók és a hírek szerint is nagyon fasza ded az az én problémám hogy nem jó a crack fájl és ezért nem tudom elindítani.
ha valaki eltudná küldeni a crack fájlt annak nagyon megköszönném!
itt az msn-m aki elküldené vegyen fel:[email protected]
elõre is köszönem.
köszönettel:chris014
Nem rossz játék, de miért nem tudok a multira felmenni? A csatlakozás gomb szürke marad. Köszi a segítséget!
Én még nem találkoztam vele. De szerintem ez egy olyan játék, amiért érdemes 4k-t kiadni.

Sziasztok!Kérés:Magyar nyelvi fájlokhoz hol tudok hozzájutni?...Tudom a Boltban...<#vigyor5>De komolyan kellene,ha tudnátok segiteni az jó lenne!
Ha pedig nem szivesen foglalkoztok efféle kérésekkel akkor elõre is bocsi!!!<#wink>
X Revenge
<#unalmas>

[X]

Szerintem nagyon jó, bár cheat nélkül nem merném még játszani. Annak, aki már unja a második világháborús meg sci-fi stratégiákat, igazi felüdülés. Kedvencem az RPG-7, amivel jól szét lehet kapni a T-90eseket :)

A címét nem tudom, de ha kell, elküldhetem PM-ben

Prince23
Látom megint xar játékot csináltak honfiaink:(
Télleg ennyire xar?? Hogy pár hét alatt megszüntek az aktív hozzászólások?

Prince23
Hi
Van olyan jó, mint a JoWood által kiadott World War 3??

Eladó egy eredeti JTF magyar szinkronnal. Akit érdekel PM
w77d
sziasztok!! fut a game vista alatt vagy nem?? tervezem a game beszerzését, de csak akkor ha fut vista alatt

Szasztok!vki nem tuggya mi az a muzsika ami a fömenüben nyomul???
zolo
Ilyen jelenség akkor általában , ha Nod32 vírusirtód van.A Nodon belül, az Amon részben kivételek közé kell tenni a jtf mappáját.Ez általában megoldja a dolgot.
Ha ez se jön be , akkor 10 perc után elindítja a játékot, közben ihatsz egy kávét, vagy meg is vacsizhatsz :DDD

http://flickr.com/photos/zolika90/

X Revenge
Annyi a dolognyítja h a cracket kell elindítani az eredeti nevén (tehát jtf2.exe-t), a régi pedig ki lehet törölni. Az a legegszerûbb ha a crackrõl csinálst egy parancsikont asztalra és onnan indítod.

[X]

Hail mindenkinek! A crackel lenne problémám, ugyanis jts2.exe a crack neve a játék exe-je pedig jtf.exe. Az addig elég alap hogy átneveztem jtf.exe-re, de a játék azután se indul el. Csak tölt a gép, elég le van lassulva de nem ír ki semmit. Ha újr az exe-re kattintok azt mondja, hogy a játék már fut. elõre is kösz a segítséget
dzsuvajoe
En nem ertem nektek ebben mi jön be?
Odaállok a gerrial ele es magatol leszedi:) Nem igazan kell bene taktikazni.

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Üdv mindenki!

Az lenne a problémám, hogy az 1.1 patch nem hajlanó feltelepülni. Azt írja ki rossz verzió van fenn, mármint hogy csak 1.0-ra lehet telepíteni. A progi eredeti, bolti lemez, tuti, hogy 1.0! Van ötlet?

Kössz.
Kopiati
Köszi már alig várom hogy megvehessem.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nagyon hamar szerintem. A magyarositás kész van (a fejlesztõk csinálták), most tesztelik.

Kopiati
Hé emberek!
Nem tudjátok mikor jelenik végre magyarul meg??????

