Joint Task Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem akkor mi volt másképp de jó lett!
Next PC upgrade: 2022
megvettem a GS verziót és azt írja hogy nincs elég hely a D: -n pedig 120 gb még van a c-n nincs mer rendszer party
másik gépen okés a C: meghajtón
mi lehet a gond?
nekem az lenne a problémám hogy megvettem a játékot ésfeltelepítettem gond nélkül de mikor el akarom indítani azt írja ki hogy
"fatal error GFileSystem::OpenArchive: Couldn't(c:\Program Files\HD Publishing\jtf_hu.pak" nagyon megkszöném a vlk tudna segíteni pls!!!
elõre thx!!
nem rég vettem meg a játékot a videók és a hírek szerint is nagyon fasza ded az az én problémám hogy nem jó a crack fájl és ezért nem tudom elindítani.
ha valaki eltudná küldeni a crack fájlt annak nagyon megköszönném!
itt az msn-m aki elküldené vegyen fel:[email protected]
elõre is köszönem.
köszönettel:chris014
Ha pedig nem szivesen foglalkoztok efféle kérésekkel akkor elõre is bocsi!!!<#wink>#wink>
Télleg ennyire xar?? Hogy pár hét alatt megszüntek az aktív hozzászólások?
Ha ez se jön be , akkor 10 perc után elindítja a játékot, közben ihatsz egy kávét, vagy meg is vacsizhatsz :DDD
http://flickr.com/photos/zolika90/
[X]
Odaállok a gerrial ele es magatol leszedi:) Nem igazan kell bene taktikazni.
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
Az lenne a problémám, hogy az 1.1 patch nem hajlanó feltelepülni. Azt írja ki rossz verzió van fenn, mármint hogy csak 1.0-ra lehet telepíteni. A progi eredeti, bolti lemez, tuti, hogy 1.0! Van ötlet?
Kössz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Nem tudjátok mikor jelenik végre magyarul meg??????
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
De azert kirugnam az ehberert dolgozo jatekteszteloket is az biztos, az iraki hibas palya miatt :)
a "megint baj", es a "meg ilyesmi" hibaleirasod alapjan, probalkozz meg parszor, ha egyszer osszejott, osszefog meg jonni ebben az evben remelhetoleg :)
szerintem
Elõször sikerült a telepítés,de miután nem indult el a játék (visszaolvaás után már tudom,h várnom kellett volna) letöröltem,és újratelepítésnél megint baj volt. aztán megint,aztán megint, és most már felhagytam az újratelepítéssel. Miért nem jó a telepítés,ha elsõre jó volt? Vki okos mondjon vmi okosat plz :D
1.2-es patch javit egy ket hibat koztuk ezt is.
Fixed a bug that blocks progression in IRQ4 mission after a certain point.
Fixed a bug that blocks progression in SOM3 mission after completing the last objective.
szerintem
A bányában mitkell csinálni??? Nem találom a robbanófejeket....
HELP ...
Elnézést lehet hogy már százan megkérdezték ezt, de gond van a játék elindításával. Az intro-k ugranak illetve nem futnak le aztán bejön egy fekete háttér elõtte a játék egérkurzora de 640x480 ban és onnantól semmi (legújabb driver, DirectX stb.). Az érdekes az hogy nekem Geforce 6600GT-m van és egy ATI 9200-es gépen gond nélkül elindult. Van öteletetek? Köszi
Köszönöm4
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Elakadtam az Operation Golden Obelisk ( iraki pálya ).Egészen pontosan ott ahol az a feladat hogy a 2 teherautót ( vízes és a vöröskeresztest) vigyem el a megadott helyre - ezek teljesítve , plussz az ott lévõ ellátmányt, amit a Mobile repair-al tok csak felvenni s oda is viszem de nem csinál semmit.
Hát ennek meg mekkora gépigénye van? :O
Mindegy hogy full,vagy alacsonyra veszem,15 fps-nél több nem jön ki belõle <#csodalk>#csodalk> <#help>#help>
6600GT
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4