1544
  • ett
    Most ott járok, hogy kell két nyaklánc, ami két barlangban van. Az egyiknél egy össze kell illesztteni a szétesett kődarabokat, a másiknál meg egy doboz tetejéről kell felugrani, hogy ne döglesszenek meg a tüskék. Ezzel a másodikkal lenne problémám. Hiába rúgdosom a dobozt, kevés az idő. Annyit sikerült ki erőszakolnom, hogy el tudom rúgni, ameddig kell, de amint ugranék rá, már jönnek is a tüskék és kampec. Van erre valami jó módszer? Ennél gyorsabb már nem tudok lenni.
  • ett
    Megvan, koszi. :) Már kapcsoltam, nem kell mennem sehova. Ezt biztos nem találtam volna ki, olyan sotét van ebben a teremben.
  • ett
    Huu, ha tudnám, hogy melyik teruletrol írsz most. :) Ha visszaúszok az ajtotol akkor alegbelso gyurube jutok. Ott kiugrok, ki tudok menni a kulso gyurube. Ott keressem a falat?
  • aussieguy
    üdv,

még nem tudod kinyitni azt a nagy ajtót először meg kell csinálnod a Challenge of Hades-t.lenn azon a nagy területen valahol a másik oldalon(nem az ahonnan jöttél balról) szét lehet ütni a falat.azt üsd szét is tudsz is tovább menni a Hades challengre.
  • ett
    Hoppsz. A zár megvan, ott van az ajton, csak picit fentebb. De akkor sem tudom mit kell tennem, mert hiába lovoldozom a lávát rá, nem nyílik ki.
  • ett
    Sziasztok!

Kéne egy kis segítség, elakadtam Pandora templomában. Megszereztem Posszeidon vasvelláját, ki is jottem abbol a részbol, aztán mentem a belso gyurube, ahol egy nagy kerék megy korbe-korbe, de azt már korábban elintéztem. Aztán a kozepén van a medence, amibe mostmár le tudok merulni, ott leúszok a lyukba és egy olyan helyre kerulok, ahol egy izmos fa ajto van. Van egy kar, amit ha meghúzok, akkor lávát lo ki az ajtora, de cseszik kinyílni. Mit kell megszereznem, hogy kinyíljon az ajto? Odamentem és kiírta,hogy egy zárja is van, ami egy minotaurusz alakjába van rejtve. De hol?
  • Laky
    just kill them :D
  • Okami Amaterasu
    már tárgytalan kivittem a god modot ill a challenge of the godc modeot:O
  • Tekken5
    Szerintem megveszem a God of War-t! :)
  • Okami Amaterasu
    srácok vki adna tippet h god modon..miként próbáljam a családot megvédeni..mert egyenlöre esélytelennek látszik....várom a tippeket:P
  • aussieguy
    akit érdekel hogy fejlődik a game az nézzegesse ezt meg legalább egyszer egy nap:
    http://corybalrog.blogspot.com
    üdv!!!
  • Okami Amaterasu
    komoly a god of 3:P
  • Szuperkaraj
    demóra nem adok, akkor már kivárom magát a JÁTÉKOT:D
  • aussieguy
    január közepén már jön a demó:D:D:D
  • Szuperkaraj
    DMC3 nekem nem volt valami pörgős, lehet velem van a baj....az is igaz hogy nem tudok vele játszani :D, de a GoW nekem jobban bejön
  • Szuperkaraj
    hahh, a 3. rész...először a másodikat fogjam a kezeim között, majd akkor jöhet a harmadik:D
  • powerdozer
    God of War 3, gondolom PS3-ra jön?
  • aussieguy
    ezt is nézzétek meg God of war 2
  • aussieguy
    gyerekek ezt nézzétek meg: God of War 3-rólDavid Jaffe talking about God of War 3
  • powerdozer
    Köszi, megvannak de sajna annyira nem jöttek be, na minedegy közel már a 2.-rész. Megnéztem a gamespoton a képeket meg az infót, nagyon jó lesz!
  • jax
    Próbáld ki a Devil May Cry 1. és 3. részét! Hasonló a játékmenete, bár nem istenes, hanem démonos XD De nagyon faja, pörgős stuffok!
  • Szuperkaraj
    hát már régóta téma a második rész topikjában, 2007 február vagy március-ra jön ha minden igaz, keress rá a topikjára, hátha találsz 1-2 infót
  • powerdozer
    Fuuuuu, tényleg jön a 2.-rész, el sem hiszem?!#vigyor2].... és mikorra várható?
    Hát kár, sajnos én sem találtam, pedig imádom az ilyen Istenes game-kat!

• Szuperkaraj
    lesz, lesz...majd a második része:D
    én nem találtam hasonlót sajnos
  • powerdozer
    Szuper!! végigvittem!!! Ez egy iszonyatosan jó játék!
    Nem tudjátok, van még ehhez hasonló game???
  • powerdozer
    Hali, köszi szépen, visszaolvastam és kipróbáltam a mentés vissza töltést és a másik útvonal megoldást, és siker!!! Amúgy igen a pandora templománál jött elő a hiba! De pl vannak bizonyos részek ahol hallom, hogy sokat küszködik a ps2-tő, szal élénkebben olvas, ja ilyenkor a zenével is mintha gondok lennének! Nekem 1 hónapos a ps2-tő H2O chippel!

• Szuperkaraj
    de nekem nem eredeti :) amugy valószínű a fej, már lassan 2 éves lesz a "gép"
  • UNREG
    Vagy a fej van lestrapálva, vagy másolt a lemez, nekem az eredetivel soha nem volt gondom.
  • Szuperkaraj
    nekem ugyanez volt a Minotaurusz előtt, Hádész próbájában, kb 20 percig töltött és tuti nem mondok sokat! sajnon használódik a CD ( vagy az olvasófej ) :(
  • Seth
    10 perc nem elég neki ^^ ?? annál tovább sose vártam
  • Laky
    Betölti, csak egy kicsit (nagyon) sokat kell várni :D
  • Seth
    deh, pandora templománál
  • powerdozer
    Hali, valakinek nem volt olyan problémája hogy egy bizonyos részt nem tölt be a ps2-tő???
  • plüssdog
    köszi szépen
  • Szuperkaraj
    gamefaqs.com
  • plüssdog
    Hi!Valaki tudna nekem egy God of war végigjátszást küldeni e-mailben?Sürgős lenne köszi
    [email protected]
  • Crazy Mate
    Ok.
  • Szuperkaraj
    egyébként elég jól bejárható a terület, bár ha úgy érted magadtól nem igazán lehet akárhova menni, amerre a feladatod visz arra kell haladni
  • Szuperkaraj
    milyen szempontból? mellesleg elég lett volna egy topikba postolni, ráadásul ugyanakkor mind a két helyre........
  • Crazy Mate
    A területeket mennyire lehet szabadon bejárni?