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Áh dehogy... Csomószor újrakezdtem már a telepítést.Fingom sincs mitõl van. Legalább 10x kezdtem elõlrõl. :(

alma2
A lassu indulas a tulbuzgo virusolok miatt van. A jatek elindul par masodperc alatt. Sot igen ugyesen tud valtogatni alt+tab-val a desktopra is. Ez dicseretet erdemel.
De azert kirugnam az ehberert dolgozo jatekteszteloket is az biztos, az iraki hibas palya miatt :)

a "megint baj", es a "meg ilyesmi" hibaleirasod alapjan, probalkozz meg parszor, ha egyszer osszejott, osszefog meg jonni ebben az evben remelhetoleg :)

szerintem

telepítés nem akar sikeresen sikerülni!! Critical error meg ilyesmi.
Elõször sikerült a telepítés,de miután nem indult el a játék (visszaolvaás után már tudom,h várnom kellett volna) letöröltem,és újratelepítésnél megint baj volt. aztán megint,aztán megint, és most már felhagytam az újratelepítéssel. Miért nem jó a telepítés,ha elsõre jó volt? Vki okos mondjon vmi okosat plz :D

alma2
irak 4. palyan elakadtam.. gondoltam, hogy valami bug de igazoltak is.
1.2-es patch javit egy ket hibat koztuk ezt is.

Fixed a bug that blocks progression in IRQ4 mission after a certain point.
Fixed a bug that blocks progression in SOM3 mission after completing the last objective.

szerintem

HI!
A bányában mitkell csinálni??? Nem találom a robbanófejeket....
HELP ...

Üdv mindenki!

Elnézést lehet hogy már százan megkérdezték ezt, de gond van a játék elindításával. Az intro-k ugranak illetve nem futnak le aztán bejön egy fekete háttér elõtte a játék egérkurzora de 640x480 ban és onnantól semmi (legújabb driver, DirectX stb.). Az érdekes az hogy nekem Geforce 6600GT-m van és egy ATI 9200-es gépen gond nélkül elindult. Van öteletetek? Köszi
Sziasztok!Végi vittem a játékot, és most interneten játszanám, de nem kapcsolodik. Ez csak nálam lehet hiba, vagy még nen lehet a neten játszani. Kérlek segítsetek!
Köszönöm4
Hát köszi, de nem müxik! A löveget még azelõtt szétkaptam, mielõtt bementem volna a bázisra. Semmi ellen nincs a térképen már sehol sem, a mûhold kép sem mutat semmit. A sátrakat, a gránátvetõket, a homokzsákokat, mindent szétlõttem ami fegyvernek használható lett volna, de semmi. Foggalmam sincs mit kéne még csinálni! A sárga körnél is ott vannak az egységeim. Nincs valakinek innen egy jó mentése? Vagy tényleg mit kell csinálni?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

leopold
A bázisnál, ahol a teherautók állnak, vagy egy hegy, annak tetején van egy lövegtorony, azt repülõvel ki kell lõni, és a játék folyt.köv.

leopold
Az elején kaptál egy TV- stábot, azzal kell kísérgetni a vizes kocsit és a vöröskeresztest, bal alsó sarokból a jobb felsõ sarokig ahol a pont található, majd menj a TV. Stúdióba és a küldetés folytatódik.

Hi! A harmadik pályánál támadt egy kis gondom. A feladat szerint, el kell pusztitanom az ellen bázisát, és elfoglalni a teherautókat. Kinyírtam a jelzés körüli összes ellent, a mûhold sem jelez már semmit, de nem tudom elfoglalni a ponyva alatt álló teherautókat. Mi a fityfenét kell itt még csinálni? Súgja meg valaki, legyen olyan jó!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hi!

Elakadtam az Operation Golden Obelisk ( iraki pálya ).Egészen pontosan ott ahol az a feladat hogy a 2 teherautót ( vízes és a vöröskeresztest) vigyem el a megadott helyre - ezek teljesítve , plussz az ott lévõ ellátmányt, amit a Mobile repair-al tok csak felvenni s oda is viszem de nem csinál semmit.

Na bumm! 14. palya,megsemmisitem a droglabort,megkapom az uj celt viszont a terkep/palya nem szelesedik ki! Nincs valakinek 1 mentese a 15. palyarol vagy esetleg valami otlet,hogy mit csinaljak??
Glpetyus

Hát ennek meg mekkora gépigénye van? :O
Mindegy hogy full,vagy alacsonyra veszem,15 fps-nél több nem jön ki belõle <#csodalk> <#help>
6600GT

leopold
sziasztok !!!!

nekem a 20. pályához kéne egy mentés.HA VALKI TUDNA !!!!!!

ZsozS
köszi... <#vigyor5>

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Oldal 1 / 7Következő →